سلام بزرگوار!
میشه یکی از این برگه ها رو با سلیقه خودتون انتخاب کنید و اجازه بدید ما بچسبونیم نزدیک مغازه تون؟😍
(چسباندن پوسترهای نهی از روزه خواری، اول درب مغازه های خوراکی فروشی)
میخواهیم ما هم انجام بدیم ان شاءالله ...
#ارسالی_مخاطبین
#آتش_به_اختیار
شما هم دست به کار بشید.
اینم فایلهاش 👇🏼
﷽؛
💎 احکام روزه بخش دوم #مبطلات_روزه قسمت دوم
❄️ برای روزه دار ، خوردن سحری مستحبه ولی اگه در حین خوردن سحری وقت اذان صبح وارد بشه باید همه مواد داخل دهانش رو بیرون بریزه چرا که اگه عمدا فرو بده روزش باطله و حتی کفاره هم واجب میشه .
❄️ البته بهتره کسی که میخاد روزه بگیره از قبل ، زمان اذان رو بررسی کنه چرا که اگه با اطمینان از اینکه هنوز اذان نشده مشغول خوردن سحری بشه ولی بعدا متوجه بشه بعد از اذان هنوز از سحری دست نکشیده در اینصورت روزش درسته .
❄️ بهتره که روزه دار بعد از خوردن سحری و قبل از اذان دندانهاشو تمیز کنه . و اگه بدونه غذایی که لای دندان ها باقی مونده در طول روز خورده میشه احتیاط واجب اینه که حتما اون غذا رو خارج کنه .
❄️ در غیر اینصورت اگه اون ماده غذایی فرو برده بشه باید روزه رو تا افطار به تمام برسونه و مجددا قضا کنه .
❄️ البته باقی بودن طعم و بوی غذا در دهان اشکالی برای روزه ایجاد نمیکنه .
❄️ مسواک زدن وخلال کردن و وارد کردن اشیاء به داخل دهان در طول روز به خودی خود مانعی نداره . البته باید مراقب بود اگه اون وسیله از دهان خارج بشه و با همان رطوبت دهان مجددا وارد دهان بشه نمیشه آب دهان رو فرو برد مگه اینکه رطوبت قبلی انقدر کم باشه که در آب دهان ناپدید بشه . و در مورد مسواک زدن با خمیردندان باید مراقب بود کل ماده خمیردندان از دهان خارج بشه .
#حضرت_آیت_الله_مکارم_شیرازی
@Javanmardi_langarudi
💧کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سیدشمس الدین جوانمردی لنگرودی💧
14.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شیاطین جن در ماه رمضان!
♦️با کلام و تحلیل جناب آقای #ایمان_اکبرآبادی
#ماوراءالطبیعه
#متافیزیک
@deldadegi
انتشاربدونلینک:آزاد✅
دلـــــــــــدادگـــــــــی💙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Dr. Anthony Fauci - The Most Potent Vaccination is Getting Infected Yourself
▪️دکتر آنتونی فائوچی، قوی ترین واکسن آن است که خودتان مبتلا شوید.
خب چرا برای مبتلا شده ها الزامی شده
💡آگاهی رو نشر بدید
✅🇮🇷بهمراه زیرنویس پارسی
💠 یا من اسمه دواء و ذکره شفاء 💠
با عرض سلام خدمت همراهان عزیـــز کانال دوست
ممنون میشم با نفس های حق تون برای سلامتی و شفای عاجل همه ی بیماران اسلام
خاصه سلامتی پسر ی شش ساله دعا کنین🙏
با خبر شدیم چند روزه در بیمارستان بستری هستند . . .
لذا استدعا داریم عزیزان بزرگوار👇
✨٧ بار حمد به نیت شفا بخوانیم✨
🤲 اللهم اشف کل مریض 🤲
#ختـــم
#حمــــدِشفا
#اللهم_اشف_کل_مریض
#التماس_دعا
بازگشایی حضوری مدارس فقط برای واکسیناسیون کودکان و زمینهسازی برای واکسیناسیون نوزادان و درنهایت قراردادن واکسن کرونا در لیست واکسنهای روتین هست.
وگرنه هیچ دلیلی نداشت که یهو بعد از تعطیلات و با شروع ماه رمضان همه شهرها، حتی شهرهای قرمز و نارنجی رو حضوری کنن....
#واکسن بزن (پول واکسنو از دولت بگیر) ، بدن رو ضعیف و #مریض کن، تا آخر عمر دارو بفروش و پولشو از مردم بگیر و #تجارت کن
به قول بیل گیتس؛ واکسن تجارت خیلی خوبی هست....
🌷 وجود خون لثه درآب دهان روزه دار
📝 سؤال : من در بیشتر روزها آب دهانم با خونی که از لثه هایم می آید مخلوط می شود و گاهی نمی دانم آب دهانی که فرو می برم همراه با خون است یا خیر؟ روزه ام با این حال چه حکمی دارد؟ امیدوارم مرا راهنمایی فرمایید.
📖 جواب : اگر خون لثه در آب دهان مستهلک شود، محکوم به طهارت است و بلعیدن آن اشکال ندارد و مبطل روزه نیست، و همچنین در صورت شک در همراه بودن آب دهان با خون، فرو بردن آن اشکال ندارد و به صحّت روزه ضرر نمی زند.
#حضرت_آیت_الله_العظمی_خامنه_ای
@Javanmardi_langarudi
﷽؛
💫 احکام نموداری #روزه_زن_باردار یا #شیرده (زن بارداری که زایمانش نزدیک است)
1⃣ چنانچه روزه برای خود مادر ضرر دارد :
👈 روزه را افطار کند و اگر تا رمضان سال بعد (بدون اینکه روزه برای او ضرر داشته باشد) قضای آن را بجا آورده ، بنابر احتیاط یک مد طعام فدیه به فقیر داده شود و وظیفه دیگری ندارد .
👈 اگر قضای روزه را بجا نیاورد ،
#الف به این جهت که روزه گرفتن در طول سال برای خود مادر ضرر داشت :
✨ قضا ساقط است ولی برای هر روز علاوه بر فدیه ای که بنابر احتیاط واجب لازم بوده ، یک مد طعام دیگر به فقیر داده شود .
#ب به این جهت که روزه گرفتن در طول سال برای فرزند شیر خوار یا جنین ضرر داشت :
✨ بنابر احتیاط یک مد طعام به فقیر داده شود و بعداً هر وقت که بتواند باید روزه ها را قضا نماید .
#ج اگر بدون عذر ، قضای آن را بجا نیاورده است :
✨ علاوه بر فدیه ای که بنابر احتیاط واجب لازم بوده ، یک مد طعام به عنوان کفاره تأخیر بدهد و قضای روزه را در سالهای بعد بجا آورد .
2⃣ اگر روزه برای جنین یا فرزند شیرخوار ضرر دارد :
👈 روزه را افطار کند و اگر تا رمضان سال بعد ( بدون آنکه روزه برای او ضرر داشته باشد) قضای آن را بجا آورده باشد ، می بایست یک مد طعام به عنوان فدیه به فقیر بپردازد .
👈 اگر قضای روزه را بجا نیاورد :
#الف چنانچه بدون عذر شرعی بجا نیاورد :
✨ علاوه بر فدیه ، یک مد طعام به عنوان کفاره تأخیر بدهد و قضای روزه را در سالهای بعد بجا آورد .
#ب اگر به جهت ضرر برای خودش یا فرزند بجا نیاورد :
✨ همان فدیه کفایت می کند وکفاره تأخیر ندارد ، ولی سالهای بعد قضای روزه را بجا آورد .
#ملاحظات
🔘 هرگاه تأخير قضاى روزه ماه رمضان تا ماه رمضان ديگر بر اثر سهلانگارى و بدون عذر شرعى باشد ، كفاره تأخير واجب است .
🔘 مادری که روزه برای خودش ضرر دارد حتی اگر باردار نباشد و به فرزند شیر ندهد ، مطابق احکام کسی که به جهت مریضی روزه نمی گیرد ، عمل کند .
🔘 فديه و کفاره تأخير براي هر روزه عبارت است از یک مد طعام (معادل 750 گرم گندم ، آرد ، برنج و مانند آن) که بايد به فقير داده شود .
🔘 دادن پول فديه و کفاره به فقير كافى نيست ، ولى اگر اطمينان داشت كه فقير به وكالت از صاحب پول ، طعام (حداقل معادل 750 گرم برای هر روز) می خرد و سپس آن را به عنوان كفاره قبول مى كند ، اشكال ندارد .
🔘 تمام احکامی که درباره زن باردار در این تقسیم بندی بیان شده مربوط به زنی است که زایمان او نزدیک است ، ولی زنی که زایمان او نزدیک نیست ، پرداخت فدیه مبنی بر احتیاط وجوبی است .
#مقام_عظمےولایت
┈┉┅━❀💌❀━┅┉┈
@Javanmardi_langarudi
❄️ کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سیدشمس الدین جوانمردی لنگرودی ❄️