کانال اهل ولاء
💠#حديث ۲٩٠٩ بنا به نقل، پيامبر اكرم صلّي الله عليه و آله و سلّم فرمودند: هر که دوست دارد با تقواترین
💠#حديث ۲٩١٠
بنا به نقل، امام رضا عليه السّلام فرمودند: كمال دین، در ولایت ما و بیزاری از دشمنان ماست.
🔅كَمالُ الدّینِ وِلایَتُنا وَالبَراءَةُ مِن عَدُوِّنا.
بحارالانوار، ج ٢٧، ص ٥٨
@ahlevela_channel
✔️ در قیامت هیچ کس، حتّی انبیای سلف، نجات ندارند، مگر به شفاعت محمّد و آل محمّد علیهم السّلام.
🔻عارف بالله مرحوم حاج اسماعیل دولابی🔻
🔸در مراسم عروسی غذا کم آمده بود. پدر داماد به آشپز گفت: نمیخواهد به کسی بگویی، خودم مشکل را حل میکنم. آنوقت خودش آمد توی حیاط و یک به یک بعضی از مهمانها را کنار میکشید و آهسته به او میگفت: تو از خودمانی، نمیخواهد بروی توی اطاق سر سفرهی غذا. آن مهمان هم همین حرف چنان برایش لذیذ بود که نه تنها دیگر شام نمیخواست، بلکه در اثر آن سرفراز میشد و قد میکشید. قربان آن معصیتی که در قیامت، پیامبر صلّی الله علیه و آله و سلّم به خاطر آن به شخص بگوید تو از خودمانی و او را شفاعت کند. در قیامت هیچ کس، حتّی انبیای سلف، نجات ندارند، مگر به شفاعت محمّد و آل محمّد علیهم السّلام.
🔸قربان بزرگواری اهل بیت علیهم السّلام که با کمترین غلامشان جوری مینشینند که او فکر میکند آنها هیچ کس را به اندازهی او دوست ندارند و به احدی به اندازهی او توجّه ندارند.
🔺مصباح الهدی - تألیف استاد مهدی طیّب🔺
#اهل_بیت_علیهمالسلام
@ahlevela_channel
🔲 واقعهی حَرّه - از جنایات برجستهی یزید
▪️در روز بیست و هفتم ماه ذیالحجّه در سال ۶۳ هجری قمری، یعنی دو سال بعد از واقعهی عاشورا، واقعهی حَرّه رخ داد.
▪️بعد از واقعهی عاشورا مردم مدینه مجتمع شدند؛ با رهبری عبدالله بن حنظله، فرماندار اعزامی از شام را بیرون کردند و خودشان شهر را در اختیار گرفتند.
▪️یزید وقتی این قضیه را دید، برای سرکوب قیام و شورش مردم مدینه سپاهی را به فرماندهی مسلم بن عُقبه به این شهر اعزام کرد و مسلم بن عقبه براثر خیانت گروهی که مورد ترحّم مردم مدینه قرار گرفته بودند، توانست به شهر مدینه نفوذ کند.
▪️در واقعهی حرّه جنایتی رخ داد که تاریخ از آن شرمسار است. چه جوی خونی در مدینه به راه افتاد! چه کشتارهای وحشتناکی! چه مادرانی که فرزندان شیرخوارشان در حالی که از سینهی آنها شیر مینوشیدند، در بغل مادرها سرشان بریده و قطع شد! چه فجایعی رخ داد!
▪️مورّخین سنّی و شیعه هر دو نوشتهاند از کشتههای مردم مدینه جوی خونی در داخل مسجد پیامبر صلّی الله علیه و آله و سلّم جاری بود.
▪️سپس یزید برای سه روز یا یک هفته، تمام زنان و دختران شهر مدینه را بر سربازان اعزامی خود حلال کرد. چه فجایعی رخ داد! و تا سالهای بعد چه فرزندان نامشروعی در مدینه متولّد شدند!
▪️واقعهی حَرّه حادثهای است که بهمنزلهی یکی از جنایات برجستهی یزید در دوران حکومتش ثبت شده است؛ یزیدی که یکبار پسر پیامبر صلّی الله علیه و آله و سلّم را در کربلا آنگونه به شهادت میرساند؛ بار دیگر مردم مدینه، شهر پیامبر صلّی الله علیه و آله و سلّم را این گونه قتل عام میکند و بار سوم خانهی خدا را مورد هجوم قرار میدهد؛ با منجنیق آتش بر آن میریزد و خانهی خدا را به آتش میکشد.
▪️در دورهی کوتاهِ نزدیک به سه سال حکومت یزید چه فجایع وحشتناکی که رخ نداد!
▪️اینها همه میوی انحرافی بود که بعد از رحلت رسولالله صلّی الله علیه و آله و سلّم از خطّ ولایت و امامت واقع شد؛ واقعهی حَرّه استمرار کودتای سقیفه است.
▪️یک بار این تعبیر را خدمتتان به کار بردهام که شاید بازتاب سکوت مردم مدینه در برابر ظلمی که بعد از رحلت رسولالله صلّی الله علیه و آله و سلّم به امیرالمؤمنین علیه السّلام و حضرت فاطمه سلام الله علیها شد، قتلعام، کشتار و فجایعی بود که بر سر این مردم آمد.
▪️آن سکوت، تماشاگر بودن، همکار بودن و تأیید کردن مظالمی که بعد از رحلت رسول الله صلّی الله علیه و اله و سلّم بر خاندان ایشان شد، نمیتوانست بدون تبعات باشد، و واقعهی حَرّه یکی از تبعات آن برای این مردم بود.
▪️بدانیم اگر زمانی تماشاچی صحنهی ظلم بودیم و سکوت ما مؤیّد آن ظلم شد، در همین دنیا پیامدهایی خواهد داشت؛ چون وقتی کسی سکوت میکند، عملاً آن ظلم را تأیید کرده است.
▪️در زیارت عاشورا در کنار جنایتکاران واقعهی عاشورا از کسانی نام میبریم و آنها را نفرین میکنیم که با سکوتشان این جرأت را به دستگاه خلافت یزید بن معاویه بخشیدند که چنان جنایتی را به بار بیاورد:
▫️«لَعَنَ اللهُ الْمُمَهِّدِينَ لَهُمْ بِالتَّمْكِينِ مِنْ قِتالِكُمْ»
▫️نفرین بر کسانیکه با تمکین، سکوت و پذیرش این کشتار و جنایتی که در کربلا شد، زمینه را آماده کردند.
▪️اعتراض نکردن، بر نیاشوبیدن و به مبارزهی با ظلم نپرداختن پیامدهایی در همین دنیا دارد؛ چه رسد به آنچه که در آخرت متوجّه شخص خواهد شد....
《 استاد مهدی طيّب
《 ۹۲/۰۸/۰۹
#مناسبات_ماه_ذیالحجه
@ahlevela_channel
4_5969870942187292044.mp3
7.74M
💠 نقشهای تشریعی و تکوینی امام
⚪️ غدیرخم، بحث امامت نیست. بحث امامت فراتر از چیزی است که در غدیرخم مطرح شد.
⚪️ شیعه شئون مختلفی برای امام قائل است و تنها شأن خلافت و زمامداری سیاسی جامعۀ اسلامی برای پیاده کردن احکام و قوانین اجتماعی دین نیست
▫️امام از منظر شیعه در حوزۀ تشریع و در حوزۀ تکوین نقشهای متعدّدی دارد.
🔅 در حوزۀ تشریع:
▪️امام مرجع معصوم فهم دین است
▫️ تبیین مبهمات آیات وحی
▫️بیان جزئیات احکامی که در قرآن کریم فقط به رئوس آنها اشاره شده است
▪️امام نقش مربّی، مزکّی، راهبر، مراد و مرشد جامعه را دارد.
🔅امام در عالم تکوین، نقشهای فراوانی دارد:
▪️واسطۀ فیض و کمالات وجود از جمله علم، قدرت، حیات و امثال آن میان خالق و مخلوق و واجب و ممکن
▪️ قائممقامی و خلافت الهی در ادارۀ جهان آفرینش
▪️سببیّت رزق در عالم و سبب رزق همۀ خلق
▪️پیاده کردن احکام اجتماعی دین در عرصۀ جامعه و در قالب تشکیل، اداره و رهبری حکومت
▫️عید غدیرخم روز تحقّق عملی این نکته در بحث امامت است و سایر شئون ولایت حتّی اصل مقام خلافت امیرالمؤمنین علی علیه السّلام هم در ماجرای غدیرخم مطرح نبود
#امامت_و_ولایت
@ahlevela_channel
کانال اهل ولاء
💠#حديث ۲٩١٠ بنا به نقل، امام رضا عليه السّلام فرمودند: كمال دین، در ولایت ما و بیزاری از دشمنان ماست
💠#حديث ۲٩١١
بنا به نقل، حضرت اميرالمؤمنين علی عليه السّلام فرمودند: با اظهار دوستى، محبّت استوار میگردد.
🔅بِالتَّوَدُّدِ تَتَأَکَّدُ المَحَبَّهُ.
غررالحکم، ح ٤٣٤
@ahlevela_channel
✔️ آنچه از فعل و صفات که مطابق ذهن خودمان به ائمّه علیهم السّلام نسبت میدهیم، شمایلی است که در حدّ فهم خودمان از آنها در درون خویش ترسیم میکنیم و با حقیقت آنها بسیار فاصله دارد.
🔻عارف بالله مرحوم حاج اسماعیل دولابی🔻
🔸کوچک اصلاً نمیتواند بزرگ را تعریف کند، بلکه شخص بزرگ را هم با تعریف خود کوچک میکند، برای همین خود آنها باید معرّف خودشان باشند.
🔸آنچه از فعل و صفات که مطابق ذهن خودمان به ائمّه علیهم السّلام نسبت میدهیم، شمایلی است که در حدّ فهم خودمان از آنها در درون خویش ترسیم میکنیم و با حقیقت آنها بسیار فاصله دارد. هیچ کس نمیتواند به حقیقت آنها دست یابد، لذا خودشان فرمودند: نَزِّلُونَا عَن الرُّبُوبِیَّةِ وَ قُولُوا فى فَضلِنَا مَا شِئتُم وَ لَن تَبلُغُوا: ما را از رتبهی خداوندگاری پایینتر بدانید و هر چه میخواهید در فضیلت ما بگویید و (لکن بدانید هر چه هم به خیال خود بلندپروازی کنید) به حقیقت فضیلت ما نمیرسید.
🔺مصباح الهدی - تألیف استاد مهدی طیّب🔺
#اهل_بیت_علیهمالسلام
@ahlevela_channel
🌿 مراقبۀ روز آخر ماه ذیالحجّه
🔅 روز آخر ماه ذیالحجّه، آخرین روز از سال قمری است. سيّد بن طاووس در كتاب «اقبالالاعمال» برای این روز دو ركعت نماز روایت کرده است، بدین کیفیت که در هر ركعت بخواند:
▪️سوره «حمد» يک مرتبه
▪️سوره «توحید» ده مرتبه
▪️«آیت الکرسی» (تا هوالعلی العظیم) ده مرتبه
و پس از نماز بگويد:
▪️اللَّهُمَّ مَا عَمِلْتُ فِي هَذِهِ السَّنَةِ مِنْ عَمَلٍ نَهَيْتَنِی عَنْهُ وَ لَمْ تَرْضَهُ وَ نَسِيتُهُ وَ لَمْ تَنْسَهُ وَ دَعَوْتَنِي إِلَى التَّوْبَةِ بَعْدَ اجْتِرَائِی عَلَيْك َاللَّهُمَّ فَإِنِّی أَسْتَغْفِرُكَ مِنْهُ فَاغْفِرْ لِی وَ مَا عَمِلْتُ مِنْ عَمَلٍ يُقَرِّبُنِی إِلَيْكَ فَاقْبَلْهُ مِنِّی وَ لا تَقْطَعْ رَجَائِی مِنْكَ يَا كَرِيمُ
▫️خدايا آنچه در اين سال انجام دادم؛ از عملى كه مرا از آن نهى كردى و به آن راضى نبودی و من آن را فراموش كردم ولى تو فراموش ننمودى و پس از گستاخیام بر تو، مرا به توبه دعوت كردى، خدايا من از تو آمرزش میخواهم، پس مرا بيامرز و آنچه انجام دادم از عملى كه به تو نزديكم كند، از من قبول كن و اميدم را از خودت قطع مكن اى كريم.
▫️چون اين را بگويد، شيطان فریاد مىزند: واى بر من، آنچه در اين سال عليه او رنج بردم، همه را خراب كرد. و سالى كه گذشت براى او گواهى میدهد كه سالش را ختم به خير نمود.
#مراقبات_ماه_ذیالحجه
@ahlevela_channel
🌿 مراقبات شب اوّل محرّم
▪️اين ماه، ماهِ حزن اهل بيت عليهم السّلام و شيعيان ايشان است و از حضرت امام رضا عليه السّلام روايت شده است كه چون ماه محرّم داخل مىشد، پدرم را كسى خندان نمىديد و اندوه و حُزن پيوسته بر او غالب مىشد تا روز دهم. چون روز عاشورا مىشد، آن روز، روز مصيبت و حزن و گريه او بود و مىفرمود: امروز، روزى است كه حسين عليه السّلام شهيد شده است.
▫️برای شب اوّل محرّم سيّد بن طاووس در «اقبال الاعمال» چند نماز ذكر نموده:
🍃 اوّل: دو ركعت نماز بخواند و در هر رکعت:
▪️سوره «حمد» یک بار
▪️سوره «توحید» یازده بار
▫️《《 از حضرت رسول اکرم صلّى الله علیه و آله و سلّم روايت شده است كه هر كسی در اين شب اين دو ركعت نماز را به جا آورد و صبحش را كه اوّل سال است روزه بدارد، مثل كسى است كه تمام سال را مُداومت به خير كرده، و در آن سال محفوظ باشد و اگر بميرد به بهشت برود.》》
🍃 دوّم: دو ركعت نماز بخواند:
▪️در ركعت اوّل سوره «حمد» و سوره «انعام»
▪️در رکعت دوّم سوره «حمد» و سوره «يس»
🍃 سوّم: صد ركعت نماز بخواند:
▪️ در هر ركعت سوره «حمد» و سوره «توحيد»
🍃 و نيز سيّد براى هلال اين ماه دعاء مَبْسُوطى ذكر فرموده و اگر ممكن شود احياء بدارد اين شب را به دعا و نماز و خواندن قرآن.
#مراقبات_ماه_محرم
@ahlevela_channel
💠 جلسۀ هفتگی آقایان اهل ولاء در روز سهشنبه ٢١ تیرماه ١٤٠١ در مهدیۀ اهل ولاء با حضور استاد مهدی طیّب برگزار شد - بخش اوّل
▫️پس از تلاوت آیات ٢٥ تا ٢٩ سورۀ بقره در آغاز جلسه، استاد دربارۀ آموزههای مطرح شده در آیۀ ٢٥ توضیحات مبسوطی دادند که به اختصار بیان میشود.
⚪️ آيۀ ٢٥ سورۀ بقره با بشارت آغاز میشود: وَ بَشِّرِ الَّذِينَ آمَنُواْ وَ عَمِلُواْ الصّالِحاتِ أَنَّ لَهُمْ جَنّاتٍ تَجْرِی مِنْ تَحْتِهَا الأَنْهَارُ: به کساني كه هم ايمان آوردند، هم عمل صالح انجام دادند، بشارت بده! هر دو فعل منسوبِ به مؤمنان است؛ يعني ايمان يك امر اختياري است؛ انسان ميتواند ايمان بياورد یا كفر ورزد. عمل صالح هم يك امر اختياري است؛ انسان ميتواند عمل صالح پيشه كند یا كار ناصالح انجام دهد. به كساني كه اين دو ويژگي در آنهاست، بشارت دادهاند؛ يعني کسی که قلب مؤمن او با ظاهر عامل به صالحاتش هماهنگ و يكدست است و دوگانگي و تعارض بين باطن و ظاهر او وجود ندارد. کسی كه قلبش مؤمن است و عملش ناصالح است، يا به عكس، در ظاهر عمل صالح انجام ميدهد، امّا درونش باور محكمي وجود ندارد، يك نوع شكاف، نفاق، و تعارض بين ظاهر و باطن اوست.
⚪️ توحيد يعني يكدست شدن؛ يكی و يكرنگ شدن ظاهر و باطن. اصلاً مسير بندگي و عبوديّت حقّ متعال همين است كه انسان تعارض ظاهر و باطن را از بين ببرد و يكدست شود. كسي كه قلبش ايمان آورد و عمل صالح انجام داد، يك انسان موحّد و به توحيد رسيده است. لذا اشتباه است که بگوییم دلت پاك باشد، ظاهرت خيلي مهم نيست! اگر دلت پاك است و ظاهرت ناپاك، اين نفاق است. مضافاً بر اينكه از دل پاك جز عمل پاك ناشی نميشود. چگونه ميشود از دل پاک، عمل ناپاك سر بزند؟! از كوزه همان برون تراود كه در اوست! نميشود داخل كوزه گلاب بريزيد و از جدارهاش بوي تعفّن بیرون بزند! اگر گلاب ايمان داخل كوزۀ دل شخص است، آنچه بيرون ميزند هم عمل صالح است. قرآن فرمود به كساني كه هم قلب سرشار از ايمان، هم پيكر عاملِ به صالحات دارند، بشارت بده كه: أَنَّ لَهُمْ جَنّاتٍ تَجْرِی مِنْ تَحْتِهَا الأَنْهارُ: براي ایشان بهشتهايي وجود دارد كه از زير آنها نهرهايي عبور ميكند. اینکه جنّات چيست و نهر چيست، بماند برای فرصتی دیگر؛ امّا در ادامه، قرآن پرده را کاملاً كنار زد: كُلَّما رُزِقُواْ مِنْها مِنْ ثَمَرَةٍ رِّزْقاً قالُواْ هٰذَا الَّذِی رُزِقْنا مِنْ قَبْلُ: هرچه از طعامهاي بهشتي به آنها داده ميشود، ميگويند قبلاً در دنيا همین روزیها به ما داده شد!
⚪️ اين همان است که ميگفتيم بهشت نقد است! ما حواسمان نيست و چشم دوختهايم كه بميريم، برزخمان طي شود، برسيم به پل صراط و از آن رد شويم و وارد بهشت شويم، سپس از نِعَم بهشتی استفاده كنيم. قرآن اينجا پرده را كنار زد! گفت هرچه در بهشت به آنها ميدهند، ميگويند اينها چيزهاي تازهاي نيست! ما در دنيا هم همينها را داشتيم! يعني مؤمنيني كه عاملِ به صالحات هستند، همۀ نِعَم بهشتي را با همۀ جذّابيّتهايش همينجا تجربه ميكنند. اينكه فرمود: أَنَّ لَهُمْ جَنّاتٍ، نشان ميدهد كه همين الآن بهشت از آن ایشان است. منتها وقتي فرد حواسش پرت است یا خواب است، جايي را كه در آن است، احساس نميكند؛ ولي اگر هشيار، بيدار و اهل توجّه و تذكّر شد، همينجا ميبيند. باور كنيم افرادي هستند که در دنیا بهشت را ميبينند و همينجا بهشتشان برپاست. كُلَّما رُزِقُواْ مِنْها مِن ثَمَرَةٍ رِّزْقاً قَالُواْ هٰذَا الَّذِی رُزِقْنا مِن قَبْلُ: اين روزيها ثمره و ميوۀ ايمان و عمل صالح آنهاست. وَ أُتُواْ بِهِ مُتَشابِهاً: شبيه چيزهايي كه در دنيا داشتند، در آخرت به آنها ميدهند.
⚪️ وَلَهُمْ فِيها أَزْواجٌ مُّطَهَّرَةٌ: و براي آنها ازواج پاكي وجود دارد. هميشه وقتي ميگويند ازواج بهشتی، ذهنمان میرود سراغ همسران يا حوريان بهشتی؛ امّا شاید بتوانیم ذهنمان را به این سمت هم جهت دهیم که زوج و قرین یعنی کسی که همتا، همدل و همروحیّۀ انسان است. در سورۀ واقعه دربارۀ ازواجی که از سابقون و مقرّبانند، فرمود، عَلىٰ سُرُرٍ ... مُتَقابِلِينَ.
ادامه دارد….
#جلسات_هفتگی
@ahlevela_channel
@OstadMahdiTayyeb
eitaa.com/ahlevela_channel
instagram.com/ahlevela
💠 جلسۀ هفتگی آقایان اهل ولاء در روز سهشنبه ٢١ تیرماه ١٤٠١ در مهدیۀ اهل ولاء با حضور استاد مهدی طیّب برگزار شد - بخش دوّم
⚪️ مصاحبت روح و نفس عذاب الیم است؛ مگر اینکه نفس از امّارگی دست بردارد و نفس مطمئنّۀ راضيۀ مرضيّه شود، آنوقت همجنس روح ميشود و چنين فردی در درونش بهشت برپاست.
⚪️ وَ هُمْ فِيها خالِدُونَ: آنها در آن بهشت جاودانند. بهشت تمامنشدني است. لذائذ دنيا تمامشدني است. هر خوشحالی و خندهاي در دنیا كنارش غصّه و گريهای است. در دنیا یا نداری، حسرت میخوری، یا داشتهای و از دست دادهای، غصّه از دسترفتنش را میخوری، یا داری و توأم با لذّت داشتن، نگران از دستدادنش هستی. لذّت دنیا پايدار نيست. خُلود در آن نيست. امّا لذّت معنوي پايدار است. لذّت معنوی چيزي نيست که كسي بتواند از دست شما بگيرد یا از دستت برود و غصّهدار شوي. اگر بهراستي كسي اهل ايمان باشد، قطعاً از بهشت بيرون نميآيد. جهنّميان از جهنّم بيرون ميآيند. عدّهای هستند که در دنیا معصيت و ظلمي كردهاند، آلودگي و انحرافی داشتهاند؛ امّا بالاخره در خزينۀ آب جوش جهنّم شسته و پاك ميشوند و از جهنم بیرون میآیند و به بهشت ميروند. اميرالمؤمنين عليهالسّلام فرمودند: من حمّام را كه ميبينم ياد جهنّم ميافتم. چون كاركرد جهنّم كاركرد حمّام است. پس جهنّمي از جهنّم بيرون ميآيد و به بهشت ميرود؛ امّا بهشتي از بهشت خارج نمیشود. وَ هُمْ فِيها خالِدُونَ، آیا كسي که بهراستي اميرالمؤمنين عليهالسّلام را دوست داشته باشد، قابل تصوّر است حضرت را رها كند و دشمن ایشان شود؟ محال است! بله ممكن است کسی اميرالمؤمنين عليهالسّلام را نشناسد و دشمن ایشان باشد؛ امّا وقتي اميرالمؤمنين عليهالسّلام را شناخت و دل باخت، محال است از ایشان دست بردارد.
▫️از تو ای دوست نگسلم پيوند
▫️گر مرا بگسلند بند از بند
⚪️ زبان حال حضرت اباعبدالله علیهالسّلام است که:
▫️وَ لَوْ قَطَّعْتَنِی فِی الْحُبَّ اِرباً
▫️لَما حَنَّ الْفُؤادُ اِلیٰ سِواكاً
اگر مرا در راه عشق تو تكّه تكّه كنند، قلب من جز بهسوي تو اي خدا پر نخواهد كشيد! خلود و جاودانگي يعني همین! یعنی محال است محب از محبوب و معشوقش دست بردارد.
⚪️ پس: بَشِّرِ الَّذِينَ آمَنُواْ وَ عَمِلُواْ الصّالِحاتِ أَنَّ لَهُمْ جَنّاتٍ تَجْرِی مِنْ تَحْتِهَا الأَنْهَارُ. مقصود از ايمان در قرآن، ولايت است. مُسلم شهادتين را ميگويد و به احكام ظاهري اسلام عمل ميكند. اغلب اهلسنّت اینگونهاند. امّا مؤمن كسي است كه دل به محبّت خدا، پيامبر خدا و اميرالمؤمنين عليهماالسّلام سپرده است. پس كساني كه دل به اميرالمؤمنين عليهالسّلام باختهاند و در زندگی پشت سر او راه ميروند، بهشتياند و از همينجا طعامهاي بهشتي به آنها داده ميشود و روز قيامت كه دوباره این میوهها را به آنها دادند، ميگویند اينها چيزهاي تازهاي نيست! ما به بركت اميرالمؤمنين عليهالسّلام در دنيا هم غذاها و لباسهايمان همين بود.
⚪️ امیدوارم خداي متعال به همۀ ما توفيق دهد بهشت را همينجا تجربه كنيم و بچشيم. هرچه خدا و اولياء به ما وعده دادهاند، همه نقدِ نقد است. کسی خدمت امام علیهالسّلام بود و پرسید: دوستان شما به بهشت ميروند؟ حضرت فرمودند: مگر الان در بهشت نيستي كه ميپرسي راست است دوستان شما به بهشت ميروند؟ نگاه كن! همين الان در بهشتي! حواست نيست!
⚪️ امیدوارم خداي متعال حواسهایمان را جمع كند. حواس ما در زمان و مكان پخش است. مقداری از ذهنمان مشغول گذشته است؛ مقداری هم مشغول آينده و آنچه در حال است هم در مکانهای مختلف، مثل خانه و محلّ كارمان است. همانطور که ذرّهبين نور خورشيد را متمركز ميكند، و چه قدرتي با آن نور متمركزشده ايجاد ميكند! ما هم اگر متمركز شويم، نسيهها برايمان نقد ميشود. در جنبۀ مادّی هم وقتي حواس شخص پخش و پراکنده است، نقطهاي روبهرويش را هم نمیبیند.
زمان جنگ، حملۀ هوايي كه ميشد، رسانهها اطّلاعیه پخش میکردند و ميگفتند: توجّه توجّه! اعلام حملۀ هوايي! حاجآقا دولابي رضوان الله تعالي عليه ميفرمودند: ببينيد چقدر قشنگ است! تا ميگويد توجّه توجّه! مردم يكدفعه جمع ميشوند. تا یک لحظه قبل داشت دعوا ميكرد، قربان صدقۀ کسی ميرفت، سر کسی كلاه ميگذاشت، ولی تا گفتند توجّه توجّه! همه را رها كرد و متمركز شد. پيامبر و امام عليهماالسّلام هم آمدند به ما بگويند توجّه توجّه!
⚪️ و امیدوارم خداي متعال عنايت كند ما از اين پراكندگي درآييم و به مقام جمع برسیم. در آن صورت میبینیم همۀ آنچه وعده دادهاند، نقد است، برای ما مشهود خواهد شد و لذّتش را به بركت محبّت اميرالمؤمنين عليهالسّلام خواهيم برد و ديد و چشيد!
#جلسات_هفتگی
@ahlevela_channel
@OstadMahdiTayyeb
eitaa.com/ahlevela_channel
instagram.com/ahlevela
هدایت شده از کانال اهل ولاء
🌿 دعای پرفضیلت شب عید قربان که برای شبهای جمعه نیز وارد شده است.
#مراقبات_ماه_ذیالحجه
@ahlevela_channel
هدایت شده از کانال اهل ولاء
🌿 صلوات در شب و روز جمعه
⭐️ امام صادق علیه السّلام فرمودهاند:
▫️از شامگاه پنجشنبه و شبِ جمعه، فرشتگانی با قلمهایی از طلا و لوحهایی از نقره، از آسمان به سوی زمین میآیند و تا غروب روز جمعه هیچ عملی را جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السّلام نمینویسند.
شیخ صدوق، من لایحضره الفقیه، ج ۱، ص ۴۲۴
#مراقبات_شب_جمعه
#مراقبات_روز_جمعه
@ahlevela_channel