🔹️اگر کسی خلاف کرد، قطعا رسوا خواهد شد.
عالم آنقدر منظم است که به تعبیر برخی از بزرگان نظم او مانند سلسه اعداد ریاضی است، اگر کسی عدد 6 را از بین 5 و 7 بردارد آن را کجای دیگر میتواند بگذارد؟! هرگز اینگونه نیست که اگر کسی اختلاس کرد یا آبروی کسی را برد، این مساله بگذرد، این شخص بالاخره رسوا میشود،
این نوع تفکر است که انسان را فرشته میکند.
آیتالله جوادی آملی
@allamedahr
🌸 عرفان چیست؟
🔸حضرت آقا عرفان را این طور معنی می کند: عرفان یعنی اسماءالله در نفس انسان به علم شهودی پیاده بشود و انسان بچشد.
🔸عارف آن است که بسم الله الرحمن الرحیم، که الله و الرحمن و الرحیم که هم اسماء ذاتی و هم صفاتی اند، در جان انسان پیاده شود.
🔸این موجودات ظاهری عالم که اسماءالله هستند و این رقیقتها، همه حقایقی دارند که: «وَإِن مِّن شَيْءٍ إِلَّا عِندَنَا خَزَائِنُهُ... ﺧﺰﺍﺋﻦ ﻫﻤﻪ ﭼﻴﺰ ﻧﺰﺩ ﻣﺎ ﺍﺳﺖ ...( حجر/۲۱)
آن مخزنها، آن مراتب وجودی عالم، اینها حقایق اند، این حقایق به هم پیوسته اند که وقتی به هم می رسند می بینیم که یک حقیقت است که در همه هست و آن مقام شجون اسماء هست.
#استادصمدی_آملی
📔شرح دروس معرفت نفس
@allamedahr
✨ بسم الله الرحمن الرحیم ✨
🔴 امروز سه شنبه
۱۷ فروردین ۱۴۰۰
۲۳ شعبان ۱۴۴۲
۶ آوریل۲۰۲۱
#ذکر_روز: یا اَرْحَمَ الرّاحِمین
ای مهربان ترین مهربانان
💠 امام صادق علیه السّلام فرمودند:
أکْتُبْ وَ بُثَ عِلْمَکَ فِی إِخْوَانِکَ فَإِنْ مِتَّ فَوَرِّثْ کُتُبَکَ بَنِیکَ فَإِنَّهُ یَأْتِی عَلَى النَّاسِ زَمَانُ هَرْجٍ مَا یَأْنَسُونَ فِیهِ إِلَّا بِکُتُبِهِم
دست اندر کار نگارش باش، و علم و آگاهی خود را میان برادران ایمانی خود منتشر ساز؛ و چون از دنیا بروی، برای فرزندانت این نبشتارها را به ارث گذار؛ زیرا روزگاری پر آشوب در پیش است که مردم ـ جز با نوشتهها و کتب خود ـ نمیتوانند خویشتن را با چیز دیگری مأنوس و سرگرم سازند.
📚کافی، ج1،ص67
@allamedahr
Kayhan-۱۷ فروردین.pdf
9.11M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز سه شنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۰
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
💢امام خمینی(رحمة الله علیه):
🔻تمام خوف و ترسهایی که انسان دارد از دشمن، برای این است که خودش را میبیند؛
-اگر چنانچه دید که #خدا هست در کار، برای خدا دارد کار میکند، نمیترسد؛ برای اینکه مقدرات دست اوست، گمان نکنید که شما خودتان میتوانید یک کاری انجام بدهید، همه عجز و فقر است هرچه هست از خداست… .»
📚صحیفه امام خمینی. ج ۱۸
💢مقام معظم رهبری امام خامنهای:
🔻یك وقت هست كه ما در زندگى شخصى خود حركت اشرافگونهیى داریم بین خودمان و خدا؛ كه اگر حرام باشد، حرام است؛ اگر مكروه باشد، مكروه، و اگر مباح باشد، مباح است؛
اما یك وقت هست كه ما جلوى چشم مردم یك مانور اشرافىگرى مىدهیم؛ این دیگر مباح و مكروه ندارد؛ همهاش حرام است، حرام...
👉 🆔 @deidebaan 👈
➕با توکل بهخدا برای #انتخابات خوب، تلاش میکنیم و به لطفش امید داریم
#امام_زمان عج خودشان فرمودند حواسشان به ما هست‼️
💠 آثار روزه ی #ماه_شعبان
امام صادق صلوات الله علیه فرمودند:
🌺 «روزهی ماه شعبان ذخيره ی بنده برای #روز_قيامت است؛
بندهاى نيست كه در ماه شعبان زیاد #روزه بگیرد جز اينكه خدای تعالی امر معیشتش را اصلاح نماید و
شر دشمن از او بگرداند و
#کمترین_ثواب برای کسی که یک روز از این ماه روزه بگیرد اين است كه #بهشت بر او #واجب میشود.» 🌺
📚 امالی شیخ صدوق _ ثواب الاعمال
@besooyadamiyat
🔷 ویژگی جامعه مهدوی
از کلام رهبر انقلاب اسلامی حفظه الله -
🕊 حاکمیت جهانی عدالت و معنویت 🕊
« آن چیزی که #مهدویت مبشر آن هست همان چیزی است که همهی #انبیاء علیهم السلام ،
همهی بعثتها برای خاطر آن آمدند و آن ایجاد یک #جهان_توحیدی و ساخته و پرداختهی بر اساس #عدالت و با استفاده ی از همهی ظرفیتهائی است که خدای متعال در انسان به وجود آورده » ✅
#عدالت_جهانی #ظهور 🌹
@besooyadamiyat
🌸💚الابذکرالله تطمئن القلوب 💚🌸
✨خدایا ...
🌹در هر نَفَس تو را شکر می گزارم،
🕊تو را ستایش می کنم
🌹و به تو عشق می ورزم.
🕊تو مرا یاری کن
🌹 تا دیوارهای زندان خود ساخته ام
🕊 را فرو ریزم و از همۀ بندها رها شوم.
✨خدایا..
🌹به من بیاموز دعا کنم،
🕊عمل کنم و شجاع باشم.
🌹به من بیاموز تا دشواری های راه را بپیمایم
🕊وسرانجام در نور بیکران تو محو شوم.
🌹آنجا که (من) ناپدید می گردد،
🕊و فقط (تو) بر جای می مانی
💫الهی امین...🙏
🎏✨امروز سه شنبه↶
🌸 ۱۷ فروردین 1400 ه.ش
🎏 ۲۳ شعبان 1442 ه.ق
🌸 ۶ اوریل 2021 میلادی
🌸✨↯ ذڪر روز ؛
🎏✨《 یا ارحم الراحمین 》
✾࿐༅🍃❤️🍃༅࿐
#امیرالمؤمنین علیهالسلام میفرمایند:
ناتوانترین مردم کسی است که در دوستیابی ناتوان است، و از او ناتوانتر کسی که دوستان خود را از دست بدهد.
✾࿐༅🍃❤️🍃༅࿐
طاووسی در دشت پرهای خود را میکند و دور میریخت. دانشمندی از آنجا میگذشت، از طاووس پرسید : چرا پرهای زیبایت را میکنی؟ چگونه دلت میآید که این لباس زیبا را بکنی و به میان خاک و گل بیندازی؟ پرهای تو از بس زیباست مردم برای نشانی در میان قرآن میگذارند. یا با آن باد بزن درست میکنند. چرا ناشکری میکنی؟
طاووس مدتی گریه کرد و سپس به آن دانشمند گفت: تو فریب رنگ و بوی ظاهر را میخوری. آیا نمیبینی که به خاطر همین بال و پر زیبا، چه رنجی میبرم؟ هر روز صد بلا و درد از هرطرف به من میرسد. شکارچیان بی رحم برای من همه جا دام میگذارند. تیر اندازان برای بال و پر من به سوی من تیر میاندازند. من نمیتوانم با آنها جنگ کنم پس بهتر است که خود را زشت و بد شکل کنم تا دست از من بر دارند و در کوه و دشت آزاد باشم. این زیبایی، وسیله غرور و تکبر است. خودپسندی و غرور بلاهای بسیار میآورد. پر زیبا دشمن من است. زیبایان نمیتوانند خود را بپوشانند. زیبایی نور است و پنهان نمیماند. من نمیتوانم زیبایی خود را پنهان کنم، بهتر است آن را از خود دور کنم.
✾࿐༅🍃❤️🍃༅࿐✾
. 🌴💠 یاعلی 💠🌴
#حدیث_روز
❤️ #امیر_المؤمنین عليه السلام:
🍀 اُستُرْ عَورَةَ أخيكَ لِما تَعلَمُهُ فيكَ
🍃 به خاطر عيب هايى كه در خود مى دانى، عيب برادرت را بپوشان
📖 غررالحكم حدیث2290
╔═══❖🌹🌼🌷🌸❖═══╗
🆔 @kalame_olama313
╚═══❖🌹🌼🌷🌸❖═══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹نماهنگ محشر
فوقالعاده عالی و بسیار زیبای
شکرا یا ربی شکرا
با صدای الوسمی و
ابراهیم العبیدلی
#پیشنهاد_دانلود 👌👌👌👌👌
👆👆👆👆👆👆👆
👌👌👌👌👌👌👌
✅✅✅✅✅✅✅
@ala_allah
⚡️در فقه الخلق پنج سرفصل مهم بحثی وجود دارد!
👌سرفصل اول مباحث فقه الخلق به مقایسه اجمالی بررسی اشیاء در علوم پوزیتویستی، فلسفه و فقه الخلق می پردازد. به عنوان مثال در علوم پوزیتویستی اشیاء به سه دسته جامد، مایع و گاز تقسیم می شوند و از حیث های رسانایی، چکش خواری، واکنش پذیری، چگونگی ساختار مولکولی و... بررسی می شوند. همچنین به عنوان مثال در فلسفه احکام کلی وجود مثلِ ۱- بداهت وجود ۲- اشتراک وجود ۳- اصالت وجود و احکام سلبی آن و... مورد بحث قرار می گیرد. در فقه الخلق اموری مانند "حیث سببیت اشیاء"، "حیث انفتاحی اشیاء"، "حیث منزلت اشیاء"، "طبقه بندی اشیاء"، "سیر نزول اشیاء از عرش به سایر عوالم" و.... محل بحث قرار می گیرد.
👌در سرفصل دوم به بررسی ده دسته روایات و آیات اثبات کننده نگاه حداکثری به دین می پردازیم. آیات و روایات مرتبط با ۱- دائره تفقه، ۲- شرح اصطلاح قرانی تبیاناً لکل شئ، ۳- شرح اصطلاح قرآنی کتاب، ۴- شرح اصطلاح قرآنی الراسخون فی العلم و ۵- شرح عبارت قرآنی هَلْ يَسْتَوِي الَّذِينَ يَعْلَمُونَ وَالَّذِينَ لَا يَعْلَمُونَ، ۶- شرح اصطلاح مفتاح، ۷- شرح اصطلاح منزلت، ۸- شرح اصطلاح سبب، ۹ - شرح اصطلاح قلب و ۱۰- شرح اصطلاح سید از جمله استظهارات اثبات کننده حداکثری بودن دین هستند.
👌در سرفصل سوم مباحث فقه الخلق ۳۰ دسته از ویژگی مشترک اشیاء مانند: تسبیح همه اشیاء، منبع و مخزن همه اشیاء، ماده اولیه همه اشیاء، مراحل تنزیل همه اشیاء، مدت داری همه اشیاء، مرگ و فوت همه اشیاء، فهم و قلب همه اشیاء، اختیار و انتخاب همه اشیاء و... را بحث می کنیم.
👌در سرفصل چهارم مباحث فقه الخلق ۳۰ جدول فقهی در مقایسه با توصیفاتِ پوزیتویستی وجود دارد. به عنوان مثال "جدول فقهی تسخیر" را در مقایسه با "جدول تناوبی عناصر" نوشته ایم. همچنین در "جدول فقهی طبقه بندی اشیاء"، موجودات عالم را بر اساس سطح شعور آنها -در مقایسه با تاکسونومی- طبقه بندی کرده ایم. همچنین به عنوان مثال دیگر در جدولِ توصیف سطوح عالم خلقت(جدول هیئت عالم) عوالم مختلف خلقت را در مقایسه با نظریه پوزیتویستی منظومه شمسی - با روش تحقیق فقهی- شرح می دهیم.
👌در سرفصل پنج مباحثِ فقه الخلق محورهای ۷ گانه جدول فقهی تسخیر شامل: ۱- چگونگی ارزیابی فساد، ۲- تعریف تصرف شئ پایه، ۳- تبیین ارتباط تصرفات بشر و منایای بشر، ۴- روش شناسی مطالعات حوزه تسخیر، ۵- اصول تَکوُّن اشیاء ۶- گروه بندی اشیاء در جدول تسخیر و ۷- ساختار اطلاعات کاربردی اشیاء را شرح می دهیم.
گفتگوی دوم حجت الاسلام علی کشوری با استاد عبدالحسین خسروپناه درباره مباحث فقه الخلق - شنبه ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ - قم
⚡️متن خبر
http://nro-di.blog.ir/1399/12/30-2
#نظام_سازی_فقهی
#فقه_الخلق
#جدول_فقهی_هیئت_عالم
@olgou4
⚡️درباره جدول فقهی تسخیر
👌بعد از تتبع در آیات و روایات با حدود ۳۰ دسته از ویژگی های مشترکِ اشیاء آشنا شده ایم؛ که درایه و دقت در این ویژگی ها سطح عقلانیت شیعه را در مواجهه با مدرنیته ارتقاء می دهد.
👌در عباراتی مانند "لکل شئ"، "ان من شئ"، "کل شئ" و... ویژگی های مشترک اشیاء بحث شده است و نتیجه ی دقت در این گزاره های عمومی و بنیادین پیدایش یک نگرش خاص به اشیاء و بالتبع پیدایش یک الگوی جدید برای تصرف در عالم است. به عنوان مثال همه اشیاء عالم خاصیتی نهائی دارند و اصطلاحاً هر شئ سببی برای یک امر محسوب می شود. آشنائی با حیث سببیت اشیاء؛ زمینه تغییر در الگوی تصرف بشر در عالم را فراهم می آورد. (فَجَعَلَ لِكُلِّ شَيْءٍ سَبَباً - کافی جلد ۱ - رِبْعِيِّ بْنِ عَبْدِ اَللَّهِ عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ).
👌در ویرایش اولِ جدول فقهی تسخیر - که اشیاء عالم را در ۱۵ گروه طبقه بندی کرده است- با مجموعه ای از اسباب روبرو هستیم؛ که آموزش آن به بشر، الگوی تصرف بشر را در عالم تغییر می دهد.
حجت الاسلام علی کشوری - گفتگو با استاد خسروپناه - پنج شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ - قم
#جدول_فقهی_تسخیر
#ویژگی_های_مشترک_اشیاء
@olgou4
⚡️صورت صحيح در تعريف ِ اشیاء چیست؟
👌تعریف در "الگوی ساخت"، با تعریف در منطق صورت و تعریف در منطق سیستمی تفاوت دارد. همانطور که قبلاً گفته ایم: در "الگوی ساخت" بعد از انتخاب موضوع، برای آن موضوع -با روش تحقیق فقهی- تعریف، تصویر و تصمیم نوشته می شود. روش تعریف فقهی، صورتی رشد یافته برای تبویب فکر است؛ که نتیجه اش انتقال تأثيرگذار معرفتِ نسبت به اشیاء به انسانِ مستمع تعریف است.
👌انتقال معرفت از انسان تعریف کننده شئ به انسان مستمعِ تعریف؛ مستلزمِ رعایت اصولی مانند: ۱- بیان مبتنی بر ظرفیت، ۲- بیان مبتنی بر تأمل، ٣- بيان مباني بر مُکث، ۴- بیان مبتنی بر رفق، ۵- بیان مبتنی بر مقایسه، ۶- بیان مبتنی منزلت، ۷- بیان مبتنی بر انفتاح، ۸- بیان مبتنی بر سیاق و ۹- بیان مبتنی بر کمّ است.
👌رعایت اصول نه گانه فوق در "صورت بندی یک تفکر" در واقع نوعی توسعه در صورت بندی فکر نسبت به صورت بندی شکل اول در منطق صوری (به قول فرنگی ها) محسوب می شود. در آینده صورت بندی تعریف در الگوی ساخت را با روش تفکر سیستمی هم مقایسه خواهیم کرد.
حجت الاسلام علی کشوری- گفتگوی مقدماتی درباره روش تعریف اشیاء - در جمع برخی طلاب مدرسه هدایت - جمعه انتظار ۲۹ اسفند ۱۳۹۹
#روش_تعریف_اشیاء
#الگوی_ساخت
#نقایص_منطق_صورت
@olgou4
⚡️بررسی ۲۰۰ شئ پر کاربرد در زندگی بشر از حیث سببیت
👌یکی از سرفصل های بحثی فقه الخلق، جدول تسخیر است. این جدول فقهی تبیین کننده الگوئی جدید برای تصرف بشر در عالم است و در فضای مقایسه با الگوی فعلی "تصرف در طبیعت" به محوریتِ مطالعاتِ عنصر پایه مطرح شده است.
👌سرفصل های این جدول فقهی به هفت پرسش شامل: ۱- فساد و ریشه های آن در اندیشه پیامبران کدام است؟، ۲- تعریف تصرف شئ پایه چیست؟، ۳- چه ارتباطی میان تصرف در عالم و منایای بشر وجود دارد؟، ۴- روش تعدیل منایا و روش شناسائی خاصیت نهائی اشیاء چیست؟، ۵- سیر تَکَوُّن اشیاء چگونه است؟، ۶- جدول تسخیر اشیاء عالم را چگونه طبقه بندی می کند؟، ۷- ساختار "اطلاعات پیوسته هر شئ" از نظر فقه چیست؟ پاسخ می دهد.
👌 در مجموع و بعد از بررسی پرسش های اصولی فوق الذکر در اولین ویرایش جدول فقهی تسخیر حدود ۲۰۰ شئ پر کاربرد در زندگی بشر را از حیث سببیت و خاصیت نهائی بررسی می کنیم. به عبارت بهتر جدول فقهی تسخیر، جدول معرفی اسباب مورد نیاز در زندگی بشر است و آموزش و درایه در آن؛ بی نیازی از مطالعات پوزیتویستی را زمینه سازی می کند. به فضل الهی
👌جدول فقهی تسخیر از ثمراتِ اولیه بررسی ویژگی های مشترک اشیاء -با روش تحقیق فقهی- است و کارکردهای آن با محصول کار فلاسفه مسلمان در بررسی احکام کلی وجود مقایسه می شود.
حجت الاسلام علی کشوری- گفتگوی چهارم با استاد عبدالحسین خسروپناه - دو شنبه ۲ فروردین ۱۴۰۰ هجری شمسی - قم مبارک
#جدول_فقهی_تسخیر
#نظام_سازی_فقهی
#فقه_الخلق
@olgou4
⚡️ ۴۰۰ تصمیم برای تحول در نظام برنامه ریزی!
👌بسته اولویت های ۱۲ گانه تمدنی، متکی به ۱۲ نظریه فقهی است و حدود ۴۰۰ تصمیم زیرساختی، مشارکتی و ارتباطی را برای اداره جامعه -به مجلس، دولت و قوه قضاییه- پیشنهاد می نماید. به عنوان مثال در برنامه تغییر هویتِ مسکنِ کشور، ۱۵ تصمیم و اقدامِ مشخص پیشنهاد شده است؛ که هویت مسکن را به نفع مردم تغییر می دهد.
👌 به عبارت بهتر اولویت های ۱۲ گانه تمدنی در مواجهه تمدنی با ۱۷ محور سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ تعریف می شود و در مقابل ۱۶۹ هدف فرعی این سند، ۴۰۰ هدف فرعی را دنبال می کند.
👌بارها تأكيد کرده ایم که کلی گوئی درباره اسلام، قتلگاه جمهوری اسلامی و زمینه ساز انحلال انقلاب در نظم پیشنهادی استکبار و اسناد بین المللی است.
حجت الاسلام علی کشوری- در جمع برخی از طلاب مدرسه هدایت- چهارشنبه ۴ فروردین ۱۴۰۰ هجری شمسی - قم
⚡️لینک خبر:
http://nro-di.blog.ir/1400/01/04
#نظام_سازی_فقهی
#اولویت_های_تمدنی
#سند_توسعه_پایدار_2030
@olgou4
857.7K
🔉 پیشخوان صوتی :چهار نکته درباره اولویت های ۱۲ گانه تمدنی...
#نظام_سازی_فقهی
#اولویت_های_تمدنی
#ویژه_نمایندگان_مجلس
@olgou4
⚡️پرسش از طلاب مدرسه هدایت
👌چه ارتباطی میان "تنظیم روابط انسانی" سیزده گانه (مفهوم اصلی الگوی پیشرفت) و اولویت های تمدنی ۱۲ گانه برقرار است؟
❓شرح سؤال: ارتباط اولویت های تمدنی ۱۲ گانه با مفهوم اصلیِ الگوی پیشرفت اسلامی را شرح دهید؟ به عبارت بهتر: مفهوم اصلی الگوی پیشرفت، "تنظیم روابط انسانی" است و پایه های اصلی روابط انسانی -در همه زمان ها و مکان ها- شامل ۱۳ حوزه ۱- رابطه فرد با امام و مسئول، ۲- رابطه فرد با معلم، ۳- رابطه فرد با خانواده، ۴- رابطه فرد با همسایه، ۵- رابطه فرد با دوست، ۶- رابطه فرد با شریک شغلی، ۷- رابطه فرد با طرف معامله، ۸- رابطه فرد با دشمن، ۹- رابطه فرد با همسفر، ۱۰- رابطه فرد با فقیر، ۱۱- رابطه فرد با یتیم، ۱۲- رابطه فرد با ابن سبیل و ۱۳- رابطه فرد با مهمان است.
#نظام_سازی_فقهی
#تنظیم_روابط_انسانی
#اولویت_های_تمدنی
@olgou4