eitaa logo
محفل تبلیغی معارج
188 دنبال‌کننده
64 عکس
6 ویدیو
24 فایل
محفلی برای ارائه : محتوای علمی اصیل روشی جدید ارتباط با ادمین کانال: @Ahtth3
مشاهده در ایتا
دانلود
📣 نمونه منبر کوتاه یا بین نماز، موضوع: مکافات عمل مرد فقیری بود که همسرش کره می‌ساخت و او آن را به یکی از بقالی‌های شهر می‌فروخت، آن زن کره‌ها را به صورت دایره‌های یک کیلویی می‌ساخت. مرد آن را به یکی از بقالی‌های شهر می‌فروخت و در مقابل مایحتاج خانه را می‌خرید. روزی مرد بقال به اندازه کره‌ها شک کرد و تصمیم گرفت آنها را وزن کند. هنگامی که آنها را وزن کرد، اندازه هر کره ۹۰۰ گرم بود. او از مرد فقیر عصبانی شد و روز بعد به مرد فقیر گفت: دیگر از تو کره نمی‌خرم، تو کره را به عنوان یک کیلو به من می فروختی در حالی که وزن آن ۹۰۰ گرم است. مرد فقیر ناراحت شد و سرش را پایین انداخت و گفت: ما وزنه ترازو نداریم و یک کیلو شکر از شما خریدیم و آن یک کیلو شکر را به عنوان وزنه قرار می‌دادیم.
📣 نمونه منبر کوتاه یا بین نماز، موضوع: اخلاص در عمل روزی جمعی از شاگردان آیةاللّه العظمی بروجردی  در محضر ایشان، نشسته بودند، شهید مطهری  می فرماید: در همین کسالت قلبی که ایشان پیدا کرده بودند که منتهی به فوت ایشان شد، ظاهرا سه چهار روز هم بیشتر طول نکشید، در همان حال ، خیلی متأثر بود و فرمود که من خیلی ناراحتم از اینکه کاری نکرده‌ام و می‌روم . آنهایی که دور و بری هستند خیال می‌کنند در این مسائل هم تملق‌ گفتن خیلی خوب است، سخن از بعضی از خدمات آن مرجع بزرگوار به میان آوردند و در این باره می‌گویند:ای آقا، شما چه می‌فرمایید؟ شما الحمدلله اینهمه توفیق پیدا کردید، اینهمه خدمتها که شما کردید کی [ کرده ]؟! ای کاش ما هم مثل شما بودیم. شما که الحمدلله کارهایی که‌ کردید خیلی درخشان است . ایشان اعتنا نکرد به این حرفها و در جواب آنها این جمله را که حدیث است گفت : خَلِّصِ العَمَل فَاِنَّ النَّاقِدَ بَصِیرٌ بَصِیرٌ. یعنی عمل را خالص بگردان که آن که نقدمی‌کند ، صرافی می‌کند و عمل را در محک می‌گذارد ، او خیلی آگاه و بیناست ، از زیر نظر او کوچکترین عمل مغشوشی بیرون نمی‌رود ، یعنی چه‌ می‌گویید ما کار کردیم ؟ ! از کجا که این عمل های ما عملی باشد که واقعا خلوص داشته باشد ؟ به نقلی دیگر: آیةاللّه سیدمصطفی خوانساری می گوید: من نیز در آن جمع، حاضر بودم ولی چیزی نمی گفتم، آیةاللّه بروجردی  رو به من کرد و فرمود: تو هم سخنی بگو. عرض کردم: مطلبی ندارم، جز حدیثی که از اجدادم به خاطر دارم، اگر اجازه بفرمایید آن حدیث را عرض کنم؟ فرمود: بگو. عرض کردم: جدم رسول خدا  نقل کرد که خدا فرمود: اَخلِصِ العَمَل فَاِنَّ النَّاقِدَ بَصِیرٌ بَصِیرٌ؛ عمل خود را خالص کن، زیرا بازرس عمل، بسیار بینا و دقیق سنج است. همین که این حدیث را خواندم، اشک از چشمان ایشان سرازیر شد حالشان دگرگون گردید و به آقایان فرمودند: بله اگر در قیامت شما باشید و من، مسئله حل است، ولی این‌گونه نیست،راستی اگر اعمال ما خالص و برای خدا نباشد، چه خواهد شد؟ آری ناقد تیزبین و بینا است. فراموش نمی کنم، پس از این ماجرا، هر وقت آن مرد بزرگ به من برخورد می کردند، می فرمودند: اَخلِصِ العَمَل فَاِنَّ النَّاقِدَ بَصِیرٌ بَصِیرٌ و حالشان منقلب می شد. عبادت به اخلاص نیت نکوست وگرنه چه آید ز بی مغز پوست
🌐https://eitaa.com/m_moballeghan کانال ماهنامه مبلغان در ایتا
🌐https://eitaa.com/khanevademoballeghan کانال خانواده مبلغان در ایتا
🎼 تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی هم نفسی. تا که رفتیم همه یار شدند تا که مردیم همه بیدار شدند. قدر آیینه بدانید چو هست نه در آن وقت که افتاد و شکست.
🎼 خدایا جهان پادشاهی تو راست ز ما خدمت آید خدائی تو راست. پناه بلندی و پستی توئی همه نیستند آنچه هستی توئی. همه آفریدست بالا و پست توئی آفریننده‌ی هر چه هست.
❓ از راننده‌ای پرسیدند: برادر داری، گفت: نه؛ چند دقیقه بعد از راننده دیگری پرسیدند: برادر داری؟ گفت: همان راننده اول برادرم بود. چطور امکان دارد؟
❓ آن چیست که: سنگین است ولی وزن ندارد. شیرین است ولی اصلا طعم ندارد، رنگین است ولی هیچ رنگی ندارد؟
🧩 نمونه برای ایجاد تنوع و مشارکت با بازی‌ها، عنوان بازی: هب بازی - دو نفر به جایگاه دعوت شوند و روبروی هم بایستند. - به ترتیب شمارش اعداد را شروع نمایند. - با صدای بلند و سریع بگویند. (مکث نکنند). - به 5 ، 10 ، 15 یعنی مضارب 5 که رسیدند به جای آن اعداد بگویند هب. - به این شکل: اولی: 1 دومی: 2 – اولی: 3 دومی: 4 – اول: هب ، دومی:6 – اولی: 7 دومی: 8 – اولی : 9 دومی: هب و الی آخر. 6 – اگر اشتباه بگویند حذف می‌شوند. 7 – نباید بخندند. - به جای2 نفر، 4 نفر اجرا کنند یعنی2 نفر یک طرف و2 نفر مقابل آنها ، به همان شکل قبلی منتهی گروهی است. - به جای2 نفر، 6 نفر اجرا کنند یعنی3 نفر یک طرف و3 نفر مقابل آنها ، به همان شکل قبلی منتهی گروهی است. - بجای هب معمولی ، از هب خنده دار استفاده کنند به‌طوری‌که حریف خود را بخندانند و از میدان بیرون کنند. - جای هب بگویند سلام: با چند شرط! با لبخند، خم نشوند، دست روی سینه. - جای هب بگویند قسطنطنیه یا چه ژست زشتی؟ و یا... - جای هب احترام نظامی ‌بگیرند (دست بگیرند و پا بکوبند) بعد بگویند بله قربان. نکته: چون بازی بسیار شاد و جذاب است از مقدسات استفاده نشود بهتر است مثلا به‌جای هب گفته نشود: یاحسین  یا نگوییم: یا علی
🧩 نمونه برای ایجاد تنوع و مشارکت با بازی‌ها، عنوان بازی: حرکتی نماز - مدل 1: 4 نفر به جایگاه بیایند. - شکل های قیام ، تکبیره الاحرام ، رکوع و قنوت برای آنها یادآوری شود. - به آنهاگفته شود که فقط به مربی نگاه کنند. - سپس یکی از آن افعال بلند گفته شود که آنها باید آن‌را اجرا کنند. - گاهی همزمان با گفتن آن فعل خود مربی، آن فعل را هم انجام می‌دهد. - گاهی یک فعل گفته می‌شود و فعل دیگری عمدا اجرا می‌شود تا در نتیجه آنها که به مربی نگاه می‌کنند به اشتباه افتاده و حذف شوند. - این مسابقه باید بسیار سرعتی اجرا شود. مدل2: دقیقا به همان شکل بالا با این تفاوت که: - افعال مورد نظر شماره‌گذاری می‌شوند. - شماره‌ی افعال مورد نظر گفته می‌شود که کمی ‌سخت‌تر است. مثال: 1. قیام: 2. تکبیره الاحرام: 3.رکوع: 4. قنوت.
📝 شروط صحت منبر 2 ملاکهای ارزیابی اجرائی 1 شروط صحت منبر آراستگی ظاهری، نوع نشستن و حرکات 2 2 شیوایی بیان، خطبه، لحن متناسب و تسلط 2 3 عدم یکنواختی و استرس و احترام به شخصیت‌ها 2 4 محوریت آیات و روایات و تسلط بر ارائه آنها 2 5 صوت خوب و توانمندی در روضه خوانی 2 6 توان فرض مخاطب 2 7 توجه به مخاطبین فرضی 2 8 داشتن هدف 2 9 تنوع مواد سخن 2 10 چینش منطقی 2 جمع امتيازات 20