💐آدرس کانال #اخبار_سیاسی_روز در پیام رسان های ایرانی و خارجی
🌺 ایتا : https://eitaa.com/akhbarsiasirooz
🌺 سروش : https://sapp.ir/akhbar_siasy_rooz1
🌺 تلگرام : https://t.me/akhbar_siasy_rooz
🌹لطفا آدرس کانال را به دوستانتان نیز ارسال فرمایید.🌹
﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
🔹پس از رفع توقیف کشتی کرهای در ایران، احتمال آزادی مقداری از دارایی های ایران در کره میرود.
پینوشت: در سورپرایز انتخاباتی دولت قرار است ۱۵میلیارد دلار از دارایی های ایران آزاد شود که بیشترین سهم برای کره است.
@akhbarsiasirooz
#شنیده_شده
♦️لنکرانی مسئول ستاد قاضیزاده هاشمی شد
🔹باتوجه به اینکه اخیرا قاضیزاده هاشمی، نائب رئیس مجلس برای انتخابات ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری کرده است، دکتر لنکرانی وزیر اسبق بهداشت به عنوان مسئول ستاد انتخاباتی و سید نظامالدین موسوی مدیر عامل سابق خبرگزاری فارس و نماینده فعلی تهران در مجلس به عنوان مسئول رسانه ستاد قاضی زاده مشغول به فعالیت شدهاند.
@akhbarsiasirooz
🌐 رییس سازمان هواپیمایی کشوری از شرکتهای هواپیمایی خواست نسبت به برقراری پروازهای داخلی در فرودگاه امام خمینی (ره) اقدام کنند.
تورج دهقانی زنگنه، معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان هواپیمایی کشوری در نشست دیدار مدیران شرکتهای هواپیمایی با وزیر راه و شهرسازی، با اشاره به لزوم برقراری پروازهای داخلی در فرودگاه امام خمینی (ره) گفت: درخواست ما از فرودگاه امام خمینی (ره) این است که به مقاصد کیش، مشهد، اصفهان و چند شهر دیگر پرواز داخلی برقرار شود.
🔸 به منظور تسهیل این اقدام، شرکت فرودگاهها و شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) و سازمان هواپیمایی کشوری مشوقهایی را برای شرکتهای هواپیمایی در نظر خواهند گرفت.
🔹وی افزود: در خواست ما از همه شرکتهای هواپیمایی این است که به صورت فعال و نه نمایشی در این نمایشگاه شرکت کنند تا بتوانند با استفاده از توان داخلی، بخشی از مشکلات خود را حل کنند.
@akhbarsiasirooz
🔴مخالفت شدید اصلاح طلبان با نامزدی عارف
🔹محمدرضا عارف برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰ همچنان مردد است. اصلاح طلبان با حضور عارف در این عرصه به شدت مخالفند و گفته اند در صورتی که عارف در انتخابات ورود کند، شورای نگهبان هم او را تاييد صلاحیت می کند و در واقع سقف جمهوری اسلامی برای اصلاح طلبان عارف خواهد بود و از تاييد صلاحیت نامزد اصلی آنان خوددار ی می کند.
🔻اصلاح طلبان وی را یک نامزد انتخاباتی فیک و فاقد اثر می دانند. به نظر آنها، عارف اهل حرف زدن و اهل فحاشی و درگیری با نظام نیست و ما باید کاری کنیم که او به صحنه نیاید.
🔹البته احتمال ورود عارف به عرصه انتخابات بسیار زیاد است. وی درصدد بود که در اسفند ماه اعلام کاندیداتوری کند ولی فشارهای اصلاح طلبان مانع از این اعلام شد.
@akhbarsiasirooz