eitaa logo
محفل تبلیغی معارج
187 دنبال‌کننده
64 عکس
6 ویدیو
24 فایل
محفلی برای ارائه : محتوای علمی اصیل روشی جدید ارتباط با ادمین کانال: @Ahtth3
مشاهده در ایتا
دانلود
🧩 نمونه برای ایجاد تنوع و مشارکت با بازی‌ها، عنوان بازی: من نفر بعدی‌ام مربی تعدادی از دانش‌آموزان را به محوطه‌ی باز کلاس دعوت کرده و به آنها تذکر داده می‌شود که اگر از هریک از آنها سوالی پرسیده شد و یا اجرای عملی خواسته شد؛ نفر بعدی موظف به پاسخ و یا اجرای آن می‌باشد. مسئولیت پاسخ‌گوئی به سوالات و یا اعمال خواسته شده از آخرین نفر به دلیل عدم وجود فردی بعد از او به‌عهده‌ی نفر اول خواهد بود. هر اشتباه باعث اخراج شخص خاطی از بازی می‌شود و نفر نهایی کلاس به وسیله‌ی بازی در گروه‌های مختلف مشخص می‌گردد. مربی می‌تواند با طرح و تنظیم سوالات قبلی، اطلاعات دانش‌آموزان را در زمینه‌ی مورد نظر خود بالا ببرد. بطور مثال: شمشیر ذوالفقار از کیست؟ نماز ظهر چند رکعت است؟ و ... .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌐 @ravianerohani_ir 🕊 موسسه_روایت_سیره_شهدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📝 ملاکهای ارزیابی تدریس و کلاسداری ردیف ملاکهای ارزیابی سقف امتیاز 1 استفاده از آیات و روایات و تبیین مناسب 4 2 شروع مناسب و جذاب، ایجاد ارتباط خوب 2 3 انتخاب قالب مناسب و اجرای صحیح آن 5 4 تصویرسازی به جا و مناسب 2 5 ایجاد مشارکت، تنوع در کلاس و نشاط و شادابی 3 6 کنترل کلاس 2 7 مدیریت زمان 1 8 استفاده از ابزارهای کمک آموزشی 1 جمع امتیازات 20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❓ جواب معمای هفته قبل به اعداد 2- 4 - 8 و 16 اضافه می شود
❓ پنج موجودی که به دنیا آمدند ولی پدر و مادر نداشتند و طبیعی به دنیا نیامدند کدام بودند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📣 نمونه منبر کوتاه یا بین نماز، موضوع: آزمایش و جایزه در زمان‌های گذشته، پادشاهی تخته سنگی را در وسط جاده قرار داد و برای این که عکس‌العمل مردم را ببیند، خودش را در جایی مخفی کرد. بعضی از بازرگانان و ندیمان ثروتمند پادشاه بی‌تفاوت از کنار تخته سنگ می‌گذشتند؛ بسیاری هم غر می‌زدند که این چه شهری است که نظم ندارد؛ حاکم این شهر عجب مرد بی‌عرضه‌ای است و… با وجود این هیچ‌کس تخته سنگ را از وسط برنمی‌داشت. نزدیک غروب، یک روستایی که پشتش بار میوه و سبزیجات بود، نزدیک سنگ شد. بارهایش را زمین گذاشت و با هر زحمتی بود تخته سنگ را از وسط جاده برداشت و آن را کناری قرار داد. ناگهان کیسه‌ای را دید که زیر تخته سنگ قرار داده شده بود. کیسه را باز کرد و داخل آن سکه‌های طلا و یک یادداشت پیدا کرد. پادشاه در آن یادداشت نوشته بود: هر سد و مانعی می‌تواند یک شانس برای تغییر زندگی انسان باشد. دنیا هم دقیقا مثل همین است و همه ما در معرض امتحان و دروبین مخفی‌های خداوند متعال قرار داریم. خوش بحال اونایی که از این امتحانات الهی پیروز و برنده و ممتاز بیرون بیان!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌 نمونه برای اسلوب نقد و بررسی موضوع: موسیقی طرح نظریه اشتباه: انسان از دو بعد تشکیل شده ، یک بعد جسمانی و یک بعد روحانی. همان‌طورکه بعد جسمانی احتیاج به غذا دارد بعد روحانی هم احتیاج به غذا دارد، این جزء مسلمات است. یکی از غذاهای روح موسیقی است، موسیقی است که به روح انسان صفا و جلا می‌دهد، روح انسان را تصفیه می‌کند، به انسان آرامش می‌دهد، انسان را از مادیات دور می‌کند، همان موسیقی که اکثریت قریب به اتفاق مردمان دوران‌های گذشته آن را تایید می‌کنند و جزء سنت آنان بوده است. از آنجائی‌که انسان ذاتا تنوع‌طلب است موسیقی یک نوع تنوع در زندگی است تا انسان با آن از غم‌ها و غصه‌ها رهایی یابد، موسیقی به زندگی شور و هیجان می‌بخشد. پس ظاهرا موسیقی در زندگی لازم است. نقدو بررسی1: حال یک اشکال، غذای روح باید به روح آرامش بدهد آیا موسیقی واقعا مایه آرامش روح است؟ با توجه به بررسی زندگی‌نامه برخی از بزرگان موسیقی و موسیقی دانان به راحتی می‌توان نتیجه گرفت: نه‌تنها موسیقی به آرامش نمی‌رساند بلکه آرامش واقعی را در ادامه زندگی از انسان می‌گیرد. نقدو بررسی2: اشکالی دیگر، غذاها دو نوعند: سالم و فاسد. آیا موسیقی غذای سالم روح محسوب می‌شود یا غذای فاسد؟ تشخیص دقیق غذای جسمانی سالم از ناسالم و فاسد باید توسط متخصص و علم پزشکی انجام پذیرد به همین ترتیب تشخیص دقیق غذای روحانی سالم از ناسالم و فاسد توسط متخصص آن امکان‌پذیر است. متخصصین مسائل مربوط به روح کسانی هستند که با خالق روح در ارتباطند، از طرف خداوند باریتعالی منصوب شده‌اند، خداوندی که روح را خلق نموده و فرموده وَيَسْأَلُونَكَ عَنِ الرُّوحِ قُلِ الرُّوحُ مِنْ أَمْرِ رَبِّي وَمَا أُوتِيتُم مِّنَ الْعِلْمِ إِلَّا قَلِيلاً (ای پیامبر) از تو در مورد روح می‌پرسند. بگو روح از امر پروردگار من است و ما علم زیادی در این مورد به شما نداده‌ایم. اگر غذا سالم باشد عوارض سوء و مفسده ندارد اما اگر فاسد باشد عوارض سوء ومفسده دارد. حال با توجه به روایت امام صادق بِيتُ الْغِناءِ لا تُؤْمِنُّ فِيهِ الْفَجِيعَةُ وَلا تُجَابُ فِيهِ الدَّعْوَةُ وَلَا يَدْخُلُهُ الْمَلَكُ. خانه‌ای که در آن غناء باشد از مرگ و مصیبت دردناک در امان نیست و دعا در آن به اجابت نمی‌رسد و فرشتگان وارد آن نمی‌شوند. پس معلوم می‌شود که موسیقی عوارض سوء و مفسده هم دارد لذا موسیقی می‌تواند غذای فاسد برای روح باشد. نتیجه: موسیق از طرفی انسان را به آرامش نمی‌رساند و از طرفی هم غذای ناسالم برای روح است لذا باید به دنبال غذای مناسب دیگری برای روح و آرامش بود. طرح نظریه صحیح: مایه آرامش در قرآن کریم و روایات، که به انسان آرامش می دهد ذکرو یاد خداست أَلاَ بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ و ... .