eitaa logo
اخبار فوری
4.4هزار دنبال‌کننده
23.1هزار عکس
19.4هزار ویدیو
5 فایل
کانال خبر ویژه
مشاهده در ایتا
دانلود
مخلوط شدن خون شیعه و سنّی مفهوم امّت که قرن‌ها مرده بود را دوباره احیا خواهد کرد. در این بین سنّی‌ها و شیعیانی که همچنان تنها در چارچوب مذهب خود می‌اندیشند و آینده‌ای برای همزیستی با امّت ندارند یا منزوی خواهند شد یا به دشمنان اسلام پناه خواهند برد.
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تیر که به چشمت بخورد با جگرت برای یل ام البنین گریه میکنی ... جانبازان حزب الله در ضیافت قمر بنی هاشم ع السلام علی الحسین و علی اصحاب الحسین
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺فعلا هیچ خبری راجع‌ به قیمت بنزین نیست 🔹رییس شورای اطلاع‌رسانی دولت: فعلا هیچ خبری راجع به قیمت بنزین نیست؛ و مردم خیالشان راحت باشد.
🔺اتهام‌زنی سالیوان به ایران مشاور امنیت ملی آمریکا ادعا کرد: 🔹ایران یک تهدید و عامل بی‌ثباتی و خطری برای منافع آمریکا و منافع هم‌پیمانان آن است. 🔹ایران رویکرد صلح و ثبات در خاورمیانه را که کشورهای دارای حسن‌نیت مدت‌ها به دنبال آن هستند، تضعیف می‌کند. 🔹نسبت به برنامه هسته‌ای ایران احساس نگرانی فراوان می‌کنیم. 🔹مصمم هستیم مانع از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای شویم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نمایندۀ حماس: ۷۵ سال منتظر ماندیم و راهی جز پیدا نکردیم
🔺خودکشی خلبان رژیم صهیونیستی به سبب شوک بعد از جنگ رسانه‌های صهیونیستی: 🔹یک خلبان نیروی هوایی رژیم صهیونیستی به سبب شوک بعد از جنگ اقدام به خودکشی کرد.
🔺توافق سران جمهوری آذربایجان و ارمنستان برای ادامه مذاکرات صلح 🔹سران جمهوری آذربایجان و ارمنستان بعد از دیدار امروز در حاشیه اجلاس بریکس در کازان روسیه، وزاری خارجه دو کشور را موظف کردند که به مذاکرات دوجانبه ادامه دهند.
🔺حزب‌الله شهادت حاج حسین علی هزیمه با نام جهادی حاج مرتضی مسئول ستاد اطلاعات حزب‌ الله را تایید کرد/ ایشان در کنار سید هاشم صفی‌الدین به شهادت رسیده‌اند
🔴بیانیه شماره 21 حزب الله: تجمع نیروهای رژیم صهیونیستی در پایگاه المالکیه هدف حملات موشکی قرار گرفت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥برازجان بیشترین بارندگی را در استان بوشهر ثبت کرد مستانه کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر: 🔸برازجان با ۳۹ میلیمتر بارش دارای بیشترین بارندگی در استان بوشهر شد. 🔸پس از برازجان، شهرهای بوشهر با ۲۶ میلیمتر، خارگ با ۶.۲ میلیمتر، اهرم با پنج میلیمتر، گناوه با ۴.۶ میلیمتر و دیر با ۲.۷ میلیمتر به ترتیب بیشترین بارش را داشتند. 🔸ظهر امروز در برخی مناطق از جمله بوشهر، سرعت وزش باد برای لحظاتی به ۶۵ کیلومتر بر ساعت رسید. 🔸فردا در بندر بوشهر زمان جزر دریا ساعت ۸:۴۶ و مد دریا ساعت ۱۳:۱۵ خواهد بود.