رسانه اجتماعی مسجد و محله
الحمدلله به خاطر وجود رهبر مقتدری که دوست و دشمن به اقتدار او اعتراف میکنند.
هدایت شده از اکبر ابدالی
📌 اینجا صف ورود به استادیوم نیست!
🔻 حرمت زنان و دختران این سرزمین را همه جا حفظ کنیم ...
👌 به جای پرداختن به حاشیه های بی خاصیت، به مطالبات اصلی دختران، زنان و مردم بپردازیم.
#سبد_کالا
#اشتغال
#ازدواج
#معیشت
#دختر_آبی
#دروغ_دختر_آبی
🆔 @mashgh626
سلام و عرض ادب
ضمن تشکر از بزرگوارانی که در ایام عزای سالار شهیدان همراهمان بودند، بعرض میرسد هنوز حدود مبلغ ۱۱ میلیون تومان برای تعظیم این شعار الهی بدهکار هستیم. انشاالله مثل همیشه دراین امر عظیم پشتیبان خادمینتان باشید.
شماره کارت برای نذورات محرم:
۶۲۷۳۸۱۱۱۳۴۶۵۱۶۱۸
بنام مهدی هاشمی.
لطفا پس از واریز با پیامک به شماره همراه:
۰۹۱۹۸۷۰۵۹۶۹
اطلاع دهید.
تقبلالله
هدایت شده از اکبر ابدالی
🎯 حمله به آرامکو، هشدار به آمریکا
🔹 اهمیت حمله یمنی ها به تاسیسات نفتی #آرامکو که باعث کاهش 50 درصدی تولید نفت #عربستان شد فقط اهمیت اقتصادی ندارد!
🔹 تاسیسات نفتی آرامکو در شهر #بقیق عربستان در فاصله 75 کیلومتری ناوگان پنجم نیروی دریایی #آمریکا در بحرین قرار دارد.
👌 پهپادی که بیش از 1000 کیلومتر راه رفته، 75 کیلومتر را هم می رود.
#جبهه_مقاومت
#افول_آمریکا
🆔 @mashgh626
هدایت شده از اکبر ابدالی
⛔️ دام خطرناک برای مسئولین ایرانی
🔻 رسانه های خارجی در حال پمپاژ این موضوع هستند که چون #بولتون با کاهش تحریمها و دیدار #ترامپ با #روحانی مخالف بوده بر کنار شده است. دشمن می خواهد همچنان امید به آمریکا و غرب در دل مسئولان ایرانی زنده بماند تا مباد به طرحهای داخلی مثل #اقتصاد_مقاومتی و #رونق_تولید بپردازند.
🔻برخی مقامات کشور هم شرط #مذاکره با آمریکا را کاهش تحریمها عنوان کرده اند. خوب اگر دیدار و مذاکره قبل از #انتخابات_مجلس_ایران و قبل از #انتخابات_ریاست_جمهوری_آمریکا برگزار شد اما بعد از انتخابات دوباره تحریمها برگشت چی؟ حاصل 6 سال مذاکره چه بوده که برای دو سال باقیمانده تلاش میکنیم آنهم با ترامپ؟
🔻 به نظر می رسد جریان غربگرا و لیبرال در ایران و تیم ترامپ در آمریکا به دنبال یک #توافق_صوری تا قبل از انتخابات پیش رو در هر دو کشور هستند تا با #دستاورد_تراشی، برای برنده شدن در انتخابات تلاش کنند.
✅ مسئولین باید دل از آمریکا و اروپا و #برجام بکنند و به اجرای اقتصاد مقاومتی بپردازند و از تحریمها فرصت بسازند کما اینکه در برخی موارد به بومی سازی واردات پرداخته ایم.
✍️ #اکبر_ابدالی
🆔 @mashgh626