انشاءالله تو سال 405 ، اهداف و آرزوهاتون مثل اسب به سمتتون بیان🐎💘
چی بگم دیگه؟
- 𝐀𝐢𝐲𝐥𝐚 𝐋𝐞𝐧𝐬 -
امسال هم نوروز داریم اما حال و هوای نوروز رو دیگه نداریم .
دیگه ذوقِ ثانیه شمارِ کنج تلوزیون رو نداریم که ببینیم کِی ، سال نو میشه .
چطوری یه سال میتونه انقد نفرین شده و منحوس باشه که انقد بلا سرمون بیاد؟
کجای راه رو اشتباه رفتیم که به اینجا رسیدیم؟
تنها قسمتِ خوبِ 404 ، دو سه ماهی بود که هر موقع اراده میکردم و سرمو بلند میکردم ، گنبدِ خانوم رو جلوی چشمم میدیدم . تنها زمانی که حالم واقعا خوب بود . تنها زمانی که احساس آرامش میکردم . تنها زمانی که خیالم بابت هرچیزی راحت بود . تنها زمانی که حس میکردم همه چی خوبه💔
+ آقا داماد چیکارهست؟
- تو جنگ رمضان رو بدنه موشک
شعار مینوشت ، میفرستاد اسرائیل 🦦🇮🇷
هروقت تو جنگ پیروز شدیم ، اونوقت میشینیم یه دل سیر گریه میکنیم .
الان وقت زانوی غم بغل گرفتن نیست🤍
#دومین_پیام_امام | #پیامنوروزی
جنگ سوم، جنگی است که اکنون در میانه آن هستیم که در اولین روز آن پدر مهربان امت، رهبر عظیمالقدرمان اعلی الله مقامه الشریف را در حالیکه با اشتیاق فراوان در رأس قافلهای از شهیدان در سفری آسمانی بسوی جایگاهی میشتافت که برایش در سایه رحمت الهی و قرب انوار طیّبه و در عِداد صدیقین و شهداء در نظر گرفته شده بود، با چشمانی اشکبار و قلوبی محزون و شکسته بدرقه کردیم.
#رهبرمعظمانقلاباسلامی
تصور میکنم ما درعین اینکه لباس عزا بر تن داریم و قلوبمان آشیانه غم و اندوه برای عموم شهیدان است، اما خیلی خوشحال میشویم که در این ایام، نوعروسان و نودامادهای ما به خانه بخت بروند و انشاءالله دعای رهبر شهیدمان و سائر شهداء بزرگوار این جنگ، بدرقه راه این عزیزان باشد و توصیه میکنم که عموم مردم دید و بازدیدهای معمول این ایام را البته با حفظ احترام به بازماندگان شهداء و رعایت حال ایشان داشته باشند؛ و ای بسا مردم هر محلهای در صورتیکه هماهنگی لازم بعمل آید و ممکن شود دیدارهای سال نو خود را با تکریم شهداء همان محل آغاز نمایند. البته مدتی که دولت محترم برای مصیبت شهادت رهبر عزیزمان مقرر کردند به جای خود باقی است و رعایت و حفظ آن، ضلعی از عظمت این نظام و کشور تلقّی میشود.
#رهبرمعظمانقلاباسلامی