هدایت شده از کانال اهل ولاء
30.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 دعای کمیل
#مراقبات_شب_جمعه
@ahlevela_channel
✔️ گاهی اوقات خدا بی آنکه متوجّه باشیم، دعاهای بزرگی را بر زبانمان جاری میکند و بعد هم بلافاصله اجابت میکند.
🔻عارف بالله مرحوم حاج اسماعیل دولابی🔻
🔸خانم جوانی که از دولاب برای اوّلین بار به مکّه مشرّف شده بود و شنیده بود که در اوّلین نظری که حاجی به کعبه میاندازد، هر چه آرزو کند بر آورده میشود، به محض اینکه نگاهش به کعبه افتاده بود، به خدا عرض کرده بود خدایا من این دعاهایی را که دیگران میخوانند بلد نیستم، خدایا من خودت را میخواهم. بعد که این خانم به خود آمده بود، روی حیای زنانه فکر کرده بود حرف بدی زده است، لذا تب کرد و چند روز در کاروان بستری بود. من هم به عیادتش رفتم. او که حسن ظنّی به من داشت، داستانش را برایم تعریف کرد. من هم به لطف خدا به او حالی کردم که تو بهترین خواسته را مطرح کردهای و چیز بدی نگفتهای. او که آرام آرام پی برد خدا چه خواستهی ارزشمندی را به زبانش جاری کرده است، کم کم حالش خوب شد. گاهی اوقات خدا بی آنکه متوجّه باشیم، دعاهای بزرگی را بر زبانمان جاری میکند و بعد هم بلافاصله اجابت میکند.
🔺مصباح الهدی - تألیف استاد مهدی طیّب🔺
#دعا
@ahlevela_channel
هدایت شده از کانال اهل ولاء
🌿 نماز دو ركعتی روز جمعه
☀️ که تا جمعه آینده فتنه و بلائی نرسد
▫️هر كه در روز جـمعه، بعد از نماز ظهر، دو ركعت نماز كند و بخواند در هر ركعت:
▪️ سوره «حمد» ۱ بار
▪️سوره «توحید» ۷ بار
▫️و بعد از نماز بگويد :
⭐️ اَللَّـهُمَّ اجْعَلْنی مِنْ اَهْلِ الْجَنَّةِ الَّتی حَشْوُهَا الْبَرَكةُ وَعُمّارُهَا الْمَلائِكَةُ مَعَ نَبِيِّنا مُحَمَّد صَلَّی اللهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَاَبينا اِبراهيمَ عَلَيْهِ السَّلام
▪️خدايا! مرا از اهل بهشت قرار ده، كه درونش همه بركت است و کارکنانش همه فرشتگان هستند، در كنار پيامبر ما حضرت محمّد که درود فرستد خدا بر او و آلش و با پدر ما حضرت ابراهيم عليه السّلام.
▫️تا جمعه ديگر فتنه و بلائی به او نرسد و حقّ تعالی جمع كند ميان او و حضرت محمّد صلّی اللهُ عليه وآله و سلّم و حضرت ابراهيم عليه السّلام.
▫️علّامه مجلسی فرموده كه اگر اين دعا را غير سيّد بخواند بجای "وَاَبينا"، "وَاَبيهِ" بگويد.
📚 منابع:
مفاتیحالجنان، شیخ عباس قمی
مِصباحالمُتَهَجِّد، شيخ طوسی
#مراقبات_روز_جمعه
@ahlevela_channel
shakhsiyate-hazrate-zeynab-880210.mp3
8.89M
💠 شخصیّت حضرت زینب سلام الله علیها
🌸 روز پنجم جمادی الاولی روز بسيار مبارک و شادی در خاندان رسالت است. نخستين دختر از نسل اميرمؤمنان و فاطمه زهرا علیهما السّلام در چنين روزی در سال پنجم هجری بنا به نقل مشهور به دنيا آمد.
🌸 نقل دیگری سال ششم هجری را بيان داشته است. فاصله تولّد حضرت زینب علیها السّلام با ميلاد امام حسين علیه السّلام كمتر از یك سال است. در مورد روز ميلاد حضرت هم اَقوال دیگری در تواریخ وجود دارد. بعضی ها اوّل شعبان سال ششم هجری و بعضی حتّی ماه رمضان را نقل كردهاند؛ كه در ماه رمضان این بانوی بزرگوار قدم به عالم خاک گذارد و با نور وجودش این عالم را روشن و قلوب دوستداران اهلبيت علیهم السّلام را شادمان و مسرور كرد.
🌸 شخصيّت این بانوی گرامی در ابعاد مختلفی برای دوستان اهلبيت علیهم السّلام درسآموز است. اشارهای كوتاه به بعضی از محورهای شخصیّت ایشان خواهیم داشت:
🌷 منزلت علمی حضرت زینب علیها السّلام
🌷 عرفان حضرت زینب علیها السّلام
🌷 عبادت حضرت زینب علیها السّلام
🌷 حیا و عفاف حضرت زینب علیها السّلام
🌷 عزّت نفس حضرت زینب علیها السّلام
🌷 شجاعت حضرت زینب علیها السّلام
🌷 امام شناسی و دفاع از حریم ولایت
🔊 شرح کامل در فایل صوتی به مدّت ۵۰ دقیقه :
#مناسبات_ماه_جمادیالاول
@ahlevela_channel
هدایت شده از کانال اهل ولاء
🌿 مراقبه عصر جمعه و نسیم رحمت خدا
🔅 از حضرت امام موسی کاظم عليه السّلام روايت شده است:
🔅خدا را در روز جمعه هزار نسيم رحمت است كه هر بنده را آنچه خواهد از آن رحمتها عطا فرمايد.
🔅پس هر كه بعد از عصر روز جمعه صد مرتبه سوره قدر (اِنّا اَنْزَلْناهُ) را بخواند حقّ تعالی آن هزار رحمت را مضاعف گرداند و به او عطا فرمايد.
💫بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ ﴿١﴾ وَمَا أَدْرَاکَ مَا لَیْلَةُ الْقَدْرِ ﴿٢﴾ لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿٣﴾ تَنَزَّلُ الْمَلائِکَةُ وَالرُّوحُ فِیهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ کُلِّ أَمْرٍ ﴿٤﴾ سَلامٌ هِیَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿٥﴾ 💫
منبع: مفاتیحالجنان
#مراقبات_روز_جمعه
@ahlevela_channel
هدایت شده از کانال اهل ولاء
salavat-abolhasssan-zarrab-esfahani.mp3
3.7M
💠 صلوات ابوالحسن ضرّاب اصفهانی
✔️ هرگز این صلوات را در عصر جمعه ترک نکنید
☀️ صلواتى كه به ابوالحسن ضرّاب اصفهانى منسوب است و شيخ طوسى و سيّد ابن طاووس آن را در اعمال عصر روز جمعه آوردهاند.
▫️سيّد ابن طاووس فرموده:
☀️ اين صلوات مروی از مولای ما حضرت مهدی صَلَواتُ اللهِ عَلَيْهِ است و اگر ترک كردی تعقيب عصر روز جمعه را به جهت عذری، پس ترك مكن اين صلوات را هرگز، به جهت امری كه مُطَّلِع كرده ما را خداوند جَلَّ جَلالُه به آن.
⭐️ بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ سَيِّدِ الْمُرْسَلِينَ، وَ خَاتَمِ النَّبِيِّينَ، وَ حُجَّةِ رَبِّ الْعَالَمِينَ، الْمُنْتَجَبِ فِي الْمِيثَاقِ، الْمُصْطَفَى فِي الظِّلالِ، الْمُطَهَّرِ مِنْ كُلِّ آفَةٍ، الْبَرِيءِ مِنْ كُلِّ عَيْبٍ، الْمُؤَمَّلِ لِلنَّجَاةِ، الْمُرْتَجَى لِلشَّفَاعَةِ، الْمُفَوَّضِ إِلَيْهِ دِينُ اللّهِ، اَللّهُمَّ شَرِّفْ بُنْيَانَهُ، وَ عَظِّمْ بُرْهَانَهُ، وَ أَفْلِجْ حُجَّتَهُ، وَ ارْفَعْ دَرَجَتَهُ، وَ .....
🔸 متن کامل صلوات در مفاتیح الجنان قسمت اعمال روز جمعه
#مراقبات_روز_جمعه
@ahlevela_channel
کانال اهل ولاء
💠#حديث ۲٦٩٤ امام حسن مجتبي عليه السّلام فرمودند: كسى كه در دلش هوايى جز خشنودى خدا خطور نكند، من ضما
💠#حديث ۲٦٩٥
امام جعفر صادق عليه السّلام فرمودند:
اگر کسی از شما بخواهد هر چه که از خدا خواست به او عطا کند باید از همهی مردم قطع امید کند و تنها امید و رجای او خداوند متعال باشد.
🔅اذا اَرادَ احَدُكُمُ أَنْ لایسألَ رَبَّهُ اِلاّ أعطاهُ فَلییأَسْ مِنَالنّاس كُلِّهِم و لایكونُ لَهُ رَجاءٌ اِلاّ مِن عِندِالله.
اصول کافی، ج ٤، ص ٢١٤
@ahlevela_channel
✔️ گدایی کاسبیای است که هیچ خسارت و ضرر در آن نیست. دعاهای ائمّه علیهم السّلام را بخوان. آنها ارزش گدایی را میدانستند.
🔻عارف بالله مرحوم حاج اسماعیل دولابی🔻
🔸ادعُونى اَستَجِب لَکُم، یعنی مرا به خانهی دلتان وعده بگیرید تا من اجابت کنم و بر شما وارد شوم. وقتی آمد، بگو اِلَهی اَلبَیتُ بَیتُکَ وَ العَبدُ عَبدُکَ. یعنی این دل من خانهی توست و من هم بنده و عبد مملوک تو هستم.
🔸دست خدا هنوز توی آب و گل است، لذا مأیوسین که میبینند خیلی کار بد از آنها سر میزند، در دعا میگویند: إن کُنتُ عِندَکَ فى اُمِّ الکِتابِ شَقِیاً فَاجعَلنى سَعیدا ً فَاِنَّکَ تَمحُو ما تَشاءُ وَ تُثبِتُ وَ عِندَکَ اُمُّ الکِتابِ: خدایا اگر در نزد تو در امّّّالکتاب از اشقیا هستم، پس مرا سعید کن؛ زیرا تو آنچه را بخواهی، محو میکنی و اثبات مینمایی و امّالکتاب نزد توست.
🔸گدایی کاسبیای است که هیچ خسارت و ضرر در آن نیست. دعاهای ائمّه علیهم السّلام را بخوان. آنها ارزش گدایی را میدانستند.
🔺مصباح الهدی - تألیف استاد مهدی طیّب🔺
#دعا
@ahlevela_channel
💠 امیرالمؤمنین علی علیهالسّلام:
إنّ اللَّهَ سبحانَهُ فَرَضَ فی أموالِ الأغنياءِ أقواتَ الفُقَراءِ فما جاعَ فَقيرٌ إلّا بما مُتِّعَ بهِ غَنی و اللَّهُ تعالی سائلُهُم عن ذلكَ
✳️ خداوند سبحان، خوراك تهیدستان را در اموال توانگران قرار داده است. پس هيچ تهیدستی گرسنه نمیماند، مگر به سبب اينكه ثروتمندی از حقّ او بهرهمند شده است و خدای بزرگ در اين باره از آنان بازخواست میكند.
📙 نهجالبلاغه، حكمت ۳۲۸
📌 یاران همراه
خیریه «دست امید» در ادامۀ اهدای بستههای مواد غذایی به خانوادههای تحت پوشش خود، سبد ویژه کالا شامل برنج، روغن مایع، حبوبات، ماکارونی، رب، خرما، پنیر، قند و شکر و... در نظر گرفته است. ارزش هر سبد کالا 700 هزار تومان برآورد شده است. نیکوکاران گرامی میتوانند با تقبل هزینه یک یا چند سبد کالا و حتی بخشی از آن در این کار خیر سهیم شوند و خانوادهای را شاد گردانند.
💢 برای مشارکت در این حرکت خداپسندانه لطفاً کمکهای خود را به کارت زیر (بانک صادرات به نام عباس ملکی) واریز فرمایید.
6037697540543722
♦️@daste_omid
💠 قوس نزول و قوس صعود - ۱
▫️آفرینش چیزى جز تجلّى ذات اقدس اله نیست و مراتب این تجلّیات، قوس نزول نامیده مىشود. بنابراین جهان خلقت و به تعبیر دیگر، ما سِوى اللّه، نتیجهى قوس نزول است.
▪️ تعیّن اول - فیض اقدس
▫️ ذات حضرت حق غیب مطلق است. تعیّن اوّل حق که نظر به غیب ذات، مقام احدیّت نامیده مىشود، خلافت و قائممقامى ذات را در تجلّیات عهدهدار است. در نخستین تجلّى حضرت احدیّت، که فیض اقدس نامیده شده است، در حضرت علم الهى، ابتدا اسماء و صفات حضرت حق پدید آمد. سپس طرح عالم خلقت در علم حضرت حق، که اعیان ثابته خوانده مىشود، پدیدار شد.
▪️ تعیّن دوم - فیض مقدّس
▫️ با تجلّى دوم، که فیض مقدّس نامیده مىشود، طرح عالم خلقت عملى شد و جهان خلقت، که اعیان خارجیّه خوانده مىشود، پدید آمد. در این مرحله، ابتدا جبروتیان، که در مرتبهى تامّ تجرّدند، پدید آمدند و عالم جبروت بهوجود آمد. سپس ملکوتیان در دو مرتبهى اعلى و اسفل پدید آمدند و عالم ملکوت ایجاد شد. درنهایت، جهان مادّه یا عالم طبیعت، یا ناسوت و یا مُلک بهوجود آمد. به این ترتیب، قوس نزول، که از احسن تقویم آغاز شده بود، به اسفل سافلین ختم شد.
========
جبروت: عالم عقول مجرّده.
ملکوت اعلى: عالم نفوس کلیّه.
ملکوت اسفل: عالم مُثُل معلّقه.
📕 کتاب شراب طهور
تألیف استاد مهدی طیّب
#شراب_طهور
@ahlevela_channel
✔️ اجابت خدا جلوتر از دعای دعاکننده است.
🔻عارف بالله مرحوم حاج اسماعیل دولابی🔻
🔸خداوند میفرماید: اِذا سَأَلَک عِبادی عَنّی فَاِنّی قَریبٌ: ای پیامبر هنگامی که بندگانم در مورد من سؤال میکنند، من نزدیکم. نفرمود: قُل اِنَّ اللهَ قَریبٌ. خدا آنقدر نزدیک است که جایی برای واسطه نمیگذارد.
🔸اجیبُ دَعوَةَ الدّاعِ اِذا دَعانِ: یعنی وقتی دعوتکننده مرا به خانهی دلش دعوت کند، اجابت میکنم. اوّل اجابت را ذکر فرموده بعد دعا را. اجابت خدا جلوتر از دعای دعاکننده است. یعنی خواست شما از آثار اجابت ماست. فَلیَستَجیبُوا لى: پس بپذیرند و مرا اجابت کنند. مثل این است که العیاذبالله دارد التماس میکند که این پیغام را از من بپذیرید. وَ لیُؤمِنُوا بى: و به من ایمان بیاورند. یعنی همانطور که منِ خدا به تو ایمان دارم، تو هم به این حرف من ایمان بیاور، لَعَلَّهُم یَرشُدونَ: تا شاید به رشد برسند. خداوند مرشد است.
🔸خداوند از هر چه فکر کنیم به ما نزدیکتر و ما از هر چه فکر کنیم از خداوند دورتریم.
🔸هر قدر هم که ما از خدا دور باشیم، او بسیار به ما نزدیک است.
🔺مصباح الهدی - تألیف استاد مهدی طیّب🔺
#خداوند_نزدیک_است
@ahlevela_channel
💠 قوس نزول و قوس صعود - ۲
▫️ با به انتها رسیدن قوس نزول، قوس صعود آغاز و جریان بازگشت و رجعت به مبدأ شروع شد.
▫️ از دل خاک بىجان، گیاه رویید. گیاه نیز طعمهى حیوانى شد و به پیکر حیوان تبدیل شد. حیوان نیز غذاى انسان شد و به بدن انسان مبدّل گردید.
▫️ همین سیر در مراحل انعقاد نطفهى انسان تا به کمال حیوانى رسیدن جنین در چهار ماهگى، و پس از آن، تعلّق یافتن روح انسانى، که از احسن تقویم به اسفل سافلین فرود آمده و تنزّل یافته بود، به جنین، طى مىشود.
▫️ در هر دو صورت یادشده، سیر کمالى جماد، گیاه و حیوان، به پدید آمدن بشر منجر شد. سیر کمالى مزبور تا این مرحله، بهصورت قهرى و جبرى طى شد.
▫️ بشرى که در مسیر سلوک عرفانى قرار مىگیرد، با ترک دلبستگى و تعلّق از دنیا و تهذیب و تزکیهى نفس از راه علم و عمل، به اختیار، راه کمال را در پیش مىگیرد.
▫️ در نخستین گام، با پشت سر نهادن عالم طبیعت، به عالم ملکوت راه پیدا مىکند و سپس به عالم جبروت بار مىیابد. آنگاه از جبروت نیز پر مىکشد و به عالم لاهوت یا مقام واحدیّت، که نتیجهى فیض اقدس بود، وارد مىشود.
▫️ در این عالم، به ترتیب به فنا و توحید افعالى، صفاتى و اسمائى نایل مىشود؛ به این صورت که ابتدا فاعلیّت خود و هرچه جز خدا را در فاعلیّت حضرت حق فانى مىبیند و تنها فاعل هستى را خدا مىیابد و همهى ما سوى اللّه را تجلّیگاه فاعلیّت خدا مشاهده مىکند.
▫️ سپس تمامى صفات خود و دیگر مخلوقات را در صفات الهى فانى و مندک و همهى عالم را جلوهگاه صفات الهى مىیابد و در تمامى عالم، صفتى جز صفات الله نمىبیند.
▫️ آنگاه تمامى موجودات صاحب صفت را در حضرت حق فانى مىبیند و در عالم، صاحب صفتى جز خداوند مشاهده نمىکند.
▫️ در اینجا نوبت به آخرین جهش و پرواز مىرسد و با صعود از عالم لاهوت، هستى سالک، همهى ما سوى الله و همهى افعال و صفات، در حضرت احدیّت فانى مىشود و اثرى از احساس هستى، صفت و فعل، در وجود سالک باقى نمىماند و اینگونه تمامى تجلیّات، در ذات فانى و مندک مىشود.
▫️ در اینجا سالک به فنا و توحید ذاتى و به تعبیر دیگر، به فناء فِى اللّه و بقاء بِاللّه نایل مىشود و به این ترتیب قوس صعود به پایان مىرسد و به عالم هاهوت، یعنى مقام احدیّت ختم مىشود.
========
در ادبیّات عرفانى، بعضآ اصطلاح ملکوت در برابر مُلک به کار مىرود و مقصود از آن، تمام عوالم بالاتر از عالم ناسوت یا طبیعت است. در چنین مواردى، ملکوت شامل جبروت و جبروتیان نیز مىباشد.
📕 کتاب شراب طهور
تألیف استاد مهدی طیّب
#شراب_طهور
@ahlevela_channel
کانال اهل ولاء
💠#حديث ۲٦٩٥ امام جعفر صادق عليه السّلام فرمودند: اگر کسی از شما بخواهد هر چه که از خدا خواست به او
💠#حديث ۲٦٩٦
امام صادق عليه السّلام فرمودند: هر آينه بنده دعا مىكند و خداوند عزّوجلّ به دو فرشته میفرمايد: من دعاى او را مستجاب كردم اما حاجتش را نگه داريد، زيرا دوست دارم صداى او را بشنوم و همانا بنده دعا مىكند و خداوند تبارك و تعالى مىفرمايد: زود خواستهاش را برآوريد كه من خوش ندارم صداى او را بشنوم.
🔅إنَّ الْعَبْدَ لَيَدْعُو فَيَقُولُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ لِلْمَلَكَيْنِ قَدِ اسْتَجَبْتُ لَهُ وَ لَكِنِ احْبِسُوهُ بِحَاجَتِهِ فَإِنِّي أُحِبُّ أَنْ أَسْمَعَ صَوْتَهُ وَ إِنَّ الْعَبْدَ لَيَدْعُو فَيَقُولُ اللَّهُ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى عَجِّلُوا لَهُ حَاجَتَهُ فَإِنِّي أُبْغِضُ صَوْتَهُ.
كافى(ط-الاسلامیه) ج ٢، ص ٤٨٩
@ahlevela_channel
✔️ باید خود را خلاص و فارغ کرد. هر که را به تو ظلم کرده، ببخش و از خدا هم بخواه او را ببخشد. به هر کس هم خوبی کردهای، فراموش کن.
🔻عارف بالله مرحوم حاج اسماعیل دولابی🔻
🔸خوب است انسان جای پا و نشانی نداشته باشد و در خدا گم شود. کار خوبمان را فراموش کنیم، کار بدمان را هم زود استغفار کنیم و فراموش کنیم تا بینشان شویم.
🔸باید خود را خلاص و فارغ کرد. هر که را به تو ظلم کرده، ببخش و از خدا هم بخواه او را ببخشد. به هر کس هم خوبی کردهای، فراموش کن. کسانی هم که حقّی بر تو دارند، حقّشان را ادا کن و برایشان دعا کن و از خدا بخواه حقّشان را ادا کند. به هر کس بدهکاری، از خدا و پیامبر و امامان بخواه کمکت کنند که حقّش ادا شود. این کار را بکن تا برای ملاقات و یاد خدا سرِ فراغت پیدا شود.
🔺مصباح الهدی - تألیف استاد مهدی طیّب🔺
#فراغت_از_طلبها_و_بدهیها
@ahlevela_channel
💠 قوس نزول و قوس صعود - ۳
▫️ عارفان براى تشریح و تفهیم دو قوس نزول و صعود، تشبیههاى گوناگونى بهکار بردهاند؛ از جمله اینکه:
▫️ خورشید به هنگام طلوع، پرتو خود را در دشت مىگستراند و هرچه این پرتوها از مبدأ و منشأ خود که قرص خورشید باشد، فاصله مىگیرند، از یک سو گستردهتر و از سوى دیگر ضعیفتر مىشوند. هنگام غروب، خورشید پرتو خود را برمىچیند و در خود جمع مىکند. یا اینکه انسان نَفَس را از ریهى خود خارج مىکند و در فضا مىپراکند و در بازدم، دوباره هوا را به ریهى خود باز مىگرداند.
▫️ به هر ترتیب، قوس نزول، سیر از وحدت به کثرت، از لاتعیّنى به تعیّن، و از قوّت به ضعف است.
▫️ قوس صعود، سیر از کثرت به وحدت، از تعیّن به لاتعیّنى، و از ضعف به قوّت است.
▫️ تجلّیات در قوس نزول هرچه متأخّرترند، ضعیفتر، رقیقتر، محدودتر و متعیّنترند، و طىّ قوس صعود، با فرو نهادن و رهیدن از تعیّنات و حدود، بهتدریج شدّت و قوّت پیدا مىکنند تا سرانجام از همهى حدود و تعیّنات برهند و به مبدأ واحد خود باز گردند.
📕 کتاب شراب طهور
تألیف استاد مهدی طیّب
#شراب_طهور
@ahlevela_channel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ گزارش نیکوکاری (آذر ماه 1400)
🔷 به لطف پروردگار و همت چند تن از دوستان نیکوکار، چهار رأس گوسفند قربانی و 55 بسته گوشت بین خانوادههای نیازمند تحت پوشش «دست امید» ساکن شهرری و قیامدشت توزیع شد.
💠 خداوند به این عزیزان اجر و خیر عطا فرماید.
#گزارش_نیکوکاری
#قربانی
♦️@daste_omid
کانال اهل ولاء
💠#حديث ۲٦٩٦ امام صادق عليه السّلام فرمودند: هر آينه بنده دعا مىكند و خداوند عزّوجلّ به دو فرشته می
💠#حديث ۲٦٩٧
حضرت محمّد صلّي الله عليه و آله و سلّم فرمودند: خداوند يار قرضدار است تا قرض خود را بپردازد به شرط آنكه قرض وى بر خلاف رضاى خدا نباشد.
🔅إِنَّ اللّهَ تَعالى مَعَ الدّائِنِ حَتّى يَقْضىَ دَيْنَهُ مالَمْ يَكُنْ دَيْنُهُ فيما يَكْرَهُ اللّهُ.
نهج الفصاحه، ص٣٠٣
@ahlevela_channel
✔️ من به همهی اهل دنیا و اهل آسمان و زمین بدهکارم، چرا که همهی آنها دست به دست هم دادند تا من به وجود آمدم و ارزاق مادّی و معنوی را برای من تهیّه کردند.
🔻عارف بالله مرحوم حاج اسماعیل دولابی🔻
🔸من به همهی اهل دنیا و اهل آسمان و زمین بدهکارم، چرا که همهی آنها دست به دست هم دادند تا من به وجود آمدم و ارزاق مادّی و معنوی را برای من تهیّه کردند؛ پس به آنها مدیون هستم، و من از ادای حقّ آنها عاجزم و غیر از خدا هم هیچ کس نمیتواند اداء حق کند. اتّفاقاً شما و دیگران هم همینطور هستید. همهی ما نسبت به اداء دین و حق مفلس هستیم و اَلمُفلِسُ فِی اَمَانِ اللهِ: شخص مفلس در امان خدا است. اگر به این حقیقت اعتراف کردی، خدا خودش حقّ آنها را ادا میکند.
🔺مصباح الهدی - تألیف استاد مهدی طیّب🔺
#فراغت_از_طلبها_و_بدهیها
@ahlevela_channel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 کشف و کرامات
☀️ کشف و کرامات و خوارق عادات مثل طیالارض، باطن دیگران را دیدن، افکار دیگران را خواندن، از گذشته و آینده خبر دادن، ... چیزهای بزرگی نیست...
☀️ سالک نباید با مکاشفات و کرامات سرگرم و مشغول شود و از راه باز بماند...
☀️ کرامت بزرگان واقعی در عین داشتن قدرتهای فوقالعاده در سر نزدن خوارق عادات از آنهاست...
☀️ عظمت اولیای خدا به معرفت آنهاست. ولیِّ خدا خودنمایی نمیکند...
☀️ کارهای خارقالعاده دلیل بر حق بودن حرف شخص نیست...
«استاد مهدی طیّب»
🎬 کلیپ تصویری به مدّت ۱۰ دقیقه:
aparat.com/v/ZiPMJ
@ahlevela_channel
کانال اهل ولاء
💠#حديث ۲٦٩٧ حضرت محمّد صلّي الله عليه و آله و سلّم فرمودند: خداوند يار قرضدار است تا قرض خود را بپر
💠#حديث ۲٦٩٨
حضرت محمّد صلّي الله عليه و آله و سلّم فرمودند: سه خصلت است که در هر کس باشد (آثارش) به خود او بر مى گردد: ظلم کردن، فریب دادن و تخلّف از وعده.
🔅 ثَلاثٌ مَن کُنَّ فیهِ فَهِىَ راجِعَهٌ عَلى صاحِبِها: اَلبَغىُ و المَکرُ و النَّکثُ.
نهج الفصاحه، ص ۴۲۲
@ahlevela_channel
۞ در هر جا که ظلم کمتر است، برکات به آنجا روی میآورند.
۞ آه یک مظلوم در همه چیز اثر میگذارد و هر کس به اندازهی ایمان خود پایش به سنگ میخورد؛ چون مظلوم مورد توجّه خداست، ولو کافر باشد. لذا باید متصدّیان مواظب باشند که کسی بیگناه و مظلوم در زندانها نباشد.
۞ خدا نکند در یک مملکت به یک نفر ظلم شود، چون همهی افراد آن مملکت صدمه و خسارت میبینند. خدا حامی مظلوم است. خدا نکند آدم نسبت به مظلومهای خدایی، ظالم شود. اگر یکی مظلوم واقع شود، همه باید سهم بدهند. اگر آدم نسبت به نفس خودش ظلم کند و نفس را زندانی کند که شلوغکاری نکند، عیبی ندارد، ولی باید مواظب باشد به دیگری ظلم نکند و مظلومی را زندانی نکند.
▪️عارف بالله مرحوم حاج اسماعیل دولابی▪️
📙 مصباح الهدی
تٱلیف استاد مهدی طیّب
@ahlevela_channel
💠 عزم و نیّت درونی
▫️عزم و نیّت، کشش قوی درون انسان برای انجام عمل است که شخص را به انجام عمل برمیانگیزد و سوق میدهد.
▫️برای مثال یک دانشجو صبح از خواب بیدار میشود و به یاد میآورد که امروز در دانشکده درس دارد و تصوّر حضور در کلاس به ذهن او راه پیدا میکند. ولی او بهجای رفتن به کلاس کار دیگری هم میتواند انجام دهد؛ مثلاً میتواند استراحت کند یا به خانهی بستگانش برود. با اینکه گزینههای مختلفی به ذهنش میآید، در مقایسه، حضور در کلاس را انتخاب و تأیید میکند و مصمّم میشود در کلاس حضور پیدا کند. او، هم حضور در کلاس را تصوّر کرد و هم آن را تصدیق کرد و بر حضور در کلاس مصمّم شد. این عزم و نیّت درون او شکل گرفت؛ درحالیکه هنوز در خانه است.
💎 تفاوت عزم و تصمیم با تمایل
▫️ذکر این نکته ضروری است که عزم و نیّت و تصمیم، با تمایل فرق دارد.
▫️تمایل کششی ضعیف بهسمت یک کار است؛ امّا قدرت ندارد انسان را به راه اندازد. ممکن است کسی بیمیل نباشد نقاط دیدنی ایران را ببیند؛ امّا هیچوقت راه نیفتاده تا به آن نقاط سفر کند و آنها را ببیند؛ یعنی تمایل چنان قوی نیست که او را راهی کند. کارهای زیادی وجود دارد که ما بیمیل نیستیم انجام دهیم؛ امّا هرگز انجام نمیدهیم.
▫️درحالیکه عزم و تصمیم و نیّت، کشش قوی انسان برای عمل است و اگر مانع خارجی سدّ راه انسان نشود، قطعاً به عمل منجر میشود.
📙 طبیب عشق
تألیف استاد مهدی طیّب
#طبیب_عشق
@ahlevela_channel
کانال اهل ولاء
💠#حديث ۲٦٩٨ حضرت محمّد صلّي الله عليه و آله و سلّم فرمودند: سه خصلت است که در هر کس باشد (آثارش) به
💠#حديث ۲٦٩٩
حضرت محمّد صلّي الله عليه و آله و سلّم فرمودند: برترین جهاد آن است که انسان روز خود را آغاز کند در حالى که در اندیشه ستم کردن به احدى نباشد.
🔅أَفضَلُ الجِهادِ مَن أَصبَحَ لایَهُمُّ بِظُلمِ أَحَدٍ.
من لا یحضر الفقیه، ج ۴ ، ص ۳۵۳
@ahlevela_channel
۞ اَلمُؤمِنُونَ کَنَفسٍ واحِدَةٍ: مؤمنها مثل یک فرد واحد میباشند. در جامعه اگر یک نفر مظلوم واقع شود، یا یک نفر مهموم باشد، همهی افراد مشکل پیدا خواهند کرد.
۞ اَلمُؤمِنُونَ کَنَفسٍ واحِدَةٍ: همهی مؤمنان مثل یک تن واحد میباشند. لذا اگر کسی به یک نفر مؤمن ظلم کند، گویی به همه ظلم کرده است و اگر به یکی خوبی کند، گویا به همه نیکی کرده است.
۞ در یک کارخانه که هزار نفر کارگر و کارمند دارد، اگر یکی از کارکنان خوب کار کند و به کارخانه نفع برسد، همهی هزار نفر منتفع میشوند و اگر هم بد کار کند، به همه ضرر رسانده است.
▪️عارف بالله مرحوم حاج اسماعیل دولابی▪️
📙 مصباح الهدی
تٱلیف استاد مهدی طیّب
@ahlevela_channel
🌿 دستورالعمل ختم سورۀ واقعه
☀️ ماههای قمری که روز دوشنبه آغاز میشود.
☀️ دعای ختم هر روز
☀️ دعای روزهای پنجشنبه
#ختم_سوره_واقعه
@ahlevela_channel