روایت عضو کمیسیون اقتصادی مجلس از چگونگی رئیس شدن الیاس حضرتی: او با لابی گری رای آورد/ صبح پورابراهیمی رای بیشتری داشت؛ عصر یکدفعه حضرتی رئیس شد!
🎙 ناصر موسوی لارگانی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با «نود اقتصادی»: در رای گیری امروز برای تعیین رئیس کمیسیون اقتصادی، رای آقای پورابراهیمی و رای آقای حضرتی ۱۱ بر ۱۱ مساوی بود و آقای حضرتی با قرعه کشی رای آورد.
🔸رای آوری در کمیسیونهای مجلس مبتنی بر لابیگری است. تا صبح امروز آقای پورابراهیمی و آقای بحرینی برای ریاست کمیسیون اقتصادی، رقیب بودند و آقای پورابراهیمی رای بیشتری داشت، ولی عصر به یکباره آقای حضرتی کاندید شد و یکی از رای دهندگان هم، هنگام رای گیری در کمیسیون اقتصادی حضور نداشت، همین مسئله باعث شد تا آقای حضرتی رئیس کمیسیون شود!
اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری در گفتگو با فارس:
👈 #لاریجانی سخن خود در ابتدای مذاکرات هستهای را فراموش کرد؛ خطرناکترین چیزی که میتواند یک نظام را نابود کند، حالتی است که نخبگانش برای دستیابی به قدرت، حاضر باشند منافع ملّی را زیر پا لِه کنند
👈 تدیّن ظریف از جنس تدیّن بازرگان است
👈 الان دیگر کسی حرف آقای روحانی را باور نمیکند؛ یعنی مردم، امروز به این نتیجه رسیدهاند که اعتمادی به حرف دولت نیست؛ آنچه دولت را سرِ پا نگه داشته، طرفدارانش نیستند، بلکه خویشتنداری نیروهای انقلاب است
🔸اولتیماتوم یک هفتهای مجلس به دولت برای اعمال افزایش حقوقها
«عباسی» سخنگوی هیأت رئیسه مجلس:
🔹از سوی مجلس دولت را موظف کردیم که تا پایان خرداد ماه سال جاری تا ریال آخر حق و حقوق کارکنان دولت و همچنین فرهنگیان را پرداخت کند در واقع این ضربالاجلی است که مجلس به دولت داده است و دولت مکلف به اجرای آن است.
💢ضربه سنگین اطلاعاتی ایران به شبکه سایبری خارجی
دبیر شورای عالی امنیت ملی:
♦️اخیرا دستگاه اطلاعاتی ما یک شبکه گسترده عملیات سایبری تهاجمی علیه ایران را کشف کرد.
♦️آمریکاییها این اقدام ایران را «شکست مفتضحانه اطلاعاتی» نامگذاری کرده اند.
توافق اروپاییها با ایران بر سر یک برنامه زمانی برای تسهیل تجارت
🔹گاردین گزارش داد، اتحادیه اروپا هفته گذشته با برنامه زمانبندی منتشر نشدهای درباره تسهیل روابط تجاری کشورهای اروپایی با ایران موافقت کرده است.
🔹این روزنامه انگلیسی نوشته هنوز مشخص نیست که این اقدامات به اندازهای کافی باشد که ایران را ترغیب کند تا درباره راهبرد خود برای کاهش تعهدات هستهای دوباره فکر کند.
ضرب الاجل ایران؛ خط قرمز کدام است؟
✍️ با نزدیک شدن به پایان ضرب الاجل دو ماهه، برخی مدیران اجرایی به درستی به اروپا هشدار می دهند که ایران در صورت عملی نشدن حداقل تعهدات طرف مقابل، کاهش تعهدات برجامی درباره غنی سازی و رآکتور اراک و ... را آغاز خواهد کرد. موعد ضرب الاجل شورای عالی امنیت ملی، شانزده تیر ماه است.
🔹در این میان، هنوز هم برخی پالس های غلط مشاهده می شود، حاکی از این که برجام بما هو برجام، خط قرمز برخی مدیران است. این پالس، بسیار خطرناک است و پیشاپیش این پیام را به حریف می دهد که دولت هر اتفاقی هم بیفتد، دست از اجرای تعهدات یکطرفه نمی کشد. نتیجه چیست؟ "به تهدید دولت ایران اعتنا نکنید!".
♦️دوست و دشمن باید درک کنند که خط قرمز ما، تامین منافع و عزت و اقتدار ملی است و نه خود برجام. برجام قرار بود، ابزار و مسیری برای تامین منافع ملی ما باشد. نه این که خود تبدیل به #امر_قدسی ، #متن_مقدس و موضوعی ناموسی برای دولت شود.
🔹ناموس دولت، حیثیت و عزت و اقتدار و منافع ملی است، نه یک توافق که هر چه بوده، به هر دلیل، اکنون زیر دست و پای آمریکا و اروپا افتاده و خاکمال می شود.
♦️البته اگر دقیق تر بنگریم، برجام از همان ابتدا برای تخدیر و شرطی سازی طرف ایرانی تدوین شد تا اراده و اختیار و جرئت رای و اقدام مستقل را از ما بگیرد. این بازی تخدیر کننده را باید به هم زد.
🔹قدم اول و تعیین کننده آن است که نشان دهیم، اسیر و گروگان برجام نیستیم و همه چیزمان را فدای بقای آن به هر قیمت نمی کنیم. ما باید بتوانیم طبق برجام نفت بفروشیم، به درآمدهای خود دسترسی پیدا کنیم و مبادلات مالی و بانکی داشته باشیم. در غیر این صورت، چه نیاز به برجام؟
♦️حفظ برجام بدون اجرای حداقل تعهدات طرف مقابل، نقض تمام و کمال فلسفه وجودی برجام است. توافق طرفینی را یکطرفه نمی توان نگاه داشت و اگر چنین کردیم، دیگر نامش توافق نیست؛حرکت در عمق باتلاق است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸توصیه یک ایرانی به نظامیان فرامنطقه ای از طریق آنتن بی بی سی: با خود پوشک بیاورید
🔴 روایت انصاری از جلسات چهرههای اصلاحطلب و اصولگرا
🗣مجید انصاری:
🔹ما در این جلسات بهعنوان نمایندگان احزاب و گروهها حضور نداریم، بلکه هر کسی با هویت شخصی خود در این جلسات شرکت میکند. به عبارت دیگر، بنایی برای سازماندهی حزبی و تصمیم درباره مسائل نیست، تنها بحثهای دوستانه درباره مسائل کشور انجام میشود.
🔹علاوه بر محمدرضا عارف، رئیس فراکسیون امید مجلس، محمد صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، محمدرضا باهنر، دبیر جامعه اسلامی مهندسین، عزتالله ضرغامی، رئیس پیشین صدا و سیما، احمد توکلی، فعال سیاسی اصولگرا و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، احمد مازنی، نماینده مردم تهران در مجلس، محمدحسن ابوترابیفرد و حدادعادل، فعال سیاسی اصولگرا و نماینده سابق مجلس در این جلسات شرکت داشتهاند.