9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدا وکیلی اینا کجا بودن ما کجاییم.
@ahkamostadmohagheghi
✅پرسش:
دست دادن بعد از اتمام نماز از کجا ریشه گرفته؟
پاسخ:
مصافحه با برادران مؤمن، در هر زمان و مکان امری مستحب است؛ چه بعد از نماز و چه مواقع دیگر.
در روایات اسلامی، فصلی درباره مصافحه وجود دارد؛ از جمله: در یکی از این روایات آمده است:«وقتی دو مؤمن با هم مصافحه می کنند، هم چنان که در فصل خزان برگ از درختان می ریزد، گناهان آن ها می ریزد.»[1] در داستان معراج هم آمده است که رسول خدا(ص) در محلی (در سفری که به عالم بالا داشتند) نماز خواندند و پیامبران و ملائکه به آن حضرت اقتدا نمودند. حضرت ابراهیم(ع) نیز در طرف راست حضرت بود و بعد از نماز با رسول خدا(ص) مصافحه کرد.[2]
[1] - بحارالانوار، ج46، ص 302
[2] - بحارالانوار، ج 18، ص 318، ح 32
@ahkamostadmohagheghi
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انقدر خودتو اذیت نکن
هیچکس بیهمه چیز نیست
هیچکس هم صاحب همهچیز نیست
@ahkamostadmohagheghi
🔹ما شاد و خوشحال میشویم که فلان کار، فلان معامله و امثال اینها درست شد و محزون میشویم که فلان مسئله و آن خرید درست نشد؛ اینها مال مؤمن نیست، یعنی وصف مؤمن نیست. اگر مؤمن واقعی باشد، سرور و شادیش فقط به این است که پروردگارش را اطاعت کرده است و خوشحال میشود، اگر به گناه مبتلا شد، محزون میشود.
استاد محمد شجاعی
@ahkamostadmohagheghi
زندگی در برزخ چگونه است اختیاری یا؟.mp3
3.43M
سوال: زندگی در برزخ چگونه است؟
@ahkamostadmohagheghi
معنای مراقبه:
مقام مراقبه این است که بدانیم در حضور و محضر کسی هستیم که حتی نسبت به خطورات و تصوّرات ذهنی ما هم آگاه است. شخصی از امام معصوم سوال کرد: یابن رسول الله! معنای ﴿ علیمٌ بذات الصدور﴾ چیست؟
حضرت فرمودند: یعنی تصوّراتی كه در ذهن شما پیدا میشود. خیال معصیت که می کنید، همهی اینها در حضور و محضر پروردگار است.
مرحوم عبدالکریم حق شناس
@ahkamostadmohagheghi
چشم باطنی:
دو چیز در بصیرت و باز شدن چشم باطنی انسان عجیب دخیل هستند. این دو چیز یکی بخش غذاست که غذا باید طیّب و پاک باشد و عامل دوم محرم و نامحرم است که برای باز شدن چشم باطن انسان باید غَضّ بصر (کم کردن نگاه) کند.
▪️علامه حسن زاده آملی رحمة الله
@ahkamostadmohagheghi
🔴تعداد آمریکایی ها در ایرانِ زمان شاه + حقوق دریافتی آنان
➕طبق روزنامه اطلاعات زمان پهلوی ، تا سال ۱۳۵۶ حدود ۳۵ هزار آمریکایی در بخش های مختلف نظامی و صنعتی و خدماتی در ایران مشغول بودند و حقوقی که دریافت می کردند به اعتراف شاه ماهی ۱۷ هزار دلار و بیشتر بوده است.(ماهی بیش از ۱ میلیارد تومان به نرخ امروز )
🔅البته استاد معروف فرانسوی دکتر کریستین دلانوآ ، تعداد مستشاران آمریکایی را ۵۵ هزار نفر ذکر کرده است(کلیک کنید)
🔅همچنین ژنرال هایزر ،فرمانده ۴ ستاره معروف آمریکایی در کتاب خاطرات خود از تهران، تعداد آمریکایی ها را ۸۵ هزار نفر بیان می کند (کلیک)
👈حقوق و مزایای مستشاران آمریکایی ۲ برابر بودجه کل وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت ایران می شد.(کلیک)
@ahkamostadmohagheghi
پروفسور رفتگر
این شخص که لباس رفتگری تنش کرده داوطلب ایرانی در مسیر اربعین، یک پروفسور نخبه بود.
🔹پروفسور امینی، رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر و نرمافزار دانشگاه تربیت معلم، که در مسیر زائرین در نجف خدمت میکرد، هنگام ملاقات با دخترش به گریه افتاد.
🔸تصویر او را میبینید که اشکهای دخترش را با دستانش پاک میکند.
@ahkamostadmohagheghi
بزرگترین حسرتِ روزِ قیامت آن است که به انسان نشان میدهند میتوانسته در زندگی به کجا برسد و نرسیده. میتوانسته چه انسانی بشود و خودش نخواسته و نشده !
@ahkamostadmohagheghi
مرحوم حائری شیرازی:
آیا شما به بچهای که تکلیف ندارد، اجازه میدهید سیگار بکشد؟ میگویید: نه، عادت میکند و بزرگ که شد، سیگاری میشود. پس معلوم میشود که در همان دوره هم ممنوعیتهایی وجود دارد. اجازه میدهید هروئین بکشد؟ بعضیها بچههایشان را با یک پیراهن رکابی بیرون میآورند. وقتی هم که به آنها تذکر میدهی، میگویند: هنوز مکلف نشده! آقا! آیا اگر به برهنه بودن عادت کرد، بعد از اینکه مکلّف شد، حیا یکدفعه وارد وجودش میشود؟ نه، انسان همانطور که شهوت دارد، ضدشهوت هم دارد؛ شهوت را با حیا مهار میکنند. هر صفتی یک مکمل و یک نگهبان دارد؛ اما ما چون نمیفهمیم، اهمیت نمیدهیم. بیایمانی از همین سهلانگاریها شروع میشود؛ از همین اهمیت ندادنها آغاز میشود. ایمان هم از همین اهتمامها شروع میشود.
📖 راه رشد، جلد چهار، صفحه ٨١
@ahkamostadmohagheghi