دلار باید به تدریج از مسیر معاملات جهانی خارج شود
رهبر معظم انقلاب در دیدار پوتین:
🔹جمهوری اسلامی، سیاستها و برنامههایی را که منجر به بسته شدن مرز ایران و ارمنستان شود، هرگز تحمل نخواهد کرد.
🔹جنابعالی و رئیسجمهور ما هر دو اهل اقدام و پیگیری هستید، بنابراین همکاریهای دو کشور در این دوره باید به اوج خود برسد.
🔹آمریکاییها هم زورگو هستند و هم حیلهگر، و یکی از عوامل فروپاشی شوروی سابق فریب خوردن در مقابل سیاستهای آمریکا بود، البته روسیه در دوره جنابعالی استقلال خود را حفظ کرده است.
🔹دلار را باید به تدریج از مسیر معاملات جهانی خارج کرد و این کار به صورت تدریجی، ممکن است.
#قائمون
📸این عکس را بدهید به آنهایی که اهل روانشناسی چهره و رفتار افراد هستند و از ماهیچه صورت گرفته تا نحوه دستها و پاها برای بررسی وضعیت یک فرد تحلیل در میاورند. بدهید ببینم به غیر از احترام به رهبر ایران قدرتمند و با اقتدار، ایران بزرگ و عزیز، چیزی پیدا میکنند... من به شخصه حرف زیاد دارم، اما به جای خودش. این را بگذارید به جای بایدن که...
☑️به کانال انقلابی بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3861118976C7d082fd2da
🔴رهبر انقلاب: جنگ یک مقوله خشن و سخت است و جمهوری اسلامی از اینکه مردم عادی دچار آن شوند به هیچ وجه خرسند نمیشود
🔹حضرت آیتالله خامنهای عصر امروز در دیدار پوتین: جنگ یک مقوله خشن و سخت است و جمهوری اسلامی از اینکه مردم عادی دچار آن شوند به هیچ وجه خرسند نمیشود اما در قضیه اوکراین چنانچه شما ابتکار عمل را به دست نمیگرفتید، طرف مقابل با ابتکار خود، موجب وقوع جنگ میشد.
🔹ناتو موجودی خطرناک است؛ غربیها نیز با روسیه قوی و مستقل بهکلی مخالف هستند. اگر راه در مقابل ناتو باز باشد، حد و مرزی نمیشناسد و اگر جلوی آن در اوکراین گرفته نمیشد، مدتی بعد به بهانه کریمه، همین جنگ را به راه میانداختند
#قائمون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 صرفا جهت تأمل...
🔹پوتین در سفر قبلی به ایران بر خلاف رویه معمول مستقیم از فرودگاه به بیت رهبری رفته بود اما در سفر امروز در نخستین برنامه به دیدار رئیس جمهور ایران رفته است....
🔹تصاویری که نهاد ریاست جمهوری از ورود پوتین به محل دیدار با رییس جمهور منتشر کرده نشان می دهد که گویا جناب رئیسی در عمل متقابل نسبت به سفر خود به مسکو (دیدار در کرملین) و در رعایت پروتکل دو جانبه بین دو کشور به استقبال او نرفته است...
#قائمون
ترور سردار سلیمانی نمونهای از شرارتهای آمریکاست
رئیسجمهور روسیه:
🔹هیچکس طرفدار جنگ نیست و جان دادن مردم عادی یک تراژدی بزرگ است اما رفتار غرب موجب شد که ما انتخابی جز عکسالعمل نداشته باشیم.
🔹بعضی از کشورهای اروپایی گفتند ما مخالف عضویت اوکراین در ناتو بودیم اما تحت فشار آمریکا با آن موافقت کردیم که این نشاندهنده فقدان حاکمیت و استقلال آنها است.
🔹ترور سردار سلیمانی نمونه دیگری از شرارتهای آمریکاییها است، تحریمهای غرب علیه روسیه به ضرر غرب است و نتیجه آن مشکلاتی از جمله افزایش قیمت نفت و بحران تأمین مواد غذایی است.
🔹روسیه و ایران در حال طراحی روشهای جدید برای استفاده از پولهای ملی در روابط دو کشور هستند.
🔹منطقه شرق فرات باید تحت کنترل نیروهای نظامی سوریه قرار بگیرد.
🔹ایران و روسیه در سوریه در حال مبارزه مشترک با تروریسم هستند و در زمینه نظامی نیز تلاش میکنیم همکاریهای دو کشور و همچنین همکاری و مانورهای سهجانبه با چین را توسعه دهیم.
#قائمون
آمریکاییها از شرق فرات در سوریه بیرون رانده شوند
رهبر معظم انقلاب در دیدار پوتین:
🔹همکاریها بلندمدت ایران و روسیه عمیقاً به نفع هر دو کشور است.
🔹 تفاهمها و قراردادهای متعددی بین دو کشور از جمله در بخش نفت و گاز در جریان است که باید تا انتها پیگیری و عملیاتی شوند.
🔹جنگ یک مقوله خشن و سخت است و جمهوری اسلامی از اینکه مردم عادی دچار آن شوند به هیچ وجه خرسند نمیشود اما در قضیه اوکراین چنانچه شما ابتکار عمل را به دست نمیگرفتید، طرف مقابل با ابتکار خود، موجب وقوع جنگ میشد.
🔹اگر راه در مقابل ناتو باز باشد حد و مرزی نمیشناسد و اگر جلوی آن در اوکراین گرفته نمیشد، مدتی بعد به بهانه کریمه، همین جنگ را به راه میانداختند.
🔹البته امروز آمریکا و غرب ضعیفتر از قبل شده و با وجود تلاش و هزینه زیاد، بُرد سیاستهای آنها در منطقه ما از جمله در سوریه، عراق، لبنان و فلسطین بسیار کم شده است.
🔹یک مسئله مهم دیگر در موضوع سوریه، اشغال مناطق حاصلخیز و نفتخیز شرق فرات بوسیله آمریکاییها است که این قضیه باید با بیرون راندن آنها از آن منطقه علاج شود.
#قائمون
💢⭕️💢⭕️💢⭕️
#یادداشت| «خواب بایدن تعبیر نشد»
🔸سفر جو بایدن به منطقه که هفتهها محل بحثها و گمانهزنیهای سیاسی و کارشناسی بود، به پایان رسید و آنچه بر جای ماند تعدادی گزارههای ضدونقیض درباره عادیسازی روابط تلآویو - ریاض، بود.
🔻در واقع سفر بایدن نه تنها تکلیف گمانهزنیها را روشن نکرد، حتی نتوانست تصویر روشنی از توافقات میان شرکتکنندگان در اجلاس دهجانبه جده را پدید آورد. در این خصوص گفتنیهایی وجود دارد:
🔹۱. بایدن سفر منطقهای خود را از تلآویو شروع کرد، سپس به بیتالمقدس رفت و از آنجا وارد جده شد. در این میان محافل آمریکایی روی یک واژه از سخنان بایدن در دیدار با لاپید و در گفتوگو با کانال 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی تمرکز کردند و آن «امنیت اسرائیل» بود. در واقع بایدن آشکار ساخت که نگران وضعیت این رژیم شده و آمده است تا اگر میتواند کمی این وضعیت را بهبود بخشد. در این میان درگیری رژیم صهیونیستی با مشکلات داخلی و ضعفهای سیاسی و امنیتی بیشتر از آن است که بتواند از سفر بایدن استفاده چندانی ببرد.
🔹۲. مدتها بود روی طرح مشترک عربی - اسرائیلی - آمریکایی علیه ایران صحبت میشد. گاهی از این طرح با عنوان «سپر آسمان» و گاهی با عنوان «شورای دریای سرخ» یاد شده است.ادبیات همه طرفهای این موضوع نشان میدهد اگر صحبتی هم صورت گرفته و حتی اگر تصمیمی هم گرفته شده، فاصله میان حرف تا عمل حتماً بسیار زیاد خواهد بود. کما اینکه حدود 20 سال پیش طرح ناتوی عربی در شورای همکاری خلیجفارس به تصویب رسیده، اما تا این لحظه در حد تشکیل یک «گردان مشترک» هم پیش نرفته است.
🔹۳- در جریان مذاکرات بایدن و طرفهای دیگر و در بیانیه پایانی واشنگتن - ریاض بر توافق بایدن و ملکسلمان روی افزایش صادرات نفت عربستان در قالب اوپک پلاس تأکید شد. یک روز پس از مذاکرات هم عادل الجبیر وزیر مشاور در امور خارجی سعودی از آغاز صادرات 13 میلیون بشکهای نفت عربستان طی هفتههای آینده و در قالب توافق اوپک خبر داد و گفت این حداکثر توان ما در افزایش رقم صادرات نفت میباشد. کاخ سفید روی این جنبه از سفر بایدن تبلیغات زیادی کرد و حال آنکه از یک طرف با توجه به نیاز عربستان به ایجاد زیرساخت لازم برای افزایش 27 درصدی استخراج و صادرات نفت و نیز با توجه به رابطه معکوس افزایش صادرات و مبلغ دریافتی صادرکنندگان نفت، حداقل طی دو ماه آینده افقی برای افزایش صادرات وجود ندارد و این در حالی است که کشورهایی وجود دارند که عربستان را از اجرای توافق با آمریکا پشیمان کرده و وضعیت را به عقب برگردانند. بنابراین بایدن نمیتواند به تنها توافق مرتبط با منافع مردم آمریکا از این سفر خیلی امید ببندد.
🔹۴. سفر بایدن نتوانست ماشین متوقف شده عادیسازی روابط سیاسی اسرائیلی -عربی را راه بیندازد؛ به همین جهت باید گفت آخرین تیر ترکش رژیم صهیونیستی برای راه انداختن این ماشین، اینک به نتیجه لازم نرسیده است. شکست بایدن در فعالسازی ماشین عادیسازی به احتمال زیاد مخالفتهای عربی با عادیسازی را دامن میزند و این میتواند مشکلات جدیدی را برای رژیم صهیونیستی پدید بیاورد. البته در عین حال باید گفت اجازه ورود رسمی هواپیماها و مسافران رژیم صهیونیستی به آسمان عربستان موضوعی ساده و جرم کمی نیست و این به آن معناست که هواپیماهای اسرائیلی حتی میتوانند بر فراز مکه و مدینه به پرواز درآیند که این موضوع در واقع با امنیت زائران مسلمان مغایرت داشته و نقض تعهدات دینی توسط حکومت عربستان تلقی میشود. مسلمانان نباید سکوت کرده و شاهد سیطره دشمنان بر آسمان دو قبله خود باشند.
✍سعدالله زارعی
#قائمون
♨️♨️♨️
تبدیل جنگ ابزار به جنگ افکار
🔅در عصر حاضر جنگ ابزار به جنگ افکار تبدیل شده و دشمن با گسترش ناامنی روانی بهدنبال اجرای برنامههای خود است. در بحث غفلت از جنگ نرم که رهبر معظم انقلاب در جلسه اخیر خودشان با نخبگان به آن اشاره کردند، چند نکته حائز اهمیت است. یکی از مهمترین اهداف دشمن در حوزه جنگ نرم مأیوس کردن و ناامیدسازی مردم و مسئولان است.
⭕️این مأیوس کردن منجر به نوعی اختلال روانشناختی به نام «درماندگی آموخته شده» میشود که با بمباران اطلاعاتی اخبار جعلی و پیامهای منفی بزرگنمایی مشکلات و سانسور کردن موفقیتها و پروپاگاندای سیاه رسانهای همراه است.
🔻این اختلال روانشناختی در نهایت منجر به تقویت روحیه «ما نمیتوانیم» در ملتها میشود.
🔺 باتوجه به اینکه فضای مجازی در ایران فضایی رها شده، بیضابطه و بیقانون است، دشمن از این فضا سوءاستفاده میکند و عوامل دشمن در داخل کشور نیز از این رها شدگی برای رسیدن به اهداف خود بهره میبرند. در واقع دشمن میخواهد نخبگان را از ساختن وطن خود مأیوس سازد. برای مقابله با گسترش این تفکر باید بدانیم اکنون در چهار حوزه آماده شویم که عبارتند از قدرت سخت، قدرت نرم، قدرت هوشمند و قدرت هنرمندانه. رهبر فرزانه انقلاب نیز در این زمینه فرمودند: «از ابزار هنر برای تأثیرگذاری استفاده شود.» در عصر حاضر بازوی پیادهسازی این قدرت رسانهها و اپلیکیشنهای مجهز به هوش مصنوعی هستند.
#قائمون
🔴 برگزاری هفتمین نشست روند "آستانه" در تهران
🔰 هفتمین نشست سهجانبه روند "آستانه" با حضور روسای جمهوری ایران و روسیه و ترکیه در تهران برگزار شد.
1⃣ سید ابراهیم رئیسی:
🔸 حمایت خود را از راه حل سیاسی در سوریه و مبارزه با تروریسم اعلام میداریم.
🔸 ایران تحریمهای غرب علیه ملت سوریه را محکوم میکند.
🔸 حاکمیت سوریه خط قرمز است.
🔸 حضور غیرقانونی امریکا در سوریه عامل بیثباتی این کشور است.
🔸 ما تاکید میکنیم که ارسال کمکها به سوریه برای اعمال فشار بر دولت این کشور، ثبات سوریه را تضمین نخواهد کرد.
2⃣ ولادیمیر پوتین:
🔹 به لطف همکاری از طریق روند آستانه میزان خشونت در سوریه کاهش یافته و دارای فرایند سیاسی هستیم.
🔹 این نشست سه جانبه میتواند نقشی در مقابله با اقداماتی که ثبات سوریه را هدف قرار داده، داشته باشد.
🔹 مهم است که سوریها آماده این توافق باشند.
🔹 نگران مناطقی هستیم که خارج از کنترل دولت سوریه است.
🔹 آمریکاییها ثروت های طبیعی سوریه را به سرقت میبرند.
3⃣رجب طیب اردوغان:
🔸 گروههای تروریستی همچنان در سوریه فعال هستند و عملیات تروریستی را اجرا میکنند.
🔸 همه نباید این انتظار را داشته باشند که ترکیه در برابر گروههای تروریستی سکوت اختیار کند.
🔸 آرامش در ادلب نتیجه مذاکراتی است که بین ما صورت گرفته است.
🔸 ترکیه نگرانی آشکار شما در ادلب را درک میکند و به دنبال راهحل های ریشهای است.
#قائمون
۴ موضع مهم رهبر معظم انقلاب:
- هشدار نسبت به تهاجم نظامی ترکیه به شمال سوریه
- هشدار نسبت به مسدودسازی مرز ایران و ارمنستان
- اخراج آمریکا از شرق فرات در سوریه
- کنار گذاشتن تدریجی دلار از مبادلات اقتصادی جهان
دو مورد اول خطاب به اردوغان و دلقک باکو!
مورد سوم و چهارم خطاب به پوتین و بایدن!
#قائمون
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل (۲۴۵)
🔻خبر: برخی از جریانات سیاسی کشور با نادیده انگاری اهمیت دستاوردهای شهدای مدافع حرم، همواره در تلاش هستند تا باهدف بهرهبرداری حزبی آن اقدام راهبردی را زیر سؤال ببرند.
🍃🌹🍃
🔸گزارههای خبری:
1⃣ علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت قبل در گفتگو با روزنامه اعتماد گفته است: «ناظران میگویند داعش دو سال بعد از شروع اعتراضات در سوریه سازماندهی شد و آنچه جمهوری اسلامی در سوریه مرتکب شد دفاع از دیکتاتوری اسد در برابر مردم معترض بود...»
2⃣ عمادالدین باقی فعال سیاسی اصلاحطلب به بهانه مباحث حجاب که این روزها در سطح کشور مطرح است، عکس بشار اسد را با خانواده انتشار میدهد و مینویسد «اگر حفظ حکومت این زن و شوهر آنقدر ارزش داشت که اینهمه خون به پایش ریخته شود..»
🔹گزارههای تحلیلی:
1⃣ اعتراضات به معنای مردمی آن در دو استان کوچک - درعا و سویدا - در حاشیه مرز اردن روی داد که اجتماعات از ۱۰۰ نفر و دویست نفر فراتر نمیرفتند. در این مقطع جمهوری اسلامی از برخورد خشن دستگاه امنیتی سوریه با آنان انتقاد کرد.
2⃣ ماجرای بعد اقدامات مسلحانه و تروریستی بود که به شکل حمله به نیروهای نظامی و اداری سوریه صورت میگرفت و حدود شش ماه به طول کشید. در این مقطع ایران و حزبالله هیچ دخالت و حضوری در سوریه نداشتند.
3⃣ مرحله سوم شکلگیری گروههای تروریستی در سوریه بود که با نقشه و حمایت کشورهای خارجی و باهدف تسلط تروریسم تکفیری در این کشور به راه افتاد. افق این مرحله به آتش کشیدن ملت مسلمان در سوریه، عراق و ایران، تخریب چهره اسلامی در عرصه بینالملل، خارج کردن سوریه از محور مقاومت و تسلیم آن به محور رژیم صهیونیستی و امریکا بود.
🔺نکته پایانی اینکه؛ از ابتدای ورود ایران در سوریه، جریان غربگرا در کنار امریکا و عربستان و ... و به عبارت دیگر کنار جریان تروریستی تکفیری قرار گرفتند و در تخریب سوریه و قتلعام هزار هزار مردم این کشور شرکت کردند. همان کاری را در یمن و بحرین تکرار کردند. این سیاهه بدهکاری این جریان است. اما تعجب این است که چطور امروز جرات طلبکاری پیداکردهاند؟
✍ فرهاد کوچک زاده
#روشنگری | #ثامن | #عید_غدیر
🆔 eitaa.com/meyarpb