🚩در اولین انتخابات بعد از گام دوم انقلاب ، انتخابی انقلابی داشته باشیم .
🔹دقت کنیم مجلس ریل گذاری برای همه امورات کشور است .
🔹توصیه میشود :
به شام رای ندید
به پول رای ندید
به شهرت رای ندید
به تَکرار رای ندید
به دروغگو رای ندید
به وطن فروش رای ندید
به کدخداپرست رای ندید
به مفسدان رای ندید
به حب شهرتها رای ندید
به ضد ولایت رای ندید
به دزدها رای ندید
به کاسه لیس دشمن رای ندید
به تشنگان قدرت رای ندهید.
⚡️ نزدیک انتخابات باید مثل حضرت زهرا(س) روشنگری کرد
حجت الاسلام پناهیان:
🔸علامت بلوغ یک انسان این است که بفهمد زندگیاش به حرکت جمع وابسته است و او هم نسبت به این حرکت جمعی، مسئولیت دارد.
🔸 ما نسبت به جامعۀ خودمان خیلی باید حساس باشیم. متأسفانه در هیئتها و مساجد ما اصلاً این رسم نیست که بگویند: «الان نزدیک انتخابات است، بیایید تا انتخابات، مثل حضرت زهرا(س) که روشنگری میکرد، برویم تکتک با افراد مختلف، صحبت کنیم و روشنگری کنیم.»
🔸 اگر شما بگویید: «یا حضرت زهرا! کاش ما آن زمان بودیم و شما را یاری میکردیم» خواهند فرمود: الآن هم مثل همان زمان است! شما ببینید من، در آن زمان چهکار کردم؟ شما هم همان کار را انجام بدهید.
🔸برخی از ما حتی اینقدر زحمت نمیکشیم که با موبایل خودمان با چهل نفر تماس بگیریم و گفتگو کنیم، یا در شبکههای اجتماعی، با افراد مختلف، گفتگو کنیم و روشنگری کنیم!
🔸آیتالله شاهآبادی استاد امام خمینی میفرمود: راه چاره این است که هر کسی برود ده نفر را-به این راه- بیاورد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخوای رای ندی بری بهشت؟
بسمه الله خوب گوش کن
در قیامت نمیپرسند که اصولگرایی یا اصلاحطلب
اما میپرسند که در سایه #رأی و نظر تو،
حکومت در اختیار علی(ع) قرار گرفت یا معاویه؟!
#انتخابات_مجلس
❌ میگه همه فاسدن!! رای نمیدم!!
▪️چرا باید رای بدیم!👇
🔻میگه همه اینایی که میان پست و مقام میگیرن فاسدن، اگرم فاسد نباشن، مقام اونارو فاسد میکنه، رئیس جمهورای قبلی رو ببین، آخر ریاست جمهوریشون چی شدن؟ بهخاطر همین موضوع رأی نمیدم.
🔻میگم فرضا این حرف تو درست باشه و همه فاسد باشن که بنظر من درست نیست، مسئول پاکدست کم نداریم، ولی فرضا درست باشه. باز هم وظیفه داریم بگردیم اونی که فسادش کمتره رو انتخاب کنیم.
اصلا #دفع_افسد_به_فاسد یه حکم عقلیه دیگه. گاهی وظیفه شرعی داریم که فاسد رو انتخاب کنیم که فاسدتر که وضعیتش خرابتره نیاد سر کار، پس در این حالت هم باید رأی بدی.
🔻نمیشه بگیم چون هیشکی لایق نیست کلا بیخیال میشیم، این یعنی به بدتر رای دادی. فرض کن تو بیابون داری از تشنگی میمیری، آب گل آلود وجود داره، باید این آبو بخوری تا نمیری، اگه نخوری بگی بده، میمیری. البته من اعتقاد دارم همین الان افراد صالح و اصلح وجود دارن که باید تلاش کنیم انتخاب بشن تا فاسدها انتخاب نشه، چه برسه به افسد. دست رو دست گذاشتن و بیخیال بودن هیچوقت مشکلات رو حل نکرده
✍️ حسین دارابی
سال ۹۴ وقتی اصلاحطلبان وارد مجلس شدند، قیمت دلار ۳۷۰۰ و پراید ۲۰ ملیون بود. امروز بعد ۴ سال از پیروزی لیست اصلاحات قیمت دلار ۱۳۷۰۰ و پراید ۶۰ ملیون شده!
در این ۴ سال چه نظارتی بر دولت داشتید یا چه قانون مفیدی تصویب کردید که بازهم برای تهران لیست ۳۰ نفره داده اید؟
#انتخابات
✍️ امیرحسین ثابتی
🔴تکلیف شرعی که در تقابل با وحدت باشد، حرام است
🔰بزرگواران اصولگرا و انقلابی! اینکه می گوییم منویات رهبری را با منظومه فکری ایشان بشناسید، به همین دلیل است که در بزنگاه ها در تشخیص عمل به ولایت مداری دچار خطا نشوید.
🔰رهبری همواره بر امر #مهم انتخاب اصلح تاکید داشته اند و در بیانات اخیرشان نیز شاخصه های آن را بیان فرمودند. اما امروز در بزنگاه بیم از دست دادن مجدد مجلس و بعد از آن دولت بعدی، آن هم فقط به خاطر مشغول شدن اصول گرایان به اختلاف و دو دستگی و نه به خاطر قَدر قدرتی حریف، زمانه بازگشت به تاکیدات رهبری بر #اهمّ وحدت و کنار گذاشتن اختلافات است. آنجا که می فرمایند:
💠«حفظ وحدت را اصل قرار بدهیم و اگر تکلیف شرعی یی هم احساس کردیم، ولی دیدیم عمل به این تکلیف ممکن است وحدت را از بین ببرد، قطعا انجام آنچه که تصور می کردیم تکلیف شرعی است، حرام است و حفظ وحدت واجب»! 68/4/12
🔰و وقتی هشدار می دهند:
💠«عزیزان من! برادران! خواهران! در سرتاسر کشور، امروز ما احتیاج داریم به اتحاد و یکپارچگی. بهانههای اختلاف زیاد است. گاهی در یک قضیهای سلیقهی یک نفر، دو نفر با هم یکسان نیست؛ این نباید بهانهی اختلاف بشود. گاهی در کسی یک گرایشی هست، در دیگری نیست؛ این نباید مایهی اختلاف بشود. آراء، نظرات، همه محترمند. اختلاف در درون، منازعهی در درون، موجب فشل میشود. قرآن به ما تعلیم میدهد: «و لا تنازعوا فتفشلوا و تذهب ریحکم».(انفال/46) اگر منازعه کنیم، سر مسائل گوناگون - مسائل سیاسی، مسائل اقتصادی، مسائل شخصیتی - دستبهیقه شویم، دشمن ما جری میشود. یک مقدار از جرأتی که دشمن در سالهای گذشته پیدا کرد، به خاطر اختلافات بود. امیرالمؤمنین (علیه الصّلاة و السّلام) به ما درس میدهد؛ میفرماید: «لیس من طلب الحقّ فاخطأه کمن طلب الباطل فأصابه». مخالفین دو جورند. یک مخالفی است که دنبال حق است، او هم دنبال جمهوری اسلامی است، او هم دنبال انقلاب است، او هم دنبال دین و خداست، منتها راه را اشتباه کرده؛ با این نباید دشمنی کرد؛ این فرق دارد با کسی که در جهت غیر نظام اسلامی، با هدف معاندانهی علیه نظام اسلامی حرکت میکند. دلها را به هم نرم کنید، برخوردها را نسبت به یکدیگر مهربانانهتر کنید.۱۳۹۱/۰۱/۰۱
🔰و آنجا که بصیرت را همین تشخیص درست خودی از دشمن معرفی می کنند:
💠« بصیرت در این دوران و در همهی دورانها به معنای این است که شما خط درگیری با دشمن را تشخیص دهید؛ کجا با دشمن درگیری است؟ بعضیها نقطهی درگیری را اشتباه میکنند؛ خمپاره و توپخانهی خودشان را آتش میکنند به سمت یک نقطهای که آنجا دشمن نیست.» ۹۱/۷/۲۴