فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چند روز قبل از جلسه رای اعتماد به وزرا، میزبان این برادر گرامی (که آنروز نامزد وزارت اقتصاد و امروز، وزیر اقتصاد کشور است) در کمیسیون عمران مجلس بودیم و از ایشان پرسیدم که چرا اغلب وامهای کم بهرهای که بانکها پرداخت میکنند به کارمندان خودشان اختصاص مییابد؟ منابع این تسهیلات از کجا میآید؟ آیا غیر از این است که منابع این تسهیلات، از محل همان سپردههایی تامین میشود که مردم در بانکها گذاشتهاند؟
اگر بله پس چرا اغلب مردم از این تسهیلات که منابعش را خودشان تامین کردهاند بیبهرهاند و اکثر این نوع تسهیلات، به کارمندان بانکها تعلق مییابد؟!
🔹آنروز آقای همتی در مقابل این سوال بنده سکوت کرد و پاسخی نداد ولی حالا که این ویدئوی ایشان را دیدم کاملا توجیه شدم که چرا آنروز جواب سوالم را نداد!
لطفا به منطق ایشان دقت بفرمایید؛ میفرمایند که چون کارمندان بانکها ۶ صبح میآیند سر کار و تا آخر وقت سر کار هستند پس مستحق این تسهیلات هستند! برادر گرامی! فقط شما ۶ صبح میآیید سر کار؟! جسارتا آیا با این پاسختان ما را سر کار نگذاشتهاید؟!
اگر عدالتی که اسلام میگوید این است پس با عرض معذرت، وَ عَلَى الاِْسْلامِ الْسَّلام!/منان رئیسی (نماینده مردم قم)
https://eitaa.com/ahlghalam
♦️سخنگوی دولت از بن دندان معتقد به جمهوری اسلامی در ایام اغتشاشات!
#سخنگوی_دولت_یا_سخنگوی_آشوبگران
#وفاق_میلی
#شقاق_ملی
https://eitaa.com/ahlghalam
♦️«ایکس» در برزیل فیلتر شد
🔹 قاضی دیوان عالی برزیل اعلام کرد که «ایلان ماسک» مالک شبکه اجتماعی «ایکس» (توییتر سابق) به حاکمیت برزیل، بهویژه قوه قضاییه بیاحترامی کرده و خود را نهادی فراملی و مصون از قوانین هر کشور معرفی میکند، بنابراین حکم مسدود شدن ایکس در برزیل صادر شده است.
🔻ای کاش یک مسئول با غیرتی در سه قوه پیدا میشد که مانع حکمرانی سکوهای خارجی در جغرافیای حکمرانی جمهوری اسلامی ایران میشد.
#فنای_فرهنگ_ملی_از_بی_عرضگی_مسئولین_مربوطه
https://eitaa.com/ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 هدیه نوجوان ۱۵ ساله ایرانی به ورزش ایران
🥈#زهرا_رحیمی، جوانترین عضو کاروان ایران توانست در وزن ۵۲ کیلوگرم پاراتکواندوی بانوان به نشان نقره برسد.
#فرزند_ایران 🇮🇷
https://eitaa.com/ahlghalam
●اگر روزی شهداء مانند اصحاب کهف از آرامگاه ابدی برخیزند و به شهرهائی برگردند که بیش از۴۰ سال پیش از آنجا به جبههها اعزام شدند و به خیل شهداء پیوستند ، با دیدن صحنههای زیر، چه آرزویی میکنند!!؟
●چادرهایی که افتاده اند
●روسریهایی که عقب رفته اند
●سرهایی که بی رو سری شده اند
●بدنهایی که برهنه شده اند
●مردانی که بیغیرت شده اند.
●زنهایی که بی حیا و بی عفت شده اند
●سینه چاکانی که بی تفاوت شده اند
●بیتفاوتهایی که ساکت شده اند
●شکم هایی که از حرام پُر شده اند
●بی دردهایی که مرفه شده اند
●مرفهینی که بی درد شده اند
●کاخهایی که برگُرده مستضعفین بنا شده اند
●مسئولینی که دنیاپرست شده اند
●آقازادههایی که منحرف شده اند
●منحرفینی که وطن فروش شده اند
●یقه بستههای ظاهرالصلاحی که با دشمن هم سفره شده اند
●دو آتیشه هایی ضد آمریکائی که طرفدار آمریکا شده اند
●غرب رفته هایی که طرفدارغرب شده اند
●همراهانی که از قطار انقلاب پیاده شده اند
●خط امامی هایی که از خط امام خارج شده اند
●وصیت نامههایی که فراموش شده اند.
●ارزشهایی که عوض شده اند
●عوضی هایی که ارزشمند شده اند
●شعارهایی که کم رنگ شده اند
●رزمندگانی که منزوی شده اند
●پیش کسوتان جهاد و شهادت که در کوچه پس کوچه های زندگی فراموش شده اند
●انقلابیونی که مطرود شده اند
●و در یک کلام:
امام و ولیفقیه که در میان مسئولانی منفعتطلب،تنها و مظلوم شدهاست!!!
●فکر میکنید شهداء با دیدن این صحنهها چه میکنند!!؟ مانند اصحاب کهف آرزوی بازگشت به جایگاه ابدی میکنند!!؟
●روزگار غریبی شده است!!!
دین، احکام نورانی اسلام، ولایت فقیه، انقلاب و ملت در اوج مظلومیت است!!!
●از خواب گران بیدار شویم و گرنه بقول امام علی(ع) بالگد دشمن از خواب بیدار می شویم!!!!
جاماندگان از قافله شهداء.
اللهـم عجـل لولیڪ الفرج.
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 کارشناس متعصب اسرائیلی بیبیسی، از تشدید اختلافات میان سران رژیم صهیونیستی میگوید!
https://eitaa.com/ahlghalam
🔴نخستوزیر اسبق اسرائیل: سیاستهای نتانیاهو اسرائیلیها را به فکر مهاجرت انداخت
🔹نفتالی بنت نوشت: تا پیشاز حملهٔ ۷ اکتبر بخشی از افکار عمومیِ اسرائیل احساس میکرد که دولت از آنها متنفر است، اما این حمله باعث پدیدهای معکوس شد که همان مبارزه برای اسرائیل است؛ اما پس از چند ماه ناامیدی بار دیگر به جان بسیاری از اسرائیلیها رخنه کرد تا جایی که سیاستهای دولت آنها را به فکر مهاجرت دائمی انداخت.
🔹بنت همچنین نوشت: سیاستهای فعلی بهجای حل بحرانها به تشدید بحرانها کمک میکند و مدیریتنکردن بحران امنیتی و اقتصادی به ایجاد احساس فروپاشی و ناامیدی در سایهٔ بیتوجهیِ دولت به چالشهای داخلی و ارائهنکردن راهحل برای مشکلات مسکن، امنیتی و اقتصادی منجر شده است.
https://eitaa.com/ahlghalam
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 پاسخ محکم و دقیق به بیماران روانی که قاشق شده اند.... مدام میگویند چرا دولت چند میلیارد حق مارو برای اربعین هزینه کرده!!!!!
حرف حق ، انداخت تو ماشین حساب....
https://eitaa.com/ahlghalam
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️بررسی درآمد مردم در کشورهای مختلف با قیمت بنزین
🔻آیا بنزین در ایران ارزان میباشد؟
https://eitaa.com/ahlghalam
☝☹️ بغض جمهوری اسلامی، جای شهید و نفله را عوض میکند
✅ حزب اللهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم
🔻چه خوش گفت شهید بزرگوار مرتضی آوینی:
فحشت اگر بدهند آزادی بیان است، جواب بدهی بی فرهنگیست…
سؤال بکنند آزاد اندیشند، سؤال بکنی تفتیش عقاید است…
تهمت بزنند در جستجوی حقیقتند، جواب بدهی دروغگویی…
مسخره ات بکنند انتقاد است، اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی…
” حزب اللهی” بودن و بسیجی بودن را باهمه ی تراژدی هایش دوست دارم…
#شهید_الداغی
#محسن_بحرانی
https://eitaa.com/ahlghalam
🔰 کره شمالی کردن فرانسه!
👤 #جعفر_بلوری
🔸رسانه، فضای مجازی و بهطور کلی «تکنولوژیهای نوین رسانهای» هم، مثل هر تکنولوژی دیگری آفات و مضرات خود را دارند و سازندگان و صاحبان این تکنولوژیها برای کمتر کردن آثار این آفات، راهحلهایی پیشبینی کردهاند. این راهحل «تنظیم قانون و مقررات» است.
🔸کافی است یک جستوجوی ساده اینترنتی با عنوان مثلا «قوانین مدیریت فضای مجازی» بهعلاوه نام یک کشور مثل فرانسه، انگلیس، آمریکا یا... انجام دهید تا با انبوهی از قوانین سختگیرانه برای مدیریت این فضا مواجه شده و ببینید، هیچ کشوری اهمیت فضای مجازی را کمتر از فضای حقیقی نمیداند و درست مثل دنیای واقعی که با انواع و اقسام قوانین و سازمانها و نهادها مدیریت میشود، این فضا نیز «رها» نیست و با انواع و اقسام قوانین و مقررات اداره میشود.
🔻«تحریف» و «دروغ» از جمله آفتهای بزرگ فضای مجازی و رسانه است که همه کشورهای دنیا با پیشبینیهایی که در این زمینه کردهاند، با این دو به مقابله برخاستهاند.
🔸 «پاول دورف»، مالک پیامرسان «تلگرام» است که تعداد کاربران فعالِ ماهانه آن چیزی بالغ بر یک میلیارد نفر است. مالک این پلتفورم مشهور چند روز پیش در فرانسه که خود را مهد دموکراسی میداند، دستگیر و همین دو روز پیش، با وثیقه
۵ میلیون یورویی آزاد شد. او اجازه خروج از فرانسه را ندارد چرا که با اتهامهای عجیب و غریبی محاصره شده است.
🔸پلیس فرانسه «پاول دورف» را به دلیل «امتناع از همکاری با مقامات فرانسوی در پروندهای مربوط به جرایم سایبری و مالی که از طریق تلگرام انجام شده است» بازداشت کرده است. دادستانی فرانسه نیز این اتهامات را به «دورف» وارد کرده است: امتناع از تحویل اطلاعات یا اسناد مورد نیاز برای انجام تحقیقات بنا به درخواست مقامات قضائی، همدستی در نگهداری محتوای پورنوگرافی، همدستی در توزیع مواد مخدر، همدستی در جرایم سایبری و همدستی در ارتکاب کلاهبرداری به عنوان بخشی از گروههای جنایتکار سازمانیافته!
🔸پس از انتشار این اخبار و گزارشها، سیلی از تحلیلها از سوی شناختهشدهترین رسانههای دنیا درباره «پشت پرده دستگیری مالک تلگرام» منتشر شد و هنوز هم میشود. وقتی صحبت از «پشت پرده» میشود یعنی روایت رسمی دروغ است و دلایل، چیزی غیر از آن است که گفته میشود. خلاصه این تحلیلها به این شکل است که عدهای نوشتهاند، پای رژیم اسرائیل در میان است و چون «دورف» به درخواست رژیم صهیونیستی برای حذف محتواهای تولیدشده در تلگرام درباره نسلکشی در غزه توجه نکرده است، به چنین سرنوشتی گرفتار شده است. برخی نیز معتقدند تلگرام، جزو معدود پیامرسانهایی است که، آمریکا و رژیم صهیونیستی در آن، نفوذ لازم و کافی را ندارند بنابراین، «دورف» از سوی این دو به گروگان گرفته شد تا کُدهای دسترسی به مکاتبات خصوصی کاربران در این پیامرسان ممکن شود.
🔸این «تحلیلها» و «افشای پشت پردهها» همچنان ادامه دارد. دلیل واقعیِ این دستگیری، چه روایتهای رسمی باشد چه غیررسمیها، دو مسئله بسیار مهم را - چه درست بدانیم چه غلط - نشان میدهد. یک؛ در هیچ جای دنیا فضای مجازی یله و رها نیست و صاحبان اینگونه پلتفورمها در برابر قوانین کشورهایی که در آن فعالیت دارند، پاسخگو میشوند و دو؛ حکمرانان - چه در بزرگترین کشورهای مدعی آزادی بیان و گردش آزاد اطلاعات و چه در غیر آن - پای امنیت ملی که به میان کشیده میشود، با کسی شوخی ندارند.
🔸در «فرانسه» رخ دادن این اتفاق نیز به خودی خود جالب توجه است. سالهاست عدهای تلاش کردهاند، فرانسه را «مهد آزادی و دموکراسی» معرفی کنند؛ جایی که همه چیز در آن آزاد است حتی- با عرض پوزش- ازدواج با محارم زیر ۱۳ سال!
🔸اگر این اتفاق در روسیه، چین، ونزوئلا یا همین ایران خودمان رخ داده بود، آیا واکنش این کشورها باز هم «سکوتِ همراه با تایید» بود؟! واکنش طیفی که در ایران خود را «اصلاحطلب» میخوانند چطور؟
🔸حالا یک جستوجوی ساده درباره واکنش این طیف به «طرح صیانت از فضای مجازی» انجام دهید. هنوز این طرح را که برای سروسامان یافتن فضای بیدر و پیکر مجازی تهیه شده بود را، «کره شمالی کردن ایران»، جار میزنند! اگر این طیف قرار بود آنگونه که با طرح صیانت خودمان برخورد کرد، با فرانسه برخورد کند، این روزها باید از «کره شمالی کردن فرانسه توسط ماکرون» گزارش و تحلیل میرفت!
#یادداشت_روز
https://kayhan.ir/001Ehk
https://eitaa.com/ahlghalam
🔴 میگویند برای رفع ناترازیها، باید گران کنیم؛ تا مصرف کاهش پیدا کند و ناترازی رفع شود؛ برای پوشش هم از عدالت میگویند که طبقه دارا و سرمایهدار چرا باید بیشتر مصرف کند؟!
🔹اما سوال جدی این است: وقتی #بنزین ، گاز و #برق و ... گران میشوند اولاً چه کسانی نمیتوانند مصرف کنند؟! معلوم است که طبقات ضعیف در پی گرانسازی نمیتوانند مصرف کنند!
🔸یعنی با #گران_سازی طبقات پایین را از دایره مصرف حذف میکنند تا مصرف پایین بیاید و ناترازی حل شود! براستی مگر با گرانسازی، مصرف طبقات سرمایهدار پایین میآید؟!
🔹در ثانی، گرانسازی بنزین، روی چندهزار قلم دیگر هم موثر است و موج تورمی دیگری را به وضعیت تورم فعلی اضافه میکند که باز فشار بیشتر و اصلی روی گُرده مستضعفین و طبقات ضعیف و متوسط خواهد بود!
🔸با هر تورم، ارزش داراییهای طبقات بالا بیشتر و فاصله طبقاتی بیشتر میشود.
✅ #داود_مدرسی_یان
https://eitaa.com/ahlghalam