🔻مغالطات رئیسجمهور
🖊 دکتر مهدی جمشیدی
[یکم]. رئیسجمهور در نشست خبریِ دیروز و در واکنش به انتصابهای ناروا، چند شبهاستدلال مطرح کرد. نخست اینکه ایشان فتنه را «نسبیسازی» کرد و به «نگاهها» ارجاع داد؛ یعنی برخی که از فتنه سخن میگویند، راوی نگاه خودشان هستند، نه اینکه عمل طرفِ مقابل در ذات خویش، فتنه باشد. نزاع و اختلافی رخ داده و هر یک از دو طرف، نسبتی به طرف مقابل میدهد و اینگونه نیست که مسألۀ «حق» و «باطل» در میان باشد و یکی «ظالم» باشد و دیگری «مظلوم». هر دو سوی ماجرا، از خطا و صواب، نصیب بردهاند و حقِ محض نیستند و نمیتوان جانب یکی را گرفت. اما اگر ایشان معتقد به نظریۀ ولایت فقیه است و میداند که تعبیر «فتنه» را شخصِ رهبر انقلاب مطرح کردند و عاملان اصلی را «فتنهگر» نامیدند، چرا چنین قضاوت رسوا و تحریفآلودی ارائه میدهد؟! در مسألههای اختلافی، باید به چه کسی جز ولیّفقیه ارجاع داد و تسلیم نظرش شد؟! در اینجا، ولیّفقیه با صراحت تمام، یک طرف را نفی و انکار کرده و خودش در موقعیّت حد وسط، قرار نگرفته است. آنهمه توصیه و حسّاسیّت رهبر انقلاب، با چه واکنشهایی از سوی فتنهگران مواجه گردید؟! در یک سوی این نزاع، رهبر انقلاب قرار گرفتهاند و ایشان برای دفاع از جمهوریّت نظام، پا به معرکه نهادند و در برابر فتنه، آشکارا و بارها موضعگیریِ منفی کردند. اکنون چه شده که رئیسجمهور، در میانه مینشیند و به سایۀ نسبیّت پناه میبرد و برای قدرت، به حقیقت جفا میکند؟! از این گذشته، مگر مسألۀ جریان فتنه، ادّعای «وقوع تقلّب در انتخابات» نبود و مگر از عهدۀ اثبات ادّعای خود برآمدند؟! پس واقعیّت و عینیت نیز نشان میدهد آنچه که رخ داده، بهحتم فتنه بوده است. فتنه، «از نظر ما»، فتنه نیست؛ بلکه «بهواقع» فتنه بود و نباید با پناهبردن به نسبیّت و سیّالیّت، حقیقت را پایمال کرد. بهنظرم کسیکه دربارۀ فتنه، چنین قضاوتی دارد، بهرهای از عدالت سیاسی ندارد.
[دوّم]. دیگر اینکه ایشان در ادامه میافزاید هر کسی «عیوب» و «خطاها»یی دارد و برای تحقّق وفاق، باید از گذشته گذشت و بر ضعفها، چشمپوشی کرد. این سخن نیز با نظر صریح رهبر انقلاب، تعارض دارد؛ چراکه ایشان هم اقدام فتنهگران را «خطای نابخشودنی» دانستند و هم آنها را «خط قرمزِ نظام» برشمردند و از نزدیکی و مؤانست به آنها پرهیز دادند. آیا رهبر انقلاب در برابر عیوب و خطاهای عادی، چنین موضع سرسختانهای دارند؟! آیا جای مدارا و نرمش وجود دارد اما ایشان چنین نمیکنند و اینان را در دایرۀ حاکمیّت نمیپذیرند؟! حصر، ظلم نظام به فتنهگران است، یا کمترین مجازاتی است که برای آنها در نظر گرفته شده است؟! آنچه که در فتنه رخ داد، ضعف بخشودنی و عادی بود، یا آنچنان ناجوانمردانه و خائنانه بود که رهبر انقلاب از چنین افرادی به عنوان «افراد نامطمئن» یاد کردند؟! آنهمه صدمات ملّی و ضربههای حیثیّتی و شکافهای اجتماعی و لطمات اقتصادی و ... که هنوز هم علاج نشدند، حاصل ضعفهای عادی بودند، یا خیانت و خباثت فتنهگرانی چون هاشمی و خاتمی و موسوی و کروبی. باور کنیم که ذهنیّت رئیسجمهور، این اندازه بسیط و ابتدایی و سادهساز است؟!
[سوّم]. رئیسجمهور به عنوان یک شبهاستدلال دیگر میگوید اگر اینان را به کار نگیریم، دیگر «وفاق»، معنایی نخواهد داشت. عجبا! اوّلاً، مگر معنی وفاق، «دلجویی از اصحاب فتنه» است؟! «وفاق ملّی» یعنی «وفاق با فتنهگران»؟! این وفاق، با نام اینکه «ملّی» است، فروخته شده، اما در عمل، معنیاش عبارت است از در آغوش کشیدن نیروهای فتنه. چرا باید وفاق ملّی را مشروط به «اصحاب فتنه» کرد و آنها را مساوی با مفهوم «ملّی» انگاشت؟! ثانیاً، ترجمۀ وفاق ملّی، «گماردن افراد بر کرسیهای قدرت» است؟! یعنی همین که قدرت را میان افراد، توزیع و تقسیم کردیم، وفاق حاصل شده است؟! این امر، «سهمیهبندیِ قدرت سیاسی» نام دارد و نه وفاق ملّی. وفاق، از اتّحاد باطنی و همسانی فکری برمیخیزد و نه از تکهتکهکردن قدرت سیاسی و سپردن هر تکه به کسی. عملگرایان برای اینکه مانع و مزاحمی در مسیر قدرتشان نباشد، چنین شگردی را در پیش میگیرند تا همگان را در سپهر خویش، هضم و مستحیل سازند؛ هر چند در این میان، اصالتهای فکری نادیده گرفته شوند. هنگامیکه طرّاحان پشتصحنۀ این دولت، از جملۀ عوامانۀ «با هم دعوا نکنیم»، تعبیر «وفاق ملّی» را بیرون میکِشند و بهعنوان گفتمان، به خوردِ جامعه و رسانه و حاکمیّت میدهند، روشن است که نباید توقع معقولیّت و حکیمانهگی داشت. در این دولت، بازار سطحیاندیشی و سادهسازی و منطقگریزی و محاسبات کوچهبازاری، بیش از اینها گرم خواهد شد.
https://eitaa.com/ahlghalam
26.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🔵ناگفته های #سری جنگ غزه
🔻افشای شیخ قمی از ناگفتههای سّری از مرگ پروژه هوش مصنوعی در جهان به واسطه عملیات #طوفان_الأقصى
نبینی ضرر کردی
الحق که فلسطین کلید رمزآلود ظهور است ..
https://eitaa.com/ahlghalam
🔴نمیشود از وفاق سخن گفت اما تفرقهافکنترین افراد را وارد عرصه کرد!
دکتر جلیلی در اولین جلسهی دور جدید سلسله جلسات حکمت سیاسی اسلام در قرآن با موضوع «اتّفاق» گفت:
🔸 از ابتدای انقلاب، عدهای در مقاطع مختلف موضوعات و مفاهیم دینیای را مطرح میکردند که به دلیل عدم درک درست آن، نهایتا دچار کجروی شدند. ما باید بدانیم که اگر موضوعاتی در جامعه و عرصهی سیاسی کشور مطرح میشوند، چه نسبتی با اندیشهی دینی و حکمت سیاسی اسلام دارند.
🔸 موضوعی که امروز در کشور مطرح شده است، مسألهی «وفاق» است. در ابتدا، لازم است که نسبت ما با این مفهوم روشن بشود.
🔹 حضرت امام(ره) نیز رمز پیروزی و موفقیّتهای انقلاب اسلامی را، «وحدت کلمه» میدانستند. یعنی «وحدت»، بر محور کلمهی «حق».
🔸 سخن از وحدت نباید به صورت یک حرکت نمایشی و کاریکاتوری یا یک بازی سیاسی مطرح شود. نمیشود صحبت از وفاق و وحدت کرد امّا کسانی را که بیشترین تفرقه افکنیها و کینهتوزیها را در سابقهی خود داشتهاند وارد میدان کرد.
🔸 لازمهی یک جامعهای که میخواهد به سمت پیشرفت حرکت کند، وفاق حول حرکت بر صراط مستقیم و مبانی مطرح شده توسط امامین انقلاب است. اگر بخواهیم این اصول را نادیده بگیریم، نه تنها پیشرفت نمیکنیم بلکه دچار پسرفت خواهیم شد.
https://eitaa.com/ahlghalam
⭕️ تصاویر واقعی مسعود کشمیری!
خیلیهاتون همیشه دنبال چند عکس واقعی از #مسعود_کشمیری بودید. این 4 فرم از مسعود کشمیری دوشادوش #شهید_رجایی !
فقط بدونید اگر مسعود کشمیری تنها عامل #منافقین بود، نمیسوزاندنش و حفظش میکردن! امروز لازمه بیشتر به عکسهای اطرافیان مقامات دولتی نگاه کنید و مراقب منافقین خزیده در شعار وفاق باشید.
بخصوص اون گروهی که با طراحی و سناریو از سازمان مجاهدین خلق جدا شدند و سازمان مجاهدین انقلاب را تشکیل دادند! سازمان مجاهدین انقلاب نسخه سفیدشویی شده همان منافقین بود.
https://eitaa.com/ahlghalam
🌺رسول خدا در آینه قرآن :🌺
🍂 مقام شاهد بودن:
🔸يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ إِنَّا أَرْسَلْنَاكَ شَاهِداً وَمُبَشِّراً وَنَذِيراً
(احزاب/۴۵)
⚡️ترجمه :
اى پيامبر! قطعا ما تو را به عنوان گواه، و بشارت دهنده و هشدار دهنده فرستاديم!
🔴 پیامبر اکرم شاهد و ناظر بر اعمال امت است و آنها را می بیند و در قیامت گواهی می دهد.
⭐️ همچنین، وجود آن حضرت با اوصاف و اخلاقش، با برنامه هاى سازنده اش، با سوابق درخشانش، و با عملكردش، شاهد و گواه بر حقانيت مكتبش، و شاهد و گواه بر عظمت و قدرت پروردگار است.
#پیامبر_در_قرآن
https://eitaa.com/ahlghalam
🍃باز بودن در توبه
▫️من أعطى التوبة لم يحرم القبول، و من أعطى الاستغفار لم يحرم المغفرة.
📿🔰هر آن كس كه به او توبه داده شده (توبه كند) از پذيرفته شدن آن محروم نشود و آن كس كه از خداى آمرزش طلبد از بخشايش حق نوميد نگردد.🔰
📘 نهج البلاغه حکمت ۱۳۵
https://eitaa.com/ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡 یک شاه کلید مهم برای گشایش و برکت در زندگی و عاقبت بخیری...
#سخنان_عالی
https://eitaa.com/ahlghalam
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️داستان شمع و ذغال جالب و قابل استدلال...
https://eitaa.com/ahlghalam
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یا امام حسن عسکری بلندشو ببین پسرت به چه روزی افتاده
الطرید الشرید الفرید
#امام_زمان
#حسین_دارابی
https://eitaa.com/ahlghalam
عبدبودنیعنی :
ببینخدایتچهمیخواهدنهدلت
https://eitaa.com/ahlghalam