فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موشن گرافیک
✊ در #گام_دوم ما چگونه نسلی میخواهیم
🌼 ویژگی های نسل گام دومی⁉️
#نسل_گام_دومی
#جوانان_مومن_انقلابی
@ahlolbasar
⭕️پیشنهاد استوری ...
زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست ...
حالا که احترام به دخترا در فضای مجازی داغ هست تکریم دختری ۱۴ ساله و با این درجات از عرفان و رسیدن به مقام شهادت بهترین راه مقابله هست
سالگشت شهادت #زینب_کمایی
@ahlolbasar
♨️ قالیباف رییس مجلس یازدهم شد
رئیسی هم رئیس قوه،حالا مناظره میچسبه؟
@ahlolbasar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خواب عجیب برادر شهید طهرانی مقدم درمورد #ظهور
@ahlolbasar
📜مقایسه ای جالب و خواندنی بین پیام انتصاب #لاریجانی به عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام، با موارد مشابه:
📩 بخشی از حکم انتصاب #لاریجانی برای مجمع و مشاورت:
🔻نظر به تجارب مفیدی که جنابعالی در دوران مدیریت در بخشهای گوناگون بویژه در سه دوره ریاست مجلس شورای اسلامی از آن برخوردار گشتهاید، جنابعالی را به مشاورت رهبری و عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب میکنم.
امید است این مسئولیت در خدمت هدفهای والای نظام قرار گیرد. ۱۳۹۹/۰۳/۰۸
📩 بخشی از حکم انتصاب #رئیسی برای قوه قضائیه:
🔻اینجانب برای تحقق این مقصود حیاتی، جنابعالی را برگزیدهام که... سلامت و امانت و کارآمدی خود را در مقاطع گوناگون خدمت نشان دادهاید.۱۳۹۷/۱۲/۱۶
📩 بخشی از حکم انتصاب #احمدی_نژاد برای مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔻...با توجه به تلاش باارزش هشتسالهی جنابعالی در مسئولیت خطیر ریاستجمهوری اسلامی ... شما را به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب مینمایم. ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
📩 بخشی از حکم انتصاب #سعید_جلیلی برای مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔻با تشکر از زحمات و خدمات جنابعالی، شما را به عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب میکنم. ۱۳۹۲/۰۶/۲۱
📩 بخشی از حکم انتصاب #کروبی برای مشاورت و مجمع:
🔻با تشکر از زحمات فراوان و دشوار جنابعالی در دوره ی ریاست مجلس شورای اسلامی و با قدردانی از همکاری و مشاوره یی که در مسائل مهم کشور مبذول داشته اید، جنابعالی را به مشاورت رهبری و عضویت درمجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب می کنم. ۱۳۸۳/۰۳/۱۰
📩بخشی از حکم انتصاب #محسن_رضایی برای مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔻اکنون که پس از یک دوره طولانی و پرافتخار ۱۶ ساله در مسئولیت فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، خدمت در خارج از سپاه را وظیفه دانسته و انتخاب کردهاید...با توجه به تجارب و شایستگیهای جنابعالی شما را به عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام اسلامی منصوب میکنم. ۱۳۷۶/۰۶/۱۸
💢 در تمام موارد مشابه، اشاره ای به «خدمات» و «تلاش» های شخص شده است، اما در پیام انتصاب لاریجانی، به «تجارب مفید» اکتفا شده است.
@ahlolbasar
🔴 انتظار داشتید #علی_لاریجانی عضو مجمع تشخیص نشود؟!
🔻انتصاب علی لاریجانی به مشاور رهبری و عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام سوالاتی را برای مخاطبین بوجود آورده:
1️⃣ دسته ای منتقدند که مگر رهبری انتقادات به لاریجانی را نمی داند؟ مگر ضعف ها و خطاهای وی را نمی داند پس چرا او را مجدداً به مجمع منصوب کرده؟
2️⃣ دسته ای در مقابل معتقدند حالا که رهبری او را به مجمع منصوب کرده پس آن همه انتقاد غلط بوده و ما اشتباه می کردیم و باید برویم توبه کنیم! پاسخ ما به این دو دسته چیست؟
🔹به نظر می رسد مهم ترین مسئله «عدم شناخت صحیح از دستگاه رهبری» است که باعث همچنین ابهاماتی شده. مشی سیاسی رهبری در این چند دهه همیشه اینگونه بوده که از احزاب و جناح ها و جریانات مختلف بعنوان مشاور و یا حضور در مجمع تشخیص استفاده کرده اند. همین الان اعضای مجمع را ببینید: ناطق نوری، موحدی کرمانی، مصباحی مقدم، محمود احمدی نژاد، صفار هرندی، حدادعادل، محمدرضا عارف، حسین مظفر، مصطفی میرسلیم، محسن رضایی، ولایتی و حالا هم لاریجانی، سعید جلیلی و ... .
🔸چیز عجیبی نیست. مجمع و جایگاه مجمع مشورتی است. رهبری از همه جریانات سیاسی بعنوان مشاوره استفاده می کنند. این که از خوبی هاست. معمولاً همه مسئولین و سران قوا را بعد از دوره مسئولیت شان، به عضویت مجمع منصوب کرده اند.
🔹بدیهی است کسی که 12 سال رئیس مجلس شورا بوده در جریانات همه طرح ها و برنامه ها و لوایح و مذاکرات مجلس و دولت و ... بوده، بعد از دوره مسئولیتش باید در جایگاه مشاوره بنشیند.
🔸اما آیا انتصاب لاریجانی در مجمع، یعنی اینکه انتقادات به وی نادرست بوده؟! این چه استدلالی است؟! یعنی تبریک وی به میرحسین موسوی فردای انتخابات 88، سکوت وی در برابر فتنه گران، ایجاد مانع بر سر راه دولت احمدی نژاد، ماجرای یکشنبه سیاه، حمایت از حسن روحانی، حمایت از برجام و fatf و 2030 و ... اینها خبط و خطاهای وی نبوده؟!
🔹آیا کسی میتواند بگوید مجلس 12 ساله لاریجانی در وضعیت اقتصادی فعلی هیچ کاره است؟! آیا کسی می تواند ادعا کند لاریجانی و مجلسش در 7، 8 ساله اخیر یک طرح اقتصادی مؤثر برای حل مشکلات معیشتی ملت داشته است؟! آیا لاریجانی مقابل ناکارآمدی و فساد دولت روحانی و وزرایش سکوت نکرده بود؟ و ده ها سوال دیگر!
🔸این چه استدلال ضعیفی است تا رهبری کسی را به جایگاهی که به نوعی پارکینگ مسئولین از رده خارج شده محسوب می شود منصوب می کند عده ای زود داغ کرده که بله آن همه انتقاد غلط بوده!! مگر حضرت امیرالمؤمنین، اشعث را به فرماندهی لشکر منصوب نکرد؟ مگر ابوموسی اشعری نماینده امام در مذاکرات حکمیت نبود؟ مگر امام بازرگان را منصوب نکرد؟ مگر امام حکم بنی صدر را بعد از آرای مردم منصوب نکرد؟ مگر رهبری، هاشمی را تا پایان عمرش در مجمع تشخیص منصوب نمی کرد؟
🔹معتقدم هر مسئولی در هر جایگاهی خیانت یا فسادی کرده باشد باید محاکمه شود؛ باید به او انتقاد کرد و منصوب شدن از ناحیه رهبری، هیچ مصونیتی برای شخص نخواهد داشت و دلیلی ندارد که به بهانه حکم عضویت در مجمع یا مشاوره، وی را از نقد و خطا مبرا دانست!
🔸جمله پایانی نظر رهبری عزیز را بخوانید: «اینکه برخی می گویند منصوبین رهبری نباید نقد شوند غلط است. اگر اینجوری باشد دیگر نباید رئیس جمهور را هم نقد کرد چون بعد از رأی مردم، با حکم رهبری منصوب می شود».
✅ پ.ن: اگر حرکت رهبری برای جلوگیری از معرفی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی توسط حسن روحانی باشد چه؟! فکر اینجاشو کردید؟ 😳
@ahlolbasar
هدایت شده از جهادگران تبیین بسیج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب نامه / چند نکته در خصوص مجلس ؟ / آیا قالیباف کاندیدای ریاست جمهوری خواهد شد ؟ / چرا رهبری از علی اردشیر لاریجانی به عنوان مشاور خود استفاده کرد ؟ / راز به کارگیری احمدی نژاد و لاریجانی در مجلس خبرگان / نکاتی که لازم است در خصوص تصمیم هوشمندانه رهبری مرور شود / قسمت 166
هدایت شده از واقعیت پهلوی
نماز جماعت مغرب و عشا حسینیه حضرت فاطمه سلام الله علیها مسکن مهر خمینی شهر با رعایت موازین بهداشتی از امشب برقرار است .
عزیزان ملزومات شخصی نماز و ماسک همراه داشته باشند
@masjedemaskanemehr
هدایت شده از کلیپ سرای عماریون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️روایتی از تخریب «جنتالبقیع» توسط وهابیون همزمان با ٨ سوال
گفتگو با دکتر سید جلال حسینی
دکتر سید جلال حسینی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی بصیرت به بررسی جوانب مختلف اعزام نفتکشهای ایرانی به سواحل ونزوئلا پرداخت. این کارشناس مسائل سیاسی گفت: ارسال ۵ نفتکش ایرانی با پرچم جمهوری اسلامی ایران به سمت ونزوئلا و منطقه کارائیب، حیاطخلوت آمریکا خبر بسیار مهمی بود چراکه با توجه به تحریم ایران و ونزوئلا این اقدام میتوانست با برخورد تُند آمریکا روبرو شود.
وی افزود: درواقع ایرانیها با این اقدام، ریسک بزرگی انجام داده بودند یا اینکه یک جسارتی برای آزمایش قدرت آمریکاییها بود یا یک اطمینان به خود نسبت به اینکه آمریکا توان برخورد با این حرکت را ندارد چراکه ایران قبلاً در مقابل اقدام علیه خود برخورد قاطعی کرده بود؛ مانند گرفتن کشتی انگلیسی در مقابل توقیف کشتی ایرانی و یا حمله قاطع به پایگاه عین الاسد در مقابل ترور سردار حاج قاسم سلیمانی. با این حال، به نظر میرسد ایرانیها با گزینه اعتماد به نفس کامل، اقدام به ارسال کشتیهای نفتکش به سمتِ ونزوئلا کرده اند.
حسینی اشاره کرد: درسهایی که میتوان از این اقدام قاطع ایران گرفت آن است که اولاً دوران تهدید آمریکا دیگر گذشته است و دیگر ایران با یک تهدید عقبنشینی نمیکند. وی متذکر شد: اندیشه سازش در ایران جایگاه خودش را از دست داده است و اعتبار چندانی ندارد و ازاینرو دوران مقاومت همهجانبه در مقابل امید به سازش در ایران تثبیت شده است و وقت آن رسیده که ایران در جهت آرمانهای خود قدمهای بلندتر و با سرعت بیشتری بردارد.
حسینی عنوان کرد: دوران ابرقدرتی آمریکا به سر آمده و دوران رخنمایی قدرت ایران فرارسیده و برای این کار ایران میتواند با فعال کردن ظرفیتهای بسیار بالای کشور، مانند منابع فراوان، جامعه جوان و سطح علمی بالا، بازارهای گسترده در منطقه، کارگاههای آمادهبهکار و راکد بسیار در کشور، اعتمادبهنفس بالای ایجاد شده از اقدامات منحصربهفرد نیروهای نظامی و شرکتهای دانشبنیان و جامعه درمانی و موارد متعدد دیگر، با جهش تولید و با حل مشکل اقتصادی کشور، خود را در حد و اندازه یک قدرت برتر و کارآمد نشان دهد.
این استاد دانشگاه بیان کرد: ایران از نفوذ در منطقه و مبارزه با استکبار و کمک به محرومین در منطقه غرب آسیا، با توصیه رهبر معظم انقلاب، نگاهش را به نقاط دیگر جهان بلکه حتی به منطقه آمریکای لاتین معطوف کرده است و این یک گام بلند دیگر برای ایرانیهاست، آنهایی که میگفتند ایرانیها بعد از دوران هخامنشیها نتوانستهاند به دریای مدیترانه دست پیدا کنند، باید اکنون بگویند ایران برای اولین بار در منطقه آمریکای جنوبی نفوذ معناداری پیدا کرده است و آمریکا دیگر نهتنها باید نگران از دست دادن نفوذ خود در منطقه غرب آسیا باشد بلکه نگران نفوذ گسترده ایران در حیاطخلوت خود است.
وی اشاره کرد: با اوضاع آشفته آمریکا که ویروس بسیار کوچک کرونا به رخ آمریکاییها کشیده و درعینحال مردم دنیا را بیدار کرده است دیگر حیثیتی برای آمریکا و توانی برای مداخله ترامپ در منطقه غرب آسیا باقی نمانده است و ایران ازاینپس قاطعتر و قویتر میتواند با دشمنان منطقهای خود، بخصوص رژیم صهیونیستی مبارزه کند.
حسینی در پایان خاطرنشان کرد: دست تقدیر الهی در صورت اتکا به وعدههای خداوند و انتخاب الگوی مقاومت میتواند و توانسته قدمبهقدم به تمدن اسلامی منجر گردد و ملت ایران را به آرمانهای خودش نزدیکتر نماید
@ahlolbasar