🔵 شهید محمد ابراهیم همت:
هر موقع در مناطق جنگی، راه را گم کردید، نگاه کنید آتش دشمن کدام سمت را می کوبد. همان، جبهه خودی است.
🔸گویا صحبتهای این عزیز، برای این روزهای ما هست... روحشان شاد... درود خدا بر شهیدان🌷
https://eitaa.com/ahlghalam
🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃
✒️ مناجات صبحگاهی (فرازی از دعای پنجاه و یکم صحیفه سجادیه)
💫 به نام خداوندی که رحمن و رحیم است
💞 مــ♡ـــولای مــن
جان و زبان و عقل من تو را میستایند؛ ستایشی که بر عرصۀ کمال و حقیقت شکر برسد؛ ستایشی که در قلّۀ نهایت خشنودی تو از من باشد؛ پس مرا از خشمت نجات ده.
🍁ای رحم کننده ترین رحم کنندگان🍁
🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃
♻️ سهشنبه
🌀 ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
♻️ ۰۴ ذیالحجه ۱۴۴۵
🌀 ۱۱ ژوئن ۲۰۲۴
🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃
📿ذکر روز سهشنبه
✨یا ارحم الراحمین✨
🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃
💠 حدیث امروز
✍🏻 حضرت امام جعفر صادق علیه السلام میفرمایند:
سه خصلت عـلامت نفاق اسـت، گر چه صاحبش اهل نماز و روزه باشد:
دروغگويى، خُلف وعده و خيانت در امانت.
📚تحف العقول، ص ۲۲۹
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌پدر یک دانشآموز دبیرستانی در ویسکانسین آمریکا مانع دست دادن یک ناظم سیاهپوست مدرسه در مراسم فارغالتحصیلی با دخترش شد!
#غرب_وحشی
آپارتاید
🤔🤔🤔🤔
https://eitaa.com/ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غرب داره به سرعت پیشرفت میکنه!
🔹مثلا این زن ٢۵ ساله با اون عروسک ازدواج کرده، ولی به عنوان زن دوم! یعنی عروسکه یه زن عروسک دیگه داره، تازه اون دو تا ١١ تا بچه عروسک هم دارند.
🔹حتی دهن عروسک زن اول هم از اوج حماقت هووی خودش باز مونده.
#جاهلیت_مدرن
#مدرنهای_جاهل
😉😉😉😉😉
https://eitaa.com/ahlghalam
🔰 واکنش رسانههای بیگانه به اعلام نامزدهای تأیید شده
🔸شبکه دولتی انگلیس نسبت به برآیند روند بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری و افراد تأیید شده/ نشده ابراز تعجب کرد.
🔸وبسایت بیبیسی فارسی با طرح این سؤال که آیا تأیید صلاحیتهای شورای نگهبان غافلگیرکننده بود؟، نوشت:
🔻«اولین و شاید غیرمنتظرهترین رخداد این انتخابات تأیید صلاحیت مسعود پزشکیان است. او تاکنون پنج دور نماینده حوزه انتخابیه تبریز در مجلس بوده است. در آخرین انتخابات اما صلاحیتش رد و بعد تأیید شد. او پزشکی است که با نطق سال ۱۳۸۸ در مجلس در دفاع از معترضان آن سال، نامش بیش از پیش بر سر زبانها افتاد. آقای پزشکیان هم میتواند طیفهای اصلاحطلبان را یکدست پشت خود قرار دهد و هم گمان میرود در میان آذریها و ترکزبانهای ایران پایگاهی قوی داشته باشد.
🔻تأیید صلاحیت پزشکیان، یکی از پدیدههای مورد توجه این دوره است. او سابقه حدود دو دهه نمایندگی مجلس را دارد. در انتخابات مجلس دوازدهم، بعد از چهار دوره نمایندگی، ردصلاحیت شده بود و به گفته خودش با دخالت «رهبر» تأیید شد.
🔻تأیید صلاحیت مصطفی پورمحمدی هم قابل پیشبینی نبود. او در انتخابات ۱۴۰۲مجلس خبرگان ابتدا رد صلاحیت شد. اما پس از اعتراض، شورای نگهبان در بازنگری دیرهنگام، او را تأیید صلاحیت کرد...
🔸در همین حال وبسایت رادیو فرانسه در گزارشی نوشت:
🔻سرانجام شورای نگهبان اسامی نامزدهای نهائی انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرد: مسعود پزشکیان، مصطفی پورمحمدی، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی، امیرحسین قاضیزاده هاشمی و محمد باقر قالیباف. بدین ترتیب از هشتاد نفر که ثبتنام کرده بوند، صلاحیت تنها شش نفر تأیید شده است. شورای نگهبان از جمله محمود احمدینژاد، اسحاق جهانگیری و علی لاریجانی را کنار گذاشته است.
🔻این نوع گزینش شورای نگهبان میتواند تلاشی در جهت ایجاد «فضای رقابتی» و دستیابی به مشارکت بیشتر باشد. از میان افراد مورد تأیید، امیرحسین قاضیزاده هاشمی نزد افکار عمومی کمتر شناخته شده است.
https://eitaa.com/ahlghalam
هیاهوی استادیومی
یا رقابت اخلاقی و عقلانی؟ -۱
🔹برخی فعالان سیاسی، غیر از رفتار های استادیومی، مهارت و آورده دیگری ندارند. رفتار استادیومی یعنی غوغا سالاری، هو و هیاهو، نفرین و آفرینِ بی حساب، و جنجال به قصد منفعل کردن داور یا بازیکنان تیم رقیب.
♦️هیجان البته تا آنجا که چاشنی رقابت باشد، عیبی ندارد و پذیرفته هم هست. اما اگر قرار باشد چاشنی، جای دستپخت و آورده و توانمندی را بگیرد، آنگاه مسابقه از غایت خود که آشکار کردن تیم توانمند تر و با برنامه تر و کاری تر است، منحرف می شود.
🔹در این صورت، بعید نیست که مسابقه فوتبال، به جای این که میدان نمایش مهارت های هر یک از رقبا باشد، تبدیل به رینگ بوکس و کتک کاری و ناسزاگویی، یا ریختن تماشاگرانی به وسط زمین و جیمی جامپ بازی شود.
♦️اولا باید ابراز خشنودی کرد از این که برخی فعالان سیاسی درک کرده اند رادیکالیسم کور سه چهار ماه قبل، رفتاری به دور از عقلانیت بوده است و شگرد تحریم انتخابات را که روش منسوخ و بیهوده گروهک های بله قربان گوی بیگانگان است، کنار گذاشته اند.
🔹برخی اصلاح طلبان عاقل همان زمان و بعد تر گفتند که رفتار تحریمی، همه جور باخت بود. نوشتند که تحریم، جبهه و تشکیلات نمی خواهد و تحریم کنندگان، به انتهای جایی پرت می شوند که سازمان منافقین، گروهک های تروریست دیگر و نهضت آزادی و، خود را انداختند و در تاریخ گم شدند.
♦️این که برخی احزاب، از منطق کور قهر و گروکشی بی حاصل دست برداشته و به بازی برگشته اند، یک موفقیت برای خود آنهاست و برای کشور هم مفید تر است.
🔹همچنین ایجاد هیجان استادیومی، تا جایی که چاشنی کار باشد و به گرم تر شدن فضا کمک می کند، پذیرفته است. اما همه چیز رقابت انتخاباتی، کُری خوانی استادیومی و خدای ناکرده، ناسزاگویی و فحاشی نیست. فراتر از اینها، نامزدها و گروه های حامی آنها در کنار تخطئه دیگری، باید "برنامه" و "کارنامه" داشته باشند.
♦️در این میان، فرق هیجان استادیومی با کُری خوانی و هیاهوی انتخاباتی این است که در استادیوم، هر تماشاگر طرفدار، به اندازه یک نفر دیده و نمایانده می شود. اما در فضای تبلیغات انتخاباتی، حجم غوغای پمپاژ شده، نه نشانگر شمار طرفداران، بلکه نمایشگر اغواگری رسانه ای است.
🔹اغوا برای کدام کار؟ مصادره به مطلوب و قاپیدن عنوان "مردم". نوعی چشم بندی و عملیات فریب برای تور کردن مردم. کرم یا ماهی کوچگ را سر قلاب زدن برای شکار ماهی های واقعی.
💢ادامه 👇👇👇
هیاهوی استادیومی
یا رقابت اخلاقی و عقلانی؟-۲
♦️نباید اسیر هیاهوی بوقچی های انبوه رسانه ای شد که خود را "مردم" جا می زنند، یا می خواهند تولید عصبانیت و واکنش نسنجیده کنند، تا بتوانند تنور سردشان را این گونه با هیزم دیگری روشن سازند.
🔹انتخابات، مصاف قرمز و آبی نیست. در فوتبال، حتی اگر بدترین اتفاقات هم در ورزشگاه بیفتد، ماجرا ظرف چند ساعت تمام می شود و افراد به زندگی عادی بر می گردند.
♦️اما انتخابات، اگر غبار آلود و جنجالی و تبدیل به دعوای حیدری/ نعمتی شود، دود آن به چشم ملت و کشور خواهد رفت. انتخابات، فضای گفت و گو و نقد جدی، اما مستدل و مستند و محترمانه است.
🔹از ابتدایی ترین آداب چنین مسابقه سرنوشت سازی، اخلاق و ادب و انصاف و عقلانیت و سعه صدر و طمانینه و آرامش و حوصله و حِلم است.
♦️حِلم را به بردباری، درنگ و تامل، حوصله و شکیبایی، آرامی، خویشتنداری از هیجان غضب، و عقل معنا کرده اند، و نقطه مقابل آن را سبکسری، سبک مغزی و سَفَه (بیخردی) دانستهاند. بردباری در رفتار با دیگران و در مواجهه با ناگواریها که موجب میانهروی در امور و آرامش یافتن روان میشود.
🔹از حِلم به عنوان برترین عزت و بهترین یاور انسان یاد شده؛ و این که، منشأ وقار و حیا و تحمل است. همچنین حِلم را از نتایج عقل دانسته اند.
♦️هیجان زدگی و زیست هیجان، خسارت آفرین است. امیر مومنان (ع) در نامه ۶۶ نهج البلاغه، به ابن عباس فرمود: "...فَلا يَكُن أفضَلُ ما نِلتَ في نَفسِكَ مِن دُنياكَ بُلوغَ لَذَّةٍ أو شِفاءَ غَيظٍ ، ولكِن إطفاءَ باطِلٍ أو إحياءَ حَقٍّ ، وَليَكُن سُرورُكَ بِما قَدَّمتَ ، وأسَفُكَ عَلى ما خَلَّفتَ ، وهَمُّكَ فيما بَعدَ المَوتِ .
🔹برترین چیز نزد تو نباید رسیدن به لذت و یا خالی کردن خشم (خنک کردن دل)، بلکه باید خاموش کردن باطل و یا زنده کردن حق باشد. و بايد خوش حالى ات براى چيزى باشد كه [براى فردايت] پيش فرستاده اى، و افسوست به خاطر چيزى باشد كه به جا گذاشته اى تا ديگرى بهره مند گردد، و غمت براى پس از مرگ باشد".
♦️انتخابات پیش رو، انتخاباتی عادی نیست، فوق العاده است؛ به اقتضای شهادت رئیس جمهوری با اخلاص و خستگی ناپذیر، که در حین خدمت به شهادت رسید و داغ بزرگ او همچنان برای ملت ما تازه است، برگزار می شود.
🔹در این موقعیت، می توان و باید از انتخابات، حماسه ای در تراز تجلیل از شخصیت اخلاقی رئیس جمهور شهید ساخت، تا سرمایه پیشرفت ملی، موجب شادی دوستان ملت ایران و سرخوردگی دشمنان شود؛ ان شاء الله.
▪️محمد ایمانی
https://eitaa.com/ahlghalam
12.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تکمیل محاصره دریایی رژیم صهیونسیتی
🔻محاصره دریایی رژیم اشغالگر تکمیل شده است. با حمله به این کشتی غول پیکر در بندر حیفا که از قرار معلوم فولاد ساخت ترکیه را برای صهیونیستها حمل کرده بود، عملاً تنها بندر اساسی و مهم این رژیم در دریای مدیترانه نیز تنها بندر مهم و اصلی رژیم اشغالگر در مدیترانه زیر آتش قرار گرفت تا وعده رهبر یمن مبنی بر محاصره دریایی صهیونیستها در دریای مدیترانه تکمیل شود. پس از آنکه بندر ام الرشراش در خلیج عقبه در جنوب سرزمینهای اشغالی که مهمترین ندر صهیونیستها در تجارت با جنوب و شرق آسیا بود با بسته شدن باب المندب و دریای سرخ توسط ارتش یمن تعطیل شد تنها امید صهیونیستها بندر حیفا بود که میتوانست کشتیهای بزرگ را میزبانی کند.
🔻هدف قرار گرفتن این کشتی ترکیهای که با کشته شدن چند خدمه آن همراه بود پیامی واضح به رئیس جمهور اخوانی، انگلیسی و منافق ترکیه است که کسی دروغهایش در مورد تحریم رژیم صهیونیستی و ممنوعیت صادرات کالا به این رژیم را باور نمیکند. اردوغان دو ماه پس از آنکه ادعا کرد صادرات کالا به رژیم اشغالگر را ممنوع کرده، همچنان در حال صادرات انواع و اقسام کالا و تجهیزات به این رژیم است. این فولادها قرار بود ذوب و تبدیل به گلوله شده، و برای قتل عام مردم فلسطین و لبنان آنها استفاده شود.
#اردوغان_رفیق_دزد_و_شریک_قافله
#منافق_بزرگ_ترکیه
https://eitaa.com/ahlghalam
سلام علیکم
برادران و خواهران بزرگواران تبیین گر و فعالان رسانه در جبهه جنگ نرم!
لطفا مراقب باشید با بازنشر خطاها و تخریب مسعود پزشکیان، با دست خودمان آرای قشر خاکستری، معاندان، فی قلوبهم مریض ها، بی تفاوت ها و ناآگاه ها از اوضاع کشور را به سبد رأی وی اضافه نکنیم!
همان تفرقه،لج بازی ها، شور و احساسات بی حساب و کتاب جبهه انقلابی باعث شد حسن روحانی سال ۹۲ با فاصله اندکی ۸ سال به ملت ایران تحمیل شود و با تیم رفسنجانی و اصلاح طلب هایش و دروغ رفع تحریم ها، به آمریکا و انگلیس اعتماد کردند و کلاه بزرگی سر ایران گذاشتند و آن همه خسارت در دهه ۹۰ به کشور وارد کردند و صدها کارخانه تولیدی و کارگاه را تعطیل کردند و آمار اشتغال و تولید مسکن را منفی و تورم را ۶۰ درصد و صادرات نفت را زیر ۲۰۰ هزار بشکه رسانده و تولید را نابود کردند و با رشد نقدینگی، گرانی را سرسام آور کرده و خزانه ها را غارت کردند و سرمایه ها را به باد دادند!
مواظب باشیم دو قطبی و چند قطبی بین نیروهای انقلابی درست نکنیم.
با هوشمندی عمل کنیم و کمی صبوری و درایت، جبهه انقلابی را واحد کنیم و از پراکندگی و تفرق آراء جلوگیری کنیم.
تخریب و صرفا دست گذاشتن روی مواضع منفی و خودنمایی های قبلی پزشکیان، خودش تحریک کردن گسل های قومیتی و دینی و فرهنگی است و شاید با حمایت تبلیغات و ترفندهای جنگ روانی امثال حسن روحانی، مانند سال ۹۲ موج منفی ایجاد شده و با حمایت رسانه های یهودی و منافقین و آمریکای خبیث، در چند ساعت قبل از پایان انتخابات ورق به نفع جبهه اصلاح طلبان با آن همه سابقه خیانت و خسارت برگردد!
باز نشر کنترل نشدهٔ نقاط ضعف پزشکیان خطرناک و خودش نوعی تبلیغ اوست!
سبد رأی پزشکیان خالی است، نگران نباشید!
مدعیان اصلاح طلبی، غرق شده ای را می مانند که منتظر اشتباه راه بردی طرف مقابل نشسته اند تا دستشان به شاخه ای برسد و نجات یابند!
به هوش باشیم!
#مومنِ_زیرک
https://eitaa.com/ahlghalam
🔴انتشار با ما قضاوت با شما
🔹 عکس بالا الیاس حضرتی نماینده پزشکیان برای قرعه کشی مناظره!
🔹عکس پایین الیاس حضرتی و شهرام جزایری در کله پاچه خوری!
پ ن : با توجه به اینکه هیچ کدام از کاندیداها ناشناخته نبوده و اطرافیان، اخلاق سیاسی ، کابینه احتمالی ، نوع نگرششان در خصوص مسائل مختلف از قبیل عدالت اجتماعی ، اقتصاد ، فسادستیزی ، ساده زیستی ، پاک دستی ، صداقت ، اخلاص ، قدرت طلبی یا مناعت طبع ، برنامه داشتن یا کلی گویی ، میزان اعتقاد به شفافیت در حکمرانی کاملا مشخص است صلاح آن است که به جای دو قطبی های کاذب ، به این مسائل توجه داشته باشیم . به نظر می رسد مردم در انتخابات به یک حدی از بلوغ رسیده اند که دیگر مثل سال ۹۲ با وعده های توخالی و پوپولیستی از قبیل رفع حصر ، پخش ربنای شجریان ، احیای دریاچه ارومیه ، کنسرت مختلط و ....... به امثال روحانی و همفکران او رای ندهند .
باید بدانیم انتخابات ۱۴۰۳ دقیقا انتخاب بین #راه_رئیسی و #دولت_سوم_روحانی است
حال این خود ما هستیم که باید انتخاب کنیم سرنوشت ۸ سال آینده خود را چگونه رقم می زنیم.
#هوشیار_باشیم
https://eitaa.com/ahlghalam
*✍️امان الله دهقان فرد*
*📝تکلیف ولائیان و ایرانیان پیرامون نامزدان ریاست جمهوری، نحوه ی انتخاب جانشینِ اصلح برای شهیدِ خدمت «رئیسی»!*
*قسمت : چهارم*
*✔️چکیده:*
-وارسی دقیق و بررسی وثیقِ! شخصی و جمعی در خصوص توانمندی فردی، تیمی و جنبیِ آقایان مورد تایید صلاحیت قرار گرفته. سوابق کاری، عِلمی و عملیِ ایشان در منظر و مرئای عمومی و نخبگان جامعه. نحوه ی انجام ماموریت، مسئولیت و مدیریت های قبلی و فعلیِ ملی و دولتیِ برعهده گرفته. میزان موفقیت در به سرانجام رسانیدن پرونده های عمرانی، اجرایی، تقنینی و فرماندهی محورهای عملیاتی جنگ و جبهه!، آنهم صرفا در «چشم دید» عوام و خواص عاقله و موضوعات مختلف داخلی، بین المللی و بویژه کشورهای منطقه.
-تطبیق شعار مطروحه ی داوطلبان و انطباق شعور و مفکوره ی شخص آنان و حامیان با معارف فقهیِ مراجع دینیِ حوزه های علمیه، مبانی فکری و نظریِ سیاسی، اجتماعی و حکومتیِ ولایت امرِ مسلمین و بنیانگذار راحل جمهوری اسلامی و میزان هماهنگی های رفتاری و عملیه ی خانواده، اولاد و اعضای زیر تکفل شان با نظامنامه ی حاکمیتیِ برخاسته از وصیت نامه ی شهدا و خواسته های بحقّ عامه ی مردمان و مدافعان حریم حرم، وطن و مجاهدان و مقاومان داخلیه و عالمیه!.
-سنجش میزان موفقیت، مراتب مُنظّمیت و اندازه ی مَرتبَت، منزلت، تربیت و مؤدبیتِ آقایانِ نامزدان، چه در ارتباطات و امور شخصیه و چه همزمان با استقرار در جایگاه های مسئولیت اداری، ایام ماموریت اجرایی، مدیریت بر محافل و مراکز قانونگذاری و نحوه ی سو گیری های سیاسی، عمومی و حتی روانی! و از طرفی شیوه ی برخوردهای قبلی با منتقدین، معترضین و مطلعین در جلسات رسمی، نشست های تبلیغاتی و محافل حزبی، گروهی و خصوصیه.
-و..، حداقل هایی از مواردی است که ما را مکلف می کند تا در خصوص داوطلبان و رویه های قبلی و فعلیِ آنان با دقت به جستجو پرداخته و بدون تحت تأثیر قرار گرفتن از فضای بی در و پیکر مجازی و یا تبلیغات ناشی از تعصبات استانی!، تعلقات انتسابی! و تفکرات منصوبان اداریِ کاندیداها، به انتخاب پرداخته و برای بار دیگر خدمتگذاری با اخلاق، پُرکار، قدرشناس، شجاع و مردم مداری همچون «شهید جمهور» را مورد گزینش قرار دهیم. در همین رابطه توجه عزیزان را به امور زیر جلب می کنیم.
*۱)-* طی ۴۵ سال گذشته، این، چهاردهمین دوره ی گزینش ریاست جمهوریِ نظام مبتنی بر دو پایه ی «جمهوریت» و «اسلامیت» در سرزمین ایرانیان عاشورایی است و دقیقا نهمین گزینه ی انتخابی برای پذیرش مسئولیت و ماموریت در اولین مقام اجرایی و دومین جایگاه کشوری، پس از مقام رهبری است. این سال ها با افرادی مواجه شدیم که ضمن استفاده از ترفندهای تبلیغاتی و بکارگیری روش های تعلیماتی و حتی رمّالیِ «جنی» و «اِنسی»!، موفق شدند اذهان عمومی و خصوصیِ اقشار دینمدار و ولایت شعار را جذب نموده و در میانه ی راه و یا اواخر ماموریت اما، چهره ی بی نقاب خود و اطرافیان را به نمایش گذاشته و نهایتا نیز به جمع «تعطیل فکران» و یا فتنه گران و منحرفان پیوستند و البته تعدادی نیز عزیز دل ملت، ماندگار در ذهن و خاطرات امت، عاقبت بخیرِ دنیا و روسفید عالَم آخرت و قیامت شده و بعضا به فیض عظمای شهادت نائل گردیدند. این همه اتفاقات و امتحانات نباید آیا موجب عبرت و مورد دقت همگان بویژه انقلابیان، حزب اللهیان و ایرانی والانِ عزیز و شریف قرار بگیرند!؟.
*۲)-* بعد از معصومین، آنهم در زمانه ای که ما در آن قرار گرفته ایم و شناخت دقیقی که از گذشته و حال افراد، افکار، اندیشه و فعالیت های آن ها پیدا کرده ایم، کمتر فردی را می توان سراغ گرفت که بتوان نسبت به تمام جوانب کاری، شخصی، شخصیتی و ابعاد اجتماعی و اعتقادی آنان اعتماد کامل حاصل کرده و بدون عیب و نقص بوده باشند. مخصوصا که متاسفانه صِرف حضور در میادین انتخاباتی و «خود را عَرضه نمودن» به صحنه ی رقابت های اینچنینی، تا اندازه ی زیادی، بصورت طبیعی، با انواعی از فریب کاری، سیاست بازی، هزینه های مالی و آبروییِ غیر عادی و حتی شایعه سازی و دروغ های مصلحت آمیز و اقدامات احساسی همراه بوده و بدون دستیازی به اینگونه مسایل، قطعا امکان کمتری برای پیروزی بر رقبا وجود خواهد داشت. بر همین اساس هم هست که با توجه به این واقعیت ها، معتقدیم هرگز نباید دنبال آدم های صد در صد باتقوا، بی غل و غش و کاملا سربراه! برای نمایندگی از ملت و یا مدیریت بر عالی ترین جایگاه اجرا باشیم و تنها کاری که می توانیم انجام دهیم این است که جستجو نموده تا «سالم» ترین گزینه ی امتحان پس داده در امور کاری و صحنه های ماندگار انقلابی و عملیاتی را پیدا نموده و مورد گزینش قرار دهیم!.
*✅یادمان نرود)-* «ارزشی»بودنِ داوطلبان در گذشته، ایثار و جانفدایی طی ایام از دست رفته، امتحانات سخت و بحرانی را با موفقیت و نمره ی قبولی طی نموده و با مردم، کنار آنان و همسطحِ با ایشان زندگی کرده و..،