eitaa logo
احکام استاد زارع
8.4هزار دنبال‌کننده
301 عکس
204 ویدیو
54 فایل
⚘️بیان احکام شرعی توسط حجت الاسلام زارع از اساتید سطح عالی حوزه علمیه همدان🌷 @ahkam_ostad_zaree ✅️سؤالات خود را به ادمین زیر ارسال بفرمایید @s_r_tt 🟢حجم سوالات بالاست، لطفا جهت دریافت پاسخ صبور باشید🟢 ✅️ با احترام تبلیغات نداریم💐
مشاهده در ایتا
دانلود
7.9K
مقلد یکی از مراجعی هستم که از دنیا رفته آیا میتونم خمسم رو به دفتر رهبری بدم؟
21.8K
تقریبا بیست سال پیش پدرم منزلی رو خریداری کردن، داخل یکی از کابینتهای اون منزل یک انگشتر بدل بود و من اون رو برای خودم برداشتم، سوالم این هست حکم این انگشتر و استفاده از اون چیه؟ هنوز انگشتر رو دارم.
19.8K
حکم چیدن میوه توت از درخت بیرون و آوردن میوه به خانه رو بفرمایید؟ آیت الله نوری
20.3K
فرمودید بعد از پاک شدن حیض حمام برید بعد نزدیکی داشته باشید وقتی که از حیض پاک باشیم علت چیست ؟
25.3K
اگر ۱۲ سال پیش به کسی ۱۷۰۰بدهکار باشی به قیمت الان که بخواهیم بدهیم چقدر باید بدهیم پول کتاب بوده
41.2K
اگر روی سرامیک بچه ادرار کرده باشه چطور آن مکان را تمیز کنیم ؟
12.2K
اگه پدر بنده مشکلی براش پیش اومده که نتونه رانندگی کنه و منی که گواهینامه ندارم رانندگی کنم بازم مشکل داره؟
33.8K
اینکه میگن خانه کسی که ماهواره دارد حرام است یعنی چه ؟ ( یعنی رفتن به خانه اش حرام است ، یا چیزی در ان خانه بخوریم حرام است ؟ میشه توضیح بدید )
24.3K
یک خانواده نیازمند که می شناسم برای ام ار ای کمر از بنده درخواست دفترچه درمانی ام را کرد واز دفترچه ام استفاده کرد وهزینه را از دفترچه من استفاده کرد چون رایگان است ممنون راهنمایی کنید چه اشکالی دارد
6.6K
در ۸ رکعت نماز شب قضای ظهر و عصر میخوانم آیا اشکال دارد
43.4K
بنده کودکی دارم که موقع نمازم بیقراری میکند و مجبورم در حین نماز بغلش کنم و در همین حالت نماز بخوانم‌ مثلا رکوع با یک دست بر روی زانو و قنوت با یک دست.اما برای سجده بر زمین قرارش میدهم و بعد دوباره بلندش میکنم. این نماز درست است؟البته میتوانم نمازم را هم به تأخیر انداخته تا او بخوابد. کدام حالت نماز ارجح است؟
8.2K
بنده مسئول قرآنی یک گروه داخل فضای مجازی هستم به این صورت که هر روز اعضای گروه باید یک صفحه از قران بخونند ونکته ی جالب توجهی از ایات رو بنویسند وداخل گروه قرار بدهند تا بقیه ی اعضا استفاده کنند ایا این کار درست هست؟اکثرا یا از گوگل سرچ میکنند یا از روی قران ولی این بین من میترسم خدای نکرده کسی تفسیر به رای داشته باشه نظر شما استاد بزرگوار چیه؟ادامه بدهیم یا نه؟