بررسی وضعیت رژیم صهیونیستی
نامه نفتالی بنت به صهیونیستهای ساکن اراضی اشغالی/ قسمت پنجم
در سیاست:
پس از انتخابات چهارم، رئیس جمهور وظیفه تشکیل دولت را به نتانیاهو واگذار کرد.
نتانیاهو موفق شد ۵۹ نماینده از جمله هر هفت عضو جناح راستگرای کنست را برای تشکیل دولت، دور خود جمع کند که من نیز در میان آن هفت عضو بودم. اما هنوز برای تشکیل دولت دو عضو کم بود.
نتانیاهو با منصور عباس، چندین جلسه مذاکره در بالفور برگزار کرد و بایکدیگر در مورد حمایت از وی در رای گیری برای تشکیل دولت، به توافق رسیدند.
اعضای حزب لیکود در کنست، مانند یواو کیش، لوین و دیگران، از داشتن یک رهبر میانه رو و شجاع مانند منصور عباس در کنار خود بسیارهیجان زده شدند. (به هر حال منصور واقعاً مرد شجاعی است.) آنها وی را در صحن کنست به شکل بی پایانی در آغوش گرفتند و مذاکرات را با او انجام دادند.
گیت دیستال حتی پیشتر با هیجان نوشته بود:
«منصور عباس صدای جدیدی است که امیدی زیادی ایجاد می کند. ما احزاب صهیونیستی را طرد نخواهیم کرد، آنها دست خود را (به نشانه دوستی) به سوی نتانیاهو دراز کردند و خوب است که نتانیاهو نیز در پاسخ دست خود را به سوی آنها دراز کند»
او و دوستانش حتی به چپ ها حمله کردند که منصور را در آغوش نگرفتند.

ناگهان اسموتریچ همه کارهای نتانیاهو را خراب کرد. وی در سخنان خود اصرار داشت: هیچ نیازی به رای منصور عباس و حزبش نیست. (اسموتریچ برای نتانیاهو خط و نشان کشید که در تشکیل دولت، به این حزب عربی اتکا نکند.)
نتانیاهو خاخام ها و فرستادگان خود را برای تحت فشار قرار دادن اسموتریچ فرستاد، اما وی در نهایت خواسته نتانیاهو را قبول نکرد.
نتانیاهو با ۵۹ نفر باقی ماند و برای چهارمین بار در ایجاد یک دولت دست راستی شکست خورد.
او مجبور شد حکم مأموریت تشکیل دولت را به رئیس جمهور بازگرداند. رئیس جمهور این مأموریت را به لاپید داد. روزها رو به اتمام بود. در اینجا با یک معضلی مواجه شدم:
یا باید با اردوگاه بنیامین نتانیاهو همراه می شدیم و بنابراین اجازه برگزاری انتخابات پنجم را میدادیم... یا به صلاح کشور نگاه کنیم و با احزاب راست، میانه، چپ و منصور همراه شویم تا دولت نجات ملی را تشکیل دهیم.
گزینه مناسب از نظر سیاسی و اجتماعی برای من مشخص بود:
ماندن در اردوگاه نتانیاهو و منطقه آسایش، رفتن به سمت برگزاری انتخابات بیشتر، تغییر قوانین اساسی در اسرائیل برای اجازه داده به نتانیاهو برای تامین نیاز های قضایی وی (به منظور فرار از محاکمه)، کشاندن مردم اسرائیل در پنجمین دور انتخابات در میان شیوع کرونا، و در میان هرج و مرج پس از جنگ "محافظ دیوارها" و شورش های ملی گرایانه در عکا، لود و در سراسر کشور.
گزینه های سخت برای من اینها بود: ایجاد یک دولت نجات ملی تحت رهبری من با احزاب از همه طیف های سیاسی، برای نجات اسرائیل از پرتگاه، برای تصویب بودجه بعد از چند سال بلاتکلیفی، برای بازگرداندن اسرائیل به مسیر کارآمد اقتصادی، امنیتی و مدنی. بله، درست است، من نخست وزیری اسرائیل را "به دست آوردم". شاید سخت ترین وظیفه در دنیا.
من ترجیح می دادم به روش دیگری به آنجا برسم. در یک دنیای نرمال، نخست وزیر یک حزب بزرگ را رهبری می کند. اما میدانستم که این تنها راه نجات اسرائیل از پرتگاه است و همچنان ارزش ها و منافعی را که با دیدگاه ملی من مطابقت دارد حفظ میکند.
میدانستم که اگر دولت تشکیل دهم، یک دستگاه زهرآگین قدرتمند علیه من، علیه خانوادهام و علیه اعضای جناحم به میدان خواهد آمد.
@ahlghalam
💢شکایت از وزارت صمت و خودروسازها
به همراهی جمعی از نمایندگان #مجلس با ارسال شکایتی از #وزارت_صمت و شرکتهای خودروساز به #شورای_رقابت، ضمن تشریح دلایل غیرقانونی و ضد رقابتی بودن شیوه کنونی عرضه #خودرو در بورس کالا، خواستار توقف رویه ضد رقابتی کنونی به همراه مجازات مدیران متخلف و عودت اضافه درآمد در معاملات شدیم.
علی خضریان
@ahlghalam
📎🔹 مراحل سوریهسازی که اتفاق نیفتاد (مقاله وارده)
🔸 رضا صادقی
مخالفین نظام خطر سوریهسازی را یک بازی رسانهای برای ترساندن مردم میدانند. اما با تضعیف نظام کدام یک از اتفاقات زیر رخ نخواهد داد؟
1- با تضعیف نیروی انتظامی نخستین و بیشترین کالایی که به کشور وارد خواهد شد اسلحه است. فرض کنید هزاران اسلحة موجود در پادگانها و پایگاههای بسیج نیز در جامعه پخش شود. آیا از این اسلحهها فقط برای انتقام از نیروهای امنیتی و بسیجی و خانوادههای آنها استفاده خواهد شد؟ بدون یک حکومت مرکزی چگونه میتوان از درگیری بین گروههای مسلحی که در محلات مختلف تشکیل خواهند شد، جلوگیری کرد؟ آیا هیچ اسلحهای برای باجگیری یا تصفیه حساب و انتقام شخصی به کار نخواهد رفت؟
2- الان فقط نیروی انتظامی مانع ورود میلیونها مهاجر فقیر از کشورهایی مانند افغانستان و پاکستان است. اگر این نیرو تضعیف شود شاهد افزایش میلیونی جمعیت مهاجران در کشور خواهیم بود و به دنبال آن تولید مواد غذایی به دلیل ناامنیها نیز کاهش خواهد یافت. در چنین شرایطی آیا خطر قحطی و بیماریهای فراگیر یک توهم است؟ هزارها تکفیری و اشرار و قاچاقچی نیز همراه این جمعیت مهاجر هستند و یا از مرزهای عراق وارد کشور میشوند. چند نفر ایرانی در حملات انتحاری کشته خواهند شد؟
3- اختلافات در بین مخالفین نظام زیاد است. مولوی عبدالحمید است که از حکومت طالبان حمایت میکند یک نمونه است. به طور قطع دانشجویان دختر و پسری که در دانشگاهها تجمع میکردند با طرفداران او که به سادگی توسط طالبان مسلح خواهند شد، اشتراک نظری ندارند. درگیری نظامی بین گروههای سلطنتطلب و منافقین نیز یکی از گامهای سوریهسازی خواهد بود. با توجه به اختلافها و گسلهای قومیتی و مذهبی و طبقاتی دیگری که در کشور وجود دارد، آیا خطر حذف نام ایران از نقشة جهان یک بازی رسانهای برای ترساندن مردم است؟
انقلاب اسلامی 57 رهبری داشت که مقبولیتی عمومی داشت و در طول چند دهه مبارزه، اعتماد مردم را جلب کرده بود و شاگردانی همفکر خود تربیت کرده بود. او دولت موقت را پیش از سقوط دولت شاهنشاهی تشکیل داد. این دولت پس از شکست نظام شاهنشاهی به سرعت خلأ قدرت را پر کرد. در واقع پیش از غرق شدن کشتی شاهنشاهی کشتی جدیدی ساخته شده بود و رهبر انقلاب اعتماد مردم را به آن جلب کرده بود و آنها را به کشتی جدید منتقل کرده بود.
اکنون این کشتی بدون اینکه بدیلی داشته باشد از بیرون توسط کوسهها تهدید میشود و عدهای نیز از درون قصد به آتش کشیدن آن را دارند. اینکه بیشتر مردم حاضر نیستند به خیابان بیایند از ترس نیست. مردم از وضعیت اقتصادی و فرهنگی کشور راضی نیستند و انتظار و استحقاق وضعیت بهتری را دارند. اما آنها نمیخواهند در آتش زدن این کشتی مشارکت داشته باشند و شاهد حذف نام ایران از روی نقشة جهان باشند...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/257741
@ahlghalam
🔴 سینه ی خود را شکافتم، به هر جای آسمان رفتم این سید (خامنه ای) را دیدم. باید قنبر حضرت خامنه ای کبیر بود.
#آیت_الله_آملی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جاسوسی با پیشانی پینهبسته - ۱
علیرضا اکبری کیست؟
@ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جاسوسی با پیشانی پینهبسته - ۲
علیرضا اکبری چگونه جذب سرویس جاسوسی انگلیس شد
@ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جاسوسی با پیشانی پینهبسته - ۳
تصاویری از ملاقات افسر رابط MI6 با علیرضا اکبری
@ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جاسوسی با پیشانی پینهبسته - ۴
ماموریت علیرضا اکبری چه بود؟
@ahlghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جاسوسی با پیشانی پینهبسته - ۵
🔹علیرضا اکبری سال ۸۷ به اتهام جاسوسی بازداشت شده بود اما با وثیقه آزاد شد و بعد به انگلیس رفت. آنجا MI6 از ترس لو رفتن جاسوسش برای او سناریوی سکته ساختگی را طراحی کرد.
@ahlghalam
.
♻️ آزادی قبل از بیان در فرانسه
🔰 حمید رسایی: وزارتخارجه فرانسه اعلام کرده که ما در فرانسه برخلاف ایران آزادی مطبوعات داریم!
ادعای مقامات فرانسوی در حالی است که نشریه فرانسوی شارلی ابدو تاکنون چندبار توقیف شده اما نه به خاطر توهین به مقدسات دینی! بلکه به دلایلی مثل:
۱۹۶۱ به دلیل توهین به ارزشهای ملی فرانسه
۱۹۶۶ به دلیل توهین به ارزشهای ملی فرانسه
۱۹۷۰ پس از مرگ ژنرال شاردوگل و اهانت به این شخصیت
۲۰۰۹ وقتی موریس سینت کنثت، کاریکاتوریست این نشریه درباره پسر سارکوزی لطیفه نوشت، اخراج شد.
از حدود ۷۶ سال قبل در ۱۶ کشور اروپایی، انکار هولوکاست ممنوع و جرم شد. این کشورها یا قربانی ادعای هولوكاست بودند (مثل لهستان) و یا شریک جرم آلمان (مثل فرانسه)
لویی فردینان دتوش با نام مستعار "سلین" رماننویس فرانسوی است که در سال ۱۹۳۲ به دلیل نگارش رمان "سفر به انتهای شب" مورد استقبال و تحسین جامعه ادبی فرانسه واقع شد و این نویسنده به محبوبیت رسید. وی در مقطعی خواستار اخراج یهودیان از فرانسه شد و فقط به دلیل یهودستیزی، خائن نامیده شد و کلیه کتابهایش از بازار کتاب جمع شد. در سال ۲۰۱۷ یکی از ناشران فرانسوی (گالیمار) در پاریس، داوطلب شد تا کتابهای "سلین" که هویت ادبی فرانسه بود را منتشر کند اما دولت فرانسه مخالفت کرد!
بله توهین به مقدسات یک دین آن هم اسلام، یکی از ارزشهای فرانسوی است و عدم تشکیک و توهین به نمادهای مظلومنمایی صهیونیستها هم یکی دیگر از این جنس ارزشهاست. هر کس هم دوست نداره جمع کنه بره...
حالا شما بگویید #آزادی_بیان کجاست؟
@ahlghalam