eitaa logo
سپاه سایبری
4.5هزار دنبال‌کننده
5.3هزار عکس
8.8هزار ویدیو
20 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 مسلمان‌نما‌های مارکسیست ⭕️ مجموعه مستند "به نام خلق" به روایت اعضای سابق سازمان مجاهدین خلق از ابتدای شکل‌گیری تا امروز آن می‌پردازد. گروهی تروریستی که یک بسم الله به اول عقاید مارکسیستی خود اضافه کردند. 📥 دانلود و تماشا در عماریار @AmmarFest
▪️تلفن پاناسونیک ژاپنی روی میز رئیس جمهور آمریکا یادتونه؟! اینم فرش تبریز توی وزارت خارجه بریتانیا 💬 جعفر یوسفی
12.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺باری که جهادی‌ها از روی دوش دولت برداشتند! 👈گروه‌های جهادی در مناطق جنوب کرمان اقدامات زیادی انجام داده‌اند ولی یکی از کارهایی که کرده‌اند، بازسازی برخی شهرک‌ها و روستاها و تمرکز امکانات برای آنهاست، کاری که اگر نمی‌شد، کار دولت برای خدمات‌رسانی به روستائیان در دل کوه‌ها و مناطق صعب‌العبور، سخت‌تر بود
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ گزارش شبکه ترکیه از رزمایش ایران در خلیج فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ قصه پرغصه ➖ روایتی اجمالی از ماجرای ◀️ بیش از ۴۵ روز است که کارگران شرکت نیشکر هفت تپه در هوای ۵۰ درجه شوش به خیابان می‌آیند تا مطالبات خود را مطرح کنند. تا اعلام کنند که «از کارفرمای شرکت و بخش خصوصی خلع ید شود»، «حقوق‌های معوقه فوری پرداخت شود» و «کارگران اخراجی به کار برگردند» اما هیچکس جواب درستی به آن‌ها نداده است. 🔺 ماجرای هفت تپه یکی از چندین داستان پردرد خصوصی‌سازی است و کارگران هفت، مشتی نمونه خروار.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آمریکا گرفتار طوفان، کرونا و اعتراضات،‌ ترامپ سرگرم بازی گلف 🔹در حالی که آمریکا گرفتار شیوع فزاینده ویروس کرونا، نزدیک شدن طوفان آیسایاس به فلوریدا و تظاهرات علیه نژادپرستی در پورتلند و دیگر شهرها است، ترامپ بار دیگر به زمین گلف خود به ایالت ویرجینیا رفت تا تعطیلات آخر هفته را آنجا سپری کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وزير اطلاعات: آمریکایی‌ها هنوز باور نکردند که جمشید شارمهد در ایران دستگیر شده است
▪️جنایات گروهک تروریستی تندر چه بود؟! 🔻گروهک تروریستی تندر در سال ۱۳۸۳ توسط فردی به‌نام «فتح‌الله منوچهری» ملقب به «فرود فولادوند» تشکیل شد. 🔻پس از ناپدید شدن «فرود فولادوند» فرد دیگری به‌نام «جمشید شارمهد» به‌عنوان مسئول این گروهک معرفی گردید. 🔻نخستین عملیات تروریستی این گروهک در ایران در سال۸۷ در شیراز صورت پذیرفت که طی آن عوامل تروریست این گروهک با کارگذاشتن یک بمب ۸ پوندی در میان عزاداران حسینۀ شهدا متعلق به کانون رهپویان وصال شیراز باعث به‌شهادت‌رسیدن ۱۴تن و مجروحیت ۲۰۰ تن دیگر شدند. 🔻دومین عملیات تروریستی این گروهک در روز ۳۰خرداد۸۸ در حرم حضرت امام خمینی(ره) صورت گرفت، که البته فرد بمب‌گذار موفق به واردکردن محمولۀ انفجاری به حرم حضرت امام(ره) نشد و بمب را در مقابل کفشداری حرم منفجر کرد که بر اثر انفجار آن ۸ تن از هم‌وطنان مجروح شدند. 🔻انفجار در مقابل منزل امام جمعه نهاوند در ۲۴دی۱۳۸۸ از دیگر اقدامات تروریستی انجمن پادشاهی است. این گروهک در ترور شهید مسعود علی‌محمدی از دانشمندان صنعت هسته ای کشور نیز نقش داشت. 🔻از دیگر طرح‌های تروریستی ناموفق این گروهک می‌توان به طرح انفجار مخازن و خطوط انتقال نفت در بندر گناوه، بمب‌گذاری در حرم حضرت معصومه(س) و مجلس شورای اسلامی اشاره کرد که این طرح‌ها نیز عقیم ماند و اجرایی نشد.
▪️‏بذارید مراحل چرخه‌ی رسانه‌ای یک شایعه مبهم و تبدیل شدنش به چماق روی سر مردم رو براتون تعریف کنم؛ ۱. بی‌بی‌سی فارسی به نقل از ناکجاآباد یک “شایعه” رو منتشر می‌کنه. ۲. روئیترز به نقل از بی‌بی‌سی فارسی این روتبدیل به “خبر” می‌کنه. ۳. اسرائیل و صدای امریکا و رادیو فردا این خبر رو به نقل از روئیترز منتشر می‌کنن و به افکارعمومی غرب و دولتمردان امریکا فشار میارن که عکس العمل نشون بده. ۳.دولت امریکا برای ادب کردن مردم ایران واکسن احتمالی کرونا رو درلیست تحریم های خودش علیه ایران قرار میده. نهایتا ‎سربازخبرنگار های بی‌بی‌سی جایزه آزادی بیان می‌گیرن 💬 بیگانه عریان ▪️‏رد دادگی به شیوه بی‌بی‌سی. منبعی که گزارش داده برای خودشان هم ناشناس است. امکان تایید اطلاعات وجود ندارد. با هیچ شواهد دیگری مقایسه نشده. گزارش فاقد اسامی، کد ملی و هر نوع داده‌ای است که امکان صحت‌سنجی داشته باشد. قرار است ما به خاطر حسن سابقه و نیت پاک بی‌بی‌سی این را باور کنیم. 💬 احسان منصوری
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺پرستاری که از لب مرز مرگ برگشت 🔹خانم قربانی پرستار قزوینی که در حین جهاد با کرونا، خود نیز درگیر این ویروس منحوس شده و تا پای مرگ رفته بود با صدای زنگ تلفن دخترش به دنیا برگشت
⭕️ اگر شما نمی‌خواهید ببینید، ما می‌بینیم! ➖پیشنهاد وقیحانه روزنامه سازندگی () برای عبور از بحران: بازگشت به سیاست‌های ! 🔹گویا کارگزاران خودشان را به خواب زده‌اند که وضع فعلی کشور میراث همان بنیان غلطی است که هاشمی بنا نهاد. هاشمی بود که را پایه‌گذاری کرد. او بود که برای اشرافیت مقامات و بلااشکال بودن له شدن ضعفا، زیر چرخ‌هایِ توسعهِ سرمایه‌داری، تئوری پردازی می‌کرد. 🔸اصلا مگر سیاست‌های دولت فعلی که فرزندخوانده دولت هاشمی است تفاوتی با آنچه هاشمی بنا نهاد، دارد. جز آنکه با سرعت بسیار بیشتری مشغول اجرای مو به موی سیاست‌های است؟ خصوصی‌سازی‌های افسار گسیخته در صنعت، آموزش، بهداشت و درمان، فجایع آبان ۹۸، تسریع در روند انحلال در نظام سلطه از طریق پذیرش ساز و کارها و اجرای توافق‌ها، میراث هاشمی است.