فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمستردام شاهكار كرد !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 پیام دختر لبنانی، به مردم ایران!
✅ eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ splus.ir/safir_channel سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴فریادی از دل خرابه های ضاحیه لبنان
▪️«روزی خواهد آمد که مهدی (عج) تکیه بر کعبه زند و با صدایی حیدری بگوید: ای اهل عالم، من امام قائم هستم... »
🌎نهضت جهانی مقاومت🌍
🆕آخرین اخبارمنطقه،جهان،جبهه مقاومت را در اینجا ببینید:👇
http://eitaa.com/joinchat/1357578243Cf32533097a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨تکان بخوری میفهمند!
👁️آنها نگاهت میکنند. حتی اگر تصور میکنی مهم نیستی!
🏴☠️آنها در حال جمع آوری و پردازش اطلاعات تو و تمامی مردم جهان در ابعاد بیسابقهای هستند!
📵تلفنهمراه تو یک جاسوس زنده است!
#شبکه_ملی_اطلاعات
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔰 عبدالکریمی: شبه روشنفکران عمدتا در زمین اسرائیل و آمریکا بازی میکنند
🔸یک استاد دانشگاه، ضمن انتقاد از «کوری شبه روشنفکران ایرانی» تاکید کرد: نگاه بخش عمدهای از شبه روشنفکران ضد حاکمیتی، نگاه ایدهآلیستی و توهمی است و به هیچ وجه نگاهشان واقعگرایانه نیست. آنها اسیر در چنگال امپراطوریهای دروغ و رسانههای جهانی کانونهای بزرگ قدرت هستند و عمدتا در زمین اسرائیل و آمریکا بازی میکنند.
🔸بیژن عبدالکریمی در گفتوگو با روزنامه ایران، درباره تخطئه مقاومت حماس از سوی برخی مدعیان روشنفکری گفت: نمیخواهم بگویم همه روشنفکران جامعه ایرانی، اما بخش مهمی از آنها که میشود با عنوان «شبه روشنفکر» به آنها اشاره کرد، آنچنان تفکر ایدئولوژیک و ضدیت با حاکمیت، ذهن و احساسشان را تسخیر کرده که چشمشان را بر واقعیتها کور کرده است و هر واقعیتی را نمیبینند یا در چهارچوب مفروضات و جهتگیریهای پیشین خودشان تفسیر میکنند. این شبه روشنفکران که خیلی از واقعیتها را ندیدهاند احتمالا از این حکم هم با بیتفاوتی خواهند گذشت یا به نحو خاصی تفسیر خواهند کرد که موید جهتگیریهای ایدئولوژیکشان باشد، ایدئولوژیای که چیزی جز نفرت نیست.
🔸عبدالکریمی خاطرنشان کرد: فکر میکنم همان طور که جنگ غزه، ضربه مهلکی بر ذهنیت جریانات اپوزیسیون بود؛ قاعدتا حکم دادگاه بینالمللی هم باید ضربه دیگری باشد. اما متاسفانه انسداد اندیشه، ایدئولوژیک اندیشی، عدم وفاداری به واقعیتها و مفتون احساسات و مفروضات ذهنی شدن، از اثرگذاری این حکم بر اذهان بسیاری ممانعت به عمل میآورد.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001G9d
@Kayhan_online
🔰 دولت پزشکیان و رفیقان ناهمدل
👤 #محمد_ایمانی
🔸۱)آقای پزشکیان رئیس جمهور، روز جمعه در حرم مطهر امام خمینی(ره) گفت: «من باور دارم که هیچ راه دیگری جز بهرهگیری از روحیه بسیجی برای ساختن کشور نداریم». طبعا پیمودن این مسیر، اقتضائات و معارضان جدی دارد. در درستی اصل سخن، همین بس که هیچ موفقیت بزرگ ملی در طول پنج دهه گذشته، بدون روحیه بسیجی و بسیجگری اسلامی- ایرانی به دست نیامده است. چه کسی در دنیا باور میکرد ملت ایران بتواند با وجود سیطره رژیمی که ژاندارم منطقه محسوب میشد، به جنبش درآید، آمریکا و انگلیس و اسرائیل و رژیم دست نشانده آنها را از کشور بیرون کند و سرآغاز حرکت دومینووار بیداری و مقاومت اسلامی در منطقه شود؟ در این باره، مجله آمریکاییForeign Policy، اواخر خرداد ۱۳۹۳ نوشت: «شاید واشنگتن نخواهد اعتراف کند، اما ایران باثبات ترین کشور خاورمیانه است. کارتر در سال ۱۹۷۹ با شاه ایران در کاخ سعدآباد دیدار کرد و گفت ایران، جزیره ثبات در یکی از مناطق پر چالش جهان است. مدتی بعد موج انقلاب، ایران را فرا گرفت و شاه سرنگون شد. کارتر به خاطر پیش بینی نادرست مورد تمسخر قرار گرفت اما او اشتباه نکرده بود بلکه تنها چند دهه جلوتر از زمان خود بود (!) ایران امروز در قلب منطقهای آشوب زده، جزیره ثبات است.»
🔸۲) پیروزی شگفت بعدی که در تداوم بسیجگری انقلابی رقم خورد، چیره شدن جمهوری اسلامی بر توطئه چند لایه پایگاه جاسوسی آمریکا، در قالب به میدان آوردن گروهکهای برانداز و شبکه متنوع کودتا بود. هر کدام از توطئههای شبکه متنوع نفوذ میتوانست یک نظام را از پا در آورد و کشوری را تبدیل به ویرانه کند. در اینجا هم مردم بودند که به جریان نفوذ و تفرقهافکنی و کودتا و آشوب مجال ندادند. همزمان، جنگی گسترده با حمایت آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان و شوروی و ارتجاع عرب، به ملت ایران تحمیل شد که اگر قرار بود به روال رژیم پهلوی یا قاجار مواجه شویم، دست کم باید چند استان جنوبی و غربی را واگذار میکردیم و کشور را به تصمیم آمریکا و دیگران میسپردیم تا همانند دوره اشغال جنگ جهانی دوم، قحطی و ویرانی به ارمغان بیاورند و نوکران خود را دوباره به حکومت بگمارند. اما تهدید مهیب جنگ تحمیلی، تبدیل به حماسهای شگفت در تاریخ دویست ساله دفاع سرزمینی شد، چون بسیج ملت ایران از طبقات مختلف دوباره اتفاق افتاد و تمام محاسبات غرب را به هم ریخت. آن مقاومت عزتمندانه، مقدمه سقوط رژیم صدام و سپس سقوط هیمنه آمریکا در منطقه شد. به فهرست طولانی این موفقیتها و خدمات، میتوان بسیجگری در حوزههای سازندگی و آبادگری، فنی و نرمافزاری، سلامت و بهداشت، امدادرسانی در شرایط اضطراری مانند سیل و زلزله، و امنیت را اضافه کرد. نکته مهم در این میان، اهمیت اهتمام مسئولان بخشهای مختلف است تا بتوانند ظرفیتهای بزرگ ملی را به حرکت همدلانه در بیاورند و از آن برای گشودن گرهها مدد بگیرند.
🔸) این بسیجگری موفق، معارضان قسم خوردهای دارد که در موضع گردنکشی و تغلّب و تعدی، از بسیج ملت ایران سیلی خوردهاند. قدرتهای زورگو، مهمترین جبهه نگران از بسیج توانمندیهای ملت ایران هستند. اشرافیت امتیازطلب معارض با اصول انقلاب و هم افقشدگان با قدرتهای مستکبر جهانی نیز، ماهیتا با بسیج ظرفیتهای و پای کار آمدن مردم مسئله دارند؛ چرا که تا وقتی مردم وسط میدان باشند، آنها نمیتوانند امتیازطلبی کنند، یا اختیار امور کشور را به بیگانگان متخاصم بسپارند. ماموریت طیف هم افق با غرب، از هم گسیختن وحدت و ایجاد دوصدایی و فشلی است؛ چنان که شهید سلیمانی درباره آن (به ویژه درباره دشمن) هشدار میداد. یک نمونه، همان است است که تحلیل یک روزنامه زنجیرهای و گروهک سیاسی همسو در توجیه طرح دو دولتی (به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی)، تحلیلگر صهیونیست را سر ذوق میآورد تا تحلیلی با عنوان«دیگر صداها در ایران، درباره موضوع فلسطین (اسرائیل)» بنویسد. این، همان طیفی است که معاون وزیر ارشادش پس از فرار از کشور، سردبیر شبکه تلویزیونی وابسته به موساد در لندن میشود. آدمی، چقدر باید سقوط کرده باشد که به استخدام قاتلان دانشمندان هستهای ایران و قاتلان دهها هزار انسان بیگناه در منطقه درآید؟ چند منافق دیگر ممکن است مثل او باشند که هنوز نقاب بر چهره داشته باشند؟
🔸۴) مهم است که رصد کنیم: دنیا بر سر کدام پیچ تحول در حال حرکت است، ما کجای این دگرگونی بزرگ هستیم، و در اتاقهای ارزیابی و راهبرد نگاری دشمن چه تحلیلی از این شرایط ویژه میشود؟ باید فهمید که آنها در کدام وضعیت ضعف بیسابقه پس از جنگ جهانی دوم به سر میبرند، چه فهمی از جایگاه تعیینکننده ایران دارند، و چگونه میخواهند امتیازاتی را که نتوانستند در مصاف رویاروی چند ده ساله به دست بیاورند، با عملیات فریب بگیرند؟
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
🔻مهم است که بفهمیم گارد خویشتنداری، مسالمت و تنشزدایی یکطرفه، کمترین تناسبی با رویکرد خصمانه -و ضمنا از سر درماندگی- دشمن ندارد. وضعیت جهان و منطقه را نباید وضعیت صلح و مسالمت و نرمش پنداشت. این، تجربه زیسته متاخر ماست، اگر که تحرکات جریان نفوذ، و انحراف و تحریف حاصل از آن، مانع دیدن عبرتها نشود. گام اول، بیداری در تراز منطق پیشرو و پیروز انقلاب اسلامی است.
🔸۵) نقشه راه و راهبرد دولت در این میدان پیچیده اما مهم، کدام است؟ آیا روزمرّگی، کفایت این مصاف پیچیده را میکند؟ آیا نادوستان مدعی حمایت، که دل در گرو غرب دارند، میتوانند معاضد خوبی باشند؟ یا صرفا با سودای ایجاد فشلی و ضعف، در دولت طمع کرده و به تحمیل «ناکارآمدی» + «تحمیل راهبرد گمراهکننده» اصرار دارند؟ جایگاه برنامه نویسی درون زا، اقتصاد مقاومتی، اصلاحات اقتصادی معطوف به حمایت از اقشار متوسط و پایین، و باز توزیع منابع و فرصتها در راهبرد دولت کجاست؟ مهم است که عاقبت کار دیده شود. این عبرت برای هفت پشت ملت ما کافی است که دست کم، پنج سال از دوره هشت ساله دولت اسبق، به تعطیلی و تعلیق و انتظار کشیدن نتیجه مذاکرات سپری شد؛ و مباد که مشورتهای به دور از صداقت و صلاحیت، دولت محترم را به بیغولهای مشابه یا حتی بدتر رهنمون شود.
🔸۶) آیا میتوان پذیرفت که انتصاب برخی افراد ناصالح و حتی مجرمان محکوم شده در برخی مناصب مهم، به حاشیه افتادن مسائل فوریتدار اصلی و تبدیل مسائل فرعی و حواشی به اولویت، کوتاهی در ذخیرهسازی سوخت زمستانی نیروگاهها و قطعی برق بیسابقه ناشی از آن، گران کردنهای شبانه و ناگهانی و بیقاعده کالاها و خدمات مختلف و..، اتفاقی است و نه برنامهای برای ناکارآمد کردن دولت و ناراضی کردن مردم و نهایتا تضعیف موضع نظام در مقابل غرب؟! تجارب گذشته میگوید تحمیل ناکارآمدی و ایجاد بن بست مصنوعی، تصادف نیست. مدیر کانال معاند و امنیتی آمدنیوز در فرانسه (قبل از بازداشت و انتقال به ایران) گفته بود: «در انتخابات ۹۶ این جوری نبود که راه بیفتیم و بگوییم اصلاحطلبیم یا عاشق روحانی هستیم. مجموعه ما تحلیل امنیتی داشت... با توجه به شرایط به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر فردی مثل روحانی. ما شیفته و دلباخته کسی نبودیم. همین الان هم از کاری که آمدنیوز در انتخابات کرد، دفاع میکنم. ما با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به نقطه جوش میرسید و اگر آدمی مثل رئیسی سر کار میآمد، کار به نقطه جوش نمیرسید».
🔸۷) کاریکاتور ساختن از همه مسئولیتهای سنگین و متنوع دولت محترم در قالب «مذاکره با آمریکا و اروپا»، نقشهای است که برخی عناصر منفعل، مامور اجرای آن هستند. همین روزها در حالی که واکنشهای نامتناسب نسبت به گستاخیهای اروپا (اعلام دو تحریم و صدور یک قطعانه در آژانس) دیده میشود، برخی مدعیان اصلاحات و اعتدال برآنند که تصویر واقعی ترامپ را از ذهنها بزدایند و فردی تاجر و اهل معامله و توافق و تفاهم را ترسیم نمایند. وقیحترین آنها، ترامپ را (همان که آقای روحانی، مذاکره با عهدشکنی چون او را دیوانگی خواند)، فرصتی بزرگ میخوانند! این در حالی است که فردی با مختصات آنجلا مرکل صدراعظم سابق آلمان گفته است: «نسبت به بازگشت دوباره ترامپ به قدرت ابراز تاسف میکنم. هر دیدار من با او، مانند یک رقابت بود؛ به این صورت که یا تو یا من».
🔸) پیش از آقای پزشکیان، دو رئیسجمهور و دولت با دو رویکرد متفاوت بر سر کار آمدند. بیانات رهبر انقلاب -مستند به واقعیات روشن تاریخی- در آخرین دیدار با هر کدام از آنها، شایسته تامل و درس آموزی است. ایشان در آخرین دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت دوازدهم (۵ مرداد ۱۴۰۰) فرمودند: «دیگران باید از تجربههای شما استفاده کنند. خب حالا یک تجربه را من بخصوص یادداشت کردهام. این تجربه عبارت است از بیاعتمادی به غرب؛ آیندگان باید از این تجربه استفاده کنند. در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد؛ به ما کمک نمیکنند و هر جا بتوانند ضربه میزنند؛ آنجایی که ضربه نمیزنند، امکانش را ندارند. این، تجربه بسیار مهمّی است. مطلقاً نبایستی برنامههای داخلی را به همراهی غرب، موکول و منوط کرد، چون قطعاً شکست میخورَد. شماها هم هر جا که کارهایتان را منوط کردید به غرب، ناموّفق ماندید؛ هر جا که بدون اعتماد به غرب، خودتان قد عَلَم کردید و حرکت کردید موفّق شدید. نگاه کنید کار را؛ کارکرد دولتهای یازدهم و دوازدهم این جوری است. هر جا موضوعات را به توافق و مذاکره با غرب و آمریکا موکول کردید، آنجا ماندید و نتوانستید پیش بروید؛ چون آنها کمک نمیکنند، دشمنند دیگر؛ هر جا از آنها قطع نظر کردید، خودتان راه افتادید، پیشرفت کردید».
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
🔸۹) حضرت آیتالله خامنهای، همچنین ۱۷ تیر ۱۴۰۳، درآخرین دیدار با دولت سیزدهم خاطر نشان کردند: «دولت مرحوم آقای رئیسی (رضوانالله علیه) دولت کار بود، دولت امید بود، دولت حرکت در بخشهای داخلی و خارجی بود. واقعاً خوشبین بود به آینده ـ البتّه حق هم با ایشان بود...
🔻یکی از مهمترین خصوصیّات آقای رئیسی، مردمی بودن بود. برای همه ماها، برای رؤسای دولتها و اعضای دولتها، این باید الگو باشد. ایشان به مردم اعتنا میکرد، در بین مردم حضور پیدا میکرد، لمس میکرد حقایق را، حرفهای آنها را میشنید و نیازهای آنها را محور برنامهریزی قرار میداد... نقطه دوّم این بود که به تواناییهای داخلی واقعاً اعتقاد داشت. خب ما با خیلی از مسئولین در نشست و برخاستها روی این مسئله تواناییهای داخلی و ظرفیّتهای داخلی در موارد متعدّد صحبت میکنیم، هیچ کس هم مخالفت نمیکند، امّا آدم میفهمد چه کسی عمیقاً و از بن دندان باور دارد، چه کسی نه. ایشان واقعاً باور داشت؛ و لذا دنبال این کارها هم بود. یک نقطه برجسته دیگر، صراحت در اعلام مواضع انقلابی و دینی بود... در اوّلین مصاحبهای که ایشان کرد، راجع به ارتباط با فلان کشور پرسیدند که ایشان گفت خیر! صریح؛ بیهیچ ملاحظه و حاشیه... یک نقطه برجسته دیگر این است که در سیاست خارجی، دو خصوصیّت را ایشان در کنار هم رعایت میکرد: یکی تعامل، یکی عزّتمداری و عزّتمندی. ایشان اهل تعامل بود، امّا از موضع عزّت؛ نه آن چنان تند و به اصطلاح دورکننده که قطع بشود، نه بیخودی امتیاز دادن و دست پایین گرفتن... یک نقطه دیگرِ ایشان، اهتمام به طرحهای بزرگ بود. به طرحهای سنگین اهتمام داشت؛ مثلاً مثل همین انتقال آب از راههای دور به شهرهایی که مدّتها بود در انتظار آب بودند؛ ایشان مسئله شُرب اینها و کشاورزی اینها را حل کرد... خداوند انشاءالله درجات ایشان را زیاد کند. من این موارد را گفتم برای اینکه ثبت بشود به عنوان یک الگو؛ معلوم بشود کسی که رئیس قوّه مجریه یک کشور است، میتواند مجموعه این خصوصیّات را با همدیگر داشته باشد و دنبال کند».
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
🔰 ایران و مالزی کتاب ضدصهیونیستی منتشر کردند
🔸این کتاب مجموعهای از مقالات اندیشمندان جهان است که توسط عزمی عبدالحمید گردآوری شده است. کتابی که از سوی رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در مالزی و شورای مشورتی سازمانهای مردمنهاد مالزی (ماپیم) به صورت مشترک تدوین و به چاپ رسیده است.
🔸این کتاب دارای ۲۰ فصل است و درباره سقوط اسرائیل از جهات مختلف اقتصادی، اعتبار اجتماعی، جایگاه بینالمللی و نهضت جهانی علیه اسرائیل و صهیونیسم در اقصی نقاط جهان است که به وقایع و جنایات این رژیم بعد از ۷ اکتبر میپردازد.غیر از فصل اول کتاب که به زبان باهاسا مالایو است، مابقی کتاب به زبان انگلیسی درخصوص فروپاشی درونی اسرائیل و نتیجه مقاومت و صبر امت اسلام نوشته شده است و فصل پایانی کتاب با عنوان «آخرین نفس اسرائیل»، به افول و فروپاشی قدرت این رژیم منحوس اشاره دارد.
🔸این کتاب روز پنجشنبه هفته گذشته با مشارکت رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در مالزی، وارد بازار کتاب مالزی شد و در همان ابتدا با استقبال بسیار خوب علاقهمندان مالزیایی روبهرو شد.
#ادب_و_هنر
https://kayhan.ir/001G9J
@Kayhan_online
تبیین پشت پرده طرح دودولتی توسط شیخ نعیم قاسم، دبیرکل فعلی حزبالله لبنان
«پیشنهاد بوش برای ایجاد دو دولت فلسطی و اسرائیل، شعاری مصرفی است که تجارب عملی ثابت کرده است که تنها یک کارکرد دارد: نشان دادن توجه حاکمان آمریکا به مسئله فلسطین، از راه بسنده کردن به ترسیم چارچوبی مبهم و مهآلود بهعنوان یک راهحل، بدون هیچ اقدام جدی برای فشار بر اسرائیل یا رعایت انصاف در مورد فلسطینیان یا اتخاذ گامهای عملی و زمانبندی شده برای تدوین اصول فرایند حل مسئله.»(حزبالله لبنان، خط مشی، گذشته و آینده آن،مقدمه، صفحه یازده)
نکته:
گروههای انحرافی که طرح دودولتی را بهعنوان تنها راهحل مسئله فلسطین مطرح میکنند خواسته یا ناخواسته با آمریکاییها همصدا شده اند
بررسی نسبت سیاسی برخی نحلههای انحرافی داخلی با سیاستهای استعماری آمریکا نیازمند تبیین هرچه بیشتر است.
#شیخ_نعیم_قاسم
#طرح_دودولتی
#جورج_بوش
#مجمع_محققین
🔻وعده صادق؛ گذری بر تاریخ تحولات جبهه مقاومت🔻
ایتا |تلگرام | اینستاگرام | یوتیوب
آخرین آمار منتشر شده توسط شبکه 12 رژیم جعلی
🔴54درصد از غاصبان صهیونیست موافق اتمام جنگ با لبنان هستند. 24درصد مخالف و 22درصد نظری ندارند.
🔴79درصد موافق تشکیل هیئت تحقیق در رابطه با حوادث 15مهر1402 (7اکتوبر/آغاز طوفانالأقصی) هستند.
🔴64درصد اعتمادی به نحوه حکومتداری فعلی ندارند.
#اختلافات_داخلی_رژیم_جعلی
🔻وعده صادق؛ گذری بر تاریخ تحولات جبهه مقاومت🔻
ایتا |تلگرام | اینستاگرام | یوتیوب
پاسخ حوزه علمیه قم به شبهات خط سازش علیه جبهه مقاومت
مجموعه مصاحبههای اختصاصی «وعده صادق» با اساتید و علمای حوزه علمیه قم
🟢آیة الله سیفی مازندرانی : المجاهدین فی فلسطین و لبنان یؤدّون واجبهم الشرعی و هم الشهداء فی سبیل الله
🟢موضع روشنگرانه آیتالله سیفی مازندرانی علیه خط سازش و مواضع بدعتآمیز مجمع محققین
🟢حجتالاسلام و المسلمین بهشتیپور از اساتید اخلاق حوزه علمیه قم: چپاول آمریکا در دنیا دارد به نقطه پایانی میرسد و طبعا با ایران درگیر خواهند شد اما آنها ضربهپذیر هستند/ باید در جهاد تبیین محکم عمل کنیم
🟢نقش آیتالله مصباح در جبهه مقاومت و راهکار ادامه مسیر ایشان
🟢مباني المقاومة القرآنیة في كلام حجةالاسلام و المسلمين الأستاذ علي مصباح اليزدي (نجل العلامة مصباح اليزدي)
🟢انتقاد آیتالله نظری شاهرودی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از طرح دو دولتی شدن اراضی اشغالی توسط برخی مجامع انحرافی
🟢پشتوانه و اهداف رژیم صهیونیستی در کلام آیتالله سیدعلی حسینی اشکوری
🟢آية الله الحسيني أشكوري عضو مجلس خبراء القيادة : استشهاد قادة المقاومة مؤلم ولكنه يصنع المجتمع و الأجيال الآتية
🟢ریشهیابی مواضع انحرافی خط سازش و بینتیجه بودن سازش با آمریکا در کلام آیتالله مبشّر کاشانی
🟢آیةالله مُبَشِّر کاشاني في مقابلة خاصة مع «وعده صادق»: مکافحة إسرائیل واجب علی جمیع المسلمین
🟢روشنگری حجتالاسلام و المسلمین استاد حسینی آملی نسبت به بیانیه بدعتآمیز یک گروه انحرافی شبهحوزوی
🟢حجتالاسلام و المسلمین استاد حسینی آملی:پیروزی از آن جبهه مقاومت است
🟢تبیین صریح حجتالاسلام و المسلمین وطنخواه در رابطه با ترویج طرح انحرافی «تقسیم فلسطین به دو دولت فلسطینی و اسرائیلی» توسط برخی گروههای انحرافی
🟢تبیین نظریه مقاومت در بیان آیتالله رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت علیهمالسلام
#حوزه_علمیه_قم
#جبهه_مقاومت
#خط_سازش
#وعده_صادق
#مصاحبه_اختصاصی
#مقابلة_خاصة
🔻وعده صادق؛ گذری بر تاریخ تحولات جبهه مقاومت🔻
ایتا |تلگرام | اینستاگرام | یوتیوب
صداتو پايين بيار اى زن!
زنى از غزه فرياد برآورد كجايند مسلمانان؟؟؟
از علماى مسلمين فرياد برآمد كه صداتو پايين بيار اى زن!
«صدایت عورت است».
پرخاشگرانه پاسخشان داد که آیا اساساً مردانی وجود دارند که صدایم را پایین بیاورم؟!
https://eitaa.com/akhbarmofidah1
رضیعی - زمر و غافر (Trimmed).mp3
8.7M
#تلاوت_صوتی
🎙تلاوتی زیـبـا و فـنـّی از قـاری بینالمللی کشورمان استاد دکتر قـاسـم رضـیـعـی
📖 آیاتی از سوره مبارکه زمـر و غـافـر
⏰مدتزمان تلاوت : ۱۲:۰۴
؛*┄┄┄┅═✧❁💠❁✧═┅┄┄┄*
کانـال قـرآنـی نـغـمـههـای بـهـشـتـی
🆔 @Naghmehaye_Beheshti
روزی که آفرید تو را صورت آفرین
بر آفرینش تو به خود گفت : آفرین
صورت نیافریده چنین صورت آفرین
بر صورت آفرین و بر این صورت آفرین
https://eitaa.com/akhbarmofidah1