هدایت شده از روزی یک حدیث🇵🇸
دعای روز ششم ماه رمضان
اللَّهُمَّ لاَ تَخْذُلْنِي فِيهِ لِتَعَرُّضِ مَعْصِيَتِكَ وَ لاَ تَضْرِبْنِي بِسِيَاطِ نَقِمَتِكَ
اى خدا مرا در اين روز بواسطه ارتكاب عصيانت خوار مساز و به ضرب تازيانه قهرت كيفر مكن
وَ زَحْزِحْنِي فِيهِ مِنْ مُوجِبَاتِ سَخَطِكَ بِمَنِّكَ وَ أَيَادِيكَ يَا مُنْتَهَى رَغْبَةِ الرَّاغِبِينَ
و از موجبات خشم و غضبت دور گردان به حق احسان و نعمتهاى تو به خلق اى منتهاى آرزوى مشتاقان.
هدایت شده از روزی یک حدیث🇵🇸
دعای روزه دار
🖌 حضرت #امام_باقر علیه السلام از پدران پاکش از #رسول_خدا صلی الله علیه و آله: چهار گروه دعایشان رد نمی شود، و درهای آسمان برایشان باز است و دعایشان به عرش می رسد، دعای والدین برای فرزند، نفرین مظلوم بر ظالم، حاجی تا از حج باز نگشته و روزه دار تا افطار نکرده.
🖌 عن جعفر بن محمد عن أبيه عن آبائه عليهمالسلام قال : قال رسول الله صلىاللهعليهوآله : أربعة لا ترد لهم دعوة وتفتح لها أبواب السماء وتصير إلى العرش، دعاء الوالد لولده، والمظلوم على من ظلمه والمعتمر حتى يرجع والصائم حتى يفطر.
📚 فضائل الأشهر الثلاثة، ج : 1 ص : ۱۱۱ ح ، ١٠٤
#حدیث #رمضان
روزی یک حدیث
هدایت شده از
امام زادگان عشق
#شهدای_محلمون_را_بهتر_بشناسیم
#شهیدعلی علی ابادی
#ت ت: 1347/1/9
#محل تولد:ملایر
#عضویت:بسیجی
#تاریخ شهادت؛۱۳۶۵/۱۲/۱۲
#عملیات: کربلای ۵
#منطقه_شلمچه
#مزارشهید:زادگاهش
#مجرد
شهید از سن دوازده سالگی نمازمیخواندوروزه می گرفت ومکبرمسجدبود.
درتلفظ صحیح نماز و اول وقت خواندن نمازمقیدبود
دربرخورد با بزرگترها بخصوص پدرومادرش بسیارمهربان بودوهمیشه ادب رارعایت میکرد
رئیس بنیادشهیداستان که ازهمشهری های خودشهیدبود می گفت من نمازخواندن باتلفظ صحیح واول وقت را از شهیدعلی علی ابادی یادگرفتم درحالت نمازخیلی زیبابودوهمه جذبش می شدن. از پیر مردها تاجوانان باوجوداینکه سن کمی داشت .
چهاردوره به منطقه اعزام شدکه اولین اعزامش درهفده سالگی بودوبسیاربااشتیاق بود، حتی دوستان خودراهم به حضور در جبهه تشویق میکرد.
در اعزام آخر به همراه دوستش به شهادت رسید.
زمانی که خط مقدم بودن توگرمای سوزان شلمچه بهشون گفته بودن روزه نگیرید.
شهید۲۵ روز،روزه ی قضاداشت وقتی برگشت توهمون گرمای تابستان پشت سرهم گرفت که حتی مادرش گفته بودقضای روزه هات روزمستان بگیرکه راحتره گفته بودنه تابستان میگیرم چون توتابستان روزه هام قضاشده است.
💠 پیام به جوانان:
پشت ولایت فقیه باشید.پشت رهبرراخالی نذارید.دست عجانب روازکشورکوتاه کنیدواجازه ندیدکشوربدست دشمن بیوفته.
#روحش شاد
#یادش گرامی با ذکر#صلوات
🔻#اینجا_خیمه_گاه_شهداست... 👇
🌷〰〰〰🇮🇷〰〰🌷
@shahidanemasjedehazratezeynab
🌷〰〰🇮🇷〰〰〰🌷
هدایت شده از jalali
بسم الله الرحمن الرحیم ......ان الانسان لربه لکنود ( عادیات/6 ) .........بخش سوم یادداشت پروفسور حراری با موضوع سال 2050 چه چیزی در انتظار بشر است؟ .....برای همپا شدن با تغییرات روزافزون، نه تنها اقتصاد بلکه خود معنای «انسان» نیز احتمالا باید تغییر کند. در سال 1848 مانیفست کمونیستی اعلام کرد که «تمام آنچه که متصلب است در هوا ذوب می شود.» ولی مارکس و انگلس عمدتا درباره ساختارهای اجتماعی و اقتصادی فکر می کردند. تا سال 2048 ساختارهای فیزیکی و شناختی نیز در هوا ذوب خواهند شد یا در ابری مرکب از بیت های داده ها ذوب خواهند شد.
در سال 1848 میلیون ها انسان مشاغل خود را در مزارع روستایی از دست دادند و برای کار در کارخانه ها راهی شهرهای بزرگ شدند. اما با رسیدن به شهرهای بزرگ این احتمال وجود نداشت که آنها جنسیت خود را تغییر دهند یا صاحب یک حس ششم شوند. و اگر کاری در یک کارخانه منسوجات می یافتند، می توانستند انتظار داشته باشند که برای بقیه عمر کاری شان در همین حرفه باقی می مانند.
تا سال 2048 احتمالا مردم مجبور خواهند شد با مهاجرت ها به فضای سایبری کنار بیایید، با هویت های جنسی شناور و با تجربیات حسی جدیدی که ایمپلنت های رایانه ای برایشان به ارمغان آورده اند. اگر آنها هم کاری بیابند و هم در طراحی مدهای دقیقه به دقیقه به روز شده برای یک بازی واقعیت مجازی سه بعدی معنایی بیابند، ظرف یک دهه نه تنها این حرفه خاص بلکه کل مشاغلی که این سطح از خلاقیت هنری را مطالبه می کنند، بسیارمحتمل است عرصه را به هوش مصنوعی واگذارند. بنابراین در 25 سالگی شما خودتان را در یک سایت دوست یابی به عنوان «یک زن با گرایش به جنس مخالف 25 ساله که ساکن لندن است و در یک مغازه مد کار می کند» معرفی می کنید. در 35 سالگی خود را چنین معرفی خواهید کرد: «شخصی با جنسیت نامشخص و درحال انجام تنظیمات سنی که فعالیت نئوکورتیکال او عمدتا در جهان مجازی «کائنات جدید» صورت می گیرد و ماموریت زندگی اش رسیدن به جایی است که هیچ طراح مدی تاکنون به آنجا نرسیده است.» در 45 سالگی شما هم دوست یابی و هم این روش معرفی کردن خود، قدیمی و از مد افتاده شده اند. شما تنها منتظر یک الگوریتم می مانید تا یک زوج بی نقص را برایتان بیابد (یا خلق کند). در مورد یافتن معنایی برای خود از دل هنر طراحی مد نیزالگوریتم ها شما را به شکل غیرقابل برگشتی از رده خارج کرده اند و با نگاه کردن به دستاوردهای عالی خود که مربوط به یک دهه پیش می شوند، بیشتر احساس شرمساری به شما دست خواهد داد تا غرور و افتخار. در 45 سالگی شما همچنان دهه های زیادی از تغییرات بنیادین را پیش روی خود خواهید داشت.