فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸آیه لا اکراه فی الدین یعنی چی؟ آیا به این معنیست که #حجاب در اسلام آزاده؟
🎙حجت الاسلام #قرائتی
@hejab_eslami313
اهمیّت نوافل یومیّه
(و يُستحبّ قضاء النوافل الراتبة) اليوميّة استحباباً مؤكَّداً، وقد رُوي «أنّ من تركه تشاغلاً بالدنيا لقى اللّٰه مستخِفّاً متهاوناً مضيِّعاً لسنّة رسول اللّٰه صلىاللهعليهوآله».
(فإن عجز) عن القضاء (تصدّق) عن كلّ ركعتين بمُدٍّ، فإن عجز، فعن كلّ أربع، فإن عجز، فعن صلاة الليل بمُدٍّ و عن صلاة النهار بمُدٍّ، فإن عجز، فعن كلّ يوم بمُدٍّ، و القضاء أفضل من الصدقة۱.
"قضای نمازهای نافلهی شبانهروزی مستحبّ مؤکّد است. و روایت شده: «کسی که قضای نوافل را به جهت مشغول بودنش به دنیا ترک کند، خداوند را در حالی که خوار و سبک شمارنده و ضایعکنندهی سنّت رسول خدا صلی الله علیه وآله بوده، ملاقات میکند».
پس اگر نتوانست قضا کند، مستحب است به جای هر دو رکعت از نافلهها، یک مدّ طعام صدقه بدهد؛ و اگر از آن مقدار صدقه هم عاجز بود، پس به جای هر چهار رکعت، یک مدّ صدقه بدهد؛ و اگر از آن مقدار هم عاجز بود، به جای مجموع نافلههای شبانه، یک مدّ و به جای مجموع نافلههای روز، یک مدّ، و اگر از این مقدار هم عاجز بود، پس به جای هر روز یک مدّ بدهد. و قضاء نوافل از صدقه دادن به جای آنها افضل است".
۱. الروضةالبهية (چاپ کنگره)، ج ۱، ص ۲۹۰.
🌴 احسن الحدیث 🌴
ویژهی نکتههای قرآنی اعم از تفسیر، علوم قرآن، معرفی آثار قرآنی و...
https://eitaa.com/ahsanalhadis1
https://eitaa.com/ahsanalhadis2
💠 #حدیث روز 💠
💎 عاقبت ناسپاسی
🔻أمیرالمؤمنین علی علیهالسلام:
إِذَا وَصَلَتْ إِلَيْكُمْ أَطْرَافُ اَلنِّعَمِ فَلاَ تُنَفِّرُوا أَقْصَاهَا بِقِلَّةِ اَلشُّكْرِ يَا اِبْنَ آدَمَ إِذَا رَأَيْتَ رَبَّكَ سُبْحَانَهُ يُتَابِعُ عَلَيْكَ نِعْمَةً فَاحْذَرْهُ وَ مَنْ أُعْطِيَ اَلشُّكْرَ لَمْ يُحْرَمِ اَلزِّيَادَةَ قَالَ اَللَّهُ تَعَالَى لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ اِحْذَرُوا نِفَارَ اَلنِّعَمِ فَمَا كُلُّ شَارِدٍ بِمَرْدُودٍ.
❇️ چون گوشههاى نعمت بدست شما رسيد، بازماندۀ آن را با كمى سپاسگزارى از دست مدهيد.
اى آدمى زاده! چون ديدى كه پروردگارت سبحانه و تعالى نعمتهاى خود را بر تو پياپى مىرساند، مواظب باش كه هر كس سپاسگزارى كند، از افزونى محروم نمىشود كه خداى متعال فرموده است: اگر سپاسگزارى كنيد،همانا نعمت را بر شما مىافزايم.
از رميدن نعمتها بترسيد كه چنين نيست كه هر گريخته، باز گردد .
📚 روضة الواعظین، جلد ۲، صفحه ۴۷۳
@HawzahNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نمازی برای شغل دار شدن ، خانه دارشدن ، ازدواج فرزندان ، و هر حاجتی که انسان داشته باشید، این نماز را بخوانید(نمازی که اجازه آن از #امام_زمان(علیه السلام)گرفته شد.
🎙حجت الاسلام دکتر #رفیعی
💥حدیث نفس
قال امیرالمومنین علی علیهالسلام:
لَيْسَ عَلَى وَجْهِ الْأَرْضِ أَكْرَمُ عَلَى اللَّهِ سُبْحَانَهُ مِنَ النَّفْسِ الْمُطِيعَةِ لِأَمْرِه
در روی زمین چیزی نزد خداوند سبحان گرامی تر از نفسی که مطیع فرمان او باشد،وجود ندارد.
💌تصنیف غررالحکم ص 182
به کانال #اخلاق_عملی بپیوندید:
https://eitaa.com/joinchat/2943615170Cc0541e3711
معنای «رجب» چیست؟
رجب به چه معنا است و نام چه چیزی است؟
«رجب»؛ نام نهمین ماه از ماههای قمری است. بر اساس آنچه در کتب لغوی آمده، این ریشه در موارد «بزرگداشت چیزی از روی هیبت آن» مورد استفاده قرار میگیرد. و این ماه را نیز از آن رو رجب نامیدهاند که در دوران جاهلیت، آنرا بزرگ شمرده و جنگ در آنرا ممنوع و حرام میشمردند،[1] که پس از اسلام نیز این سنت ادامه یافت.[2]
شایان ذکر است، در منابع حدیثی هم از این ماه به عنوان ماهی با عظمت و پر فضیلت یاد شده و بر انجام عبادات و اعمال نیک در آن بیشتر سفارش شده است.[3]
در روایتی، از امام صادق(ع) نقل شده است که ماه رجب را «اصب» (ریزش زیاد) نامیدهاند؛ زیرا در این ماه، رحمت الهی بر بندگانش بیشتر سرازیر میگردد.[4]
همچنین در حدیثی دیگر، امام کاظم(ع) فرمودند: «رجب نام نهرى در بهشت است که از شیر سفیدتر و از عسل شیرینتر است، پس کسى که یک روز از رجب را روزه بدارد، خدا از آن نهر به او مىنوشاند».[5]
[1]. ر. ک: جوهرى، اسماعیل بن حماد، الصحاح - تاج اللغة و صحاح العربیة، ج 1، ص 133، بیروت، لبنان، دار العلم للملایین، چاپ اول، 1410ق؛ ابو الحسین، احمد بن فارس بن زکریا، معجم مقائیس اللغة، ج 2، ص 496، قم، دفتر تبلیغات اسلامى، چاپ اول، 1404ق.
[2]. جهت آگاهی بیشتر در این زمینه، ر. ک: 6488 ( اسلام و حرمت ماه های حرام ).
[3]. جهت آگاهی بیشتر در این زمینه، ر. ک: 14439 ( أعمال ماه رجب ).
[4]. قمّى اشعرى، احمد بن محمد بن عیسى، النوادر، ص 18، قم، مدرسه امام مهدى عجل الله تعالى فرجه الشریف، چاپ اول، 1408ق.
[5]. صدوق، محمّد بن على بن بابویه، من لا یحضره الفقیه، ج 2، ص 92، ح 1821، قم، دفتر انتشارات اسلامى، چاپ دوم، 1413ق.
سلام علیکم
در آستانهی حلول ماه رجب، ضمن عرض تبریک به مناسبت ولادت امام باقر علیه السلام، یادآوری میشود که با اهدای هدایای خود، از اجر و پاداش باقیات صالحات قرآنی بهرهمند شوید.👇 ۶۰۳۷۶۹۱۹۹۰۶۸۶۰۲۴
15.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرمایشات بسیار شنیدنی مرحوم
آیت الله آقا مجتبی تهرانی در مورد ماه رجب......
🌺 پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله: خَيْرُكُمْ مَنْ تَعَلَّمَ الْقُرآنَ وَ عَلَّمَهُ؛ «بهترين شما كسى است كه قرآن بياموزد و آموزش دهد.»
✍️ دوره #رایگان آموزش مجازی قرآن کریم
❇️ ویژهی #دانش آموزان #خواهران و #برادران
✅ با زبانی ساده و روان
✅ همراه با تمرین های کاربردی
🟢 برای ورود به کانال کافی است روی لینک زیر کلیک کنید:
https://eitaa.com/quranvahdat
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تحلیل جالب جنگ عراق تا جنگ غزه و نتایج آن در چهار دقیقه
ملت های مسلمان شیعه خواهند شد
کانال سبک زندگی اهل بیت(ع)
https://eitaa.com/ahlebit110
https://t.me/ahlbeyt110
🌹دستور ششم: شبهای ماه رجب
در ابتدای روایت ملک داعی آمده است: فَإِذَا دَخَلَ شَهْرُ رَجَبٍ یُنَادِی [نادى] ذَلِکَ الْمَلَکُ کُلَّ لَیْلَهٍ مِنْهُ إِلَى الصَّبَاحِ: هرگاه ماه رجب فرا میرسد، آن ملک هر شب تا صبح چنین ندا میدهد.
از این متن استفاده میشود شبهای ماه رجب؛ شبهای بهرهبری و استفاده برای رشد معنوی و ارتباط با خداوند رحیم میباشد و اگر کسی قصد شروع خودسازی، قصد فرارکردن به دامان خداوندمتعال از گناهان را دارد، لازم است از شبهای ماه رجب استفاده کند و از خداوندمتعال بخواهد تا راه را به روی باز نماید زیرا از ابتدای ماه رجب تا عید فطر تور محبت الهی پهن میگردد و آنانی که صادقانه و خالصانه به دنبال او هستند را صید مینماید و خوشا به حال به افرادی در تور محبت الهی قرار بگیرند.
💥در پایان این روایت پر از اسرار آمده است: جَعَلْتُ هَذَا الشَّهْرَ حَبْلًا بَیْنِی وَ بَیْنَ عِبَادِی فَمَنِ اعْتَصَمَ بِهِ وَصَلَ إِلَیَّ. من این ماه را ریسمانی میان خود و بندگانم قرار دادم که هر کس به این ریسمان چنگ بزند، به من واصل شده است.
آن کسی که بداند وطن او خداوند است و دنیا محل گذر و عبور است به خود میآید و عزم میکند تا خود را به خداوند وصل نماید و ماه رجب بهترین وقت شروع میباشد. (دقت شود).
به کانال #اخلاق_عملی بپیوندید:
https://eitaa.com/joinchat/2943615170Cc0541e3711