صفحه 340
(ای بشر) آیا ندیدی که هر چه در زمین است خدا مسخر شما گردانید و کشتی به فرمان او در دریا سیر میکند و آسمان را (دستور) او نگاه میدارد که بر زمین نیفتد مگر به اذن او؟ همانا خدا به مردم بسیار رئوف و مهربان است. (۶۵) و اوست خدایی که شما را اول بار زنده کرد و دیگر بار بمیراند و باز دوباره زنده کند، (با وجود این آیت قدرت و نعمت بزرگ) باز انسان بسیار ناسپاس و کافر کیش است. (۶۶) ما برای هر امتی پرستشگاهی مقرر کردیم تا به خدا توجه کنند (و آنجا جهت وحدت و انس و الفت آن امت شود) پس (ای رسول) نباید مردم (در امر کعبه و قربانگاه و سایر دستورهای الهی) با تو به منازعت برخیزند و تو (خلق را) به سوی خدا دعوت کن که خود به راهی راست و هدایتی کامل هستی. (۶۷) و اگر (کافران) با تو (در اوامر حق) جدل و خصومت کنند آنها را بازگو که خدا به آنچه میکنید بهتر آگاه است. (۶۸) خدا در روز قیامت میان شما در آنچه (با من) خلاف و نزاع میکردید حکم خواهد فرمود. (۶۹) (ای بشر) آیا ندانستی که خدا از آنچه در آسمان و زمین است آگاه است؟ و این (جهان و همه حوادث آن) در کتابی (کتاب علم خدا) محفوظ و مسطور است و این (حفظ و نگهبانی) بر خدا کاری بسیار سهل است. (۷۰) و (این مشرکان) خدا را رها کرده و چیزی غیر او را میپرستند که بر پرستش آن هیچ دلیل و برهانی نفرستاده و نه خود علم و بصیرتی بدان دارند، (مشرکان، نادان و ستمکارند) و هرگز ستمکاران را یار و یاوری نخواهد بود. (۷۱) و هرگاه بر این کافران معاند آیات روشن ما تلاوت شود در چهره آن کافران به حدی اثر مخالفت و انکار مشاهده کنی که نزدیک است (از فرط غضب) بر مؤمنانی که آیات ما را بر آنان قرائت میکنند حملهور شوند، (به آنها) بگو: آیا شما را به عذابی بدتر از این خبر دهم؟ آن آتش دوزخ است که خدا آن را به کافران وعده داده است و آنجا بسیار بد بازگشتگاهی خواهد بود. (۷۲)
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
امیرالمؤمنین عليه السلام:
اگر از آنچه گذشته است عبرت مى گرفتى، آنچه را مانده است قدر مى دانستى.
«و لَوِ اعتَبَرتَ بِما مَضى حَفِظتَ ما بَقِيَ»
ميزان الحكمه جلد ۷ صفحه ۳۹
پی نوشت: افسوس گذشته را خوردن فایده ای ندارد بلکه باید از آن درس گرفت. کاش دوباره کودک می شدم ... کاش جوان بودم .... واقعیت آن است که اگر گذشته برگردد باز هم معلوم نیست به طریق بهتری می زیستیم پس، از گذشته درس بگیریم و قدر حال و آینده را بدانیم ... اگر بدانیم...😞
هدایت شده از مدرسه فقهی مدیریت اسلامی
توانمندسازی 54.docx
28.5K
سه شنبه21آذر 1402-28جمادی الاولی 1445 -11دسامبر 2023- در3 54 فقه التمکین (فقه توانمندسازی ) از فقه الاداره از فقه معاصر – مکنت تدبیر نفس – مکنت حکمت _ مکنت مقدمات حکمت .
مساله :مسئولان توانمندساز سازمان باید کارکنان توان پذیر را به مهارت ها و مکنت های قرائت هدفمند سوره قدر و مکنت صداقت عالمانه مجهز و متمکن سازند و کارمندان توان خواه نیز موظفند که این مهارت را مطابق برنامه مقامات مسئول در نفس خویش تثبیت و نهادینه نمایند .
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍️ 20آذر1326 (۱۲ دسامبر ۱۹۴۷) - کشتار الخصاص، که در آن گروههای مسلح صهیونیستی هاگانا به کشتار فلسطینیهای غیرنظامی روستای الخصاص پرداختند. یعنی 74 سال پیش که در آغازین سالهای اشغالگری بود .همین کشتار های مستمر به پدیداری مقاومت اسلامی بویژه در نسل جدید فلسطین انجامید و نهایتا به طوفانی تبدیل شد که طومار تومور صهیونیسم را در هم پیچید .
@qavami
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍️در روز 20آذر 11دسامبر که روز جهانی کوهستان و کوهنوردی نامیده شده است اعلام میکنیم که در سریال فتح قله ها به قله قدس دست یافته ایم با نصب پرچم فلسطین اسلامی برآن. تا فتح قله های دیگر در کوه های دیگر.
@qavami
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍۲۰آذر ۶۰ شهادت شهید دستغیب دومین شهید محراب است که با عملیات انتحاری منافقین بعد از نماز جمعه تکه تکه شد با پاسدارانش .به جرم پایگاه وسیع مردمی و اطاعت از امام خمینی ره.شهادت در سن پیری عاقبت بخیری و موهبتی الهی است .خداوند نصیب همه بگرداند .به قول امام راحل بکشید ما را ملت بیدار تر میشود.حال بعد از ۴۲سال اسراییل را اسیر کرده ایم رژیمی که پشت همه ترور هاست
@qavami
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍️اخبار اقتصادی مقدم بر اخبار غزه در شبکه خبر.تقدمی معنا دار .
@qavami
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
صبر و جزع.MP3
10.95M
✍️جنود عقل و جهل - جند 25 - صبر وضد آن جزع - آیه 10سوره زمر
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
21 آذر۱۲۷۹ - ورود اولین اتومبیل به ایران در زمان مظفرالدین شاه قاجار