eitaa logo
اخبار سیاسی روز
3.4هزار دنبال‌کننده
50.7هزار عکس
23.6هزار ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✋ مـرا دمى ز كمند غمـت رهايى نيست كه بوده اين دل ما دم به دم گرفتارت 💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌿السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
🔺بورس در هفته بعد چه می‌شود؟ دنیای اقتصاد در گزارشی نوشته است: 🔹شاخص اصلی بورس تهران پس از یک موج کاهشی ۵/ ۷ درصدی، در معاملات چهارشنبه به مدار صعودی بازگشت. 🔹در مجموع اما افت دماسنج تالار شیشه‌ای از نقطه اوج ۲۲ اردیبهشت‌ماه از ۱۰ درصد فراتر رفت که طبق تعاریف بازارهای مالی، نشان از ورود بورس تهران به فاز اصلاحی دارد. 🔹در این میان در صورت ادامه روند نزولی بازار سهام و افت شاخص به محدوده کمتر از ۸۴۰ هزار واحد، بورس تهران وارد فاز جدیدی خواهد شد که از آن تحت‌عنوان بازار خرسی یاد می‌شود. 🔹بازار سهام در هفته جاری با وجود دارا بودن دو روز کاری کمتر به روند منفی خود ادامه داد تا با کاهش تقریبا ۵ درصدی شاخص کل، افت دماسنج تالار شیشه‌ای از نقطه اوج ۲۲ اردیبهشت ماه از ۱۰درصد فراتر رود. 🔹با این حال، در روز گذشته نشانه‌های اولیه از تعادل بازار پس از افت سنگین اخیر قابل رصد بود. 🔹مطابق با تعاریف مرسوم در بازارهای مالی در زمینه میزان افت از قله قیمت‌ها، بورس تهران اکنون وارد فاز اصلاحی شده است. 🔹در صورت ادامه این روند و افت شاخص به محدوده کمتر از ۸۴۰ هزار واحد، می‌توان از سناریویی سخن گفت که در آن تحت عنوان ورود به فاز خرسی (Bear Market) یاد می‌شود که مقارن با تشدید افت قیمت‌ها در بازارهای مالی است؛ شرایطی که با مختصات رفتاری فاز اصلاحی متفاوت است. 🔸در بحث دلایل افت کنونی علاوه بر گزارش‌های ضعیف‌تر از انتظار ۱۲ ماهه شرکت‌ها به عواملی همچون احتمال افزایش نرخ سود اوراق بدهی و نیز آماده‌سازی برای عرضه سهام عدالت نیز اشاره می‌شود. 🔹با توجه به سطح عمومی قیمت‌های سهام از یکسو و فروکش کردن تب ورودی نقدینگی جدید از سوی دیگر انتظار می‌رود برخورد سنگین عرضه و تقاضا در هفته آینده تعیین‌کننده روند کوتاه‌مدت بازار باشد.
🔹‏محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شد. رایِ ۲۳۰نماینده مجلس به قالیباف حاصل تلاش همه‌ی جبهه انقلاب بود و ان‌شالله که ایشان قدر این رای نمایندگان و رایِ مستقیم ۲اسفند مردم تهران را می‌داند و با دور کردن افراد حاشیه‌دار از اطراف خود، مجلسی به یاد ماندنی را در انتهای دوره یازدهم، برجای خواهد گذاشت.
🔹‏تیم رسانه‌ای علی لاریجانی قصد داشت در روزهایِ آخر ریاست وی بر مجلس، تا می‌تواند او را تطهیر کند. از اغراق در پاسخ مراجع به نامه علی لاریجانی تا انتشار تصاویر جهت‌دار از دیدار فرماندهان ارشد نظامی با او و در انتها هم ضمیمه‌کردن تصویر دیدار حاج قاسم سلیمانی با علی‌آقا در یادداشت سفارشیِ ایسنا! ولی این افراد غافل از این هستند که عملکردِ سوال‌برانگیزِ علی لاریجانی در ۱۲سال ریاستِ مجلس، با این اقدامات سفید نمی‌شود.
. پایان تاریخ تمدن! ♦️بیست سال قبل در حالی که قرن تازه و هزاره میلادی جدید آغاز می شد، آمریکایی ها ادعا کردند لیبرال- دموکراسی، پایان تاریخ و قله تمدن بشر است. 🔹اما فواره تمدن غرب به رهبری آمریکا، با سرعتی سرسام آور در حال سقوط است. ♦️آن که زیر زانوی نخوت پلیس آمریکا خفه شد، دعاوی تمدنی ابرقدرت قرن بود.
🔴 چرا در مراسم افتتاحیه مجلس یازدهم حضور نداشت؟! 🔸 باز پای علی اردشیرلاریجانی درمیان است! 🔹طبق خبرهای رسیده، آملی لاریجانی با ارسال نامه ای به رهبر انقلاب از سمت ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام کرده است و به این بهانه در افتتاحیه مجلس یازدهم حضور نداشت. 🔹 آملی لاریجانی در درخواست استعفای خود متذکر شده است برادرش که با عنوان حقوقی ریاست مجلس در جلسات مجمع تشخیص مصلحت شرکت می کرد و اکنون که دیگر در مجلس حضور ندارد فرد مناسبی جهت ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام است! 🔹 هنوز رهبر انقلاب به در خواست استعفای آملی لاریجانی پاسخی نداده اند. 🔹 گفتنی است با اینکه جلسات مختلف مهم کشور به طور مستمر در حال برگزاری است ولی بیش از سه ماه است جلسات مجمع تشخیص مصلحت به بهانه شیوع کرونا تشکیل نشده است که این تعطیلی، بی ارتباط با استعفای آملی لاریجانی از ریاست مجمع تشخیص نیست.
🔴 انتقاد روزنامه «جوان» از لاريجانی 🔹 روزنامه جوان نوشت: طبق قانون، سمت نمايندگي قائم به شخص است و قابل واگذاري به ديگري نيست؛ مجلس نمي‌تواند اختيار قانونگذاري را به شخص يا هيئتي واگذار كند. 🔹 رئيس مجلس، كه از سوي نمايندگان براي انجام وظايف محوله تعيين مي‌شود، «رئيس قوه مقننه» نيست؛ لذا نمي‌تواند و نبايد شخصاً به جاي نمايندگان تصميم بگيرد. متأسفانه در دوره‌هاي اخير شاهد بوديم كه مجلس در رياست آن خلاصه شد. 🔹 در چندين مورد رئيس مجلس دهم پس از اعاده يك مصوبه از شوراي نگهبان، بدون اينكه رأي نمايندگان را براي اصرار بر مصوبه اخذ كند، شخصاً تصميم به ارجاع مصوبه به مجمع تشخيص مصلحت نظام گرفت. در مجلس يازدهم، رئيس بايد شأن نمايندگان را رعايت كند.