🔴 یک پهپاد جولانی توسط قبایل لبنانی هدف قرار گرفت و ساقط شد.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
اخبار مقاومت اسلامی
🔴گروهک های تروریستی الجولانی یک پادگان ارتش لبنان در اطراف شهر مرزی جرماش را گلوله باران«دو تیر موشک
🔴8 مجروح در نتیجه حمله راکتی تروریست های الجولانی در منطقه مرزی شمالی هرمل لبنان به بیمارستان های آن سهر منتقل شدند
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴 حماس: عملیات تبادل امروز نشان داد فلسطینیان تعیین کننده شرایط روز پس از جنگ هستند
حازم قاسم سخنگوی جنبش حماس اعلام کرد:
ما امروز با مرحله جدیدی از موفقیتهای مردم فلسطین در مجبور ساختن اشغالگران برای ادامه عملیات آزادی اسرای قهرمان فلسطینی مواجه هستیم و ملت موفق به شکستن خطوط ایجاد شده توسط اشغالگران شد.
تبادل اسرای امروز حامل پیام واضح گردان های القسام بود مبنی بر اینکه مردم و مقاومت شرایط روز پس از جنگ را تعیین میکنند و نه هیچ قدرت خارجی دیگری.
گردان های القسام ثابت کردند شهادت رهبران آن عزم آنان برای دستیابی به اهداف و ادامه انسجام و حمایت توده های مردمی را افزایش داد، چنانچه امروز در مناطق مرکزی نوار غزه شاهد آن بودیم.
یکی از پیام های عملیات تبادل امروز نمایان شدن توهمات نتانیاهو برای دستیابی به چیزهایی بود که پیروزی مطلق بر مردم ما و مقاومت آن نامیده می شد.
توده های مردم فلسطین همچنان از مقاومت و فرزندان آن حمایت کرده تا ثابت کنند تلاش اشغالگران جنایتکار برای جدایی آنان از مقاومت با شکست مواجه شده است.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴وزیر خارجه الجزایر وارد دمشق سوریه شد.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴لبنان: تا کنون سه فروند پهپاد شاهین پس از پرتاب توسط تحریر الشام از خاک سوریه بر فراز خاک لبنان سرنگون شدند.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
✍پروژه ناامن سازی واشغال لبنان به پیمانکاری تروریست های الجولانی و پشتیبانی سه محور آمریکا ـ رژیم صهیونسیتی و ترکیه آغاز شد...
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
اخبار مقاومت اسلامی
🔴 حماس: عملیات تبادل امروز نشان داد فلسطینیان تعیین کننده شرایط روز پس از جنگ هستند حازم قاسم سخنگو
🔴شرایط اسرای آزاد شده حاکی روش های سرکوبگرانه اشغالگران در زندانها است
جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در بیانیهای اعلام کرد:
🔻شرایط جسمانی زندانیان آزاد شده فلسطینی در پنجمین دور از توافق تبادل اسرا که امروز ظهر انجام شده مجدداً حاکی از وضعیت غم انگیز زندگی اسرای ما در زندان های رژیم اشغالگر است.
🔻جهان امروز شاهد تفاوت زیادی میان تعامل انسانی و اخلاقی مقاومت با زندانیان اشغالگر در مقابل رفتار سرکوبگرانه و وحشیانه اشغالگران با اسرای ما است.
🔻انتقال ۷ اسیر به بیمارستانها بلافاصله پس از آزادی آنها به بیمارستان ها از جمله شیخ جمال الطویل از رهبران آزاد شده نشان دهنده روش مدیریت زندان های اشغالگران در حملات و سرکوب علیه اسرای فلسطینی بدون توجه به سن آنان یا شرایط دشوار جسمانی آنها است که بسیاری از این اسرا در چارچوب سیاست دولت اشغالگر افراطی برای قتل آرام علیه اسرا در معرض آن قرار دارند.
🔻ما نسبت به ادامه شکنجه و سرکوب و اهمال پزشکی علیه اسرای خود هشدار می دهیم. ما بار دیگر میثاق خود را تجدید می کنیم تا برای آزادی اسرا با وجود مخالفت اشغالگران از هیچ تلاشی دریغ نکنیم.
🔻ما توده های مردم قهرمان خود و گروه های مقاومتی و موسسات حقوق بشری و نهادهای بشردوستانه را دعوت می کنیم تا به مسئولیت های خود پایبند بوده و برای حمایت از جنبش اسرا تلاش همه جانبه انجام دهند.
جنبش مقاومت اسلامی - حماس
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴اعمال سیاست گرسنگی علیه اسرای فلسطینی در زندانهای اشغالگران
🔻شادی البرغوثی اسیر آزاد شده در چارچوب توافق طوفان الاحرار اعلام کرد:
🔻ما در زندان های اشغالگران در شرایط دشوار و سختی زندگی کردیم.
🔻حتی لحظاتی پیش از آزادی ما توسط نیروهای اشغال مورد آزار و اذیت قرار گرفتیم.
🔻اشغالگران ما را از حق درمان در زندان محروم کردند.
🔻من به دلیل اعمال سیاست گرسنگی توسط اشغالگران حدود ۳۵ کیلوگرم وزن خود را از دست دادم.
🔺من برای اولین بار در ۴۵ سال به خانوادهام پیوستم.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴قبایل شیعه لبنانی:ما یک تانک تروریست های الجولانی را هدف قرار دادیم که سعی داشت به مرزهای ما نفوذ کند
🔺تمامی خدمه آن کشته و زخمی شدند
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
⚠بخشی از متن یاداشت اجرایی آمریکا علیه ایران که ترامپ آن را قبل از دیدار با نتانیاهو امضا کرد و در رسانه ها کمتر به آن پرداخته شد:
▪1- ایران نباید سلاح هستهای و موشک بالستیک قارهپیما داشته باشد
▪2- باید با توسعه موشکی و همچنین سایر تسلیحات و توانمندیهای نامتعارف و متعارف ایران مقابله کرد
▪3- شبکه تروریستی ایران باید خنثی شود
▪در ادامه این یادداشت دستوراتی به وزارت خانه های آمریکا برعلیه ایران داده شده است
▪وزارت خزانهداری آمریکا: اعمال فشار اقتصادی حداکثری بر دولت ایران ازجمله تحریم و اعمال میکانیسم های اجرایی علیه افرادی که تحریم را دور میزدند
▪وزارت خارجه آمریکا: اجرای کارزاری برای صفر رساندن صادرات نفتی ایران با همکاری وزارت خزانه داری و همچنین اصلاح معافیت تحریمی
▪نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل: همکاری با متحدان واشنگتن برای بازگرداندن تحریم ها و محدویت های بین المللی (مکانیسم ماشه)
👈همچنین در این یادداشت ذکر شده است که ایران حامی تروریست است و دستیابی ایران به سلاح هسته ای جهان متمدن را تهدید می کند!
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is