♨️ عزاداری يا عزاسازی؟!
🔻 در چند سال اخیر، یک جریان خاص در قم، با تکیه بر سرمایههای عظیم مالی و شبکههای ماهوارهای در حال ترویج عزاسازی در آغاز ماه ربيع الأول به نام دهه محسنیه است.
🔻 بحث ایام محسنیه فراتر از صرف افراط در عزاداری است به طوریکه حتی برخی علما در این باره موضع گرفتند.
🔻آنها با اربعین مخالفند چون وحدت آفرین است و با محسنیه موافقند چون تفرقه آفرین است.
🔻 این بدعتها را متاسفانه در وهله اول جریان سید صادق شیرازی بنا نهاد و مدیریت کرد، همانانی که:
1️⃣ قمه زنی را در بین شیعیان رواج دادند تا مذهب شیعه را بعنوان مذهب خشونت و خونریزی در شبکه های جهانی و ذهن غیرمسلمانان معرفی کنند.
2️⃣ توهین و لعن مقدسات اهل سنت را در برنامه خود قرار دادند تا جنگ شیعه و سنی و فتنه های مذهبی را شعله ور نگه دارند.
3️⃣ خود را مخالف با جمهوری اسلامی و گروههای مقاومت ضد اسرائیلی نشان دادند تا روحیه ایثار، شهادت و همدلی را در بین شیعیان منطقه تضعیف کنند و از بین ببرند.
🔻 به همین منظور جریان انقلابی حوزوی و دانشگاهی، باید استراتژی بلند مدت برای مقابله با جریانات انحرافی شیعی را در برنامه خود قرار دهد تا به وسیله روشنگریهای عالمانه برای نشان دادن اسلام ناب، ذات پلید آنان را برای مردم دنیا آشکار کند.
✍علی ابراهیمی
⭕️ باکو ۲ راننده کامیون ایرانی را آزاد کرد
🔻منابع خبری گزارش دادند یک روز بعد از گفتوگوی تلفنی وزیران خارجه جمهوری آذربایجان و ایران، باکو رانندههای ایرانی را آزاد کرده است.
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🌐یک_خبر_یک_تحلیل:
🌏 خبر: خبرگزاری فرانسه از واشنگتن, کریستین ساندرز (Christian Saunders), کارشناس ایران در آژانس آژانس اطلاعات نظامی پنتاگون (Defense Intelligence Agency) روز سه شنبه با انتشار گزارشی تحت عنوان "قدرت نظامی ایران" به مطبوعات گفت: «ایران در غیاب یک نیروی هوایی مدرن موشک های بالستیک را تبدیل به یک نیروی حمله با برد زیاد به منظور بازداشتن دشمنان از حمله به این کشور کرده است.))
🌐تحلیل:
🌏 طبیعی است فعالیتها و برنامههای نظامی- دفاعی جمهوری اسلامی ایران همواره در معرض رصد محافل اطلاعاتی- نظامی آمریکایی قرار داشته باشد. اما انعکاس نتایج آن به فراخور نیازهای دیپلماتیک آنها صورت میگیرد. به عنوان مثال آنها با انعکاس تواناییهای نظامی ایران همواره به تجارت تسلیحات نظامی خود در کشورهای عربی حوزه خلیج فارس رونق میبخشند. یا اینکه گاهی از این طریق حضور نظامی خود در منطقه را توجیه میکنند.
🌏جادارد ضمن عرض خدا قوت به مسئولین و دست اندر کاران حوزه دفاعی کشور یادآور شویم .نباید به داشته ها قانع شویم واز جو سازی های جریان استکباری رسانه نهراسیم وبنا به دستور صریح قرآن کریم در برابر دشمنان اسلام و قرآن قدرت دفاعی خود را بروز رسانی کرده وبه آخرین سلاحها و متدودهای دفاعی مسلح شویم ((واعدوا لهم ماستطعتم من قوه))تا خواب راحت را از چشم دشمنان گرفته و عزت مسلمین را فراهم کنیم، انشاءالله
🕪 سیدجعفرموسوی همپا
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ منطقه در یک نگاه
1️⃣ با نپذیرفتن نتیجه انتخابات عراق از سوی برخی از احزاب این کشور، در بخشهایی از این کشور تجمعاتی اعتراضی در رد نتیجه انتخابات برگزار شد.
2️⃣ بنا به گزارش برخی منابع دیپلماتیک ایران و عربستان، در ادامه مذاکرات برای از سرگیری روابط سیاسی، به توافق اولیهای برای بازگشایی کنسولگریها دست یافتند.
3️⃣ رژیم صهیونیستی و اردن توافقی را مبنی بر افزایش میزان کمک آبی تلآویو به اردن امضاء کردند.
4️⃣ «عبدالله دوم» شاه اردن، برای دیدار با «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر عازم دوحه شد.
5️⃣ سخنگوی نیروهای مسلح یمن از آزادسازی ۶۰۰ کیلومتر مربع دیگر در حومه شهر مأرب طی عملیات «فجر الانتصار» خبر داد.
6️⃣ یائیر لاپید وزیر خارجه رژیم صهیونیستی برای سفری چند روزه راهی واشنگتن شد.
7️⃣ هیئت عالی رهبری اسرای جهاد اسلامی در زندانهای رژیم صهیونیستی اعلام کرد اسرای این جنبش از امروز دست به اعتصاب غذای دستهجمعی خواهند زد.
#منطقه_در_یک_نگاه
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ آینده گروههای مقاومت در عراق: تداوم، ادغام یا انحلال؟
#تحلیل_کوتاه
🔹 با اعلام نتایج اولیه انتخابات پارلمانی زودهنگام در عراق و بیانیه شب گذشته مقتدی صدر، ابهاماتی درباره آینده گروههای مقاومت در عراق ایجاد شده است. چند نکته درباره این تحولات حائز اهمیت است:
🔸 حشدالشعبی نیروی مسلح رسمی و قانونی در عراق محسوب میشود که زیرمجموعه نخستوزیر به عنوان فرمانده کل قواست. بنابراین تنها نگرانی درباره تداوم وضعیت این نهاد، شکاف موجود میان نیروهای موسوم به حشد مرجعیت با نیروهای نزدیک به ایران است. از اینرو طرح انحلال حشد چندان قابل تحقق به نظر نمیرسد.
🔸 گروههای مقاومت عراقی (فصائل المقاومه) که حداقل بخشی از آنها خارج از چارچوب رسمی حشدالشعبی هستند در معرض حملات تشرینیها (معترضان) و صدریها قرار دارند. مقتدی در بیانیه شب گذشته خود چند بار این گروهها را مورد اشاره قرار داد و خواستار انحصار سلاح در دست دولت شد. بنابراین، فعلا تمرکز روی این نیروهاست.
🔸 در این شرایط سه وضعیت برای آینده این گروهها میتوان متصور بود. انحلال، ادغام یا تداوم فعالیت. در صورت نخستوزیری الکاظمی و یا نخستوزیری فردی از جناح صدر و با توجه به خروج نیروهای رزمی آمریکایی از عراق در پایان سال جاری میلادی، فشار به گروههای مقاومت خارج از حشد افزایش خواهد یافت و سناریوی انحلال جدیتر خواهد بود. با توجه به واکنش شب گذشته کتائب، وقوع درگیری داخلی در چنین شرایطی محتمل است.
🔸 در صورت نخستوزیری شخصی مانند نوری المالکی به نظر میرسد مهمترین سناریو، ادغام گروههای مقاومت در چارچوب رسمی حشدالشعبی باشد. در این شرایط، احتمالاً مقتدی به مهمترین مخالف ادغام تبدیل خواهد شد. زیرا وی هیچگاه حاضر نیست سلاح گروه نظامی وابسته به خود (سرایا السلام) را تحویل دولت دهد.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ مذاکرات هسته ای ایران و موضع اسرائیل
#تحلیل_کوتاه
🔹 با تکاپوی ایالات متحده برای آغاز مذاکرات هسته ای با ایران بازیگران منطقهای متحد آمریکا از مدتها قبل اقدام به تغییراتی در سمت و سوی سیاستهای خود کردهاند. تمایل عربستان به مذاکره با ایران و حل و فصل موارد اختلافی یک نمونه از این موارد محسوب میشود.
🔸 در میان متحدان منطقهای ایالات متحده، اسرائیل بالاترین حساسیت را نسبت به مذاکرات هستهای ایران دارد. در زمان نخستوزیری بنیامین نتانیاهو این رژیم تمام تلاش خود را برای اخلال در فرایند مذاکرات بکار بسته بود تا جایی که با تحریکات خود توانست بخش مهمی از انگیزه دولت دونالد ترامپ برای خروج از برجام و بازاعمال تحریمهای ضدایرانی را تأمین کند.
🔸 اما با تغییر نخستوزیر رژیم صهیونیستی و روی کار آمدن نفتالی بنت به نظر میرسد تغییراتی در موضع راهکنشی این رژیم نسبت به مذاکرات هستهای با ایران ایجاد شده باشد. تغییری که نسبت به گذشته سازگاری کافی با سیاست ایالات متحده را برای اسرائیل فراهم میکند.
🔸 به نظر میرسد که در برهه کنونی اسرائیل تصمیم گرفته است از مخالفت جدی و آشکار با مذاکرات هستهای ایران و تکاپوی آمریکا برای آغاز هرچه سریعتر این مذاکرات دست بردارد. در عین حال انتظار دارد که ایالات متحده دست این رژیم را برای انجام اقدامات خرابکارانه در ایران به ویژه در تأسیسات هستهای باز گذارد.
🔸 راهکنش جدید رژیم صهیونیستی را می توان یک مسیر میانه تلقی کرد که هم از بروز تعارض بین این رژیم و دولت جو بایدن جلوگیری میکند و هم مسیر اقدامات خرابکارانه علیه ایران را حفظ میکند. به ویژه اینکه اصولاً اقدامات اسرائیل علیه تأسیسات هستهای ایران، در ظاهر امر به تقویت موقعیت طرف غربی در مذاکرات هستهای کمک میکند.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ ترامپیسم تحت عنوانی دیگر
#گزارش_کوتاه
🔹 اندیشکده شورای روابط خارجی اروپایی در یادداشتی بیان داشته که توافق «آکوس» نشان داد سیاست خارجی بایدن نسبت به روابط دو سوی آتلانتیک، تداوم سیاست خارجی ترامپ است که سیاست خارجی اتحادیه اروپا نسبت به اقیانوس هند و آرام را دستخوش دگرگونی میسازد.
🔸 هدف «آکوس» تعمیق همکاری آمریکا، بریتانیا و استرالیا در زمینههای امنیتی و دفاعی است. آنها قصد دارند از طریق انتقال فناوری مربوط به قابلیتهای سایبری، فناوریهای کوانتومی، هوش مصنوعی و زیردریاییهای هستهای به این هدف برسند. نویسنده در ادامه به دو موضوع میپردازد:
1️⃣ معنای اتحاد با آمریکا
چندجانبهگرایی ادعایی دولت بایدن چیزی نیست جز یکجانبهگرایی با نام دیگر. فسخ قرارداد زیردریایی موضوعی دوجانبه بود ولی بر اعتماد فیمابین آمریکا و اروپا تأثیر منفی گذاشت. آمریکا فراتر از واگرایی، در واقع اروپا را به حاشیه راند و تحقیر کرد و این در حالی است که برای مقابله نظامی با چین، نیازی به کمک استرالیا و بریتانیا ندارد. تأکید بر اولویت مقابله با چین به قیمت کنار گذاشتن متحدان سابق، ادامه سیاست ترامپ است.
2️⃣ چشمانداز سیاست آمریکا در اقیانوس هند و آرام
قصد آمریکاییها مقابله بیشتر با مشکل چین است ولی بعید است افزایش ظرفیتهای نظامی آمریکا در منطقه از نفوذ چین بکاهد. متحدان آمریکا در این منطقه به طور فزایندهای به بازی با حاصل جمع صفر که توسط رقابت آمریکا و چین ایجاد شده، کشیده میشوند. از این توافق، هیچ دستاورد روشنی برای واشنگتن به جز دستاوردهای سیاسی وجود ندارد.
✅ دشواری مقابله با چین به دلیل ارتباط اقتصادی عمیق پکن با دولتهای عضو اتحادیه اروپا، برای آمریکا هزینه سیاسی بیشتری نسبت به مقابله با روسیه خواهد داشت و میتواند آمریکا و اتحادیه اروپا را با مشکل مواجه سازد. نه چین مهار شود و نه اتحاد دو سوی اطلس برقرار بماند.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ آمریکا و متحدان سنتی
#تحلیل_کوتاه
🔹 یکی از انتقاداتی که به ویژه دمکراتها به دولت دونالد ترامپ وارد میکردند این بود که سیاست خارجی دولت وی موجب بیگانگی (alienating) ایالات متحده با متحدانش شده است.
🔸 مستند ادعای منتقدان هم سیاستهایی مانند اقدام یکجانبه در مواردی از قبیل فشار برای افزایش سهم حمایت مالی کشورهای اروپایی در مأموریتهای پیمان ناتو، خروج از پیمان ترنس پاسفیک، خروج از پیمان آب و هوایی پاریس، خروج از توافق هستهای با ایران عنوان میشد.
🔸 با روی کار آمدن دولت دمکرات و اعلام پیگیری مجدد سیاست چندجانبهگرایی توسط ایالات متحده آمریکا، متحدان سنتی این کشور به ویژه در اروپا انتظار داشتند پیوندهایی که دو سوی آتلانتیک را به هم وصل میکند و در گذشته تضعیف شدهاند، مجدداً تقویت شوند.
🔸 اما با توافق اخیر دولت بایدن برای دسترسی استرالیا به زیردریاییهای اتمی آمریکایی که فوراً موجب لغو قرارداد قبلی این کشور با فرانسه برای خرید این نوع از زیردریاییها شد، نشان داد الزامات سیاست خارجی، ایالات متحده را در مسیری قرار داده است که اگر نیاز باشد از منافع متحدان خود نیز چشم میپوشد.
🔸 توافقی که میان آمریکا، انگلستان و استرالیا منعقد و تحت عنوان «توافق آکوس» شناخته میشود، بیانگر اولویتهای جدید سیاست خارجی ایالات متحده است. اولویتهایی که بنظر میرسد حفظ روابط تنگاتنگ با متحدان سنتی جایی بین آنها ندارد. به عبارتی دیگر تمرکز بر مهار چین بیش از هر چیز دیگری در سیاست خارجی ایالات متحده برجسته شده است.
🔸 به نظر میرسد روند بیگانگی با متحدان که در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ مورد انتقاد دمکراتها قرار میگرفت، در دوران بایدن نیز ادامه داشته باشد و مهمترین دلیل آن نیز الزامات جدید سیاست خارجی این کشور از جمله اولویت یافتن مهار چین است که سیاستهایش بیش از هر کشوری موقعیت و جایگاه ایالات متحده را تحت تاثیر قرار میدهد.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ تلاش رژیم صهیونیستی برای محاصره ایران
#گزارش_کوتاه
🔹 مؤسسه خاورمیانه در یادداشتی با اشاره به تحولات اخیر و چالش میان ایران و جمهوری آذربایجان، آن را نتیجه اقدامات رژیم صهیونیستی برای محاصره ایران میداند. اقداماتی که در ادامه «توافق ابراهیم» میان این رژیم با امارات و بحرین قلمداد میشود.
🔸 نویسنده معتقد است نه تهران و نه باکو نمیتوانند اجازه دهند وقایع اخیر منجر به بحران تمامعیار یا رویارویی نظامی بین دو کشور با اکثریت شیعه شود و این مسأله را حل خواهند کرد. او این مسأله را ناشی از تصمیمات جمهوری آذربایجان پس از جنگ قرهباغ میداند.
🔸 جمهوری آذربایجان، اسرائیل و ترکیه را به عنوان بزرگترین متحدان منطقهای خود انتخاب کرده است. روایت رسمی ایران این است که باکو به اسرائیل آزادی عمل گستردهای داده تا از خاک جمهوری آذربایجان برای اجرای عملیات در عمق خاک ایران استفاده کند.
🔸 در این یادداشت آمده است اسرائیل پیش از این با حضور رسمی و علنی در حاشیه خلیج فارس، تصمیم گرفته تا عمق راهبردی خود را به مرزهای ایران نزدیک کند. علاوه بر آن در مرزهای غربی نیز سعی در افزایش حضور رسمی در اقلیم کردستان عراق دارد.
🔸 نفوذ اسرائیل و ایجاد تنش میان ایران و جمهوری آذربایجان، با توجه به نزدیکی جغرافیایی، قومی، مذهبی و تاریخی آنها بسیار حساس است. ایران در این زمینه میبایست ملاحظات داخلی مرتبط با آذریزبانها نیز را رعایت کند.
🔸 به عقیده نویسنده، باکو باید این حقیقت را بداند که گزینههای محدودی در قبال تهران دارد و سعی بر سوءاستفاده از آذریزبانهای ایران، میتواند تنشها را به سیاست داخلی جمهوری آذربایجان تسری دهد. جمعیت آذریزبان ایران حداقل دو برابر جمعیت جمهوری آذربایجان است و هر گونه اشارهای به جذب آن توسط باکو اساساً بیمعنی است و مطمئناً به پایان کشور جمهوری آذربایجان می انجامد
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ درگیریهای مسلحانه در کرانه باختری و روندهای سیاسی
#تحلیل_کوتاه
🔹 بر اساس آمارهای مراکز حقوقی فلسطینی، در ماه سپتامبر گذشته، 13 فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان اسرائیلی به شهادت رسیده و 214 نفر دیگر نیز زخمی شدند که غالب آنها طی درگیریهای مسلحانه دو طرفه بوده است؛ آماری که نشاندهنده تشدید درگیریها و روندهای جدید در فلسطین است.
🔸مطابق گزارش نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی، بیشتر این درگیریها در راستای عملیات بازداشت گسترده فعالان وابسته به حماس انجام شده است. در اوایل مهرماه در تبادل تیراندازی در چندین نقطه در کرانه باختری پنج فلسطینی (دو نفر در جنین و سه نفر در شمال قدس اشغالی) به شهادت رسیدند و رسانههای صهیونیستی اعلام کردند، دستکم دو نظامی صهیونیست در این درگیریها زخمی شدند که وضعیت آنها وخیم بود.
🔸 اخیراً، فرمانده تیپ موسوم به «گولانی» از وضعیت منطقه جنین و وجود هستههای مقاومت در این منطقه با سلاحهای پیشرفته که تحرکات نظامیان رژیم صهیونیستی را به صورت مستمر رصد میکنند ابراز نگرانی کرده است؛ چرا که در بیشتر موارد یورش نظامیان این رژیم به «جنین» در کرانه باختری، درگیریهای مسلحانه میان آنها و رزمندگان مقاومت فلسطین رخ داده است.
🔸 به نظر میرسد درگیریهای حدود یک ماه گذشته که مخصوصاً پس از فرار 6 اسیر فلسطینی از زندان تشدید شده یک تفاوت اساسی با درگیریهای معمول در کرانه باختری دارد. طبق شواهد بدست آمده افراد مسلحی که در برابر نیروهای رژیم در کرانه باختری مقاومت مسلحانه دارند وابسته به جهاد اسلامی(معمولاَ در جنین) و حماس (معمولاً در قدس) هستند که نشان میدهد حماس و جهاد اسلامی برای مقاومت و اقدام مسلحانه در کرانه باختری همکاری میکنند و بنابراین شاهد نوعی درگیریهای سازمانیافته با اهداف سیاسی هستیم.
✅ از این رو به نظر میرسد تشدید این درگیریها ارتباط متقابلی با روندهای سیاسی مانند پرونده مبادله اسرا و فشارهای اقتصادی بر غزه داشته باشد. چنانکه از هفته گذشته که مذاکرات غیرمستقیم مبادله با جدیت بیشتری پیگیری شده است این درگیریها کاهش یافته است.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ اظهارات مرکل در «موسسه مطالعات امنیت ملی» رژیم صهیونیستی
#گزارش_کوتاه
🔹 صدر اعظم آلمان طی سفر خود به فلسطین اشغالی با چهرههای ارشد «موسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل» دیدار کرد. گزیده اظهارات مرکل در این موسسه به شرح ذیل است:
ایران
🔸 من همیشه از توافق هستهای علیرغم شناخت ضعفهای آن دفاع کردهام چون معتقدم یک دستاورد مقدماتی و چارچوبی است که میتواند گسترش یاید. کشوری که بیشترین آسیب را از رفتار تخاصمی ایران متحمل میشود اسرائیل است. ما یک موضع مشترک داریم: باید جلوی دستیابی ایران به قابلیت هستهای را بگیریم. ما باید تا جایی که ممکن است کشورهای بیشتری را در خصوص توافق با ایران درگیر کنیم.
فلسطین
🔸 من از یک کشور دموکراتیک یهودی حمایت میکنم اما این کشور باید برای بلندمدت امن باشد و همانطور که اسرائیل حق دولتبودگی مستقل دارد فلسطینیها نیز حق زندگی و تصمیمگیری درباره چگونه زندگی کردن دارند. البته ما باید موانعی که ایجاد دو کشور بر دو ملت را دشوار میسازد در نظر بگیریم. در بلندمدت این مسئله همچنان باقی میماند حتی اگر روابط با کشورهای عربی همسایه بهبود یابد.
غرب آسیا و عرصه بینالمللی
🔸 ما خودمان را در محیط پیچیدهای میبینیم و موازنه قدرت در سطح جهانی در حال تغییر است. آمریکاییها از افغانستان خارج شدند و این کشور دیگر آنقدر بیچونوچرا در همه جای دنیا حاضر و پیشرو نیست. این یعنی از منظر اروپا ما نیاز به تعریف دقیقتر از منافع امنیتیمان داریم و نیاز داریم این را با آمریکا هماهنگ کنیم تا مشخص کنیم چه کسی چه نقشی را در چارچوب ناتو ایفا کند. ما منافع امنیتی مشترکی با اسرائیل داریم که باید طی سالهای آینده بر آنها تمرکز کنیم.
قطبیشدن اجتماعی و یهودستیزی
🔸 قطبی شدن اجتماعی افزایش یهودستیزی را بر ما تحمیل کرده است. یهودستیزی خطری عمیق برای دموکراسی ما ایجاد میکند. ما در آلمان نقش بزرگی در مبارزه با یهودستیزی که متاسفانه بر خلاف میل ما افزایش یافته ایفا میکنیم.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️درخواست جدید ترکیه برای خرید جنگندههای آمریکایی
🔹 مقامات ترکیه گفتهاند این کشور 8 مهرماه، درخواست رسمی دیگری به دولت آمریکا برای خرید جنگندههای F-16 ارائه کرده است. به گفته این مقامات، رجب طیب اردوغان رئیسجمهور ترکیه در نشستهای جهانی پیشرو، قصد دارد رئیسجمهور آمریکا را راضی به این خرید نماید.
🔹 ترکیه خواهان خرید 40 جنگنده جدید F-16 و حدود 80 کیت از این نوع جنگنده برای نوسازی جنگندههای فعلی خود است. گفته میشود ارزش این پیشنهاد 6 میلیارد دلار است اما آمریکا همچنان به دلیل خرید سامانه S-400 روسیه توسط ترکیه از فروش جنگنده به ترکیه امتناع می ورزد.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
دمکرات های امریکا و جنگ نیابتی در غرب آسیا
روش دوگانه امریکا با کشورهای هدف در دو حزب جمهویخواه و دمکرات متبلور شده است
دمکراتها با جنگ های نیابتی و جمهوریخواهان با مداخله مستقیم کشورهای هدف را مورد حمله قرار میدهند
جنگ نیابتی ٨ ساله صدام با جمهوری اسلامی ایران با حمایت امریکا در دوره کارتر دمکرات و حمله به نفتکش های ایرانی و هواپیمای مسافربری ایران در زمان ریگان جمهوری خواه و حمله مستقیم نظامی امریکا و متحدان اروپایی به افغانستان و عراق در زمان جرج بوش پسر و ایجاد داعش و حمله به سوریه و عراق در دوره اوبامای دمکرات اقداماتی است که امریکا بر علیه کشورهای مورد هدف انجام داده است
با خروج نظامیان امریکا از افغانستان و کاهش نظامیان امریکایی در عراق و احتمال خروج آنان از عراق آثار روش های دمکراتهای دولت بایدن بر علیه جمهوری اسلامی ایران مشاهده میشود تحرکات صهیونیست ها در جمهوری آذربایجان و همراهی ترکیه و پاکستان با توهمات علیف آذربایجان و نیز تحرکات صهیونیست ها در اقلیم کردستان عراق حکایت از یک جنگ نیابتی دمکراتها در کشورهای همسایه کشورمان بر علیه جمهوری اسلامی ایران می دهد
دیپلماسی فعال دولت سیزدهم و دیدارهای مقامات وزرات خارجه و برخی مقامات نظامی با مقامات هم رده خود در کشورهای پاکستان و آذربایجان در خنثی سازی تحرکات امریکا برای ایجاد یک جنگ نیابتی می باشد
هوشمندی دستگاه دیپلماسی کشور برای فعال کردن ظرفیت اقتصادی همسایگان در آینده نزدیک گشایش های اقتصادی در صادرات تولیدات داخلی و واردات کالاهای مورد نیاز فراهم خواهد آورد .
@aina_ammaar
🌐یک_خبر_یک_تحلیل:
🌐 خبر:
🌏 مجله «فارن پالسی» ازقول از قول استاد دانشگاه((تافتس ))آمریکا تاکید کرده است که: کل دولت های آمریکا تحریم را به عنوان اولین گزینه در راستای حل مسائل دیپلماتیک تلقی کرده اند.
🌐تحلیل:
🌏چگونه «چماق تحریم» در حال نابود کردن خود آمریکاست؟
🌏 اقدامات تحریمی آمریکا نه تنها ثمربخش نبوده بلکه فاجعه های انسانی نیز به بار آورده و ایالات متحده آمریکا به «ایالات متحده تحریم» تبدیل شده است. اینطور می توان گفت که آمریکای تحریم لقب سفارشی برای ایالات متحده محسوب می شود چرا که به وضوح خصوصیات زورگویی و قلدری و سلطه جویی دولت این کشور را به تصویر کشیده است.
🌏 آمریکا مدت های طولانی است که با سوء استفاده از هژمونی مالی و برتری تکنولوژیکی خود، مکررا ایران، کوبا، کره شمالی، ونزوئلا و دیگر کشورها را تحریم کرده و به بهانه امنیت ملی، شرکت های فناوری پیشرفته کشورهای دیگر را به شیوه ای خودسرانه هدف سرکوب و مهار قرار داده است.
🌏 ایالات متحده نه تنها کشورهایی را که دشمن و یا حریف خود تقلی می کند، تحریم می کند بلکه مدیریت درازدستانه این کشور حتی در قبال اشخاص ثالثی که با این کشورها در ارتباط هستند نیز اجرایی می شود به طوری که حتی نهادها و متحدانشان نیز از تحریم های آمریکا در امان نیستند.
🌏 ایالات متحده تا کنون نزدیک به 40 کشور جهان را تحریم کرده است. چنین اقداماتی از سوی واشنگتن نه تنها حاکمیت سایر کشورها را به طور جدی نقض کرده بلکه باعث تخریب جدی نظم بین الملل نیز شده و امنیت اقتصادی جهان را تحت تاثیر قرار داده و به یک تهدید عمومی واقعی در جهان تبدیل شده است.
🌏 شایع ترین پیامد ناشی از تحریم های ایالات متحده این است که اعمال فشار حداکثری نیازمند حداکثر الزامات است. به این ترتیب، الزام آمریکا برای ایران، کره شمالی، ونزوئلا و سایر کشورها، اساساً برابر با تغییر رژیم است و به همین دلیل است که جای تعجبی ندارد که این کشورها به جای سازش بزرگ، تحمل رنج اقتصادی را ترجیح می دهند.
🌏 تحریم های آمریکا علیه ایران در عین حال مشکل دیگری را نیز برجسته می کند و آن این است که رویکرد آمریکا برای اعمال فشار اقتصادی به طور فزاینده ای یک جانبه است. هنگامی که دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا تصمیم گرفت مجددا تحریم های مالی را علیه ایران اعمال کند، مخالفت متحدان اروپایی با اعمال این تحریم ها را در نظر نگرفت.
🌏 مریکا با تهدید به اعمال «تحریم های ثانویه» علیه دیگر کشورها فشارمی آورد. این اقدام نه تنها باعث افزایش فشار بر ایران می شود و باعث می شود که این کشور بهای سنگین تری بابت تحریم ها پرداخت کند بلکه روابط بین آمریکا و سایر کشورها را نیز متشنج می سازد.
🌏 علت اینکه مذاکرات اخیر پیرامون برنامه هسته ای ایران پیش نمی رود این است که سیاست دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در قبال ایران همچنان بر اعمال فشار جهت تغییر تاکید دارد و از «رویکرد ترامپ» بدون ترامپ پیروی می کند.
🌏 حقیقت این است که جامعه بین المللی اقدامات زشت و زورگویانه ایالات متحده به بهانه دموکراسی را به وضوح مشاهده کرده است.
🌏 آمریکا بدنبال کاهش قدرت خود، «چماق تحریم» را علیه دیگر کشورها بدست می گیرد و از موضع تکبر با دیگر کشورها برخورد می کند در حالی که در حال نابود کردن خود است.
🌏 حقیقت این است که تحریم های آمریکا در مواجه با مقاومت و تقابلقاطعانه کشورهای مختلف روز به روز بیشتر به ببرهای کاغذی تبدیل شده اند. آمریکا به عنوان یکی از اعضای جامعه بین الملل تنها در صورتی که تحریم ها و فشارها را سریع تر کنار بگذارد و اقدامات سلطه جویانه اش را متوقف سازد، می تواند با احترام جامعه بین الملل
♨ نتایج شگفت انگیز انتخابات عراق/ آیا در انتخابات تقلب صورت گرفته است؟
🔻انتخابات پارلمانی زودهنگام عراق روز یکشنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۰ در فضایی امن و آرام برگزار شد. اما نتایج اعلام شده اعتراضات بسیاری از ائتلاف ها و نامزدها به ویژه گروه های مقاومت را برانگیخت.
✍ فرزان شهیدی
🔗ادامه مطلب در لینک زیر👇
https://basirat.ir/fa/news/334080
🌐یک_خبر_یک_تحلیل:
🌐 خبر:
🌏 مجله «فارن پالسی» ازقول از قول استاد دانشگاه((تافتس ))آمریکا تاکید کرده است که: کل دولت های آمریکا تحریم را به عنوان اولین گزینه در راستای حل مسائل دیپلماتیک تلقی کرده اند.
🌐تحلیل:
🌏چگونه «چماق تحریم» در حال نابود کردن خود آمریکاست؟
🌏 اقدامات تحریمی آمریکا نه تنها ثمربخش نبوده بلکه فاجعه های انسانی نیز به بار آورده و ایالات متحده آمریکا به «ایالات متحده تحریم» تبدیل شده است. اینطور می توان گفت که آمریکای تحریم لقب سفارشی برای ایالات متحده محسوب می شود چرا که به وضوح خصوصیات زورگویی و قلدری و سلطه جویی دولت این کشور را به تصویر کشیده است.
🌏 آمریکا مدت های طولانی است که با سوء استفاده از هژمونی مالی و برتری تکنولوژیکی خود، مکررا ایران، کوبا، کره شمالی، ونزوئلا و دیگر کشورها را تحریم کرده و به بهانه امنیت ملی، شرکت های فناوری پیشرفته کشورهای دیگر را به شیوه ای خودسرانه هدف سرکوب و مهار قرار داده است.
🌏 ایالات متحده نه تنها کشورهایی را که دشمن و یا حریف خود تقلی می کند، تحریم می کند بلکه مدیریت درازدستانه این کشور حتی در قبال اشخاص ثالثی که با این کشورها در ارتباط هستند نیز اجرایی می شود به طوری که حتی نهادها و متحدانشان نیز از تحریم های آمریکا در امان نیستند.
🌏 ایالات متحده تا کنون نزدیک به 40 کشور جهان را تحریم کرده است. چنین اقداماتی از سوی واشنگتن نه تنها حاکمیت سایر کشورها را به طور جدی نقض کرده بلکه باعث تخریب جدی نظم بین الملل نیز شده و امنیت اقتصادی جهان را تحت تاثیر قرار داده و به یک تهدید عمومی واقعی در جهان تبدیل شده است.
🌏 شایع ترین پیامد ناشی از تحریم های ایالات متحده این است که اعمال فشار حداکثری نیازمند حداکثر الزامات است. به این ترتیب، الزام آمریکا برای ایران، کره شمالی، ونزوئلا و سایر کشورها، اساساً برابر با تغییر رژیم است و به همین دلیل است که جای تعجبی ندارد که این کشورها به جای سازش بزرگ، تحمل رنج اقتصادی را ترجیح می دهند.
🌏 تحریم های آمریکا علیه ایران در عین حال مشکل دیگری را نیز برجسته می کند و آن این است که رویکرد آمریکا برای اعمال فشار اقتصادی به طور فزاینده ای یک جانبه است. هنگامی که دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا تصمیم گرفت مجددا تحریم های مالی را علیه ایران اعمال کند، مخالفت متحدان اروپایی با اعمال این تحریم ها را در نظر نگرفت.
🌏 مریکا با تهدید به اعمال «تحریم های ثانویه» علیه دیگر کشورها فشارمی آورد. این اقدام نه تنها باعث افزایش فشار بر ایران می شود و باعث می شود که این کشور بهای سنگین تری بابت تحریم ها پرداخت کند بلکه روابط بین آمریکا و سایر کشورها را نیز متشنج می سازد.
🌏 علت اینکه مذاکرات اخیر پیرامون برنامه هسته ای ایران پیش نمی رود این است که سیاست دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در قبال ایران همچنان بر اعمال فشار جهت تغییر تاکید دارد و از «رویکرد ترامپ» بدون ترامپ پیروی می کند.
🌏 حقیقت این است که جامعه بین المللی اقدامات زشت و زورگویانه ایالات متحده به بهانه دموکراسی را به وضوح مشاهده کرده است.
🌏 آمریکا بدنبال کاهش قدرت خود، «چماق تحریم» را علیه دیگر کشورها بدست می گیرد و از موضع تکبر با دیگر کشورها برخورد می کند در حالی که در حال نابود کردن خود است.
🌏 حقیقت این است که تحریم های آمریکا در مواجه با مقاومت و تقابلقاطعانه کشورهای مختلف روز به روز بیشتر به ببرهای کاغذی تبدیل شده اند. آمریکا به عنوان یکی از اعضای جامعه بین الملل تنها در صورتی که تحریم ها و فشارها را سریع تر کنار بگذارد و اقدامات سلطه جویانه اش را متوقف سازد، می تواند با احترام جامعه بین الملل روبرو شود.
🕪 سیدجعفرموسوی همپا
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
⁉️نکات جالبی از تنبیه نرم ایران علیه همسایه نمک نشناس
✅ این کامیون 28 سپتامبر کراچی را ترک و 7 اکتبر به استانبول رسیده و مسافت 5300 کیلومتر را طی کرده است.
این موضوع آغاز دوران جدیدی از ارتباطات تحت سیاست اتصال منطقه ای وزارت بازرگانی است.
متن کامل این گزارش را در اینجا 👇 بخوانید
https://basirat.ir/fa/news/334095/
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
25.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ناگفتههای فرمانده یگان ویژه پلیس از نا آرامیهای خوزستان در جریان بحران کمبود آب
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
⁉️ ماجرای مصوبه جنجالی مجلس درباره محرمانه بودن اموال مسئولان چیست؟
علی علیزاده، دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:
🔻مجلس هیچ مصوبهای در خصوص محرمانه بودن اموال مسوولان ندارد
🔻مجلس انقلابی هیچگاه به دنبال تصویب این طرح نبوده است و این موضوع از اساس کذب است.
🔻با روی کار آمدن مجلس انقلابی جریان معاند نظام خط تخریب خود را برای سست کردن اراده مجلس شروع کرده است.
🔻این مجلس با تصویب طرحهای مهم مانند طرح مالیات بر خانههای خالی، جهش مسکن و تسهیل کسب و کارها گام مهمی در اصلاح خلأها برداشته است./فارس
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
☘
📝 #یادداشت_کوتاه | جریان #صدر چه نگاهی به ایران دارد؟
🍃🌹🍃
🔻 آن چه در رسانه های مختلف عربی و غیرعربی (انگلیسی و آمریکایی) و حتی فارسی زبان داخلی و خارجنشین در مورد ارتباط ایران و صدری ها با هم وجود دارد، به طوری که برخی مواقع حتی رسانه های داخلی، صدر و جریان متبوع او را به عنوان منتقد اصلی ایران و مخالف جمهوری اسلامی مطرح می کنند، تطابق چندانی با واقعیت ها ندارد.
🔹 فارغ از هویت گروهی و ملی گرایی صدری ها، موضع گیریهای رسانهای آنها و ابراز مخالفت شدید با دخالت کشورهای خارجی در امور عراق (از جمله ایران) موضوعی است که با بسامد و هیاهوی زیادی از سوی رسانه ها بازتاب داده شده و تحلیل ها و تفسیرهای مختلفی از آن مخابره می شود.
🔸 صدر در اصول و آرمان های اسلامی ـ انقلابی از جمله موضوع فلسطین، دشمنی با دشمن صهیونیستی و روابط راهبردی و گسترده با حزب الله لبنان با جمهوری اسلامی اشتراک نظر بی چون و چرا دارد.
🔺 اندیشکده کارنگی در تحلیلی پیرامون موضع گیری های سیاسی و رسانه ای جریان صدر می نویسد: «صدری ها در بین جریانات شیعه همواره در اقلیت قرار داشته و نسبت به حمایت کشورهای خارجی از رقبای شیعی خود نگاهی انتقاد آمیز دارند، اما این مسئله به معنای وجود تنش و یا حتی اختلاف جدی میان آن ها با تهران نیست.»
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
📌 *تعجب عراقی ها از تفحص پیکر پاک شهیدایرانی که بعد از ۱۶ سال سالم از دل خاک بیرون آمد*
🔹️ *شهید محمدرضا شفیعی* یکی از خاصترین شهدای دفاع مقدس است. او در دوران اسارت به دست نیروهای بعثی به *شهادت* رسید و وقتی پس از سالها پیکرش به میهن بازگشت موجی عظیم را در کشور به وجود آورد.
◇ *شهید شفیعی* در جریان عملیات کربلای ۴ به اسارت دشمن درآمد. او با بدنی مجروح اسیر میشود و بهخاطر شدت جراحات او را در بیمارستان بستری میکنند.
◇ پس از چند روز درحالیکه هنوز بدن *محمدرضا* از جراحت زخمی بود، او را به اردوگاه میبرند.
◇ وضعیت جسمانی *شهید شفیعی* مناسب نبود و نیاز به عمل جراحی داشت ولی عراقیها توجهی به سلامتیاش نداشتند. چند روزی که در اردوگاه بود درد زیادی کشید و در آخر از عوارض جراحت در غربت و تنهایی به *شهادت* رسید.
◇ در مدت ۱۱ روز از زمان اسارت تا شهادتش محمدرضا دست عراقیها بود و بسیار شکنجه شد و درد کشید.
🔹️ صلیب سرخ که از *شهادت محمدرضا* آگاه میشود، مسئولان بعثی را موظف میکند برای او قبری در شهر کاظمین در نظر بگیرند.
🔹️ پس از ۱۶ سال پیکر این رزمنده قمی تفحص میشود و به کشور میآید.
◇ *اما نکته عجیب اینجا بود که پس از گذشت ۱۶ سال پیکر شهید شفیعی صحیح و سالم از خاک بیرون آمده بود.*
◇ *محمدرضا* در تاریخ ۱۴دی ماه ۱۳۶۵ شهید شد و در تاریخ ۴مرداد ماه ۱۳۸۱پیکرش به کشور بازگشت.
🔹️ صدام گفته بود این جنازه نباید به این شکل به ایران برود. پیکر پاک محمدرضا را سه ماه در آفتاب گذاشتند تا شناسایی نشود، ولی بازهم *پیکرشهید* سالم مانده بود.
◇ حتی روی جسد پودر مخصوص تخریب جسد
🌐یک_ خبر_یک_تحلیل:
🕪 خبر : سیدحسن خمینی:«حکمرانی خوب» آن است که مردم در آن آسایش داشته باشد.
🌏گزاره خبری:
حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی در دیدار رئیس و جمعی از مسئولین سازمان ملی استاندارد که ظهر روز چهارشنبه در حرم امام برگزار شد، با بیان اینکه غایت حکمرانی در یک جامعه، آسایش مردم است، گفت: شاید در نظام های سنتی غایت شخص حاکم این بود که خودش زندگی خوبی داشته باشد و به قدرتی یا مال برسد، اما امروز می توان گفت، تعریف از «حکمرانی خوب» به آسایش حاکم، حاکمان یا طبقه ای از مردم ختم نمی شود.
🌐 تحلیل: جناب حسن مصطفوی(سید حسن خمینی) در طول ۸ سال چنبره همفکرانش در جریان اصلاحات کجا بودند ؟ وچرا وضعیت اسفناک اقتصادی کشور و مردم را نمی دیدند ؟ چرا در ۸ سال گذشته به فکر حکمرانی خوب نبودند ؟ چرا وقتی قوم و خویش بازی دولت روحانی را در کسب رانت های فساد آلود و تصاحب غیر قانونی فرصتهای اقتصادی را می دیدند ندای حکمرانی خوب را بلند نمیکردند؟.مگر اینکه باید گفت همه شما در این طیف در حکمرانی هم شریک دزد بودید هم رفیق قافله!!
🌏جناب آقای سید جسن مصطفوی یا دیر از خواب بلند شدی یا همراه دولت خسته و فاسد روحانی بوده ای ، همراهی در ایجاد رانت و فساد در شرکت عظیم کشت و صنعت دشت مغان، نیشکر هفت تپه، ماشین سازی تبریز و اراک، هپکو ، شرکتهای پتروشیمی و پالایشگاهها ووو...پس لطفا با یک فرمان برانید !! حال زمان پاسخگویی شما فرا رسیده!لطفاپاسخگوی عملکرد ۸سال ترک فعلها و دست اندازی ها به بیت المال از طریق ایجاد رانتهای فساد آلود خود و هم طیف های خود در دولت بی تدبیرتان باشیدکه آسایش و آرامش مردم نجیب ایران اسلامی را بر هم زدید.
📍دولت هشتونیم میلیوننفری در ایران فاجعهست!
🔹 قدیری ابیانه نوشت: در جهان به طور متوسط در قبال هر شش نفر شاغل یک نفر بازنشسته است.
🔹 در ایران تعداد بازنشستهها بیش از شاغلین هست و این یک فاجعه است.
چهار میلیون نفر کار میکنند و حقوق میگیرند. چهار و نیم میلیون بازنشستهاند و بدون کار کردن حقوق میگیرند!
🔹 در آمریکا و آلمان سن بازنشستگی ۶۷ سال هست. در ایران بسیاری از افراد در سن ۵۰ سالگی و کمتر بازنشسته میشوند.
🔹 در جهان با افزایش امید به زندگی یا سن متوسط، سن بازنشستگی هم بالا رفته، حال آنکه با وجود افزایش امید به زندگی که از ۵۲ سال قبل از انقلاب به ۷۶ سال رسیده است، سن بازنشستگی نه تنها افزایش نیافته بلکه در موارد متعددی کاهش نیز یافته است.
🔹 سن بازنشستگی در ایران باید به ۶۵ سال برسد. در غیر اینصورت پولی برای عمران و آبادانی کشور نمیماند و همواره حتی برای پرداخت حقوقها با کسری بودجه مواجهیم
🔹 استثناء باید برای افراد ناتوان واقعی از کار باشد. دولت باید لااقل در استخدامهای جدید شرط بازنشستگی در ۶۵ سال را قید کند.
🔹 در بخش خصوصی مثلا مغازهدارها خود را در ۵۰ سالگی بازنشسته نمیکنند و تا توان دارند کار میکنند.
🔹 این تفکر که شاغلین را بازنشسته کنیم تا جوانان جای آنها را بگیرند غلط است، زیرا برای یک کار به دو نفر حقوق پرداخت میشود، یکی به بازنشسته بابت کاری که نمیکند و دیگری به جایگزین او بابت کاری که باید بکند و در موارد بسیاری کار خود را هم به درستی انجام نمیدهد!
🔹 متوسط ساعت مفید کاری در ادارات دولتی ایران ۲۲ دقیقه در روز است. ساعت مفید کاری در ژاپن هشت ساعت در روز و در کره جنوبی ۹ و نیم ساعت در روز است.
🔹 یعنی یک کرهای در یک سال به اندازه قریب به ۲۶ سال یک کارمند ایرانی کار مفید میکند. به عبارت دیگر یک کارمند ایرانی به طور متوسط در طول ۳۰ سال به اندازه ۱۴ ماه یک کرهای کار مفید میکند و بازنشسته میشود.
🔹 قبل از انقلاب که امید به زندگی ۵۲ سال بود، بعد از ۳۰ سال کار به طور متوسط دو سال حقوق بازنشستگی میگرفتند. الان که امید به زندگی به ۷۶ سال رسیده است، سی سال یا کمتر کار میکند و ۲۶ سال حقوق بازنشستگی میگیرد!
🔹 آنها که ساعت مفیدشان ۲۲ دقیقه در روز است، عملا در طول سی سال معادل یک سال و اندی کار مفید میکنند و به اندازه ۵۶ سال (۳۰+۲۶) حقوق میگیرند.
🔹 حق بازنشستگی که از حقوق کسر میشود کفایت حقوق بازنشستگی را نمیکند و دولت مجبور میشود از بیتالمال یعنی جیب همه مردم، کسری بسیار زیاد آن را جبران کند.
🔹 چون بودجه کافی برای پرداخت حقوق هشت و نیم میلیون نفر شاغل و بازنشسته وجود ندارد، دولت برای پرداخت سر موعد حقوقها ناچار به چاپ پول بیپشتوانه است. چاپ پول بیپشتوانه، موجب کاهش ارزش پول ملی و در نتیجه تورم و گرانی اجناس نسبت به پول ملی است.
🔹 گرانی فقط دامن حقوقبگیران را نمیگیرد، بلکه افراد بیکار و مردم فقیر هم گرفتار تورم و گرانی میشوند. مملکت و ثروت و بودجه آن فقط متعلق به حقوقبگیران نیست و همه مردم ایران صاحب ثروت ملی هستند.
#قائمون