💧💧💧💧💧💧
روند محدودسازی شیعیان در پاکستان
💧💧💧💧💧💧
حمایتهای شیعیان و مردم پاکستان از انقلاب اسلامی ایران و گسترش جنبش شیعیان منجر به اتخاذ سیاستهای محدودسازی شیعیان توسط حکومت این کشور گردید.
۷ تیر ۱۴۰۲
شیعیان در دو مقطع زمانی، تاثیرگذاری بیشتری در فضای سیاسی پاکستان داشتهاند. اولین مرحله قبل از تشکیل کشور مستقل پاکستان و مرحله دوم پس از استقلال آن کشور بود. شیعیان نه به عنوان شیعه بلکه به عنوان بخشی از جمعیت مسلمان شبه قاره هند در ایجاد و توسعه پاکستان کمک شایان توجهی کردند.
متن کامل و مفصّل را در اینجا ببینید و بخوانید 👇
https://syaaq.com/21651
منبع: ماهنامه دین و بینالملل، خردادماه ۱۴۰۲، به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
🔻🔻🔻🔻🔻🔻
حسینیون آذربایجان
چشم انداز
و چالشهای حزب الله قفقاز
🔺🔺🔺🔺🔺🔺
۲۷ خرداد ۱۴۰۲
«موسسه خاورمیانه» مستقر در واشنگتن، در یادداشتی به قلم «پیمان اسدزاده» در تاریخ ۱۲ ژوئن ۲۰۲۳، به معرفی جنبش مقاومت اسلامی آذربایجان یا همان «حسینیون» پرداخته است.
آنچه در ادامه میآید تنها ترجمهای از این یادداشت است و "سیاق" موضعی در رد یا اثبات گفتههای نویسنده آن ندارد. 👇
https://syaaq.com/21092
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبرانقلاب: من خودم را از جهت رسيدگی به فرزندانم، بخشی مدیون این مرد و کتاب این مرد میدانم. ۱۳۸۶/۱۰/۱۵
▪️ سالگرد درگذشت آقای آذریزدی نویسنده کتاب قصههای خوب برای بچههای خوب
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از خوشخبر
🤝🎁 پویش توزیع دستگاه کولر آبی
پویش «نسیم احسان» با توزیع ۱۶۰ دستگاه کولر آبی به مناسبت عید غدیر اجرا شد. این پویش همزمان در سراسر کشور انجام شد و همچنان در حال اجراست.
بیشتر بخوانید
📆 ۱۴۰۲/۴/۱۷
#اجتماعی
🇮🇷 خـــــ♥️ــوشخبـر 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3193438243C5161aeab75
هدایت شده از کانال مشرق
📣سامانه جستجوی شغل رونمایی شد
🔸سامانه جستجوی شغل برای ارتباط بین کارجویان و کارفرمایان با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی رونمایی شد.
معاون کارآفرینی وزیر تعاون:
🔹با طراحی و راهاندازی این سامانه با وجود اینکه هنوز به صورت رسمی رونمایی نشده است تاکنون ۳۲ هزار نفر کارجو ظرف یک ماه گذشته در این سامانه ثبتنام کردهاند.
🔹همچنین ۲۷۰۰ کارفرما نیز از طریق کاریابیها یا به صورت آزاد در این سامانه ثبتنام کرده و بیش از ۶۱ هزار و ۴۲۴ فرصت شغلی هم در این سامانه معرفی شده و ۲۷۳۲ نفر در این مدت مشغول کار شدهاند.
@mashreghnews_channel
هدایت شده از کانال مشرق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥عملکرد سامانه جستوجوی شغل چگونه است؟
🔸سامانه جستوجوی شغل محلی است که کارفرمایان برای درخواست نیروی کار مورد نیاز خود به سامانه مراجعه و نسبت به ثبت اطلاعات خود اقدام میکنند.
🔹کسانی که کارجو هستند نیز میتوانند اطلاعات خود را ثبت تا کار مورد نظر را پیدا کنند.
@mashreghnews_channel
هدایت شده از کانال مشرق
📸این تصویر برای اولین بار در تاریخ کشور عراق ثبت شد
🔸اولین جشن رسمی عید غدیر که حکومت عراق در تالار عراق باحضور همه مسئولان بلندپایه و رؤسای سه قوه، لیدرهای احزاب، نمایندگان مجلس و سفرای کشورهای حاضر در بغداد آن را برگزار کرد.
@mashreghnews_channel
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
حکم رئیس سازمان اداری استخدامی کشور باطل شد
🔹هیئت عمومی دیوان عدالت اداری رأی به ابطال حکم «میثم لطیفی» رییس سازمان اداری استخدامی کشور داد.
🔹طبق اعلام این رأی، انتصاب میثم لطیفی به ریاست سازمان اداری و استخدامی کشور به دلیل عضویت وی در دانشگاه امام صادق(ع) به عنوان یک نهاد غیردولتی و غیرانتفاعی، غیرقانونی است و از این رو حکم انتصاب وی که از سوی رییس جمهور کشورمان صادر شده بود، ابطال میشود.
tn.ai/2923264
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
مکلفشدن وزرا به پاسخ ابهامات در کمترین زمان ممکن
🔹رئیسجمهور در جلسه هیئت دولت بر ضرورت پاسخگویی سریع، اثرگذار و مستدل دستگاهها به شبهاتی که در مورد حوزههای تخصصی دولت مطرح میشود، تاکید و وزرا را مکلف کرد نسبت به ابهامات مطرح شده در کمترین زمان ممکن پاسخ دهند.
tn.ai/2923380
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
واکنش سخنگوی دولت به رأی دیوان عدالت اداری درباره لطیفی
بهادری جهرمی:
🔹قانون و رویه حقوقی، بهرهگیری از ظرفیت استادان و اعضای هیأت علمی دانشگاههای آزاد و غیردولتی در مناصب اجرایی را مجاز دانسته است.
🔹انتصاب اعضای هیأت علمی دانشگاههای آزاد و غیردولتی براساس قانون صورت گرفته و مغایرتی با قوانین و مقررات ندارد.
🔹دولت اقدامات حقوقی لازم را از طریق معاونت حقوقی ریاست جمهوری برای اعتراض به رأی اخیر دیوان عدالت اداری و اصلاح آن انجام داده است و منتظر بررسی نهایی از سوی قوه قضاییه هستیم.
@TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری فارس
سازمان سنجش: هیچ کنکوریِ متقلبی الان دانشجو نیست
🔹در کنکور ۱۴۰۱ از ۸۵۰ نفر تجهیزات الکترونیکی گرفته شد و آنها از شرکت در کنکور محروم شدند. ۱۰۴۵ نفر هم نتیجۀ کنکورشان شبههدار بود؛ یعنی برخی نتیجۀ کنکورشان با سوابق تحصیلیشان همخوانی نداشت و برخی هم پاسخنامهشان بهطور غیرمتعارفی مشابه یکدیگر بود.
🔹از افرادی که کنکورشان شبههدار بود در ۲۰ مهر، ۴ آذر و ۱۶ دی ۱۴۰۱ در چند درس آزمونِ دوباره گرفته شد و فقط ۱۳۵ نفر نمرۀ قبولی گرفتند و از ادامۀ تحصیلِ بقیه جلوگیری شد.
🔹این افراد رفتند به کمیسیون اصل نود شکایت کردند و گفتند قانون تخلفات مربوط به داوطلبان است نه دانشجویان. مجلس نیز با مصوبهای حرف این افراد را تایید کرد و این داوطلبان با شکایت به دیوان عدالت خواهان برگشت به دانشگاه شدند اما با توجه به اینکه قبل از تصویب قانون این افراد از تحصیل منع شدند به آنها اجازۀ تحصیل در دانشگاه نمیدهیم.
@Farsna - Link
35.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💝 گروه سرود یاس رحماء 💝
🎉باز هم دختران جمعیت رحماء دور هم جمع شدند و برای امیر المومنین علیه السلام سرود اجرا کردند.
🌸ان شاء الله که در پناه امیر المؤمنین (ع) همه ی دختران سرزمینمون عاقبت بخیر بشن🙏
#بانوی_رحمایی
#غدیر #عید_غدیر
_________💜🧕💜__________
🆔@MAHYA_BAN00
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
✍️ بیانیه نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان درباره حمله تروریستی به کلانتری ۱۶
◻️ اقدام تروریستی صبح روز شنبه و حمله به کلانتری ۱۶ زاهدان که منجر به شهادت دو تن از نیروهای جان بر کف انتظامی گردید، در ادامه ی توطئههای ابتر دشمنان برای ایجاد تفرقه و ضربه به مردم نجیب و صبور سیستان و بلوچستان صورت پذیرفت.
◻️ در ورای این اتفاق ناگوار، وقایع ۸ مهر زاهدان و رخدادهای پس از آن باید مورد بررسی و تحلیل قرار بگیرد. مسئله اساسی، بررسی جامع، دقیق، منصفانه و برخورد متناسب و بازدارنده با متخلفان است از هر ناحیهای که باشند. لذا تشکیل پرونده برای عوامل شهادت عدهای از مردم که به ناحق تیر خوردند و شهید و جانباز شدند؛ عوامل شهادت بسیجیان و پاسداران؛ عوامل آشوبگری در خیابانها و خدشه به اموال عمومی و خصوصی؛ عوامل التهابآفرین با بیانیه، توئیت، سخنرانی و امثال اینها و سپس رسیدگی سریع، برخورد قاطع و اطلاعرسانی برای هر کدام مسألهای مهم و اساسی است.
📎 متن کامل
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
🖌#یادداشت_روز
#محمد_ایمانی
🔹جوخههای ترور امید و مأموریت مسمومسازی
۱) امید و نشاط و شادمانی ملت ایران، دشمن دارد؛ چون ملت ما دشمنانی عنود دارد. دشمنانی که حال و روز خوبی ندارند و در میانه پریشان حالی، از این که ملت ایران را پرنشاط ببینند، دوچندان کلافه میشوند. آنها، ایران را بههم ریخته و ناامن میخواستند، اما خود گرفتار شدند. وضعیت بالینی معارضان نه فقط خوب نیست بلکه بدحالی،گریبانشان را گرفته است. بنابراین وقتی جشن و شادمانی ملت ایران در عید امامت امیرمومنان(ع) را میبینند، کُفری میشوند. آن از حال و روز آمریکا که پشت سر هم طی دهه اخیر، شکستهای تحقیرآمیزی را تجربه کرده و رقیبانش در حیاطخلوتهای او مانور پیروزی میدهند، آن از وضعیت اروپای بیمار که به خاطر ترکیب و تصاعد بحرانها به نقطه انفجار رسیده، آن از شکست نقشه نتانیاهو در غزه و جنین و تشدید بحران داخلی در تلآویو، این هم از حال و روز اپوزیسیون بخت برگشته ایرانی، که لافزنترینشان، بهخاطر تحمیل خسارات هنگفت به دولت میزبان (آلبانی) توبیخ و تحقیر شد.
۲) در بازنمایی وضعیت غرب، روایت روزنامه گاردین کفایت میکند که اواخر فروردین امسال نوشت: «فلاکت و زوال بر غرب حاکم شده است. حرکت رو به جلو و پیشرفت، نه تنها متوقف، بلکه معکوس شده. معیار مرگ و زندگی را در نظر بگیرید: دولت بریتانیا پس از کاهش بیسابقه امید به زندگی از زمان جنگ جهانی دوم، مجبور شد افزایش سن بازنشستگی را به تعویق بیندازد. در آمریکا، امید به زندگی طی دو سال، دو سال کاهش یافت که بزرگترین کاهش قرن اخیر محسوب میشود. میزان خودکشی در دو دهه اخیر در دو سوی اقیانوس اطلس، ۳۰ درصدی افزایش یافته. رکود و زوال در بسیاری از مناطق غرب، به ویژگی تعیین کننده روزگار تبدیل شده است. به ما وعده داده شده بود که بازار آزاد، رونق بیپایانی را به همراه خواهد داشت. اما مدل اقتصادی در اطراف ما در حال تجزیه است و نادیده گرفتن بوی تعفن ناشی از آن، هر روز دشوارتر میشود. کاهش امید به زندگی ناشی از افزایش مصرف مواد مخدر در آمریکا چه چیزی را نشان میدهد؟ در شرایطی که تمدن ما با چالشهای وجودی فزاینده مواجه است، رکود و زوال تا چه اندازه سریع میتواند به سقوط آزاد تبدیل شود؟ برای اندیشیدن در مورد پیامدهای وحشیانه، نیازی به تخیل ندارید؛ بهخصوص اگر سیاستمداران نتوانند پاسخ قانع کننده ارائه دهند. زندگی ما در حال کوتاه شدن و رفاه ما در حال سقوط است و امنیت ما از بین میرود. این، شرایط ناامیدکننده و تلخی است»....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/268757
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹سازمان سیا در کشورهای دیگر روزنامهنگاران را استخدام کرده است
🔸کارشناس آمریکایی گفت: هزاران روزنامهنگار در لیست حقوق و دستمزد سازمان سیا قرار دارند. آنها قرار نیست این کار را در ایالات متحده انجام دهند.
رابرت اف کندی جونیور، وکیل، نویسنده و برادرزاده رئیسجمهور سابق آمریکا گفت: آمریکا تقریباً در همه کشورهای جهان بودجه روزنامهنگاری را تأمین میکند. صاحب روزنامه است. هزاران روزنامهنگار در لیست حقوق و دستمزد خود دارد. آنها قرار نیست این کار را در ایالات متحده انجام دهند.
وی افزود: اما در سال ۲۰۱۶، پرزیدنت اوباما این قانون را تغییر داد تا اکنون برای سیا تبلیغ برای آمریکاییها قانونی شود. ما نمیتوانیم به جنگ اوکراین و چگونگی شکلگیری این روایت در ذهن آمریکاییها نگاه کنیم و بگوییم که سیا هیچ ربطی به این موضوع نداشته است.
حال سؤالی که در ذهن ایجاد میشود این است که بودجه روزنامهنگاری سیا در ایران چگونه است و به دست چه جریاناتی
میرسد؟
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از خبرگزاری ایکنا
🔰تلاش برای فهم آسان نهجالبلاغه برای آحاد مردم
♦️رونمایی از ترجمه آسان نهجالبلاغه و تجلیل از بهرام رحیمی و دیگر مترجمان این اثر شب گذشته در مسجد الزهرا(س) تهران برگزار شد.
🔗 iqna.ir/00HQY3
🆔 @iqnanews
هدایت شده از خبرگزاری ایکنا
🔰قرآن خطی طلاکوب با قدمت ۴۰۰ ساله در کتابخانه انگلیس
🔹یک نسخه خطی طلاکوب از قرآن کریم که قدمت آن به ۴۰۰ سال پیش بازمیگردد در کتابخانه چتام انگلیس نگهداری میشود. یک فرد ناشناس این کتاب را در سال ۱۷۴۷ به کتابخانه چتام هدیه داده است.
🔗 iqna.ir/00HQaX
🆔 @iqnanews
هدایت شده از دولتِ دین | اندیشکده مرصاد
⭕️ انصارالله از ابتدای فعالیت به دنبال احیای امامت زیدی بوده است
نوشتار: زاید جابر
ترجمه و تلخیص: احمد حاجی صادقیان
بر هیچ کس پوشیده نیست که جنبش انصارالله، همیشه به دنبال احیای تفکر امامت زیدی در یمن بوده است که بیش از هزار سال در این کشور قدرت را در دست داشت. جنبش انصارالله، تفکر هادویه (از فرقههای زیدی) را با دو رکن خود یعنی دعوت و خروج زنده کرد.
این گزارش از مرکز أبعاد للدراسات و البحوث، نگاه کلی و تقریباً کاملی را نسبت به دورههای حکومت امامان زیدی در یمن و روند شکل گیری جنبش انصارالله به خواننده میدهد. پیشنهاد ما این است که هر کس تمایل به پیدا کردن نگاه کلی به جنبش انصارالله دارد، این مقاله ترجمه شده را مطالعه نماید؛ اما این نکته را نیز مد نظر داشته باشد که این مقاله توسط مخالفین جنبش انصارالله نوشته شده است.
متن کامل ترجمه این مقاله را در سایت ملاحظه فرمایید.
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/22666
🏷 #جنبش_انصارلله #زیدیه
@yemenstudies_ir
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
📰 نشریه اخبار و تحلیلهای دوشنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۲
🔗ادامه مطلب در لینک زیر
https://basirat.ir/fa/news/348668/
📌#نشریه_اخبار_و_تحلیل_ها
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
💢چرا حال دلمان خوش نیست؟
🔹مهمونی ده کیلومتری در تهران و سراسر کشور، احداث کلان بیمارستان غدیر، رفع مشکلات عمده مردم در سفرهای استانی رئیس جمهور همچون مشکل آب در سفر به کرمان، وضعیت تجاری کشور و ده ها خبر خوب دیگر میتوانند کانون های امید بخشی در جامعه باشند. اما این خبرهای خوب در سایه هیاهوی رسانه ای و جوسازی های منفی پنهان می ماند و آنچه بر پیگیری جامعه وارد میشود، تازیانه هایی است که از بازخورد چند موضوع حاشیه ای گرفته شده است.کار دشمن، دشمنی است، اما آنچه مهم است اینکه چرا دولت زبان گویا و پیوست رسانه ای در مواجهه با کنش های اجتماعی و عملکردهایش ندارد.اگر می خواهیم آسیب شناسی دقیق تری در این زمینه داشته باشیم، کارآمدی دولت هنگامی بستر ساز امید می شود که بتواند در دو حوزه امنیت روانی و اعتماد عمومی موفق عمل کند.
🔸در باب مولفه اول، جامعه ای که امنیت روانی در آن برقرار نباشد، نمی تواند به آینده امید داشته باشد. در واقع در بستر امنیت روانی جامعه است که زمینه های رشد و پیشرفت و توسعه در ابعاد عمومی و خصوصی فراهم می شود. این موضوع چنان اهمیت دارد که رهبری، چندین بار در بین کارکنان قوه قضائیه و حتی دولتی ها و مجلس، آنرا مطرح نموده اند. اینکه در فضای مجازی هیچ کسی حق ندارد با اطلاعات و موضع گیری های نادرست، روان جامعه را به مخاطره بندازد.
🔹درباره مولفه دوم می توان گفت امید بدون برخورداری جامعه از اعتماداجتماعی اصولا امکان تحقق نمی یابد. اعتماد به اجزای حاکمیت و به قانون گذاران، در بستر اعتماد اجتماعی است که شکل می گیرد و جامعه با حکمرانان همسو می شود و می پذیرد و اجرا می کند. لذا توجه به اعتماد اجتماعی از مسیر ارتقای سرمایه های اجتماعی در عرصه حکمرانی یکی از مولفه های اجتناب ناپذیر امیدآفرینی است که در سایه شفافیت و اعتماد به مردم و مردم محوری و گفتگو با آنان و پذیرش اشتباهات و داشتن پیوست های فرهنگی و رسانه ای میسر است.
🔸امید در جامعه یک نقطه کانونی است که در ساحت عمل و احساس تحقق می یابد و حال جامعه را خوب می کند. عمل را حکمران شکل می دهد و احساس را رسانه. بی توجهی به ساحت احساس می تواند هر دستاوردهای را از بین ببرد و همه ظرفیت های دولت را به حاشیه ببرد و سرمایه اجتماعی نظام را نابود سازد. از این جهت است که به فرمایش رهبری شکست جریان تحریف می تواند زمینه ساز شکست تحریمها باشد.
✍🏻علی محمدی
#حرفروز
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
هدایت شده از تحولات اورآسیا
40.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 #عاملی | سخنرانی به زبان عربی در لبنان
▫️آیتالله سیدحسن عاملی در کنگره عظیم علمی فقیه عظیم الشأن حضرت آیت الله العظمی محقق کرکی که در کشور لبنان برگزار شد، به زبان عربی سخنرانی خود را اجرا کرد.
↷♡●➼┅═❧═┅┅───┄
┏━━ °•🖌•°━━┓
@mojahedan_14
┗━━ °•🖌•°━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اقدام عجیب کانال تلویزیونی عربستان تشریح حادثه غدیرخم و انتصاب حضرت علی (ع) به خلافت مسلمین
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
💬 #تحلیل_و_تبیین | بنای مجلس، حرکت به سمت مسائل اصلی و کلیدی کشور به دور از حاشیههاست
🎤 گفتوگویی با آقای سیدنظامالدین موسوی سخنگوی هیئت رئیسه و نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس درباره جایگاه مجلس در نظام جمهوری اسلامی از نگاه حضرت آیتالله خامنهای
🔹 استقلال قوا به معنی دشمنی و خصومت قوا نیست. استقلال قوا یعنی اینکه هر قوهای کار خودش را در مجموعهی حاکمیت درست انجام بدهد. کارویژههای هر قوه هم در قانون اساسی مشخص شده. مجلس وظیفهاش مشخص است، دولت وظیفهاش مشخص است، قوهی قضائیه وظیفهاش مشخص است، نیروهای مسلح وظایفشان مشخص است. شوراهای عالی کشور وظایفشان مشخص است. اینها باید بهعنوان یک منظومه کار کنند. اینکه گفتند مستقل باشند برای اینکه خدایناکرده این درهمتنیدگی آنها یک موقع کارکرد نظام و حاکمیت را دچار خدشه نکند.
🔹 نباید کسی تصور کند که اگر با قوهی دیگری در نگاه تخریبی بر بیاید یا رقابت بکند او سرمایهی اجتماعی بیشتری برایش تولید میشود. نه این غلط است. اتفاقاً آن چیزی که مردم را نگران میکند رقابت و رویارویی و درگیری قوا با همدیگر است؛ که موجب فشل شدن چارچوب حاکمیت میشود. هماهنگی و همراهی قوا قطعاً یک فضیلت است. اما درعینحال دستگاهها روی انجام کارویژههای خودشان باید دقت داشته باشند. یعنی مجلس در عین حالی که تلاش میکند با دولت تعامل داشته باشد طبق آن اصول قانونیای که در اختیارش قرار گذاشته شده باید نظارتش را هم انجام بدهد.
🔹 رهبر انقلاب اشاره فرمودند بسیاری از مصوباتی که در این مجلس به تصویب رسیده، مصوبات راهبردی بوده. راهبردی یعنی ناظر به مسائل اصلی کشور بوده است. حتی نمونههایش را ایشان بیان کردند. مثلاً "مسئلهی قانون اقدام راهبردی برای مقابله با تحریمها". خب در شرایطی که باز به تعبیر درست ایشان کشور در حوزهی سیاست خارجی دچار سردرگمی و سرگردانی بود و معلوم نبود که کشور در قبال تحریمهای یکپارچه و صف ظالمانهی تحریمگران چه باید بکند؟ اینجا یک وجوه مشخصی در قانون مشخص شد که ما در حوزهی سیاست خارجی و در رابطه با تحریمها و مسئلهی هستهای این کارهای قانونی را باید انجام دهیم. تکلیف ما مشخص شد و کار خیلی بزرگی بود. یعنی از آن به بعد خود مسئولان دولت قبلی هم بهرغم مخالفتهای اولیهای که داشتند، بعداً حرفشان این بود که تکلیف ما روشن شد و میدانیم بر اساس چه چارچوب و اسلوبی جلو برویم.
🔍 ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/53037
هدایت شده از روزنه
مطالبات بیست ساله رهبر از حوزه و روحانیت
نگاهی اجمالی به 70 مطالبه مقام معظم رهبری از حوزه و روحانیت در بیست سال گذشته
[صفحه 1 از 13]
#اختصاصی_روزنه|| پرونده ویژه به مناسبت دیدار حوزویان با آیتالله العظمی خامنهای (۲۱تیرماه۱۴۰۲)
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
مقدمه
روز 21تیر1402 روزی تاریخی و ماندگار برای حوزویان است؛ روز دیدار با رهبر معظم انقلاباسلامی.
اصل این دیدار در شرایط فرهنگی و اجتماعی فعلی، بهویژه انتخاب روز 21تیر-روز حجاب و عفاف، برای همه تحلیلگران و کنشگران سیاسی داخلی خارجی معنای خاصی دارد.
جامعه انقلابی حوزه علمیه و عموم متدینین و دغدغهمندان منتظر بیانات تاریخی مقام معظم رهبری هستند و طبعا انتظار آن است اشتیاق وصف ناپذیر حوزویان برای دیدار با رهبر، همچنان تا تحقق کامل مطالبات و رهنمودها و فرامین ایشان، پایدار بماند و روزافزون باشد.
در کنار تمرکز ویژه جامعه متدینان و پیروان جبهه حق به بیانات تاریخی مقام معظم رهبری در این دیدار، اتاق فکرهای دشمن نیز طبیعتا آماده عملیات روانی و انتشار تحلیلهای مغرضانه و حاشیهساز هست و از این رو، قوه عاقله حوزه باید از هماکنون خود را برای دو امر آماده کند؛
۱. تحلیلهای جامع و عمیق از بیانات و ارائه راهبردهای عملیاتی و طراحی نقشه اقدام برای تحقق فرامین و مطالبات ایشان از حوزویان.
۲. فهم نقشه دشمن در خنثیسازی تأثیر بیانات و مبارزه با هر نوع تلاش خصمانه رسانهای برای به حاشیه کشاندن دیدار و ارائه تحلیلهای مغرضانه.
برای نقشآفرینی فعال پیرامون بیانات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، #بازخوانی_حافظه_تاریخی، امری ضروری و راهگشاست.
از این رو بر آن شدیم در آستانه دیدار حوزویان با رهبر عزیزتر از جان، مطالبات بیست ساله ایشان از حوزه و روحانیت را مرور کنیم.
از رهگذر این مطالعه سریع و نسبتا جامع، کارنامه سطوح مختلف حوزویان در مواجهه با بیانات راهگشای این ولی خدا، مشخص خواهد شد؛ هم نقاط غفلت و ضعف و احیانا کمکاریها عیان میگردد و هم پیشرفتها و توفیقات و نقاط قوت شناخته میشود.
پیش از این دیدار در طول سالیان رهبری آیتالله العظمی خامنهای مجموعهای از مطالبات از جانب ایشان خطاب به جامعه حوزوی اعم از مدیران، فضلا و عموم طلاب مطرح شده است که بازخوانی اجمالی آن پیش از گوش فرادادن به بیانات ارزشمند آن رهبر سیاسی-الهی از جهات متعدد مفید خواهد بود و زمینهای است برای سنجیدن کارنامه حوزه و روحانیت و شناخت قرابتها و فاصلهها با افق نگاه رهبری.
در این یادداشت تفصیلی، عناوین مطالبات مقام معظم رهبری را بهصورت گذرا و بدون شرح و بسط میخوانیم:
1. تضمین جهتگیری معنوی جامعه
«اگر شما که برای روشن نگهداشتن فروغ معنویت و فضیلت و دین کمر بسته اید، غایب باشید، همه ی این پیشرفتها[ی مادی] بی ارزش خواهد شد؛ بلکه به ضد ارزش تبدیل خواهد شد. اهمیت حوزههای علمیه، این جا معلوم می شود. با این نگاه، کار شما از همه ی کارهایی که انجام می گیرد، مهمتر است. وجود یک مجموعه ی روحانىِ عالم، روشن بین، روشنفکر، شجاع، پارسا، پاکدامن، دارای آگاهی وسیع و برخوردار از خشیت الهی، در جامعه یی که در حال پیشرفت است، نویدبخش این است که این پیشرفتها در جهت گمراهی و ضلالتِ هر چه بیشتر، و در فرآیند تاریخی در جهت سقوط به کار نخواهد رفت؛ این نقش شما جوانهای طالب علم و محصل علوم دینی است؛ این را قدر بدانید؛ خیلی مهم است. »(1383.3.22)
«اگر این کشور توانست در میدانهای تحرک و پیشرفت مادی به موفقیتهایی دست پیدا کند؛ اگر توانست علم و فناوری و صنعت پیدا کند؛ اگر توانست یک سیاست بین المللی و یک دیپلماسی قوی پیدا کند؛ اگر توانست اقتصاد جامعه را سر و سامان دهد؛ اگر توانست از منابع عظیم ثروت در زیر زمین و روی زمین، اعم از معدن و کشاورزی و امثال اینها استفاده کند؛ اگر توانست از سرزمین وسیع و متنوع ایران و موقعیت مهم سوق الجیشی آن استفاده کند؛ و خلاصه، اگر توانست با معیارهای پیشرفت جهانی و مدنی خودش را همراه کند، این اولین کشور و دولتی خواهد بود که توانسته است پیشرفت مادی را در زیر روشنىِ چراغ برافروخته ی فضیلت و معنویت به دست آورد؛ این می شود یک تمدن جدید؛ این در تاریخ کم سابقه است و در مقابل تمدن غربی یک پدیده ی بشدت هشداردهنده است. اگر در این مجموعه، شما نقش روحانیت را برجسته کردید، ببینید چقدر به این مدنیت خدمت کردهاید.»(1383.3.22)
ادامه مطالب:
صفحه دوم
صفحه سوم
صفحه چهارم
صفحه پنجم
صفحه ششم
صفحه هفتم
صفحه هشتم
صفحه نهم
صفحه دهم
صفحه یازدهم
صفحه دوازدهم
صفحه سیزدهم
#روزنه؛ دریچه ای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر:👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053