eitaa logo
احکام استاد زارع
8.5هزار دنبال‌کننده
304 عکس
206 ویدیو
54 فایل
⚘️بیان احکام شرعی توسط حجت الاسلام زارع از اساتید سطح عالی حوزه علمیه همدان🌷 @ahkam_ostad_zaree ✅️سؤالات خود را به ادمین زیر ارسال بفرمایید @s_r_tt 🟢حجم سوالات بالاست، لطفا جهت دریافت پاسخ صبور باشید🟢 ✅️ با احترام تبلیغات نداریم💐
مشاهده در ایتا
دانلود
53.2K
چگونه کسی که در طول شبانه روز در خواب مقداری بول در شلوارش می ریزد و نمی داند که غسل جنابت واجب و یا اصلا به غسل جنابت ربطی ندارد بفهمد چکار باید بکند؟
45.7K
اگر کسی باشد در نماز صبح روشنی هوا را دیده و بر گمان نماز صبح را قضا دانسته است و در نیت قضا خوانده است باید چه کند؟ اعاده کند و یا صحیح بوده است؟ و چگونه بفهمد که طلوع آفتاب است و نماز قضا شده است؟
9.7K
من چند روز پیش رفتم یک منزلی روضه اونجا یک اتاق درست کرده بودن یک سری جانماز انداخته بود عکس به دیوار زده بودن پارچه های سبز رنگ به دیوار چسبانده بودن عکس شهید بود به دیوار یک بوی خوبی نبود نمیدانم چی اسمش رو بگم می آمد از اون اتاق یک سری عکسهای به دیوار بود مثلا نعوذبالله عکس امام زمان با اسبش به مهمان میگفتن برید نماز حاجات یا نماز امام زمان بخوانید آیا این کار درست هست ؟
17.3K
با غسل حیض یا استحاضه میتوان نماز خواند؟ مقلد آقای نوری
24.4K
اگر کسی جنب باشد میتواند زیارت عاشورا و قران خواند. مقلد نوری
16K
الان کسی که خدا رو قبول داره ولی دینی برای خودش انتخاب نکرده نجسه؟
9.2K
اینکه میگن تو ماه صفر نباید کاری انجام داد خریدی کرد معامله ای کرد و....اگه چیزی بشکنه شوم و بد میدونن سندیت داره؟چه کارای نمیشه انجام داد؟
20.6K
سود روز شمار از بانک حلال هست یا ربا. مقام معظم رهبری
22.8K
دندان میکشی خونی که بعداز کشیدن میاد قاطی آب دهانت میشه میره شکم نجس هستش مگه
41.3K
من حکم پمپ آب رو نمی‌دونستم سوالم این هست آپارتمانی که تازه ساز هست خوده سازنده پمپ آب رو تعبیه کرده و همه واحد های آپارتمان از پمپ آب برخوردار است،بازم اشکال داره یعنی وضو و غسل دچار اشکال میشه؟
113K
سوال ۷۱۶۹ جواب مبهم بود منظور از چه نیتی متوجه نشدم میشه لطفا توضیح بدین