📍دیدن این تصاویر از جهاتی مایه انبساط خاطر و تبسم هم هست
@secret_file
🔹کاری به دستاوردهای بالقوه و بالفعل این نشست سهجانبه امروز نداریم اما به یاد بیاورید چند ماه قبل چه تحلیلهای به اصطلاح موشکافانهای از زبان بدن و ارزیابی عرض و طول میز کاخ کرملین نشد.
🔹چه فسفرهایی سوزانده شد که اثبات کند روابط بینالملل چیست و فرومایگان از درک آن عاجز!
🔻شاید این عکسها هم چیز خاصی را ثابت نکند اما خب پنبه تحلیلهای آبکی چند وقت قبل را حسابی زده! همین!
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
🔰در دفتر فرماندهی، سر و صدا به حدی رسید که فرمانده سپاه منطقه ۷ از اتاقش بیرون آمد و جویای قضیه شد.
مسئول دفتر گفت:" این سرباز تازه از مرخصی برگشته ولی دوباره تقاضای مرخصی داره".
🔰فرمانده ( شهید بروجردی ) گفت:" خب! پسر جان تو تازه از مرخصی آمدی نمیشه دوباره بری".
🔰یک دفعه سرباز، جلو آمد و سیلی محکمی نثار او کرد. در کمال تعجب دیدم بروجردی خندید و آن طرف صورتش را برد جلو و گفت:" دست سنگینی داری پسر! یکی هم این طرف بزن تا میزون بشه".
🔰بعد هم او را برد داخل اتاق. صورتش را بوسید و گفت:" ببخشید، نمی دونستم این قدر ضروری است. می گم سه روز برات مرخصی بنویسند".
🔰سرباز خشکش زده بود. وقتی مسئول دفتر خواست مرخصیش را با کارگزینی هماهنگ کند گوشی تلفن را از دستش گرفت و گفت:"برای کی می خوای مرخصی بنویسی! برای من؟ نمی خواد. من لیاقتش را ندارم".
🔰سرباز با گریه بیرون رفت. بعدها شنیدم، او راننده و محافظ بروجردی شده؛ یازده ماه بعد هم به شهادت رسید.آخرش هم به مرخصی نرفت.
____
بروجردی که باشی سیلی میخوری و آدم میسازی، شهید میسازی...
🌹 روح شهدا شاد، یادشان گرامی و راهشان پر رهرو باد
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
♻️ اهمیت مسئله اقتصاد در دعاهای امام سجاد (علیهالسّلام)
🔻 رهبر انقلاب: مسئلهی اقتصاد، مسئلهی معیشت مردم، مسئلهی بسیار مهمّی است... امام سجّاد (علیهالصّلاةوالسّلام) در دعا به خدای متعال عرض میکنند: وَ نَعوذُ بِکَ مِن تَناوُلِ الاِسرافِ وَ مِن فِقدانِ الکَفاف؛ این نشاندهندهی اهمّیّت مسئلهی اقتصادی است که امام سجّاد از خدای متعال درخواست میکند و به خدای متعال پناه میبرد. از اسراف و از اینکه منابع معیشتی، به قدر کافی در اختیار مردم وجود نداشته باشد، این نشاندهندهی اهمّیّت مسئلهی اقتصاد است. ۱۳۹۶/۰۱/۰۱
🌷 بازخوانی روزانهی توصیهها و تدابیر رهبر انقلاب در موضوعات مختلف | #آرمان_معیشت
https://eitaa.com/motalebatrahbari
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
💢 گزارش "رادیو فردا"
از ناوگان پهپادی خطرناک ایران
🔹وبسایت رادیو فردا وابسته به سازمان سیا در گزارشی نوشت: اظهارات مقام آمریکایی درباره احتمال کاربُرد پهپادهای ساخت ایران از سوی روسیه در جنگ اوکراین، بسیاری را متعجب ساخت.
♦️جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا، گفت «اطلاعات ما حاکی از آن است که دولت ایران در حال آماده شدن برای انتقال صدها پهپاد، از جمله پهپادهای مسلح، در یک جدول زمانبندی تسریعشده به روسیه است».
🔹رادیو فردا می افزاید: تعجب از این جهت بود که آیا پهپادهای ساخت ایران از نظر فناوری و عملکرد آن قدر پیشرفتهاند که به چشم روسیه بیایند و روسیه بخواهد از آنها در یک جنگ تمامعیار استفاده کند؟
♦️ایران از حیث تنوع، یکی از متنوعترین مجموعههای تولیدی پهپاد را دارد. انواع و اقسام پهپادهای شناسایی، هجومی و انتحاری از سوی ایران ساخته شده و در میدانهای واقعی جنگ در سوریه، لبنان، فلسطین، عراق، یمن و همین طور کشورهای غیر از خاورمیانه مانند ونزوئلا و اتیوپی آزمایش شده و به کار رفته است.
🔹حملات پر سر و صدایی مانند حمله به تأسیسات آرامکوی عربستان و سایر شهرهای این کشور و یا حمله به امارات متحده عربی، از جمله به بخشی از فرودگاه ابوظبی در اواسط ژانویه ۲۰۲۲، در کارنامه این پهپادها قرار دارد. این پهپادها حتی رکورد انهدام سامانه پاتریوت ارتش عربستان را دارند و اسرائیل هم آنها را به عنوان یکی از تهدیدهای بسیار جدی برای خود تلقی میکند.
♦️این پهپادها ارزان هستند و کاربردشان هم راحت است. ایران آنها را به راحتی تمام تولید میکند و شماری از این پهپادها مسلح و انتحاری مانند شاهد-۱۲۹، ابابیل-۵، مهاجر-۶، و شاهد-۱۳۶ توانستهاند ارزش نظامی خود را اثبات کنند.
🔹روسیه از نزدیک در جریان کاربرد این پهپادها بوده و در جریان جنگ داخلی سوریه، نیروهای ارتش روسیه بارها در کنار ارتش سوریه و نیز نیروهای ایرانی با این پهپادها کار کردهاند.
♦️تصاویر منتشر شده از جنگ سوریه بارها نشان میداد که چگونه پهپادهای شناسایی ساخت ایران بر فراز ادلب یا حلب پرواز میکنند و سپس جنگندههای روسیه با بهرهگیری از اطلاعات به دست آمده از این پهپادها، منطقه مورد نظر را بمباران کردهاند.
🔹ایران ناوگان پهپادی بزرگی دارد و این ناوگان هم دارای ارزش نظامی قابل توجهی است.
👤محمد ایمانی
#قائمون
⛔ رئیس آژانس صهیونیستی انرژی اتمی هشدار داد که برنامه هستهای ایران "به سرعت در حال پیشرفت است و ما دید بسیار کمی داریم."
رافائل گروسی در گفتگو با ال پاییس اسپانیا گفت که پروژه هسته ای تهران "بسیار فراتر از آنچه که در سال ۲۰۱۵ بود، رشد کرده است. این رشد نه تنها کمی، بلکه کیفی هم است، همچنین با سطوح غنی سازی. این بدان معنا نیست که ایران در حال ساخت سلاح هسته ای است، اما هیچ کشوری که پروژه جنگی [هسته ای] نداشته باشد در سطح ۶۰ درصد غنی سازی نمی کند. ما در وضعیت بسیار پیچیدهای قرار داریم زیرا ایران نه تنها در حال پیشرفت قاطع و سریع است، بلکه در عین حال دید آژانس را در همه این زمینهها کاهش میدهد. ماه گذشته ایران ۲۷ دوربین نظارتی را از سایتهای هستهای خود حذف کرد و این خطر ناتوانی بازرسانش را در ردیابی پیشرفتهای تهران افزایش میدهد. نتیجه نهایی این است که من تقریباً پنج هفته است که دید آژانس بسیار کم بوده، در حالیکه برنامه هستهای به سرعت پیش میرود. بنابراین، اگر توافقی وجود داشته باشد، برای من بسیار دشوار خواهد بود که پازل این همه دوره کوری اجباری را جمع و جور کنم. این غیرممکن نیست، اما به یک کار بسیار پیچیده و شاید برخی توافقات خاص نیاز داشته باشد."
پ ن: غربیها پیوستگی آگاهی و جاسوسی خود از برنامه هستهای ایران را تا حدودی از دست داده و به زجه زدن افتاده اند، کاملا پیداست که ایران تمام زمینه سازیها برای سلاح چه کمی و چه کیفی را در حال تهیه و گسترش قرار داده است و در عین حال دسترسیهای خارج از عرف (فراتر از پادمان) آژانس را کاهش داده است که مربوط به بخشهای کلیدی از جمله ساخت سانتریفیوژها میباشد. در حال حاضر آژانس هیچ تصویری از اینکه وضعیت تولید ماشینها چه طور است ندارد. به این مسیر باید با اقتدار ادامه داد.
👤مدار ۱:۲۰
#قائمون
🔴 شرّ ابدی !!
🔹در سال ۱۳۵۳ (۱۹۷۴ م) ایران وامی به مبلغ یک میلیارد دلار به کمیساریای انرژی اتمی فرانسه داد! از این وام برای ساخت بزرگترین کارخانه غنیسازی اورانیوم جهان (متعلق به کنسرسیوم اورودیف) در تریکاستن استفاده شد. در مقابل ایران صاحب ۱۰٪ از سهام این کارخانه شد.
همچنین فرانسه ضمانت داد تا اورانیوم غنیشده مورد نیاز رآکتورهای هستهای ایران را تامین کند.
حتی قرار شد که از هر ۱۰ کارمند این کارخانه ، یک نفر ایرانی باشد و همچنین ایران در سود حاصله این شرکت سهیم باشد.
اما دولت متمدن ، بافرهنگ و باکلاس فرانسه هیچگاه تاکنون به هیچ یک از این تعهدات عمل نکرده است.
🔺نکته مهم اینجاست که برخی مسئولین غربگرا با وجود چنین تجربه تلخی ، بازهم بارها و بارها به اروپایی ها اعتماد کردند و هربار با خلف وعده آن ها مملکت را دچار هزینه ها و ضررهای بسیاری نمودند. از توافق سعدآباد در دوران خاتمی گرفته تا برجامِ روحانی.
🔺این اعتمادهای اشتباه و خسارت های محض ، ناشی از بی تجربگی نیست بلکه اگر موضوع خیانت را هم قبول نداشته باشیم ، به دلیل ساختار ذهنی غربزده هاست که از قرار معلوم تغییر نخواهد یافت ...
اینجاست که یاد سخنان حکیمانه حضرت امام خمینی (رض) می افتیم :
"ما از شرّ رضاخان و محمدرضا خلاص شدیم ، لکن از شرّ تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودی ها نجات نخواهیم یافت!
اینان برپادارندگان سلطه ابرقدرتها هستند و سرسپردگانی میباشند که با هیچ منطقی خلع سلاح نمیشوند" ...
#نفوذ
✍"قاسم اکبری"
#قائمون
♦️ سیاست روسیه در افغانستان
#گزارش_کوتاه
🔹 جنیفر بریک مورتازاشویلی، از کارشناسان بنیاد کارنگی و رییس انجمن مطالعات اوراسیا، در یادداشتی به ارزیابی سیاست مسکو در قبال طالبان پرداخته و آن را غیرراهبردی دانسته است.
🔸 دولت پوتین در مارس ۲۰۰۰ این گروه را به آموزش تروریستهای چچنی متهم نمود و بهتبع آن، دادگاه عالی روسیه در ۲۰۰۳ طالبان را به عنوان یک سازمان تروریستی شناسایی کرد. اما اکنون روسیه ضمن حذف طالبان از فهرست سازمانهای تروریستی، سفارت افغانستان در مسکو را به این گروه تحویل داده است.
🔸 نویسنده سه دلیل برای این تغییر رویکرد عنوان میکند: حفظ امنیت مرزهای شمالی افغانستان در برابر نفوذ داعش، جنبش اسلامی ترکستان و جماعت انصارالله تاجیکستان؛ تشدید رقابت ژئوپلتیک روسیه با آمریکا و نهایتاً توسعه کریدورهای تجاری از آسیای مرکزی به جنوب آسیا.
🔸 طبق این یادداشت، شایعاتی مبنی بر ارائه تسلیحات از سوی مسکو به «جبهه مقاومت ملی» به رهبری احمد مسعود وجود دارد. نویسنده این امر را نشانهای بر این مسأله میداند که سیاست روسیه در افغانستان راهبرد مشخصی ندارد و بیشتر ناشی از تاکتیکهای موقت است.
🔸 به باور جنیفر بریک، کرملین نگران مداخله سیاسی و حتی نظامی چین در امور افغانستان است. زیرا تمرکز مسکو بر مرزهای غربیاش پس از جنگ اوکراین، امکان نفوذ چین در منطقه آسیای مرکزی را افزایش داده است. به ویژه که بخشی از نیروهای روسی حاضر در تاجیکستان و قرقیزستان به سوی مرز اوکراین منتقل شدند.
✅ با توجه به تجربه شکست شوروی و آمریکا در افغانستان، به نظر میرسد روسیه ثبات در افغانستان را از مسیر تعامل با طالبان پیگیری میکند. در عین حال که بیثباتی در افغانستان نیز میتواند بهانه گسترش نفوذ روسیه در آسیای مرکزی به عنوان ضامن امنیت این کشورها را برای کرملین فراهم کند.
#قائمون
🔴 یک گشت ارشاد جلوی خود وزارت ارشاد مستقر کنید
از پلیس محترم میخواهیم اکیپ گشت ارشاد جلوی خود وزارت ارشاد و نهادهای فرهنگی مستقر کند، ویژه برخورد بامدیرانی که سلبریتی های ضدفرهنگ بی حجاب و بدحجاب را در جشنواره ها و همایشها دعوت میکنند وجایزه و بودجه و پروژه به آنها میدهند.گشت ارشاد که نباید فقط برای مردم عادی درکف خیابان باشد
#قائمون
تا حالا #پوتین پنج مرتبه به دیدار #آیت_الله_خامنه_ای آمده بعد یارو میگه عشق یک طرفه رهبر ایران به پوتین!
این جماعت روابط عاشقانه هم بلد نیستند!
#قائمون
♦️ این بهترین دفاع خاورمیانه نیست!
#گزارش_کوتاه
🔹 جاناتان شاختر کارشناس اندیشکده آمریکایی صهیونیستی هادسون طی یادداشتی به نقد رویکرد جو بایدن در خصوص «ائتلاف دفاع هوایی خاورمیانه» پرداخته است:
🔸 شاختر با بیان این که این مفهوم پاسخ به تهدیدی است که موشکها و پهپادهای ایرانی برای کشورهای منطقه ایجاد میکنند مینویسد برخی از کشورهای حاشیه خلیج فارس این داستان را تکذیب کرده یا کماهمیت جلوه دادهاند، زیرا نمیخواهند با ایران دشمنی کنند یا میخواهند در ظاهر نشان دهند که با اسرائیل دشمنی میکنند.
🔸 او همچنین با بیان این که به دلیل رشد تهدید موشکی و پهپادی ایران؛ بازشدن راه همکاری اسرائیل و کشورهای عربی با پیمان ابراهیم و قرارگرفتن اخیر اسرائیل در حوزه سنتکام ایده تشکیل یک ائتلاف دفاع هوایی در منطقه منطقی است مینویسد دولت بایدن این ابتکار را در شرایطی مطرح کرد که ممکن است باعث شود اتحاد پیشنهادی در بهترین حالت صرفاٌ به عنوان یک ژست نمادین باقی بماند و در بدترین حالت ممکن است امنیت منطقه را تضعیف کند.
🔸 نخست این ابتکار کاملاً دفاعی به نظر میرسد. بدون بحثهای موازی در مورد بازدارندگی در برابر حملات موشکی و پهپادی ایران، تهران دلیل کمی برای کاهش سرمایهگذاری در این زمینه دارد. برعکس تمرکز بر دفاع میتواند ایران را تشویق کند تا توسعه این سلاحها را افزایش دهد تا بر این دفاع تقویتشده غلبه کند.
🔸 دوم و مهمتر، فشار برای ایجاد یک همکاری دفاع هوایی منطقهای در حالی صورت میگیرد که ایالات متحده مشتاقانه بازگشت به توافق هستهای ایران را دنبال میکند. بازگشت به توافق، امکان دسترسی ایران را به صدها میلیارد دلار فراهم میکند که بدون شک بخشی از آن به سمت موشکها و پهپادهای توانمندتر خواهد رفت. بهعبارتی ایالاتمتحده مانند یک فروشنده مواد مخدر به نظر میرسد که پیشنهاد افتتاح یک مرکز توانبخشی را دارد.
🔸 نویسنده در پایان میگوید بایدن هنوز فرصت دارد سیاست ضعف و مماشات را به سیاست قدرت و بازدارندگی تغییر دهد و در این صورت ائتلافی از متحدان توانمند و متعهد خاورمیانهای پیدا میکند که مشتاق همکاری با ایالاتمتحده هستند.
#قائمون