هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
از آقای دکتر #دانش_جعفری خواهش می کنم مستندات ادعایشان در موضوع بزرگ بودن اندازه دولت در ایران و نسبت آن با کشورهای دنیا را ارائه فرمایند.
🔻میزگردهای اقتصادی را ببینید
پیشنهاد میکنم بجای بحث و جدلهای بیهوده، بنشینید و این میزگردهای تخصصی نامزدها با کارشناسان (خصوصاً میزگرد اقتصادی که حول مهمترین مسائل حال حاضر کشور است) را با حوصله و دقت تماشا کنید!
حقیقتا این ابداع صداوسیما، از مناظرات هم مفیدتر و راهگشاتر است:
میزگرد اقتصادی آقای #قالیباف:
https://telewebion.com/episode/0xd816676
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
امروز دوگانه «معیشت _ مقاومت» اساساً گزارهای موهومی است،
نه کسی آنطرف میز منتطر ماست و نه دیگر میزی مانده،
شرایط دنیا دگرگون شده و هرگز هم به وضعیت سابق برنمیگردد،
۵+۱ امروز در جنگ با یکدیگرند و ما هم غیرمستقیم درگیر این جنگ،
👈راه حل معیشت از مسیر تصمیمات داخلی میگذرد. به برنامه و کارنامه نامزدها نگاه کنید نه وعدههای موهومی آشتی با آمریکا!
مراقب باشیم مانند سال ۹۲، کلاه سر مردم نگذارند!
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
احمد نبویان
آخه عقل کل، وقتی ضایعات گوشت رو میبری میریزی واسه سگهای ولگرد، به عقلت نمیرسه که فردا که گوشت گی
🔻بازهم حمله سگهای ولگرد به کودکان
▪️دختر ۵ ساله در تبریز
▪️پسری ۷ ساله در باسمنج
▪️یک کودک دیگر در کندرود
مسئولین محترم، تا کی باید طفلان معصوم این مملکت قربانی ترس شما از هیاهوی روشنفکران و غربزدگان شوند؟!
اگر عرضه جمع کردن این وضعیت را ندارید، کنار بروید تا چهار تا مرد بیایند و مشکل را حل کنند.
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«نامزدهای انتخاباتی و فریب بزرگ واردات خودرو برای رایآوری!»
بدانیم که چرا ادعای نامزدهای انتخاباتی درباره مخالفت خودروسازان داخلی و مافیای خودرو با واردات یک دروغ بزرگ است!
بزرگترین ذینفع واردات خودرو، شرکتهای تولیدی و مونتاژکاران داخلی هستند و واردات برای آنان بیش از تولید و مونتاژ سودآور است اما فقط مشکلات مردم در صنعت خودرو را بیشتر میکند.
بیشترین حجم واردات خودرو در سال ۱۴۰۲ مربوط به شرکت سایپا با ۲۵٪ واردات بوده است آن وقت میگویند میخواهیم با واردات، باعث رقابتی کردن بازار خودرو شویم!!
بیش از ۱۰هزار میلیارد تومان صرف واردات خودروهای میلیاردی شد که میتوانستیم با این مبلغ ۲ تا ۴برابر خودروی داخلی باکیفیت مناسب و در سطح قدرت خرید مردم ایران تولید نماییم.
میانگین قیمت خودروهای وارداتی قبل از تعرفه گمرکی و سود واردکننده و سایر هزینهها بیش از ۱میلیارد تومان بوده است که این قیمت هیچ تناسبی با ۹۰٪ تقاضای خودرو توسط مردم ندارد.
سیاست جایگزینی واردات به تولید با استیضاح وزیر صمت باعث شد رشد تولید خودرو و روند نزولی تورم خرید وسایل نقلیه از شهریورماه متوقف و افت تولید همزمان با رشد تورم خرید وسایل نقلیه اتفاق بیافتد.
در این بازه زمانی، تولید ۱۰خودروی اصلی کشور از جمله سمند، تیبا و.. که متناسب با قدرت خرید مردم بود، متوقف گردیده است.
واردات خودرو در شرایط فعلی، هیچ پاسخی برای تامین نیاز مردم در زمینه دسترسی به خودروی باکیفیت ۲۰۰ تا ۴۰۰میلیون تومانی نخواهد داشت.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
برای آقای دکتر قالیباف احترام زیادی قائل هستم. چند روز پیش هم تلفنی به ایشان عرض کردم که نگران رویکرد اقتصادیشان هستم. تیمی که ایشان برای حوزه اقتصاد انتخاب کردهاند، و ادبیاتی که استفاده میکنند، این نگرانی را صدچندان کرده است.
نئولیبرالیسم معیشتسوز و نابرابری ساز است.
ما نمیخواهیم صحنههایی که امروز در آرژانتین میبینیم، فردا در ایران تکرار شود...
@syjebraily
احمد نبویان
برای آقای دکتر قالیباف احترام زیادی قائل هستم. چند روز پیش هم تلفنی به ایشان عرض کردم که نگران رویکر
🔻چرا آرژانتین برای ما مهم است؟
▪️یک جدال نظری و علمیِ تمامنشدنی در بین اقتصاددانان لیبرال داخلی (اکثریت) در برابر اقتصاددانان منتقد جریان اصلی در خصوص نتیجه پیادهسازی تام و تمام لیبرالیسم اقتصادی وجود داشته و دارد و کماکان لاینحل باقی مانده است.
▪️هرچند عمده سیاستهای اقتصادی بعد از جنگ، بر مبنای برنامههای ارائه شده توسط حامیان بازار آزاد تدوین و اجرا شده است، لکن مسئولان نظام پس از چندی و مشاهده نتایج فاجعهبار سیاستهای مذکور ناچار به کشیدن ترمز اجرای سیاستهای مذکور گشتهاند. لذا همیشه این دعوا بین دو طرف ماجرا باقی مانده است. منتقدین، اجرای سیاستهای لیبرال عامل تنگی معیشت مردم و مشکلات اقتصادی معرفی میکنند و در مقابل غربرگراها، مقاومت مسئولان نظام در برابر اجرای تام و تمام سیاستهای لیبرالی را عامل عدم توفیق آن برمیشمارند.
▪️ آرژانتین اما از حدود یکسال پیش بعنوان بستر تام و تمام پیادهسازی سیاستهای بازار آزاد پیش روی ماست. رییسجمهوری لیبرترین (لیبرال افراطی)، معتقد به مکتب اقتصادی اتریش (وحشیترین نوع لیبرالیسم اقتصادی)، یهودیشده و مستظهر به حمایت کامل اسرائیل و آمریکا، دارای اختیارات گسترده و نبود نهادهای حکومتی که مانع سیاستهای وی شوند. وی برنامههای خود را با رهاسازی کامل قیمت ارز، کوچکسازی مطلق دولت و تقلیل شدید بودجه جاری شروع کرده و انحلال بانک مرکزی و حذف کامل پول ملی و جایگزینی آن با دلار از برنامههای اعلامی اوست.
▪️حال باید وضعیت اقتصادی آرژانتین را به دقت دنبال نمود و با شرایط شروع کار دولت میلی مقایسه نمود، اگر رشد اقتصادی و رفاه عمومی بهبود پیدا کرد که تاییدی خواهد بود بر مدعای لیبرالهای داخلی، اما اگر جامعه آرژانتین رو به فروپاشی نهاد (کما اینکه در این یکسال در این مسیر حرکت کرده است) باید مهر ابطالی باشد بر فریب بزرگِ اقتصادِ علمنما!
#آرژانتین
#خاویر_میلی
#نه_به_نئولیبرالیسم
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
قطعاً مقام معظم رهبری معصوم نیستند،
اما از جناب قالیباف که مدعی تبعیت بیچون و چرا از رهبری هستند انتطار نمیرفت کسی را بعنوان مشاور اقتصادی با خود به سیما بیاورد که بشکل علنی سیاستهای مورد تأکید رهبری را زیر سوال میبرد!
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست است که نه کارنامه دارد و نه برنامه
اما بجایش مشاورین رسانهای کاربلد و #هوچیگر دارد
خدا مناظرات را ختم بخیر کند
#پزشکیان
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
#مزاح
هم جلیلی در مخالفت فیلترینگ حرف زده هم مشاور قالیباف و هم پزشکیان
تا اینجا بازنده قطعی انتخابات، VPN فروشها هستن 😂
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
🔻نقدی بر مواضع اقتصادی دکتر #قالیباف (۳) / واردات #خودرو
▪️آقای قالیباف در قسمتی از گفتگوی اقتصادی خود از قیمتگذاری دستوری خودروی داخلی گلایه میکند (یعنی خودروی داخلی بصورت دستوری پایینتر از قیمت واقعی فروخته میشود و این امر عامل تضعیف تولید است، پس باید گرانتر شود)
▪️در جای دیگر اما ایشان، قیمت خودرو داخلی را ۴ برابر خودروهای منطقه توصیف میکند (یعنی خودرو گران است و باید ارزان شود)
▪️در این زمینه چند سوال به ذهن متبادر میشود:
اول اینکه بالاخره از نگاه ایشان خودروی داخلی گران است یا ارزان؟
دوم اینکه دقیقاً در کجای منطقه، خودرویی با حداقل کیفیت خودروهای ایرانی ولی قیمت یکچهارم یافت میشود؟ بفرمایند ما هم برویم بخریم!
▪️حدود یکسال پیش بود که ایشان در جایگاه رییس قوه مقننه با ترسیم در باغ سبز در خصوص واردات خودرو، فرموده بودند «خودروی خارجی با کیفیت و قیمت ۵ هزار دلار وارد خواهیم کرد» و این سخن این تلقی غلط را در اذهان مردم تقویت کرد که خودروساز داخلی در حال فروش خودرو به چند برابر قیمت واقعی به ملت است. در همان زمان اما دلسوزان هشدار دادند که این حرف دقیق نیست و خودروی باکیفیتی در حد خودروهای داخلی، قیمتی حدود ۱۰ تا ۱۵ هزار دلار خواهد داشت و عملاً هم دیدیم همه خودروهای وارداتی با قیمتی بیش از یک میلیارد تومان وارد کشور شدند.
🔻ظاهراً نیاز به تغییر مشاوران جناب قالیباف در زمینه خودرو بسیار جدی است تا بیش از این از اعتبار و آبرو و جایگاه حقیقی و حقوقی ایشان برای پر کردن جیب مافیای واردات هزینه نشود!
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از مکشوفات🇮🇷🇵🇸
🔴این حرفها کذب است
ایران جز کشورهای با دولت بزرگ نیست!
🔸دیشب آقای دانشجعفری، در مقام کارشناس میزگرد اقتصادی #انتخابات_۱۴۰۳، یک گزارهی کذب ایدئولوژیک عجیب را از سیمای ملّی اعلام کردند.
🔹 ایشان گفتند بر مبنای شاخص نسبت هزینههای دولت به تولید ناخالص ملّی، ایران با نسبت ۲۲ درصد یکی از بزرگترین دولتهای جهان را دارد.
🔸 این کذب محض است. بر مبنای دادههایی که صندوق بینالمللی پول که کعبهی آمال حضرات است، ایران جزء ده کشوری در دنیاست که کوچکترین اندازهی دولت را دارد.
🔹طبق دادههای صندوق بینالمللی پول در سال ۲۰۲۲، این نسبت ۱۲.۲۷ درصد بوده و اگر طبق ادعای جناب دانش جعفری تا ۲۰۲۴ این نسبت به ۲۲ درصد هم رسیده باشد، باز دولت در ایران جزء کوچکترینهاست.
🔸از این رو، ادعای آقای دانشجعفری جز در راستای دولتزدایی در ایران نیست. چه رسد به اینکه دولت نقش ستادی، نظارتی و حمایتی قدرتمندی داشته باشد.
🔹آقای #قالیباف هم قاطعانه به کارشناسان مربوطه اطمینان دادند که روند دولتزدایی را انتها پیش خواهند برد.
🔸نکتهی جالب توجه دیگر این است که مشاوران آقای #قالیباف به ویژه مجید شاکری که ظاهرا بسیار به جزئینگری و دیدن پیچش مو اهتمام میورزند، در مقابل این گزارهی کذب و افسانهی دولت بزرگ در ایران سکوت کردند و کارشناس مربوطه را مورد نقد قرار ندادند.
✍پریسا نصرآبادی
این نشانهها ترسناکاند.
#نئولیبرالهای_ریشو
#نئولیبرالهای_اصولگرا
#دولت_پاسبان_سرمایه_داری
@MakshufatEita
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔴در بازهی سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۱ قیمت هر انس طلا از حدود ۵۰۰ دلار به بیش از ۲۰۰۰ دلار افزايش یافت، یعنی ۴ برابر شد، اما هیچ کدام از فعالین اقتصادی در اروپا و آمریکا که در بازار طلا فعالیت نداشتند، صف خرید از بازار طلا تشکیل ندادند، علت اینکه مثل ایران صف خرید تشکیل نشد این بود که مالیات بازار طلا در این کشورها حداقل ۳۵٪ در لحظه خرید محاسبه میشود و جذابیتی برای فعالین اقتصادی آن کشورها نداشت.
🔹خلاصه: مادامی که مالیات بخشهای غیرمولد(دلالی و سوداگری در ارز و طلا و مسکن و ...) کمتر از بخش مولد(تولید) باشد، هرگونه اقدام برای حمایت از تولید بی اثر خواهد بود. چرا که جذابیت دلالی و سوداگری بیشتر از بخش توليد است. باید هزینه دلالی بالا برود تا سرمايهها به بخش تولید و صنعت هدایت شود.
🔹مثال:
در کشور هلند که اقتصادش زبانزد رسانههاست برای دامدار ۲ مدل ماليات مشخص شده است👇
۱. اگر شیر تولیدی خودش رو به نهادهای توزیع کننده مستقیم که مستقیم به بازار و مردم ارائه میکنند بفروشند، ۶٪ مالیات میدهند.
۲. اگر شیر تولیدی رو به واسطه و اشخاصی غیر از سیستم جامع کشوری بفروشند، باید ۲۱٪ مالیات بپردازند.
حالا اگر شما باشید، شیر را به کدام بخش میفروشید؟ قطعا ۶٪ی و سودش در جیب همه ملت خواهد رفت.
این مثالی عینی و قابل لمس از قدرت #تنظيمگری مالیات که در کشور ما از آن غافل بودهاند.
✍سید بدون سانسور
✅با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
احمد نبویان
🔻بازهم حمله سگهای ولگرد به کودکان ▪️دختر ۵ ساله در تبریز ▪️پسری ۷ ساله در باسمنج ▪️یک کودک دیگر د
کارزاری برای تعیین تکلیف سگهای ولگرد
https://www.karzar.net/120500
نمیدونم چقدر تأثیر داره، ولی بهرحال امضا کنید انشاءالله که مفید فایده واقع بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیه به نمازی کوتاه و کارگشا در روز #عرفه از زبان استاد مرحوم فاطمینیا
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
🔻بهترین موضع اقتصادی آقای #قالیباف از دید بنده / عدم کاهش هزینههای آموزش، سلامت و دفاع
▪️ در میزگرد اقصادی، دکتر دانشجعفری بعد از بیان غیرواقعی و نادرست «بزرگ بودن اقتصاد ایران یعنی نسبت هزینه دولت به تولید ناخالص داخلی (که دلایل رد آن قبلاً ارائه شد و اثبات شد که بر مبنای آمار بانک جهانی دولت ایران متأسفانه جزو کوچکترین دولتهای جهان است) در سوال بعدی خود عمده هزینه دولت را در ۴ حوزه «آموزش و پروش، آموزش عالی، سلامت و دفاع» دانست و از آقای قالیباف پرسید که آیا برای کاهش این هزینهها برنامهای دارید یا خیر؟
▪️توضیح اینکه سوال دوم آقای دانش جعفری دقیقاً در ادامه و راستای آمار نادرست قبلی ایشان و در جهت خصوصیسازی هرچه بیشتر نیازهای اولیه و اساسی زندگی مردم در ۳ حوزه آموزش، سلامت و دفاع است و نگاه بنگاهداری و سودمحور را بجای توسعه خدمات دولت جهت رفاه عمومی در این ۳ حوزه اساسی توصیه مینماید. این نگاه بجای اینکه گسترش رفاه عمومی و نظام سلامت ارزان را وظیفه دولت بداند، با توجیه کوچکسازی و کاهش هزینه دولت به دنبال خصوصیسازی امر آموزش و رفاه و دور کردن آن از دست مستضعفین جامعه میرود. امری که امروزه حداقل در حوزه آموزش در برخی از کشورهای غربی نیز پذیرفته نیست و ارائه خدمات تحصیلی باکیفیت و رایگان و عدم تبعیض آموزشی بین فقیر و غنی جزو سیاستهای اساسی آنهاست.
▪️در حوزه دفاعی نیز، این تفکر که در ادامه ایدههای «گفتمان بجای موشک» و «امنیت دستهجمعی با عضویت در پیمانهای جهانی» و ... مطرح میشود، در شرایط حساس منطقه بجای تقویت بودجه ناچیز و غیرقابل قبول نظامی کشور، با توجیهات اقتصادی سعی در تقلیل و تضعیف هرچه بیشتر آن را دارد، امری که با هیچ عقل سلیمی سازگار نیست. بماند که پیشرفت صنایع دفاعی امروز علاوه بر اینکه امنیت، اقتدار و عزت را برای مردم ما به ارمغان آورده است، علیرغم بودجه بسیار اندک نسبت به کشورهای منطقه، از لحاظ اقتصادی نیز به سوددهی و ارزآوری رسیده و بخشی از صادرات غیرنفتی کشور را شکل میدهد.
🔹پاسخ محکم جناب قالیباف در مخالفت با کاهش بودجه این سه حوزه حساس و مهم (البته بهمراه وعده بهینهسازی فرآیندهای آنها جهت کاهش هدر رفت هزینهها)، بسیار قابل تقدیر و جوابی قابل ستایش در برابر یاوهگوییهای لیبرالهای داخلی بود؛ بیش باد، انشاءالله ...
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
پیشتر چندبار به تفصیل تشریح کردهام که آنچه بعنوان #هدفمندی_یارانهها بزک شده و به مردم وعده داده میشود در حقیقت نه هدفمندی بلکه #حذف_تدریجی_یارانهها است و پرداخت یارانه نقدی صرفاً نقش مُسَکّن جهت تحملپذیر نمودن درد این حقنه برای مردم را دارد، مُسَکّنی که آثار آن خیلی زود با افزایش تورم کاهش پیدا میکند و بعد از مدت کوتاهی مردم میمانند و هزینههای چندبرابر شده زندگی و یارانهای که دیگر ارزش چندانی ندارد.
موضع جناب #قالیباف در امتداد این نگاه و خوشحالی پکیجفروشان و مروجین نئولیبرالیسم اقتصادی از این موضع، حقیقتاً نگرانکننده است!
+ بیشتر بخوانید: دروغی به نام هدفمندی یارانهها
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
احمد نبویان
🔻میزگردهای اقتصادی را ببینید پیشنهاد میکنم بجای بحث و جدلهای بیهوده، بنشینید و این میزگردهای تخ
میزگرد اقتصادی دکتر #جلیلی
امشب، ۲۲:۴۵
شبکه یک
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«برنده فعلی انتخابات!»
در هفته اول رقابتهای انتخاباتی، پیروز فعلی این کارزار با اختلاف جریان لیبرال اقتصادی و پروپاگاندای رسانهای آن است.
جریانی که به راحتی زمین بازی و گفتمان نامزدهای انتخاباتی را تعیین و مسائل خود مثل واردات، گرانسازی انرژی و افزایش قیمت ارز را جایگزین مسائل اصلی کشور مثل مردمیسازی، تولید، افزایش ارزش پول ملی و خودکفایی نموده است.
اشتباه راهبردی نامزدها که عمدتا توسط مشاورین نامناسب تغذیه میشود، آن است که میخواهند با استفاده از این ادبیات رایج رسانههای لیبرالی، سبد رای قشر خاکستری را جذب نمایند درحالیکه هم چوب را میخورند و هم پیاز را و در عین اینکه سبد رای جامعه انقلابی را از خود دور میکند، مورد هجو و تمسخر و تخریب جریان مقابل نیز قرار میگیرد.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
#پیام_شما
«با عرض سلام و ارادت
این طوری که از کارشناسان اقتصادی در برنامه میزگرد اقتصادی کاندیدهای رئیس جمهوری پیدا هست
این کارشناسان مثل دکتر داود دانش جعفری نماینده تفکر اقتصادی لیبرال بازار آزاد هستند و می گوید دولت ایران بزرگ است و دولت زدایی شود و دولت دست بسته تر شود در حالی که در آمار صندوق بین المللی پول دولت ایران یکی از کوچکترین دولت ها است
بنابر این از صداوسیما و آقای وحید جلیلی معاون صداوسیما بخواهید که از اقتصاد دان های اسلامی و معتقد به اقتصاد مقاومتی مثل دکتر صمصامی و دکتر ایزدخواه هم دعوت شود تا در نوشتن سئوالات اقتصادی مناظرات شرکت کنند تا حداقل از صداوسیما ما سئوالی راجع به اقتصاد مقاومتی و اقتصاد اسلامی پرسیده شود
این صداوسیمای لیبرال غربی هست
یا صداوسیمای نظام اسلامی معتقد به اقتصاد مقاومتی
یک سئوال از اقتصاد مقاومتی و جلوگیری از خام فروشی و دلاری سازی اقتصاد و حفظ ارزش پول ملی از کاندیداها پرسیده نشد
حداقل از صداوسیما مطالبه شود که در مناظرات سئوال های مربوط به اقتصاد اسلامی و اقتصاد مقاومتی طرح شود»
✍ متأسفانه فرمایش این مخاطب محترم کانال، کاملاً صحیح است
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
دعای عرفه آسان.pdf
1.82M
سلام
با عنایت به نزدیک شدن روز عرفه، روز مناجات عارفانه از زبان امام عارفان، امام حسین (ع)، فایل فوق را که حاوی سادهترین ترجمه دعای عرفه به صورت جملهجمله است و به شیوهای نوین تولید شده است، به شما عاشقان آقا اباعبدالله(ع) تقدیم میکنیم.
لطفاً آن را به دوستان خود نیز هدیه کنید تا در ثواب نشر آن سهیم باشید.🌹🌷
@asanquran
هدایت شده از جاد نیوز
سید یاسر جبرائیلی در ستاد انتخاباتی راه روشن:
ملاک ریاست جمهوری توان دویدن نیست!
مقام ریاست جمهوری مقام تشخیص و تصمیم و انتخاب است. اینطور نیست بگوییم من میتوانم بهتر بدوم پس بیایم جای شما.
اختلاف ما با روحانی اجرای غلط تصمیمات درست نبود، بلکه انتخابهای نادرست بود.
دعوا دعوای گفتمان هاست،دعوای تفکر و جهت گیریست.
مشکل دست فرمان است، نه دویدن.
محبوبیت و مقبولیت و خوشتیپ بودن استدلال های جالبی نیست برای انتخاب ریاست جمهور. سوال اصلی موقعیت کشور و کاریست که باید انجام گیرد. سوال های اساسی این نیست که با چه کسی عکس دارند و رفیق چه کسی هستند، این ابتذال امر سیاسی است در کشور.
یکی از ایرادات ما جایگزین کردن کارشناس به جای سیاست مدار است. سیاست مداران کوتاه قدی که در مناصب سیاسی جای میگیرند، وابسته به کارشناسان میشوند و این بزرگترین اسیب است که سیاست مدار افسار خویش را به کارشناسی بدهد که اقتضائات کشور داری و تمدنی را نداند.
#راه_روشن
#اتحادیه_جامعه_اسلامی_دانشجویان
🌐http://zil.ink/jadnews