هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
✅اگر پرسیدند: چه فایده؟...
اگر پرسیددند:"چه فایده؟ اینا هم بیایند مثل همان ها هستند"
✅این چند مورد را مرور کنید:
مجلس یازدهم را موافقم باشیم یا مخالف، نمونه ای است برای نقش صندوق در اصلاح و تغییر.
🔹-قانون راهبردی برای لغو تحریم؛ هم قفل صنعت هسته ای را باز کرد و هم دست تیم مذاکره را
🔸-قانون مالیات بر خانه های خالی؛ ثمره اش هم شد مبارزه با احتکار و کنترل سوداگری
🔹-تصویب طرح مالیات بر عایدی سرمایه که مانع سفته بازی در مسکن میشود
🔸-تصویب طرح امنیت غذایی در کشور که این اوضاع نابسامان را سامان میبخشد.
🔹-تامین منابع همسان سازی حقوق بازنشسته ها
🔸-کاهش تبعیض مالیات بین پولدارها و سلبریتی ها
🔹-افزایش چند برابری حقوق سربازها
🔸-نظارت بر خصوصی سازی ها مساله دار
🔹-افزایش وام ازدواج
🔸-وام ویژه برای خانوارهای صاحب فرزند و بدون مسکن
🔹-سفرهای استانی رئیس مجلس
🔸-به حرکت وادار کردن دولتی ها با کمترین تنش
و....
@mahdian_mohsen
♻️ (دوراهی انتخاب بین دو) اصلح، در انتخاب بین رییسی و جلیلی
🔹 قسمت دوم
🔰 توضیح اینکه اگر صحنه انتخابات اینگونه بود که:
فرض اول – فرد اصلح (A) با ۱۹ امتیاز، مقبولیت ندارد اما فرد صالح (B) با ۱۷ امتیاز، مقبولیت اجتماعی دارد. بنا بر این فرض، از نظر کیفی، فاصله کمی بین آنهاست. در این فرض با توجه به فاصله کم اصلح و صالح مقبول از نظر شرایط کیفی، بدیهیترین تصمیم این است که پس از ناامیدی از ایجاد اقبال برای فرد اصلح، باید به فرد صالح اما مقبول رای داد تا از قدرت یافتن فرد ناصالح جلوگیری کرد.
به عبارت دیگر در این فرض، خود «مقبولیت» به یکی از شرایط اصلح بودن تبدیل می شود چون انتخاب آن از مفسده بزرگتری که قدرت یافتن فرد ناصالح است، جلوگیری می کند. در این فرض در حقیقت باز هم شما به اصلح رای دادهاید.
فرض دوم - فرد اصلح (A) با ۱۹ امتیاز، مقبولیت ندارد و فرد صالح (B) که ۱۷ امتیاز داشت و با اصلح فاصله کمی داشت هم مقبولیت ندارد اما گزینه سومی (C) با ۱۲ امتیاز از مقبولیت برخوردار است. در این جا هرچند گزینه (C) به نسبت کسی که امتیازش ۹ است، صالح شمرده میشود اما فاصله او با گزینه اصلح خیلی زیاد است.
در فرض دوم از آنجا که فاصله اصلح با صالح مقبول از نظر شرایط کیفی خیلی زیاد است، نباید به قاعده خلاف اصل «ترجیح صالح مقبول بر اصلح» تن داد و باید تحت هر شرایطی روی رأی به اصلح تاکید کرد تا ارزشهای مدیریتی فراموش نشود و مسیر نزولی روز به روز بیشتر نگردد. دلیل آن هم روشن است. در این فرض، شرایط کیفی فرد مقبول به گزینه ناصالح، خیلی نزدیکتر است تا فرد اصلح.
حال که صورت مساله و تا حدودی پاسخ آن روشن شد یادآور میشوم که بحث «ترجیح صالح مقبول بر اصلح» را یک بار خدمت استادم مرحوم آیت الله مصباح یزدی (ره) مطرح کردم و آنچه در فروض مختلف نوشتم، برگرفته از آموزههایی است که از آن استاد عزیز آموختم.
اما اکنون و در شرایط فعلی، آنچه نگارنده از صحنه آرایی انتخابات پیش رو درک میکند این است که هر دو گزینه، آقایان جلیلی و رییسی از سلامت مدیریتی و اقتصادی و اعتقاد به آرمانهای انقلاب اسلامی و اعتقاد به توان داخلی و ولایتمداری برخوردارند و البته هر یک ویژگیهای مثبت مختص به خود هم دارند. وقتی با دقت نگاه میکنید، از جهاتی آقای رییسی و از جهات دیگری آقای جلیلی، امتیازات بیشتری دارند.
تا اینجا آقای جلیلی به دلیل کار کارشناسی مستمر سالهای گذشته از اشراف بیشتری نسبت به حوزههای اجرایی برخوردار است و تفاوت ملموسی با جلیلی سال ۹۲ کرده است اما متاسفانه به دلیل ادبیات نخبگانی، همچنان در برقراری ارتباط با اکثریت تودههای عمومی و لایههای مختلف جامعه مشکل دارد و نتوانسته اقبال عمومی را به شکل گستردهای فراهم کند. به نظرم این موضوع در ادامه مسیر انتخابات نیز تغییر نخواهد کرد.
آقای رییسی اما هر چند سابقه مدیریت کلان مستمر و طولانی بویژه در بخش قضا داشته است و مانند آقای جلیلی نسبت به جزییات حوزههای اجرا آشنایی ندارد اما اشراف کلی بر مباحث و مشکلات کشور را دارد و به دلایل مختلفی که یکی از مهمترین آنها اقدامات امید بخش ایشان در برخورد با مفاسد و رسیدگی به مشکلات مردم در دوره ریاست قوه قضاییه بوده، از اقبال بیشتری برخوردار است و این موضوع کاملا مشهود است.
بنابر این به عقیده نویسنده این سطور، هر چند آقای جلیلی از نظر برخی به دلیل اشراف بیشتر بر بخشهای اجرا اصلح است اما برخی ویژگیهای آقای رییسی در کنار اقبال عمومی نسبت به ایشان خیلی بیشتر است. با این وجود از آنجا که این دو مدیر انقلاب اسلامی از نظر کیفی خیلی با هم فاصله ندارند و در معدلگیری نهایی از جهت جمیع شرایط نزدیک به هم هستند، بنا بر ضرورت جلوگیری از قدرت یافتن فردی که از نظر ما صلاحیت لازم را ندارد، اجرای قاعده ترجیح صالح مقبول بر اصلح، از طرف کسانی که آقای جلیلی را اصلح میدانند، اقدامی عاقلانه و از زاویهای که متذکر شدم، در حقیقت انتخاب اصلح است.
در عین حال، طبعا اگر کسی صحنه انتخابات را اینگونه نبیند که بنده میبینم، یعنی قائل به این باشد که فرد اصلح از مقبولیت لازم برخوردار است یا در ادامه مسیر آن را کسب میکند یا فاصله اصلح با صالح مقبول را زیاد ببیند یا ... حتما باید به تکلیف خود در حمایت از گزینه اصلح عمل کند. در این صورت نه تنها چنین فردی قابل سرزنش نیست که قابل ستایش هم هست.
علاوه بر همه اینها بلا تردید، هیچ یک از این دو عنصر مدیریتی جبهه انقلاب، شهوت نشستن بر کرسی ریاست جمهوری را ندارند و در روزهای آینده، خود به خوبی به جمعبندی لازم خواهند رسید.
✍ حمید رسایی
🆔 @mashgh626
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 پاسخ استاد #رائفی_پور به شبهه اصلح یا صالح مقبول؟
🆔 @mashgh626
📌 درخواست همتی از روحانی برای افزایش قیمت بنزین به 5000 تومان
👈 نامه ای که زاکانی منتشر کرد
🆔 @mashgh626
🔹 نامه ای که همتی در مناظره به رئیسی داد اما غافل از اینکه قوه قضائیه این افراد را بازداشت و محاکمه کرده
🆔 @mashgh626
🎯 همتی هم می داند چه کسی #مرد_میدان مبارزه با فساد است
👈 موسوی نماینده مجلس
🆔 @mashgh626
هدایت شده از قیام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسئولیت مان را برای کشور به چه نیتی باید انجام دهیم .
#سردار_دلها
#حاج_قاسم_سلیمانی
#انتخابات
⚜قرارگاه یاوران اقتصاد مقاومتی⚜
🔹🔹قیام🔸🔸
🆔 @Qiam_ir
👌 مقبولیت یکی از دلایل اصلح بودن #رئیس
👈 بازخوانی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰
@akbar_abdali
هدایت شده از قیام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 #پویش_مطالبه_همگانی 👉
🇮🇷 این ایام انتخابات دوست داریم صدا و تصویر حاج قاسم سلیمانی رو بیشتردر خونه هامون داشته باشیم
👇
ارتباط با صدا و سیما: 162
شبکه یک
شماره تماس: 27861000
شماره پیامک: 300001
شبکه دو
پیامک 300002
شماره: 02127862000
شبکه سه
شماره تماس: 02127863000
پیامک: 20000333
شبکه چهار
شماره تماس 02126215600
پیامک: 300004
شماره پیامک: 300004
شبکه پنج
شماره تماس: 02123511000
تلفن گویا: 02127865000
پیامک : 10005
شبکه شش
شماره تماس: 02127866000
سامانه پیامکی: 1000600
شبکه مستند
تماس: 02129152703
پیامک 3000080
آی فیلم
پیامک : 30007642
تلگرام : 09132008640
شبکه نسیم
شماره تماس: 02127862100
پیامک: 300003000
✅هرکسی با زبان خودش از صدا و سیما بخواهد...
🆔 @Qiam_ir
📌 مطالبه از نمایندگان مجلس برای استیضاح و محاکمه روحانی و وزیر کشور
👈 لطفا به سهم خودتان پیگیری و نشر دهید
🆔 @mashgh626
هدایت شده از |سین.صاد.قاف|
#تازه_شروعشه
#توییت
قدردان حضور معنادار مردم و شاکر ناکامی دشمنان هستیم اما #جشن_پیروزی باشد برای وقتی که با چشاندن طعم «خدمت خالصانه» و به رخ کشیدن کارآمدی «دولت جوان حزبالهی» دوباره ۹۸٪ مردم را پای صندوق رأی آوردیم
🌀در توییتر ما را دنبال کنید 👇
🆔 https://twitter.com/sin_sad_qaf_2
@sinsadqaf
هدایت شده از بر پا
معنای خرداد ۱۴۰۰
🔻اینکه بر اساس محاسبات کمی متوسط حضور مردم در تمام انتخابات های ریاست جمهوری قبلی حدود ۶۶.۸ درصد بوده و در این انتخابات به عدد ۴۸.۸ رسیده و این یعنی ۱۸ درصد از متوسط انتخابات های قبلی کمتر شرکت کرده اند، ظاهر ماجرا است.
اینکه این میزان شرکت کننده در انتخابات های ایران، نرم متوسط پذیرفته شده در دنیای امروز هست نیز ظاهر ماجرا است.
🔻آنچه برای من مهم است و در این چند روز منتهی به انتخابات تا الان مرا محو خودش کرده، معنای این انتخابات است. معنایی که حقیقتا اعجاب آور است. حدود ۴۹ درصد شرکت کرده اند و حدود ۵۱ درصد هم شرکت نکرده اند و حدود ۱۸ درصد هم ریزش آرا داشته ایم.
🔻آنانکه آمده اند چرا آمده اند؟ این حدود سی ملیون نفر واقعا چرا آمده اند؟ سفره هاشان که کوچک شده بود. بمباران تبلیغات ناامیدی هم که شده بودند. توسط بی بی سی و دبلیو سی های خارج، توسط عدالتخواه ها و خوحقیرپندارهای داخل، توسط نانجیبان پوششی و روکشی دولت پنهانکار و تنبل، توسط احمدی نژاد نمک به حرام و عمالش، خوب پس چرا آمدند؟ چرا فقط هجده درصد ریزش آرا؟ چرا؟
🔻من با رفقایم وقتی وارد کرمان شدیم، کارگری را دیدیم که بالای جرثقیل رفته بود که خودکشی کند از فشار، پیمانکارش هم در فشار بود. مردی را دیدم که بعد از شنیدن نطق آتشین مثل منی آمد و گفت ساعتها است از خجالت دارم در خیابان راه میروم، صاحبخانه ام گفته بروید بیرون، قاضی به نفعش حکم داده، اجاره را چند برابر کرده، الان نمیدانم چه کنم؟ کرمان محروم حدود ۵۷ درصد در انتخابات شرکت کرده بودند. یزد استان بومی اصلاحات و خاتمی، همین مقدار شرکت کرده بودند چرا؟ آنها را که نیامدند میتوانم تحلیل کنم، آنها که آمدند چرا آمدند؟
🔻توی صف انتخابات در قم از اول وقت سه ساعت معطل دولت بی خاصیت و دروغگو و فرسوده روحانی بودیم که بتوانیم رای بدهیم. عده ای رفتند جای دیگر، عده ای از جای دیگر آمده بودند اینجا، مردم سرگردان که کجا رای بدهند، کجا؟ در قم. خانه هایی را در قم میشناسم که خجالت میکشم واردش شوم، از نداری، از رنج همراه آبروداری، ۵۳ درصد شرکت کردند چرا؟ شب زنگ زدیم به دانشجویان در خارج کشور میگفتند صندوقها کمتر از سال نود و شش است در فلان کشور پهناور فقط دو صندوق بر خلاف همیشه، دولت خیلی گویا برایش مهم نبوده یا هر چه، نمیدانم، اراذل و اوباش هم کتک میزدند ایرانی ها را، فحش میدادند، تهدید میکردند، باز هم رای دادند چرا؟
🔻من به جوانانی که ساعتهای آخر با هیجان تلاش میکردند همتی رای بیاورد و انتخابات به دور دوم برود تا نگذارند جریانی که غلطش میدانند رای بیاورد غبطه میخوردم. امید میدادند، دیگران را راضی میکردند، با اینهمه عدم شفافیتهای حاکمان و با این همه نارضایتی شان از روال ها، اینها چرا پای کار آمده بودند چرا رای میدادند؟ این درصد آرای همتی برای من خیلی ارزشمند است خیلی معنا دار.
🔻به خدا اگر میشد جلوی موجودی سجده کرد غیر از خدا ، من جلوی ایران سجده میکردم. عجب هویتی عجب امتی، همه عالم و آدم ، همه اراذل و اوباش از منافقهای داخلی نمک به حرام تا یزیدهای خارجی همه خواستند اراده عمومی اینها، معنای مقاومت ندهد و این مردم مظلوم و زخم خورده باز هم پای کار آمدند. بچه ها این انتخابات با هجده درصد رای کمتر از متوسط همه انتخاباتها، برایم ارزشش از همه انتخاباتهای دیگر بیشتر بود. اینجا اراده عمومی بیش از هر زمان هویت مقاومت ایران را نشان داد. این را همه فهمیده اند، همه دنیا فهمید.
خدا را شکر حقیقتا شکر که در دامن چنین امتی زاییده شدم.
@ali_mahdiyan
توییت زيبا و هوشمندانه سید حسن #نصرالله دبیرکل #حزبالله لبنان با انتشار تصویر سردار #قاآنی در کنار ایت الله #رییسی و اشاره به آیه
«وَعَهِدْنَا إِلَىٰ إِبْرَاهِيمَ وَإِسْمَاعِيلَ أَنْ طَهِّرَا بَيْتِيَ...» : به ابراهیم و اسماعیل سفارش کردیم: «... خانهام را از هرچه رنگوبوی بتپرستی دارد، پاک کنید.» (بقره، ۱۲۵)
سیدابراهیم [رییسی]
اسماعیل [قاآنی]
🆔 @mashgh626
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 پاسخ مقتدرانه و هوشمندانه به بایدن با چند ماه تاخیر
#خیر
🆔 @mashgh626
هدایت شده از قیام
🔸از قبل نوروز ۱۴۰۰ بصورت عیان شاهد #جنگ_رسانه ای و #جنگ_روانی بودیم .تمرکز جنگ نه روی به قدرت رساندن فردی نزدیک به غرب بلکه نوک پیکان حمله متوجه #مشارکت_مردم_ایران در #انتخابات بود.
🔸بحث مشارکت در ایران و مقایسه آن با کشورهای غربی.
🔸علت نظرسنجی های کشورهای غربی از انتخابات ایران.
🔸 نقشه گسلهای سیاسی ایران.
🔸ساندیس خورها یا پیتزا خورها ؟!
🔸انتخابات گیره دماغی
🔸نوسان مشارکت
🔸امام خمینی مقابل شورای نگهبان!
🔸تا یکسال و نیم دیگر حداقل این آتش جنگ اثر خود را دارد و سرد نمیشود
🔸دکتر بیژن پیروز
لینک کلیپ👇
https://aparat.com/v/CBzvf
🆔 @Qiam_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 هنرِاستعداد ایرانی
👆🏻 نکاتی از بیانات رهبرانقلاب درباره «واکسن ایرانی کرونا»
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در ایام شیوع ویروس کرونا دربارهی موضوع «واکسن ایرانی» برای مقابله با این بیماری سخن گفتند.
🔺 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در جدول بالا جملات مهم ایشان در این زمینه را بازخوانی میکند.
#باافتخار_ایرانی
💻 @Khamenei_ir
🎯 آن نکوبینان که خود را دیده اند
👈 کشورهای پیشرفته با اتکا به خود رشد یافته اند
#باافتخار_ایرانی
🆔 @mashgh626