اینها دختربچههای پابرهنه بشاگرد هستند
بسيار اميدواریم که دولت سیزدهم بیش از آنکه در اندیشه راضی کردن گروههاي پرتوقع سیاسی و سلبرتیهایی سیریناپذیر و یأسآفرین سینمایی و غیرسینمایی، باشد در اندیشه خدمت به محرومان و پابرهنگانی باشد که متأسفانه در دولت یازدهم و دوازدهم هم محرومیتشان و هم تعدادشان بیش از گذشته شد.
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان تأمل انگیز شیخ عدنان عرعور از بزرگان وهابیت و مدافعان جدی داعش، درباره عزاداری برای #امام_حسین علیه السلام:
«هر کسی از شهادت حسین محزون نشود (نه خوشحالی کند)، گمراه، منافق و احتمالا کافر است؛ اما هرکسی خوشحال بشود، قطعا کافر است»
ابن تیمیه بنیان گذار فکر وهابیت نیز تصریح می کند:
وَأَمَّا مَنْ قَتَلَ " الْحُسَيْنَ " أَوْ أَعَانَ عَلَى قَتْلِهِ أَوْ رَضِيَ بِذَلِكَ فَعَلَيْهِ لَعْنَةُ اللَّهِ وَالْمَلَائِكَةِ وَالنَّاسِ أَجْمَعِينَ؛ لَا يَقْبَلُ اللَّهُ مِنْهُ صَرْفًا وَلَا عَدْلًا. لعنت خدا و ملاَئکه و همه مردمان بر کسی که حسین را کشته یا کمکی بر قتل حسین کرده و یا به قتل حسین رضایت داده است. خداوند از چنین افرادی هیچ عملی را قبول نمیکند» (مجموع الفتاوي، ابن تيميه، ج4، کتاب مفصل الاعتقاد، ص487)
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹درود خدا بر تولیت محترم آستان قدس رضوی، حضرت حجت الاسلام و المسلمین مروی
🔶این نگاهی کاملا اسلامی و قرآنی است:
أَنَّهُ مَنْ قَتَلَ نَفْساً بِغَيْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسادٍ فِي الْأَرْضِ فَكَأَنَّما قَتَلَ النَّاسَ جَميعاً وَ مَنْ أَحْياها فَكَأَنَّما أَحْيَا النَّاسَ جَميعا (مائده، ۳۲)
🔶بنده عرض میکنم حتی ارزش حفظ آبروی مؤمنان و کمک به نیازمندان واقعی، بیشتر از صدها و هزاران غذای تبرکی به افراد غیرنیازمند است.
🔶امیدوارم این نگاه متعالی ایشان آغازی برای بازنگری در برخی از فعالیتهای آستان قدس رضوی باشد. اگر بررسی دقیقی صورت گیرد معلوم میشود که به طور قطع درصد بسیار بسیار بالایی از کسانی که غذای حضرتی و تبرکی #امام_رضا علیه السلام را میگیرند (در شرایط عادی روزانه حدود ۵۰ هزار پرس غذا) هیچ نیازی به آن غذا ندارند صرفاً از باب تبرک تمایل به این کار دارند. باید نگاهها را تغییر داد و به زايران و دلدادگان امام رضا(ع) گفت که اولویت این است که این هزینهها را به نام امام رضا و دلدادگان آن حضرت، صرف ایجاد اشتغال و ازدواج و کمک به آبرومندان میکنیم.
🖊احمدحسین شریفی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
السلام علیک یا اباعبدالله
💠 قسمت هفتم #حسینیه_اندیشه
▪️ حجت الاسلام و المسلمین احمدحسین شریفی.
موضوع: ویژگیهای عرفان عاشورایی.
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
🔻ادامه مطلب در لینک زیر:
⭕️ https://www.aparat.com/v/X4KCZ/
⚫️راز غم سنگین ام البنین مادر عباس
🖊احمدحسین شریفی
◾️اصل مسألة انتخاب مادر حضرت #عباس به همسري از سوي امير المؤمنين و انتظاري که آن حضرت مطرح کرده بود، توقعاتي را در ميان اهل بيت نسبت به ام البنین و فرزندانش یعنی حضرت عباس و برادرانش ايجاد کرده بود. زیرا آن حضرت از برادرش عقیل که نسبشناس بود خواست تا همسری از خاندان اصیل و دلیر و پهلوان عرب برایش انتخاب کند چرا که میخواهد فرزندی دلیر برایش به دنیا آورد: انظر الى امرأة قد ولدتها الفحولة من العرب لأتزوجها فتلد لي غلاما فارسا،
◾️عباس چهارم شعبان 26 هجري به دنيا آمد. ام البنين نيز خيلي به خودش ميباليد از اينکه از سوي علي براي به دنيا آوردن فرزنداني شجاع و برومند انتخاب شده است. اينکه کسی چون علي او را از خاندان فحوله (پهلوانان) ميناميد.
◾️نکتة ديگر اينکه آنگونه که در برخي از تواريخ آمده است، امام علي خود شخصا آموزش تيراندازي و شمشيرزني را به عباس داده بود. توصيه اسلام نسبت به ورزشهاي تيراندازي و اسب سواري و شمشيرزني را خودش عمل ميکرد و نسبت به فرزندانش به اجرا در ميآورد. اين مسأله نيز طبيعتاً توقعات را از عباس بالا برده بود. کسي که توسط قويترين شمشيرزن و مبارز و مجاهد عرب آموزش ديده است.
◾️با توجه به این دو نکته شاید بتوان حدس زد که بعد از حادثه عاشورا، ام البنین بیش از دیگران احساس غم و اندوه میکرد. و هر روز به قبرستان بقیع میرفت و با ناله بسیار جانسوزی در سوگ فرزندانش چنین میگفت:
يا من رأى العباس كر على جماهير النقد
و وراه من أبناء حيدر كل ليث ذي لبد
انبئت أن ابني اصيب برأسه مقطوع يد
ويلي على شبلي أمال برأسه ضرب العمد
لَوْ كَانَ سَيْفُكَ فِي يَدِيْكَ لَمَا دَنَا مِنْهُ أَحَدٌ
ای که عباس را دیدی حمله میکرد بر تودههای فرومایه
و از فرزندان حیدر هم شیران دلیری دنبال او بود
خبردار شدهام که به سر فرزندم ضربت وارد شده درحالیکه بریده دست بود
وای بر من بر شیر بچهام که ضربت عمود سرش را خمیده کرد
اگر شمشیرت در دستت بود کسی نمیتوانست به تو نزدیک شود
#امام_حسین
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در مراسم شبیهسازی واقعه جانسوز کربلا در عراق چند تن از جوانان عراقی نتوانستن حتی «نمایش» واقعه را تحمل کنند😭 و به یاری مظلوم کربلا، #امام_حسین، شتافتند. در حالی که این فقط یک نمایش بسیار ساده بود. امان از دل زینب. امان از حال امام زمان.
یا بقیة الله آجرك الله في مصيبة جدك الحسين
@Ahmadhoseinsharifi
⚫️آیتالله بهجت و روضههای دروغین
🖊احمدحسین شریفی
◾️آیتالله بهجت(ره) تأکید فراوانی بر نقل صحیح و مستند و معتبر وقایع عاشورا و مصائب #امام_حسین داشتند و میفرمودند: «خداوند توفیق دهد که در تعلیمات و تبلیغات از ثقلین، از قرآن و عترت خارج نشویم، هر چه یقینی است به همان اکتفا کنیم. حتی مصائب را هم تا میتوانیم و ممکن است از مدارک صحیح نقل کنیم. آدم باید تا میتواند رعایت کند اگر دید ممکن نیست اقلاً مطلب را به کتاب نسبت بدهد نه اینکه بگوید واقع چنین است.»
◾️در عین حال میفرمودند بعضی امور حتی کذبها و تحریفاتش کمتر از واقعیتش است. و تأکید میکردند که «مصائب سیدالشهداء علیه السلام هم همین طور است؛ واقعیتش از همه این اکاذیب بالاتر است. واقعیتش چیزی است که مسلمانها در خواب هم نمیدیدند. حتی بعضی از آن مهمّین آن زمان گفتند: «فعلوا؟» (راستی چنین کاری شده؟!)»
@Ahmadhoseinsharifi
⚫️روضه آب و عطش
🖊احمدحسین شریفی
◾️شیخ صدوق در کتاب من لایحضره الفقیه ج۱، ص۵۳۶ میگوید عدهای از مردم کوفه محضر امام علی آمدند و از خشکسالیهای ممتد نالیدند و از او خواستند که دعا کند باران بیاید. آن حضرت امام حسن و #امام_حسین را خواست و به آنان فرمود برای آمدن باران دعا کنید. امام حسن دعا کرد (دعای آن حضرت را شیخ صدوق به تفصیل در کتاب ذکر کرده است) و سپس امام حسین دعا کرد:
«ای خدای دهندة خیرات؛ ای خدای نازل کنندة نعمتها، ای خدای جاری کنندة برکات، باران از تو است؛ تو یاریرسان یاریخواهان هستی؛ ما خطاکار و گنهکار هستیم؛ تو بخشاینده و بخشایشگری؛ خدایا، باران رحمتت را بر این مردم بباران، خدایا زمین تشنه است؛ خدایا .....»
هنوز دعای ابیعبدالله تمام نشده بود که بارانی شدید و کافی باریدن گرفت و مردم از امام علی و حسنین تشکر کردند.
◾️اما همین مردم کوفه از روز هفتم محرم آب را بر ابیعبدالله و فرزندان و همراهانش بستند!
از آب هم مضایقه کردند کوفیان
خوش داشتند حرمت مهمان کربلا
بودند دیو و دد همه سیراب و میمکید
خاتم ز قحط آب سلیمان کربلا
زان تشنگان هنوز هم به عیوق میرسد
فریاد العطش ز بیابان کربلا
◾️هر چند این سخن نمیتواند درست باشد که روز عاشورا حسین از لشکر عمر سعد درخواست آب کرده باشد! اما داستان عطش و تشنگی ابیعبدالله و فرزندانش اسرار عجیبی دارد.
◾️علی اکبر بعد از حمله اول، مجدداً به طرف خیام آمد و خطاب به ابیعبدالله عرض کرد: «يَا أَبَتِ الْعَطَشُ قَدْ قَتَلَنِی؛ باباجان، تشنگی داره من را میکشه»
◾️زینب کبرا وقتی بالای قتلگاه آمد و با بدن اربا اربای حسین رو به رو شد چنین گفت:
بأبی المهموم حتی قضی
بأبی العطشان حتی مضی
حسین جان پدرم به قربانت که با لب تشنه جان دادی و با دل داغدار از دنیا رفتی.
◾️امام سجاد بعد از دفن پیکر مطهر ابیعبدالله روی قبر مطهرش چنین نوشت:
هذا قَبْرُ الحُسَيْنِ بنِ عَلِيِّ بنِ أبي طالِب اَلَّذِي قَتَلُوهُ عَطْشاناً غَريباً؛ اين قبر حسين بن على است كه او را با لب تشنه و غريب كشتند.
بعد از حادثه کربلا هم تا زمانی که زنده بود هر گاه آب میدید به یاد امام حسین و شهدای کربلا، اشک از چشمانش جاری میشد و گریه میکرد.
◾️از دخترش سکینه هم چنین نقل شده که بعد از شهادت ابیعبدالله، در عالم معنا امام حسین به او گفت که به شیعیانم این پیغام را بده که:
شِيعَتِي مَا إِنْ شَرِبْتُمْ رَيَّ عَذْبٍ فَاذْكُرُونِي؛ شیعیان من هر زمان که آب گوارایی نوشیدید مرا یاد کنید.
چه کسی دیده لب آب بسوزد جگری
روی دست پدری، جان بسپارد پسری؟
چه کسی دیده که لب تشنهای از سوز عطش
آب در دست و ننوشد به هوای دگری؟
@Ahmadhoseinsharifi
⚫️سلام و درود خدا بر پیامرسان کربلا؛ سلام و درود خدا بر پیامبر انقلاب سرخ حسین؛ سلام و درود خدا بر تجسم علی و فاطمه؛ سلام و درود خدا بر زینب کبرا.
و لئن نسيتُ فلستُ انسي زينباً
و دوامَ محنتِها و طولَ عِنائِها
طَوراً علي القَتلي تَنُوحُ و تارةً
تَحنُو محافظةً علي ابنائِها
هر چیزی را فراموش کنم اما هرگز حالات زینب را در شب یازدهم محرم فراموش نمیکنم.
سختیها و درد و رنجهای فراوان او را فراموش نمیکنم.
گاهی بر کشتهها میگریست
گاهی از دختربچهها محافظت میکرد.
#زینب
#عاشورا
@Ahmadhoseinsharifi
ویژگیهای مشترک نظریهپردازان ج۴ (Trimmed).mp3
10.07M
🎤احمدحسین شریفی
🔴درسهای اجتهاد و تقلید
🔶پیشنیازهای علمی اجتهاد و نظریهپردازی دینی
🔷درس بیست و دوم: ویژگیهای مشترک نظریهپردازان: بخش چهارم
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
حکمتی از حکمتهای سجادیه.mp3
9.51M
🎤احمدحسین شریفی
🔴حکمتی از حکمتهای اجتماعی امام سجاد علیه السلام
@Ahmadhoseinsharifi
🔴ابوسعید سجزی و نظریه خورشیدمرکزی
🖊احمدحسین شریفی
🔶#ابوسعید_سجزی (۳۳۰-۴۱۴ق) از ستارهشناسان و ریاضیدانان بزرگ قرن چهارم و پنجم هجری بود. او زاده زابل در سیستان بود هر چند در خراسان و شیراز نیز زندگی کرد. کارهای او در ستارهشناسی و رصد مورد تمجید و تحسین اندیشمند بزرگ و بینظیری مثل ابوریحان بیرونی قرار گرفت. نکته مهم در زندگی علمی ابوسعید سجزی این است که به گزارش ابوریحان بیرونی (۳۶۲-۴۴۲ق) در کتاب استیعاب الوجوه الممکنه فی صنعة الاسطرلاب، او دستکم پنج قرنه پیش از کوپرنیک (۱۴۷۳-۱۵۴۳م) محاسبات نجومی خود را بر اساس نظریه خورشیدمرکزی و گردش زمین به دور خورشید انجام میداد. ابوریحان میگوید:
«از ابو سعید سجزی، اُسطرلابی از نوع واحد و بسط دیدم که از شمالی و جنوبی مرکّب نبود و آن را اسطرلاب زورقی مینامید و او را به جهت اختراع آن اسطرلاب تحسین کردم چه اختراع آن متکی بر اصلی است قائم به ذات خود و مبنی بر عقیدة مردمی است که زمین را متحرّک دانسته و حرکت یومی را به زمین نسبت میدهند و نه به کرة سماوی.»
🔶سپس خود ابوریحان بیرونی میگوید با توجه به ابزارهایی علمی در اختیار، تعیین اینکه حقیقتا زمین به دور خورشید میچرخد یا خورشید به دور زمین، کاری به غایت دشوار است. زیرا از نظر آثار عملی و محاسبات فلکی این دو نظر هیچ تفاوتی ندارند اما اینکه در واقع کدام به گرد دیگری میچرخد اگر امکان پاسخ داشته باشد فقط از عهده فیلسوفان طبیعیدان برمیآید!
«بدون شک این شبههای است که تحلیلش در نهایت ِ دشواری است و قولی است که رفع و ابطالش در کمال صعوبت است. مهندسان و علمای هیئت که اعتماد و استناد ایشان بر خطوط مساحیه (= مدارات و نصف النهارات و استوای فلکی و دائرةالبروج) است، در نقض ِ این شبهه و رد آن عقیدت بسی ناچیز و تهی دست باشند و هرگز دفع آن شبهه را اقامت برهان و تقریر دلیلی نتوانند نمود. زیرا چه حرکت یومی را از زمین بدانند و چه آن را به کرة سماوی نسبت دهند در هر دو حالت به صناعت آنان زیانی نمیرسد و اگر نقض این اعتقاد و تحلیل این شبهه امکانپذیر باشد موکول به رای فلاسفة طبیعیدان است.»[بررسیهایی دربارة ابوریحان بیرونی به مناسبت هزارة ولادت او، شورای عالی فرهنگ و هنر، مرکز مطالعات و هماهنگی فرهنگی، ص 369 و 370]
@Ahmadhoseinsharifi
🌹