4_5844859266132869618.mp3
6.65M
💎 دعای روز بیست و هفتم ماه مبارک رمضان
🔅 اللَّـهُمَّ ارْزُقْنی فيهِ فَضْلَ لَيْلَةِالْقَدْرِ، وَصَيِّرْ اُمُوری فيهِ مِنَ الْعُسْرِ اِلَی الْيُسْرِ، وَاقْبَلْ مَعاذيری، وَحُطَّ عَنّیِ الذَّنْبَ وَالْوِزْرَ، يا رَؤُفاً بِعِبادِهِ الصّالِحينَ.
🔅 خدایا در این روز فضیلت شب قدر را روزیام ساز، و کارهایم را از سختی به آسانی برگردان، و پوزشهایم را بپذیر، و گناه و بار گران را از گردهام بریز، ای مهربان به بندگان صالح.
« یا ذَالْجَلالِ وَالْاِکْرام »
🔅 ترتیل قرآن کریم - جزء بیست و هفتم
ahlevela.ir/tartil/tartil27.mp3
🔅 تحدیر قرآن کریم - جزء بیست و هفتم
ahlevela.ir/tahdir/Joze27.mp3
@ahlevela_channel
کانال اهل ولاء
💠#حديث ۳٤٩٠ بنا به نقل، رسول اكرم صلّی الله علیه و آله و سلّم فرمودند: ميهمان، روزى خود را مىآورد و
💠#حديث ۳٤٩١
بنا به نقل، امام محمّد باقر عليه السّلام فرمودند: از آداب مهمانی هر وقت که بر برادر دينی خود مهمان شديد هر جا که به شما تعارف کرد همانجا بنشينيد، زيرا صاحب خانه بهتر از افراد غريبه از اوضاع داخلی خود با خبر است.
🔅 اذا دَخَل اَحَدُكُم علي اَخيه في رَحْلِهِ فَليَقعُدْ حَيثُ يأَمُرُصاحِبُ الرَّحْلِ فَاِنّ صاحبَ الرَّحْلِ أَعرَفُ بِعَورَةِ بَيتِهِ مِن الدّاخِلِ عَلَيه.
بحارالانوار ، ج ٧٥، ص ٤٥١
@ahlevela_channel
☀️ از مهمان بابت آنچه در مهمانی خورده است، سؤال و مؤاخذه نمیکنند. مهمان نه در دنیا و نه در آخرت، حساب و کتاب ندارد. پس صلاح در مهمان شدن است که خیر دنیا و آخرت در آن است.
☀️ در مهمانی خدا وقتی صاحبخانه را شناختی، مشاهدهی جمال او سیرت میکند و دیگر از غذا میافتی؛ بدون غذا سیر و بدون ثروت غنی خواهی بود.
🔹مرحوم حاج میرزا اسماعیل دولابی🔹
📙 مصباح الهدی
تٱلیف استاد مهدی طیّب
@ahlevela_channel
4_5834499083460412769.mp3
12.06M
💎 وداع با ماه مبارک رمضان - بخش اوّل
🔅 شرح فرازهایی از دعای ۴۵ صحیفۀ سجّادیه
▫️در آخرین روزهای مبارک رمضان به سر میبریم، بساط این ضیافت در حال جمع شدن است و این موقعیت بسیار استثنائی از دسترس ما خارج میشود...
▫️در پایان هر فعالیتی باید به محاسبه و ارزیابی پرداخت، روزهای به محاسبه نشستن آنچه در ماه رمضان انجام دادهایم است....
🎤 استاد مهدی طیّب
۹۲/۰۵/۱۷
#ماه_رمضان
@ahlevela_channel
💠 موت اختیارى - ۳
💎 تفاوت موت با فوت
▪️همانطور که ملاحظه شد، موت غیر از فوت است. فوت به معنى پایان یافتن زندگى دنیوى و قبض روح شدن و مردن است، در حالى که موت معناى دیگرى دارد. آنچه سبب شده است بهتدریج واژهى موت به معناى مرگ و فوت بهکار رود این است که بیشتر انسانها قبل از اینکه زمان مرگ و فوت آنها فرا برسد و ملک الموت به زور آنها را از آغوش دنیایى که به آن دل بستهاند بیرون بکشد، به حکم نفس امّاره، حاضر نیستند دل از دنیا ببُرند؛ لذا موت آنها یعنى رهایى ایشان از اسارت دنیا و نفس امّاره، تنها هنگام فوت و مرگشان و آن هم با اضطرار و اجبار، واقع مىشود. به موت این گونه اشخاص، موت اضطرارى گفته مىشود.
▪️امّا پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم، انسانها را دعوت و ترغیب کردند که پیش از آنکه به اضطرار به موت نایل شوند، با اختیار خود به موت دست یابند. آن حضرت مىفرمایند: موتوا قَبلَ اَن تَموتوا: پیش از آنکه (به قهر و اجبار) به موت نایل شوید، (با اختیار) تن به موت دهید.
ادامه دارد....
📕 کتاب شراب طهور
تألیف استاد مهدی طیّب
#موت_اختیاری
@ahlevela_channel
💠 دعای شب بیست و هشتم ماه مبارک رمضان
يَا خازِنَ اللَّيْلِ فِى الْهَواءِ، وَخازِنَ النُّورِ فِى السَّماءِ، وَمَانِعَ السَّماءِ أَنْ تَقَعَ عَلَى الْأَرْضِ إِلّا بِإِذْنِهِ وَحابِسَهُما أَنْ تَزُولا، يَا عَلِيمُ يَا عَظِيمُ يَا غَفُورُ يَا دائِمُ يَا اللّٰهُ يَا وارِثُ يَا باعِثَ مَنْ فِى الْقُبُورِ، يَا اللّٰهُ يَا اللّٰهُ يَا اللّٰهُ، لَكَ الْأَسْماءُ الْحُسْنىٰ، وَالْأَمْثالُ الْعُلْيا، وَالْكِبْرِياءُ وَالْآلاءُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّىَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، وَأَنْ تَجْعَلَ اسْمِى فِى هٰذِهِ اللَّيْلَةِ فِى السُّعَداءِ، وَرُوحِى مَعَ الشُّهَداءِ، وَ إِحْسانِى فِى عِلِّيِّينَ، وَ إِساءَتِى مَغْفُورَةً، وَأَنْ تَهَبَ لِى يَقِيناً تُباشِرُ بِهِ قَلْبِى، وَ إِيماناً يُذْهِبُ الشَّكَّ عَنِّى، وَتُرْضِيَنِى بِما قَسَمْتَ لِى، وَآتِنا فِى الدُّنْيا حَسَنَةً، وَفِى الْآخِرَةِ حَسَنَةً، وَقِنا عَذابَ النَّارِ الْحَرِيقِ، وَارْزُقْنِى فِيها ذِكْرَكَ وَشُكْرَكَ، وَالرَّغْبَةَ إِلَيْكَ وَالْإِنابَةَ وَالتَّوْبَةَ وَالتَّوْفِيقَ لِما وَفَّقْتَ لَهُ مُحَمَّداً وَآلَ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَعَلَيْهِمْ.
ای خزانهدار تاریکی در فضا و قراردهندۀ روشنایی در آسمان و بازدارندۀ آسمان از اینکه بر زمین افتد، مگر به اجازه او و نگاه دارندۀ آسمان و زمین، از اینکه از میان برداشته شوند، ای دانا، ای بزرگ، ای آمرزنده، ای جاودانه، ای خدا، ای وارث، ای برانگیزندۀ مردگان در قبرها، ای خدا، ای خدا، ای خدا، نامهای نیکوتر و نمونههای برتر و بزرگمنشی و نعمتها ویژۀ توست، از تو میخواهم که بر محمّد و خاندان محمّد درود فرستی و قرار دهی در امشب نامم را از سعادتمندان و روحم را با شهیدان و نیکوکاریام را در بلندمرتبهترین درجۀ بهشت و گناهانم را آمرزیده و اینکه به من یقینی ببخشی که قلبم آن را لمس کند و ایمانی که شک مرا از میان بردارد و خشنودی به آنچه که نصیب من کردی و در دنیا و در آخرت نیکی به ما عطا کن و ما را از عذاب آتش سوزان حفظ کن و در این شب ذکر و شکر خویش و شوق بهسوی خودت و بازگشت و توبه را روزیام کن و به آنچه محمّد و خاندان محمّد (درود خدا بر او و ایشان) را بر آن موفق کردی، توفیقم ده.
#مراقبات_ماه_رمضان
@ahlevela_channel
4_5839122688769000159.mp3
9.31M
💎 روزهای پایانی ماه رمضان و محاسبۀ نفس
▪️در این ماه به این بزرگی و عظمت که عطای خاصّ خدا به امّت پیامبر خاتم صلّی الله علیه و آله و سلّم است چه کردیم؟ چقدر از اهداف این ماه محقّق شد؟
🎤 استاد مهدی طیّب
۸۵/۰۷/۲۷
#ماه_رمضان
@ahlevela_channel
🌿 مراقبات شب آخر ماه مبارک رمضان
▫️شب بسيار مباركى است و براى اين شب چند عمل وارد شده است:
🔅 اوّل: غسل.
🔅 دوم: زيارت امام حسين عليه السّلام.
🔅 سوم: خواندن سوره هاى «انعام» و «كهف» و «يس» و گفتن صد مرتبه:
▪️ أسْتَغْفِرُ اللهَ وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ
🔅 چهارم: اين دعا را كه شيخ كلينى از امام صادق عليه السّلام روايت كرده بخواند:
▪️ اللَّهُمَّ هَذَا شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِي أَنْزَلْتَ فِيهِ الْقُرْآنَ وَ قَدْ تَصَرَّمَ وَ أَعُوذُ بِوَجْهِكَ الْكَرِيمِ يَا رَبِّ أَنْ يَطْلُعَ الْفَجْرُ مِنْ لَيْلَتِی هَذِهِ أَوْ يَتَصَرَّمَ شَهْرُ رَمَضَانَ وَ لَكَ قِبَلِی تَبِعَةٌ أَوْ ذَنْبٌ تُرِيدُ أَنْ تُعَذِّبَنِی بِهِ يَوْمَ أَلْقَاكَ
▫️ خدايا اين است ماه رمضان، كه قرآن را در آن نازل كردى، اينک در حال گذشتن است، و من به ذات كريمانهات پناه میآورم از اينكه سپيدۀ اين شب طلوع كند، يا ماه رمضان بگذرد، و نزد تو برايم نتيجۀ كار ناشايست يا گناهى باشد كه بخواهى مرا به سبب آن، روزى كه ملاقاتت كنم عذاب نمايى.
🔅 پنجم: بخواند:
▪️یا مُدَبّرَ الاُموُرِ، یا باعِثَ مَن فی القُبُور، یا مُجری البُحُور، یا مُلَیَّن الحَدیدِ لِداوُد، صَل عَلی مُحَّمد وَافعَل بی کَذا وَ کَذا (به جاى «كذا و كذا» حاجات خود را بخواهد)
🔅 ششم: ماه رمضان را با دعاهاى وداع، وداع گويد: دعاهايى كه شيخ كلينى و شيخ صدوق و شيخ مفيد و شيخ طوسى، و سيّد ابن طاووس نقل كردهاند و شايد بهترين آنها دعاى چهل و پنجم صحيفۀ كامله باشد.
▫️سيّد بن طاووس از امام صادق عليه السّلام روايت كرده كه هر كس در شب آخر ماه رمضان، آن ماه شريف را وداع گفته و بگويد:
▪️ اللَّهُمَّ لا تَجْعَلْهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنْ صِيَامِی لِشَهْرِ رَمَضَانَ وَ أَعُوذُ بِكَ أَنْ يَطْلُعَ فَجْرُ هَذِهِ اللَّيْلَةِ إِلا وَ قَدْ غَفَرْتَ لِی
▫️ خدايا اين ماه را آخرين بار روزهام در ماه رمضان قرار مده، و به تو پناه میآورم از اينكه سپيدۀ اين شب سر زند، مگر اينكه مرا آمرزيده باشى.
پيش از آنكه سپيده بر آيد، حق تعالى او را بيامرزد، و توبه و بازگشت نصيب وى كند.
▫️ سيّد بن طاووس و شيخ صدوق از جابر بن عبدالله انصارى روايت كردهاند كه در جمعۀ آخر ماه رمضان خدمت رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلّم رسيدم، چون نظر آن حضرت بر من افتاد، فرمودند: اى جابر اين آخرين جمعه از ماه رمضان است، پس آن را وداع كن و بگو:
▪️اللَّهُمَّ لا تَجْعَلْهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنْ صِيَامِنَا إِيَّاهُ فَإِنْ جَعَلْتَهُ فَاجْعَلْنِی مَرْحُوما وَ لا تَجْعَلْنِی مَحْرُوما
▫️خدايا اين ماه را آخرين بار روزهداری ما قرار مده، و اگر قرار دادى پس مرا رحمت شده قرار بده و محروم از رحمت قرار مده.
▫️زيرا كه هر كه اين دعا را در اين روز بخواند به يكى از دو خصلت نيكو ظفر مىيابد؛ يا به رسيدن ماه رمضان آينده يا به آمرزش خدا و رحمت بىانتها.
🔅هفتم: سيّد بن طاووس و كفعمى از حضرت رسول صلّى الله عليه و آله و سلّم روايت كردهاند كه فرمودند: هر كه در شب آخر ماه رمضان، ده ركعت نماز و هر دو رکعت به یک سلام بخواند و در هر ركعت:
▪️سوره «حمد» ۱ بار
▪️سوره «توحید» ۱۰ بار
و در هر يك از ركوع و سجود ده مرتبه بگويد:
▪️سبْحَانَ اللهِ وَ الْحَمْدُ لِلهِ وَ لا إِلَهَ إِلا اللهُ وَ اللَّهُ أَكْبَرُ
▪️و هنگامی كه از ده ركعت فراغت يافت هزار مرتبه استغفار كند.
و پس از استغفار سر به سجده گذارد و در حال سجده بگويد:
▪️ يا حَيُّ يَا قَيُّومُ يَا ذَا الْجَلالِ وَ الْإِكْرَامِ يَا رَحْمَانَ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ وَ رَحِيمَهُمَا يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ يَا إِلَهَ الْأَوَّلِينَ وَ الْآخِرِينَ اغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَ تَقَبَّلْ مِنَّا صَلاتَنَا وَ صِيَامَنَا وَ قِيَامَنَا
▫️سوگند به كسی كه مرا به راستى به پيامبرى مبعوث كرد، كه جبرئيل مرا از اسرافيل خبر داد و اسرافيل از پروردگار خود، كه سر از سجده برنداشته، خدا او را بيامرزد، و ماه رمضان را از او قبول كند، و از او درگذرد.
▫️و اين نماز در شب عيد فطر هم روايت شده است، ولى در اين روايت آمده است كه تسبيحات اربعه را در ركوع و سجود به جاى ذكر ركوع و سجود بخواند، و به جای «اغفر لنا ذنوبنا» تا آخر بگويد:
▪️اغْفِرْ لِی ذُنُوبِی وَ تَقَبَّلْ صَوْمِی وَ صَلاتِی وَ قِيَامِی
▫️گناهم را بیامرز، و روزه و نماز و شب زنده داریام را بپذیر
#مراقبات_ماه_رمضان
@ahlevela_channel
4_5842420708256252541.mp3
6.54M
💎 دعای روز بیست و هشتم ماه مبارک رمضان
🔅 اَللَّهُمَّ وَفِّرْ حَظّی فيهِ مِنَ النَّوافِلِ، وَاَكْرِمْنی فيهِ بِاِحْضارِ الْمَسآئِلِ، وَقَرِّبْ فيهِ وَسيلَتی اِلَيْکَ مِنْ بَيْنِ الْوَسآئِلِ، يا مَنْ لا يَشْغَلُهُ اِلْحاحُ الْمُلِحّينَ.
🔅 خدایا بهرهام را در این روز از مستحبّات فراوان کن، و مرا با تحقّق درخواستها اکرام فرما، و از میان وسایل وسیلهام را به سویت نزدیک کن، ای که پافشاری اصرار ورزان مشغولش نسازد.
« یا قاضِیَ الْحاجات »
🔅 ترتیل قرآن کریم - جزء بیست و هشتم
ahlevela.ir/tartil/tartil28.mp3
🔅 تحدیر قرآن کریم - جزء بیست و هشتم
ahlevela.ir/tahdir/Joze28.mp3
@ahlevela_channel
کانال اهل ولاء
💠#حديث ۳٤٩١ بنا به نقل، امام محمّد باقر عليه السّلام فرمودند: از آداب مهمانی هر وقت که بر برادر دينی
💠#حديث ۳٤٩٢
بنا به نقل، امام صادق عليه السّلام فرمودند: کمال سخاوت و جوانمردی در آن است که میزبان آنچه از وسائل پذیرایی در اختیار دارد از مهمان خود دریغ ننماید.
🔅 إنَّ الجَوادَ كُلَّ الجوادِ مَنْ بَذَلَ ما عِندَهُ.
بحارالانوار، ج ٧٥، ص ٦٥٥
@ahlevela_channel
☀️ أکرِمِ الضَّیفَ وَ لَو کانَ کافِراً: به مهمان، حتّی اگر کافر باشد، کرم نما و او را اکرام کن. اگر خود را مهمان خدا دیدی، هر چه باشی، خدای کریم حتماً تو را کریمانه دستگیری میکند و اکرام مینماید.
☀️ أکرَمُ القَومِ خَادِمُهُم: بزرگ هر قومی خادم آن قوم است. خدا و اولیائش خود را خادم خلق میدانند و به خدمت مهمانان کمر بستهاند.
☀️ اگر در مهمانی یک شب بلایی به تو رسید، شلوغ نکن و آبروی صاحبخانه را حفظ کن.
🔹مرحوم حاج میرزا اسماعیل دولابی🔹
📙 مصباح الهدی
تٱلیف استاد مهدی طیّب
@ahlevela_channel
May 11
4_5834606002376279139.mp3
10.52M
💎 وداع با ماه مبارک رمضان - بخش دوّم
🔅 شرح فرازهایی از دعای ۴۵ صحیفۀ سجّادیه
🎤 استاد مهدی طیّب
۹۲/۰۵/۱۷
#ماه_رمضان
@ahlevela_channel
💠 موت اختیارى - ۴
توجّه به این نکته لازم است که موت چیزى نیست که باید بهوجود آورد، بلکه همواره موجود و همراه انسان است. تنها باید از غفلت، ناهوشیارى، اشتباه و بیهودهپندارى بیرون آمد تا به آن پىبرد و آن را مشاهده و احساس کرد.
قرآن کریم مىفرماید: کُلُّ نَفسٍ ذائِقَةُ المَوتِ: همگان چشندهى موتند. (سوره آلعمران، آیه ۱۸۵ و سوره عنکبوت، آیه ۵۷) باید دقّت کرد که آیه نمىفرماید سرانجام، همگان روزى طعم موت را خواهند چشید.
ادامه دارد....
📕 کتاب شراب طهور
تألیف استاد مهدی طیّب
#موت_اختیاری
@ahlevela_channel
هدایت شده از کانال اهل ولاء
🌿 مراقبات شب آخر ماه مبارک رمضان
▫️شب بسيار مباركى است و براى اين شب چند عمل وارد شده است:
🔅 اوّل: غسل.
🔅 دوم: زيارت امام حسين عليه السّلام.
🔅 سوم: خواندن سوره هاى «انعام» و «كهف» و «يس» و گفتن صد مرتبه:
▪️ أسْتَغْفِرُ اللهَ وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ
🔅 چهارم: اين دعا را كه شيخ كلينى از امام صادق عليه السّلام روايت كرده بخواند:
▪️ اللَّهُمَّ هَذَا شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِي أَنْزَلْتَ فِيهِ الْقُرْآنَ وَ قَدْ تَصَرَّمَ وَ أَعُوذُ بِوَجْهِكَ الْكَرِيمِ يَا رَبِّ أَنْ يَطْلُعَ الْفَجْرُ مِنْ لَيْلَتِی هَذِهِ أَوْ يَتَصَرَّمَ شَهْرُ رَمَضَانَ وَ لَكَ قِبَلِی تَبِعَةٌ أَوْ ذَنْبٌ تُرِيدُ أَنْ تُعَذِّبَنِی بِهِ يَوْمَ أَلْقَاكَ
▫️ خدايا اين است ماه رمضان، كه قرآن را در آن نازل كردى، اينک در حال گذشتن است، و من به ذات كريمانهات پناه میآورم از اينكه سپيدۀ اين شب طلوع كند، يا ماه رمضان بگذرد، و نزد تو برايم نتيجۀ كار ناشايست يا گناهى باشد كه بخواهى مرا به سبب آن، روزى كه ملاقاتت كنم عذاب نمايى.
🔅 پنجم: بخواند:
▪️یا مُدَبّرَ الاُموُرِ، یا باعِثَ مَن فی القُبُور، یا مُجری البُحُور، یا مُلَیَّن الحَدیدِ لِداوُد، صَل عَلی مُحَّمد وَافعَل بی کَذا وَ کَذا (به جاى «كذا و كذا» حاجات خود را بخواهد)
🔅 ششم: ماه رمضان را با دعاهاى وداع، وداع گويد: دعاهايى كه شيخ كلينى و شيخ صدوق و شيخ مفيد و شيخ طوسى، و سيّد ابن طاووس نقل كردهاند و شايد بهترين آنها دعاى چهل و پنجم صحيفۀ كامله باشد.
▫️سيّد بن طاووس از امام صادق عليه السّلام روايت كرده كه هر كس در شب آخر ماه رمضان، آن ماه شريف را وداع گفته و بگويد:
▪️ اللَّهُمَّ لا تَجْعَلْهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنْ صِيَامِی لِشَهْرِ رَمَضَانَ وَ أَعُوذُ بِكَ أَنْ يَطْلُعَ فَجْرُ هَذِهِ اللَّيْلَةِ إِلا وَ قَدْ غَفَرْتَ لِی
▫️ خدايا اين ماه را آخرين بار روزهام در ماه رمضان قرار مده، و به تو پناه میآورم از اينكه سپيدۀ اين شب سر زند، مگر اينكه مرا آمرزيده باشى.
پيش از آنكه سپيده بر آيد، حق تعالى او را بيامرزد، و توبه و بازگشت نصيب وى كند.
▫️ سيّد بن طاووس و شيخ صدوق از جابر بن عبدالله انصارى روايت كردهاند كه در جمعۀ آخر ماه رمضان خدمت رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلّم رسيدم، چون نظر آن حضرت بر من افتاد، فرمودند: اى جابر اين آخرين جمعه از ماه رمضان است، پس آن را وداع كن و بگو:
▪️اللَّهُمَّ لا تَجْعَلْهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنْ صِيَامِنَا إِيَّاهُ فَإِنْ جَعَلْتَهُ فَاجْعَلْنِی مَرْحُوما وَ لا تَجْعَلْنِی مَحْرُوما
▫️خدايا اين ماه را آخرين بار روزهداری ما قرار مده، و اگر قرار دادى پس مرا رحمت شده قرار بده و محروم از رحمت قرار مده.
▫️زيرا كه هر كه اين دعا را در اين روز بخواند به يكى از دو خصلت نيكو ظفر مىيابد؛ يا به رسيدن ماه رمضان آينده يا به آمرزش خدا و رحمت بىانتها.
🔅هفتم: سيّد بن طاووس و كفعمى از حضرت رسول صلّى الله عليه و آله و سلّم روايت كردهاند كه فرمودند: هر كه در شب آخر ماه رمضان، ده ركعت نماز و هر دو رکعت به یک سلام بخواند و در هر ركعت:
▪️سوره «حمد» ۱ بار
▪️سوره «توحید» ۱۰ بار
و در هر يك از ركوع و سجود ده مرتبه بگويد:
▪️سبْحَانَ اللهِ وَ الْحَمْدُ لِلهِ وَ لا إِلَهَ إِلا اللهُ وَ اللَّهُ أَكْبَرُ
▪️و هنگامی كه از ده ركعت فراغت يافت هزار مرتبه استغفار كند.
و پس از استغفار سر به سجده گذارد و در حال سجده بگويد:
▪️ يا حَيُّ يَا قَيُّومُ يَا ذَا الْجَلالِ وَ الْإِكْرَامِ يَا رَحْمَانَ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ وَ رَحِيمَهُمَا يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ يَا إِلَهَ الْأَوَّلِينَ وَ الْآخِرِينَ اغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَ تَقَبَّلْ مِنَّا صَلاتَنَا وَ صِيَامَنَا وَ قِيَامَنَا
▫️سوگند به كسی كه مرا به راستى به پيامبرى مبعوث كرد، كه جبرئيل مرا از اسرافيل خبر داد و اسرافيل از پروردگار خود، كه سر از سجده برنداشته، خدا او را بيامرزد، و ماه رمضان را از او قبول كند، و از او درگذرد.
▫️و اين نماز در شب عيد فطر هم روايت شده است، ولى در اين روايت آمده است كه تسبيحات اربعه را در ركوع و سجود به جاى ذكر ركوع و سجود بخواند، و به جای «اغفر لنا ذنوبنا» تا آخر بگويد:
▪️اغْفِرْ لِی ذُنُوبِی وَ تَقَبَّلْ صَوْمِی وَ صَلاتِی وَ قِيَامِی
▫️گناهم را بیامرز، و روزه و نماز و شب زنده داریام را بپذیر
#مراقبات_ماه_رمضان
@ahlevela_channel
💠 دعای شب بیست و نهم ماه مبارک رمضان
يَا مُكَوِّرَ اللَّيْلِ عَلَى النَّهارِ، وَمُكَوِّرَ النَّهارِ عَلَى اللَّيْلِ، يَا عَلِيمُ يَا حَكِيمُ، يَا رَبَّ الْأَرْبابِ، وَسَيِّدَ السَّاداتِ، لَاإِلٰهَ إِلّا أَنْتَ، يَا أَقْرَبَ إِلَىَّ مِنْ حَبْلِ الْوَرِيدِ، يَا اللّٰهُ يَا اللّٰهُ يَا اللّٰهُ، لَكَ الْأَسْماءُ الْحُسْنىٰ، وَالْأَمْثالُ الْعُلْيا، وَالْكِبْرِياءُ وَالْآلاءُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّىَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، وَأَنْ تَجْعَلَ اسْمِى فِى هٰذِهِ اللَّيْلَةِ فِى السُّعَداءِ، وَرُوحِى مَعَ الشُّهَداءِ، وَ إِحْسانِى فِى عِلِّيِّينَ، وَ إِساءَتِى مَغْفُورَةً، وَأَنْ تَهَبَ لِى يَقِيناً تُباشِرُ بِهِ قَلْبِى، وَإِيماناً يُذْهِبُ الشَّكَّ عَنِّى، وَتُرْضِيَنِى بِما قَسَمْتَ لِى، وَآتِنا فِى الدُّنْيا حَسَنَةً، وَفِى الْآخِرَةِ حَسَنَةً، وَقِنا عَذابَ النَّارِ الْحَرِيقِ، وَارْزُقْنِى فِيها ذِكْرَكَ وَشُكْرَكَ، وَالرَّغْبَةَ إِلَيْكَ وَالْإِنابَةَ وَالتَّوْبَةَ وَالتَّوْفِيقَ لِما وَفَّقْتَ لَهُ مُحَمَّداً وَآلَ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَعَلَيْهِمْ.
ای پیچانندۀ شب بر روز و پیچانندۀ روز بر شب، ای دانا، ای فرزانه، ای پروردگار پرورندگان و آقای آقایان، معبودی جز تو نیست، ای نزدیکتر از رگ گردن به من، ای خدا، ای خدا، ای خدا، نامهای نیکوتر و نمونههای برتر و بزرگمنشی و نعمتها ویژۀ توست، از تو میخواهم بر محمّد و خاندان محمّد درود فرستی و قرار دهی نامم را در این شب از سعادتمندان و روحم را با شهیدان و نیکوکاریام را در بلندمرتبهترین درجه بهشت و گناهم را آمرزیده و به من ببخشی یقینی که قلبم آن را لمس کند و ایمانی که شک مرا از میان بردارد و خشنودی به آنچه نصیبم کردی و در دنیا و آخرت نیکی به ما عطا کن و ما را از عذاب آتش سوزان حفظ فرما و در این شب ذکر و شکر خویش و شوق بهسوی خودت و بازگشت و توبه را روزیام کن و به آنچه محمّد و خاندان محمّد (درود خدا بر او و ایشان) را بر آن موفق کردی، توفیقم ده.
#مراقبات_ماه_رمضان
@ahlevela_channel
💠 دعای روز آخر ماه مبارک رمضان - مفاتیح الجنان
☀️ دعایی که از حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السّلام روایت شده است:
اللّٰهُمَّ إِنِّى أَسْأَلُكَ إِخْباتَ الْمُخْبِتِينَ، وَ إِخْلاصَ الْمُوقِنِينَ، وَمُرافَقَةَ الْأَبْرارِ، وَاسْتِحْقاقَ حَقائِقِ الْإِيمانِ، وَالْغَنِيمَةَ مِنْ كُلِّ بِرٍّ، وَالسَّلامَةَ مِنْ كُلِّ إِثْمٍ، وَوُجُوبَ رَحْمَتِكَ، وَعَزائِمَ مَغْفِرَتِكَ، وَالْفَوْزَ بِالْجَنَّةِ، وَالنَّجاةَ مِنَ النّارِ.
خدایا، از تو میخواهم، فروتنی فروتنان و اخلاص یقینداران و همراهی نیکان و شایستگی حقایق ایمان و بهرهمندی از هر نیکی و سلامت از هر گناه و ضروری بودن رحمتت و ارادههای آمرزشت و رسیدن به بهشت و رهایی از آتش را.
☀️ چون در این روز بیشتر مردم قرآن را ختم میکنند، شایسته است پس از ختم قرآن «دعای چهل و دوّم صحیفه کامله سجادیه» را بخوانند و اگر بخواهند میتوانند این دعای مختصر را که شیخ طوسی از امیرالمؤمنین علی علیهالسّلام روایت کرده بخوانند:
اللّٰهُمَّ اشْرَحْ بِالْقُرْآنِ صَدْرِى، وَاسْتَعْمِلْ بِالْقُرْآنِ بَدَنِى، وَنَوِّرْ بِالْقُرْآنِ بَصَرِى، وَأَطْلِقْ بِالْقُرْآنِ لِسانِى، وَأَعِنِّى عَلَيْهِ مَا أَبْقَيْتَنِى فَإِنَّهُ لَاحَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِكَ.
خدایا، به قرآن سینهام را بگشا و به قرآن بدنم را بهکار انداز و به قرآن دیدهام را روشن ساز و به قرآن زبانم را گویا کن و به عمل به آن تا زندهام میداری یاریام ده که هیچ نیرو و توان نیست مگر به تو.
#مراقبات_ماه_رمضان
@ahlevela_channel
💠 دعای روز آخر ماه مبارک رمضان - اقبال الاعمال
☀️ سیّد بن طاووس در کتاب اقبال الاعمال برای روز آخر ماه مبارک رمضان این دعا را نقل کرده است:
《 اللَّهُمَّ إِنَّكَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ تَفَضَّلْتَ عَلَيْنَا فَهَدَيْتَنَا وَ مَنَنْتَ عَلَيْنَا فَعَرَفْتَنَا وَ أَحْسَنْتَ إِلَيْنَا ، فَأَعَنْتَنَا عَلَى أَدَاءِ مَا افْتَرَضْتَ عَلَيْنَا مِنْ صِيَامِ شَهْرِكَ شَهْرِ رَمَضَانَ فَلَكَ الْحَمْدُ بِمَحَامِدِكَ كُلِّهَا عَلَى جَمِيعِ نَعْمَائِكَ كُلِّهَا حَتَّى يَنْتَهِيَ الْحَمْدُ إِلَى مَا تُحِبُّ وَ تَرْضَى [تَرْضَاهُ] وَ هَذَا آخِرُ يَوْمٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ، فَإِذَا انْقَضَى فَاخْتِمْهُ لَنَا و الشهادة [بِالسَّعَادَةِ] وَ الرَّحْمَةِ وَ الْمَغْفِرَةِ وَ الرِّزْقِ الْوَاسِعِ الْكَثِيرِ الطَّيِّبِ الَّذِي لَا حِسَابَ فِيهِ وَ لَا عَذَابَ عَلَيْهِ وَ الْبَرَكَةِ وَ الْفَوْزِ بِالْجَنَّةِ وَ الْعِتْقِ مِنَ النَّارِ وَ لَا تَجْعَلْهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنْهُ وَ أَهِلَّهُ عَلَيْنَا بِأَفْضَلِ الْخَيْرِ وَ الْبَرَكَةِ وَ الْكَرَامَةِ وَ السُّرُورِ عَلَيَّ وَ عَلَى أَهْلِي وَ وَالِدَيَّ وَ ذُرِّيَّتِي يَا كَرِيمُ، اللَّهُمَّ هَذَا (شَهْرُ رَمَضانَ الَّذِي أُنْزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ [أَنْزَلْتَ فِيهِ الْقُرْآنَ] هُدىً لِلنَّاسِ وَ بَيِّناتٍ مِنَ الْهُدى وَ الْفُرْقانِ) وَ قَدْ تَصَرَّمَ فَأَعُوذُ بِوَجْهِكَ الْكَرِيمِ أَنْ تَغِيبَ الشَّمْسُ مِنْ هَذَا الْيَوْمِ أَوْ يَطْلُعَ الْفَجْرُ مِنْ هَذِهِ اللَّيْلَةِ وَ لَكَ قِبَلِي ذَنْبٌ أَوْ تَبِعَةٌ تُرِيدُ أَنْ تُعَذِّبَنِي بِهَا [عَلَيْهَا] يَوْمَ أَلْقَاكَ ، أَيْ مُلَيِّنَ الْحَدِيدِ لِدَاوُدَ أَيْ كَاشِفَ الْكَرْبِ الْعَظِيمِ عَنْ أَيُّوبَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ عَلَى أَهْلِ بَيْتِ مُحَمَّدٍ وَ هَبْ لِي فَكَاكَ رَقَبَتِي مِنَ النَّارِ وَ كُلُّ تَبِعَةٍ وَ ذَنْبٍ لَكَ قِبَلِي، وَ اخْتِمْ لِي بِالرِّضَا عَنِّي وَ الْجَنَّةِ يَا اللَّهُ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ عَلَى أَهْلِ بَيْتِهِ الْمُبَارَكِينَ الْأَخْيَارِ وَ سَلِّمْ تَسْلِيماً. 》
《 خداوندا، تو مهربانترين مهربانان هستى و معبودى جز تو وجود ندارد، بر ما تفضّل نمودى و هدايتمان كردى و بر ما منّت نمودى و [خود را] به ما شناساندى و به ما نيكى كردى و ما را بر اداى روزهى ماه خود، ماه رمضان كه بر ما واجب گردانيدهاى، يارى دادى. پس ستايش تو را به همهى ستايشهاى تو بر همهى نعمتهايت، تا اينكه ستايش به آنچه دوست دارى و مىپسندى، منتهى گردد و اين آخرين روز ماه رمضان است. پس هرگاه بهسر آمد، آن را براى ما همراه با نيكبختى [شهادت] و رحمت و آمرزش و روزى گسترده و فراوان و پاكيزه، كه نه از ما حساب بكشى و نه در برابر آن كيفر كنى، و بركت و دست يافتن به بهشت و آزادى از آتش جهنّم به پايان آر و آن را آخرين ديدار ما با ماه رمضان قرار مده و هلال آن را با برترين خير و بركت [و كرامت] و شادمانى براى من و خانواده و پدر و مادر و فرزندانم، بر ما برآور، اى بزرگوار. خدايا، اين همان ماه رمضانى است كه قرآن را در آن براى هدايت مردم و به عنوان نشانههاى روشن از هدايت و جداسازى [حق از باطل] فروفرستادهاى [فروفرستادهشده است] به پايان رسيد. پس به روى [اسما و صفات، يا ذات] بزرگوارت پناه مىبريم كه آفتاب اين روز غروب يا سپيدهدم اين شب طلوع كند و گناه يا كار زشت پيامددارى داشته باشم كه بخواهى در روزى كه تو را ملاقات مىكنم، به واسطهى آن مرا عذاب كنى. اى نرمكنندهى آهن براى حضرت داوود، اى برطرفكنندهى اندوه بزرگ از حضرت ايوب، بر حضرت محمّد و اهل بيت او درود فرست و آزادى از آتش جهنّم و همهى گناهان پيامددار و ناروا را كه دارم، به من ارزانى دار و كار مرا به خشنودى خود و بهشت ختم كن. اى خدا اى مهربانترين مهربانان، بر حضرت محمّد و اهل بيت خجسته و نيك او درود و به نحو شايسته سلام بفرست. 》
#مراقبات_ماه_رمضان
@ahlevela_channel
💠 محاسبۀ نفس در شب آخر ماه رمضان - المراقبات
از كارهاى مهم اين است كه مانند شريكى كه در پايان كار با شريک خود تسويه حساب مىكند، از نفس خود حساب كشيده، و سرمايۀ خود را كه همان عمر، ايمان و بركات ماه رمضان و نورهاى آن مىباشد را در نظر آورد، و ببيند آيا ايمان او به خدا، رسول، كتاب و حجّتهاى او و روز قيامت بيشتر شده است يا نه؟
اخلاق او كه از اين معارف سرچشمه گرفته، چگونه است؟ خوف و رجا، صبر، زهد، خلوت نمودن براى ذكر خدا و تفكرى كه باعث انس است، شناختى كه محبّت را بهدنبال داشته و محبّتى كه به رضايت، تسليم و توحيد منجر شود، شرح صدر ناشى از نور شناخت در ديدن غيب و گشادگى قلب او در تحمّل بلاها و حفظ اسرار، تا چه اندازهاى است؟
چگونه در «سراى فريب» آرام نگرفته و به «سراى جاويد» بازگشت كرده است؟ آيا ماه رمضان و اعمال اين ماه تأثيرى در اين امور داشته است يا نه؟
در مورد افعال و حركتهاى اعضاى بدنش بينديشد. آيا همانگونه باقى مانده يا در اين مورد بيشتر به احكام الهى توجّه نموده است؟ بهخصوص نسبت به حركتهاى زبانش هنگام سخن گفتن در مورد آنچه به او مربوط نبوده، سخنان باطل، دروغ، غيبت، تهمت، تعرض به آبروى مؤمنين، فحش، اذيت و غيره.
اگر ببيند كه تمام اين موارد همانطور كه بوده باقى مانده، بايد بداند كه اين مطلب ناشى از كارهاى بد او در اين ماه پر بركت بوده و تاريكى گناهانش بر نورهاى اين شهر درخشان و روشنى بخش فائق آمده است. زيرا ممكن نيست كه نورهاى ماه رمضان، شبهاى قدر و اين دعاهاى گرانقدر قلب او را روشن كند ولى باز هم به گناهان سابق خود ادامه دهد.
كسى كه چنين ضررى كرده است، بايد از خطر دعاى رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله و سلّم بترسد، آنجا كه مىفرمايند:
«خداوند كسى را كه از ماه رمضان خارج شود و آمرزيده نشود نيامرزد.»
زيرا يكى از سختترين مصيبتها و بزرگترين بلاها همين است. بايد با يارى خدا، پناه آوردن به رحمت و رفتن به درگاه او، و در حالى كه با زبان حال مىگويد:
« أمَّن يُجِيبُ المُضْطَرَّ إذا دَعاهُ و يَكْشِفُ السُّوء » ( نمل، ۶۲)
«اى كسى كه به داد بيچاره مىرسى، هنگامى كه تو را بخواند و گرفتارى او را برطرف مىنمايى»
خود را اصلاح نموده، بر گناهان خود گريسته و آثار اين اعتراف صادقانه را در خود هويدا سازد و با زبان حال بگويد:
« لا إلهَ إلا أنتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظّالِمين » (انبياء،۸۷)
«هيچ خدايى بهجز تو نيست، تنزيه مىكنم تو را و منم كه ستمكارم»
يكى از نشانههاى اصلاح حال، داشتن علامت گناهكاران و ترس آنان و آمرزش خواستن از خداى متعال بهاندازۀ گناهان مىباشد. و اگر نفس او كه عادت به تنبلى نموده است، نتواند او را براى بهجا آوردن حقّ استغفار يارى كند، بايد از درى كه شيطان از آن در وارد شد و به مراد خود رسيد كه همان در نااميد نشدن است بر خداوند وارد شود. و بالاخره بايد در آخر ماه تمام چيزهايى را كه از دين خود ضايع كرده جبران نمايد، تا براى روز عيد و ديدار با خداوند در اين روز آماده شده و از فوايد آن محروم نشود. و بدين ترتيب به زيانى جبران ناپذير گرفتار نگردد.
📙 المراقبات
میرزا جواد آقا ملکی تبریزی
#مراقبات_ماه_رمضان
#المراقبات
@ahlevela_channel
🌿 مراقبات شب عید فطر
💎 يكى از شبهاى شريف است و در فضيلت و ثواب عبادت و احياى آن احاديث بسيارى وارد شده، از جمله در روايت آمده است آن شب كمتر از شب قدر نيست، و براى آن چند عمل مستحبّ است:
🔅اوّل: غسل كردن هنگامی كه آفتاب غروب كرد.
🔅دوّم: شب زندهدارى به نماز، دعا، استغفار و درخواست از خدا و بيتوته [شب زنده دارى] در مسجد.
🔅سوّم: پس از نماز مغرب و عشاء و نماز صبح و نماز عيد بخواند:
✨اللهُ أَكْبَرُ اللّهُ أَكْبَرُ لا إِلَهَ إِلا اللهُ وَ اللهُ أَكْبَرُ اللهُ أَكْبَرُ وَ لِلهِ الْحَمْدُ الْحَمْدُ لِلهِ عَلَى مَا هَدَانَا وَ لَهُ الشُّكْرُ عَلَى مَا أَوْلانَا ✨
▫️خدا بزرگتر است، خدا بزرگتر است، معبودى جز خدا نيست و خدا بزرگتر است، و خداى را سپاس، و سپاس خداى را بر آنچه ما را بدان هدايت كرد، و او را شكر بر آنچه به ما ارزانى داشت.
🔅چهارم: چون نماز مغرب و نافلۀ آن را خواند، دستها را به جانب آسمان بلند كند و بگويد:
▪️يا ذَا الْمَنِّ وَ الطَّوْلِ يَا ذَا الْجُودِ يَا مُصْطَفِیَ مُحَمَّدٍ وَ نَاصِرَهُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْ لِی كُلَّ ذَنْبٍ أَحْصَيْتَهُ وَ هُوَ عِنْدَكَ فِی كِتَابٍ مُبِينٍ.
▫️اى صاحب نعمت و كرم، اى داراى جود، اى برگزينندۀ محمّد و اى ياور او، بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست، و بر من بيامرز هر گناهى كه شماره نمودىاش، و آن پيش تو در كتابى آشكار است.
▫️پس به سجده رود و در سجده صد مرتبه بگوید:
▪️«اَتُوبُ اِلَی اللهِ»
▫️سپس هر حاجتى كه دارد از خدا بخواهد، كه به خواست خدا برآورده خواهد شد.
▫️و در روايت شيخ آمده است كه پس از نماز مغرب به سجده رود و بگويد:
▪️يا ذَا الْحَوْلِ يَا ذَا الطَّوْلِ يَا مُصْطَفِياً مُحَمَّداً وَ نَاصِرَهُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْ لِی كُلَّ ذَنْبٍ أَذْنَبْتُهُ وَ نَسِيتُهُ أَنَا وَ هُوَ عِنْدَكَ فِی كِتَابٍ مُبِينٍ
▫️اى صاحب قدرت، اى داراى عطا، اى برگزينندۀ محمّد و اى ياور او، بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست، و بر من بيامرز هر گناهى را كه مرتكب شدم و آن را فراموش كردم، و آن گناه نزد تو در كتابى آشكار است.
▫️پس صد مرتبه بگويد:
▪️«اَتُوبُ اِلَی اللهِ»
🔅پنجم: امام حسين عليه السّلام را زيارت كند كه فضيلت بسيار دارد.
🔅ششم: ده مرتبه این ذكر را كه در شب جمعه نیز وارد شده است بگويد:
✨ يا دَائِمَ الْفَضْلِ عَلَى الْبَرِيَّةِ يَا بَاسِطَ الْيَدَيْنِ بِالْعَطِيَّةِ يَا صَاحِبَ الْمَوَاهِبِ السَّنِيَّةِ ، صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ خَيْرِ الْوَرَى سَجِيَّةً وَ اغْفِرْ لَنَا يَا ذَا الْعُلَى فِی هَذِهِ الْعَشِيَّةِ ✨
▫️اى خدايى كه فضل و كرمت بر خلق دائم است و دو دست عطا و بخششت به جانب بندگان دراز است اى صاحب بخششهاى بزرگ، درود فرست بر محمّد و آل او كه در اصل خلقت و فطرت بهترين خلقند. اى خداى بلند مرتبه در همين شب گناه ما را ببخش.
🔅هفتم: ده ركعت نمازى كه در شب آخر ماه رمضان گذشت بجا آورد.
🔅هشتم: دو ركعت نماز بجا آورد:
▪️ركعت اوّل
▫️سوره «حمد» یک مرتبه
▫️سوره «توحيد» هزار مرتبه
▪️ركعت دوّم
▫️سوره «حمد» یک مرتبه
▫️سوره «توحيد» يك مرتبه
▫️و پس از سلام سر به سجده گذارد و صد مرتبه بگويد:
▪️«اَتُوبُ اِلَی الله»
آنگاه بگويد:
▪️يا ذَا الْمَنِّ وَ الْجُودِ يَا ذَا الْمَنِّ وَ الطَّوْلِ يَا مُصْطَفِیَ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ افْعَلْ بِی كَذَا وَ كَذَا. (بجاى «كذاو كذا» حاجات خود را بخواهد)
▫️و روايت است كه حضرت اميرالمؤمنين علی عليه السّلام اين دو ركعت را به اين كيفيت به جا میآوردند، سپس سر از سجده برداشته و میفرمودند:
به حقّ آن خداوندی كه جانم به دست قدرت اوست هر كه اين نماز را بخواند هر حاجتی از خدا بطلبد، البتّه عطا كند و اگر به عدد ريگهای بيابان گناه داشته باشد خدا بيامرزد.
▫️در روايت ديگرى به جاى هزار مرتبه سوره «توحيد» صد مرتبه وارد شده، ليكن اين نماز را بايد پس از نماز مغرب و نافلۀ آن بجا آورد و شيخ طوسى و سيّد ابن طاووس پس از پايان نماز اين دعا را نقل كردهاند:
▪️يا اللهُ يَا اللّهُ يَا اللهُ يَا رَحْمَانُ يَا اللهُ يَا رَحِيمُ يَا اللهُ يَا مَلِكُ يَا اللهُ يَا قُدُّوسُ يَا اللهُ يَا سَلامُ يَا اللهُ يَا... (برای مطالعه دعای کامل به مفاتیح الجنان مراجعه بفرمایید)
🔅نهم: چهارده ركعت نماز بجاى آورد، در هر ركعت:
▪️سوره «حمد» و «آيت الكرسی» و سه مرتبه سوره «توحيد»
▫️تا در برابر هر ركعتى ثواب چهل سال عبادت و ثواب عبادت هر كه در آن ماه روزه گرفته و نماز خوانده براى او باشد.
🔅دهم: شيخ طوسى در كتاب «مصباح» فرموده كه در آخر شب غسل بجاى آر، و تا طلوع فجر در جاى نماز خود بنشين.
#عید_فطر
@ahlevela_channel
4_5833349234815926766.mp3
6.77M
💎 دعای روز بیست و نهم ماه مبارک رمضان
🔅 اللَّـهُمَّ غَشِّنی فيهِ بِالرَّحْمَةِ، وَارْزُقْنی فيهِ التَّوْفيقَ وَالْعِصْمَةَ، وَطَهِّرْ قَلْبی مِنْ غَياهِبِ التُّهَمَةِ، يا رَحيماً بِعِبادِهِ الْمُؤْمِنينَ.
🔅 خدایا در این روز مرا با رحمتت فراگیر و توفیق و حفظ از گناهان روزیام کن، و از تیرگیهای تهمت دلم را پاک گردان، ای مهربان به بندگان با ایمان.
« یا اَرْحَمَ الرّاحِمین »
🔅 ترتیل قرآن کریم - جزء بیست و نهم
ahlevela.ir/tartil/tartil29.mp3
🔅 تحدیر قرآن کریم - جزء بیست و نهم
ahlevela.ir/tahdir/Joze29.mp3
🔅 ترتیل قرآن کریم - جزء سیام
ahlevela.ir/tartil/tartil30.mp3
🔅 تحدیر قرآن کریم - جزء سیام
ahlevela.ir/tahdir/Joze30.mp3
@ahlevela_channel
کانال اهل ولاء
💠#حديث ۳٤٩٢ بنا به نقل، امام صادق عليه السّلام فرمودند: کمال سخاوت و جوانمردی در آن است که میزبان آن
💠#حديث ۳٤٩٣
بنا به نقل، حضرت اميرالمؤمنين علی عليه السّلام فرمودند: امروز روزی است كه خداوند آن را برای شما عيد قرار داد و شما را نيز شايسته آن ساخت؛ پس به ياد خدا باشيد تا او نيز به ياد شما باشد و او را بخوانيد تا خواستههايتان را اجابت كند.
🔅 ألا و إنَّ هذا اليَومَ يَومٌ جَعَلَهُ اللَّهُ لَكُم عِيداً و جَعَلَكُم لَهُ أهلاً ، فَاذكُرُوا اللَّهَ يَذكُركُم وَ ادْعُوهُ يَستَجِب لَكُم.
من لايحضره الفقيه ، ج ۱ ، ص ۵۱۷
@ahlevela_channel
☀️ هزار غم به دل صاحبخانه است که یکی به دل مهمان راه ندارد. در زندگی خودت را مهمان خدا بدان تا راحت شوی.
☀️ در دنیا اگر خودت را مهمان حساب کنی و حقتعالی را میزبان، همهی غصّهها میرود. چون هزار غصّه به دل میزبان است که دل مهمان از یکی از آنها خبر ندارد.
☀️ مهمان خیلی هوشیار است. هیچ کس مثل مهمان از اسرار صاحبخانه باخبر نیست.
🔹مرحوم حاج میرزا اسماعیل دولابی🔹
📙 مصباح الهدی
تٱلیف استاد مهدی طیّب
@ahlevela_channel