eitaa logo
اخبار سیاسی روز
3.4هزار دنبال‌کننده
50.1هزار عکس
23.1هزار ویدیو
155 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺بابک زنجانی در موقع مناسب اعدام می‌شود 🔹معاون فرهنگی قوه قضائیه با اشاره به آخرین اقدامات در پرونده بابک زنجانی از اعدام وی در زمان مناسب خبر داد
♦️واکنش روحانی به انتصاب دامادش 🔹انصاف نیوز ادعا کرد: روحانی پس از خبردار شدن از انتصاب داماد خود به عنوان معاون وزیر صنعت، او را به شدت توبیخ کرد. 🔹حسن روحانی از وزیر صنعت خواسته است که حکم معاونت برای کامبیز مهدی زاده را لغو کند. 🔹رییس جمهور از اینکه بدون مشورت با وی چنین حکمی اعلام عمومی شده ابراز نارصایتی کرده است. ؟
🔺واکنش مهاجرانی به یاوه‌گویی نتانیاهو درباره احتمال انجام عملیات نظامی داخل مرزهای ایران
ترامپ هم از «ربع پهلوی» گریخت پایگاه خبری تحلیلی «پولیتیکو»: 🔹دستیاران «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا هنگامی که او تازه به قدرت رسیده بود پیشنهاد کردند او برای تبریک نوروز به ایرانی‌ها ویدئویی در کنار «رضا پهلوی»، فرزند شاه مخلوع ایران ضبط کند که در نهایت، مقام‌های شورای امنیت ملی آمریکا تصمیم گرفتند که این کار انجام نشوند و ترامپ، سرانجام پیامی طبق روال سابق منتشر کرد. 🔸پولیتیکو در ادامه نوشته ایستادن ترامپ در کنار رضا پهلوی در آن زمان برای کارشناسان مسائل ایران، ایده‌ای مضحک به نظر آمد. این رسانه نوشته است: «پدر پهلوی هنگامی که از قدرت عزل شد، چهره‌ای به شدت نامحبوب بود و روابط نزدیک او با واشنگتن، یکی از دلایل خشم [عمومی] در آن زمان بود.»
🔴محمود و حسن از آرادان و سرخه به‌هم نزدیک‌ترند! 🔹🔸احمدی‌نژاد در حالی برای بار چندم روحانی را دعوت به مناظره‌ی تلویزیونی می‌کند که اصلا و اساسا روی کار آمدن دولت موسوم به در وهله‌ی اول محصول نحوه‌ی عمل‌کرد سراسر غلط ۲ سال آخر دولت موسوم به است! ♦️من حالا کاری ندارم که روحانی دعوت احمدی‌نژاد را می‌پذیرد یا نه! حرفم سر این نکته است که این ۲ سمنانی فوق‌العاده حراف، بیش از آنکه به با هم نیاز داشته باشند، محتاج با یکدیگرند! بله! دیروز حسن نان معایب محمود را خورد و محبوب شد و امروز محمود دارد نان معایب حسن را می‌خورد و محبوب می‌شود! در روزگاری که نه چرخ هسته‌ای آن‌چنان می‌چرخد که باید و نه چرخ کارخانه‌ها، باید هم گردش چرخ و این‌قدر عالی باشد! ۹۲ احمدی‌نژاد به روحانی پاس گل بدهد و فی‌الحال روحانی به احمدی‌نژاد! روزی عیب این، عیب آن را پاک کند و دگر روز عیب آن، عیب این را! ♦️شگفتا! همان مردمی که دیروز، احمدی‌نژاد را می‌خواندند، امروز از صدقه‌سر معایب روحانی، آرزومند محمود شده‌اند! و این در حالی است که سال ۹۲ از صدقه‌سر معایب احمدی‌نژاد، ناگهان حسن روحانی رهسپار پاستور شد! شما مخاطبان گرامی این یادداشت اما تا به حال آیا دیده‌اید که ۲ تیغه‌ی یک قیچی به مناظره با هم بلند شوند؟! آری! به‌زعم راقم این سطور، محمود و حسن ۲ لبه‌ی یک قیچی هستند که هدفی جز جداکردن از ندارند! در این منظومه- دقت شود که «در این منظومه» و نه کلا!- هیچ مهم نیست خانه‌ی احمدی‌نژاد در نارمک باشد و ویلای روحانی در ولنجک! نارمکی آرادانی و ولنجکی سرخه‌ای ۲ سر یک کرباس هستند که روزی این نان افراط آن را می‌خورد و دگر روز آن نان تفریط این! طرفه حکایت اینجاست؛ این ۲ زبان‌دراز، یکی ساکت و بلکه حامی و دیگری ساکت و بلکه حامی است! ♦️اولی اقلا این روزها «کاریکاتور عدالت» است و دومی حداقل این شب‌ها «کاریکلماتور اعتدال»! یکی دنبال «عدالت منهای ولایت» است و دیگری در پی «اعتدال منهای ولایت»! و هر ۲ هم مدعی اسلام ناب! بیچاره مردمی که خسته از محمود، رفتند سراغ حسن! بیچاره‌تر مردمی که خسته از حسن، بروند سراغ محمود! این وسط، از یک چیز مطمئنم؛ خامنه‌ای این شمشیر دودم را حریف است! مرگ بر افراط! مرگ بر تفریط! زنده‌باد ملت! درود بر ولایت! آقای محمودک! کدام خری با خودش مناظره می‌کند؟! تو آن روی سکه‌ی حسنکی! طی‌الارز در دولت تو هم بود! توی بی‌صفتی که از در توده‌ها وارد شدی و ۹۲ اما را دادی به روحانی! ✍
🔵(اف اِی تی اف ) خوب یا بد؛ 1⃣نگاه فنی یا سیاسی... ◀️موضوع پذیرش توصیه های FATF از زمانی جنجالی شد که طرف مقابل با بهانه کردن، اجرای تعهدات بر زمین مانده خود در برجام را، منوط به پذیرش این توصیه ها نمود. یعنی یک سال بعد از برجام، سال۱۳۹۵. ⏪ کارگروه اقدامی مالی در ۳ اجلاس آخر خود در مورد ایران بحث "next step" یا "گام بعدی" را مطرح کرده است. یعنی اینکه هیچ تضمینی وجود ندارد که ایران با پذیرش توصیه های fatf ، از لیست سیاه خارج شود، بلکه باید صبر کند تا گام بعدی از سوی کارگروه مطرح شود. ⏮برخی از کشورها بر تصمیم گیری کارگروه تاثیر گزار هستند، مخصوصا که رای گیری در کارگروه بر اساس اجماع هست. امریکایی ها در خصوص وضعیت پاکستان، به وضوح نشان دادند که که می توانند نظر خود را بر کار گروه تحمیل کنند. یاداوری می شود که رئیس فعلی این کارگروه دستیار ارشد معاون وزارت خزانه داری امریکا است و در ابتدای حضورش در ریاست کارگروه با سفر به کشورهای شرق آسیا، آنها را نسبت به تجارت با ایران تهدید کرد. ضمن اینکه اکنون رژیم صهیونیستی نیز عضوی از این کارگروه شده است. 🔚بنابر این رویکرد کلی FATF نشان می دهد که نسبت به ایران صرفا یک نگاه سیاسی دارد نه فنی.
⁉️آقای حداد کجاست ؟ 🔹وقتی انتخابات به پایان می رسد جایگاه جریانات سیاسی نیز مشخص می گردد ; یک جریان در راس قدرت و جریان دیگر در جایگاه رقیب و مخالف . مخالفان دولت مستقر وظیفه دارند با طرح مطالبات اجتماعی , سیاسی , فرهنگی و ... بدنه اجتماعی خود را حفظ و بسط دهند ; البته با رعایت ارزشها و اخلاق سیاسی . 🔸اما در ۵ سال گذشته ، ریش سفیدان جریان اصولگرا نتوانسته است قواعد این بازی را یاد گرفته و انجام دهند . جریان اصولگرا با پایان انتخاباتها به خواب زمستانی می رود . سئوالی که این جریان باید برای بازتعریف آینده ی خود پاسخ دهد این است که در مسائلی مانند مشکلات معیشتی مردم ، تحصن هایی مانند کارگران نیشکر هفت تپه ، اعتراضات رانندگان و ... کجا قرار گرفته است؟ آقای حداد ، جمنا و .... کجا هستند ؟ 🔰 با اینکه رویش های این جریان مانند جبرائیلی ، محمدی و ... تا به امروز توانسته اند جایگاه این کهنسالی و فرتوتی را تا حدودی پر کنند اما باز هم پاسخگو نیست . اگر فکری نشود شب انتخابات با چند تا شعار و تغییر و دوباره قصه ۹۲ , ۹۴ و ۹۶ تکرار می شود . 🔷 اصولگرایان باید کلاهشان را به احترام رفتار امروز نماینده ی ولی فقیه در لرستان از سر بردارند . 📝ربیعی
📢شب یلدا احتمالا برفیست!!! از اواخر وقت ۵شنبه ۲۹ آذرماه سامانه سرد و برفی از غرب وارد کشور خواهد شد، این سامانه حرکتی بسیار سریع به سمت شمالشرق کشور خواهد داشت؛ مجموع بارش برف از این سامانه ۱ تا ۱۰ سانتیمتر در شهرهای سردسیر کشور پیش بینی میشود. استان های : کردستان ، همدان ، زنجان ، شمالغرب ، لرستان ، خراسان شمالی و رضوی، ییلاقات گیلان و مازندران، بارش برف ۵تا ۱۰ سانتیمتر استان های : تهران ، البرز ، قزوین ، قم ، مرکزی بارش برف ۱تا ۵ سانتیمتر 👈شب یلدا بی شک سرد و سفید پوش در شهرهای سردسیر کشور خواهد بود👉
⭕️ به همت دولت تدبیر و امید، افغانستان هم ایران را دور زد... 🔰افتتاح خط ترانزیت زمینی افغانستان- ترکمنستان- آذربایجان - گرجستان- ترکیه - اروپا 🔰افغانستان بدون عبور از ایران به اروپا رسید.
⚫️ دعای معاون وزیر برای میرحسین و خاتمی! ◾️ سید حمید کلانتری معاون تعاون وزیر کار در مراسم بازنشستگی خود، هنگامی که پشت تریبون قرار گرفت، برای میرحسین موسوی و محمد خاتمی آرزوی سلامتی و رفع مشکل کرد. ▪️وی پس از بازنشستگی، مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شده است!
امام خامنه ای؛ ✅ما باید خود را برای سربازی امام زمان(عج)آماده کنیم.
برای بهترین دوستان خود دعای #شهادت کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️اقدام به ارجاع به صریح است 🔻اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل طی نامه ای به اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ارجاع لوایح مربوط به به مجمع تشخیص، توسط لاریجانی تصریح کردند: این اتفاق، آشکار بوده است.
تایید تست اخیر موشک بالستیک/ پاسخ سردار حاجی‌زاده به واکنش آمریکایی‌ها فرمانده نیروی هوافضای سپاه: 🔹ما تست‌های موشکی‌مان را انجام می‌دهیم و این کار اخیر هم تست مهمی بود. 🔹واکنش آمریکایی‌ها نشان می‌دهد که این موضوع برای آنها بسیار مهم بود که فریادشان درآمد. 🔹در سال بیش از ۴۰ یا ۵۰ تست انجام می‌دهیم.
🔹 همه حواسشان را جمع کنند! هشدار مهم رهبر معظم انقلاب به مجموعه‌های گوناگون و جریان‌های سیاسی در دیدار با خانواده شهدا
🔸پهنای باند همه شبکه‌های اجتماعی داخلی ۲ برابر خارجی‌ها می شود 🔹حمید فتاحی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از اختصاص بیش از هزار گیگابیت برثانیه پهنای باند داخلی به پیام رسان‌های داخلی در آینده نزدیک خبر داد. 📲وی در توئیتر نوشت: مشکل پیام رسان‌های داخلی مسیر ۴بانده و ۶ بانده نیست. با این‌حال برای اثبات این موضوع تا دو هفته آتی، بیش از هزار گیگابیت برثانیه (معادل بیش از دو برابر همه شبکه‌های اجتماعی خارجی) از ظرفیت شبکه ملی اطلاعات را به پیام رسان‌های داخلی اختصاص خواهیم داد.
دکتر ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان روز گذشته در کنگره حزب ندای ایرانیان بیان داشت، دوران قدر قدرتی در جهان تمام شده است، نباید همه نگاه‌مان را روی آمریکا متمرکز کنیم. وی این را هم اضافه کرد که خیال نکنیم هر اتفاقی در جهان یک سرش در آمریکاست؛ دنیا عوض شده و غرب مرکز عالم نیست. این نگاه وزیر محترم امور خارجه هر چند دیرهنگام، اما قابل تحسین است. واقعیت آن است که رویکرد تئوریک دولت کنونی در عرصه سیاست خارجی از ابتدای شکل‌گیری بر مذاکره مستقیم با آمریکا علاوه بر ساز و کار ۵+۱ متمرکز شده بود. این رویکرد را آقای روحانی مدتی پیش از انتخابات سال ۹۲ این‌گونه توضیح داده بود که آمریکا کدخدای ده است و اروپا رعیت و برای حل مسئله هسته‌ای باید به سراغ کدخدا رفت. با این یادآوری، اظهارات دیروز دکتر ظریف اهمیت بیشتری می‌یابد؛ اما مشروط بر آنکه این اظهارات هم ناشی از تغییر در راهبردها، رویکردها و جهت‌گیری‌ها در عرصه سیاست خارجی باشد و هم آنکه تجربه‌ای درس‌آموز باشد به نحوی که در ادامه راه دولت و حرکت نظام به کار آید. مصداق صحیح تجربه‌اندوزی نیز آن است که آنچه در این سال‌ها در عرصه پر کشاکش روابط بین‌الملل آموخته‌اند، به رهروان این راه بیاموزند؛ از اعتمادهایی که نباید به دشمن می‌کردند، از خوش‌بینی‌هایی که نسبتی با واقع‌بینی نداشت، از اشتباه در باور و معرفی آمریکا به منزله کدخدای جهان، از خطای طرح مشکلات و مسائل سیاسی داخلی نزد دشمن و بیگانه و از ده‌ها تجربه ریز و درشت دیگر که تعلیم آنها به سایر دیپلمات‌ها، دانشجویان و استادان علوم سیاسی و روابط بین‌الملل می‌تواند بخشی از هزینه‌های انجام شده در این حوزه را توجیه کند. اظهارات دیروز دکتر ظریف، دردی از دردهای وارده در چند سال اخیر بر کشور را درمان نمی‌کند، الا اینکه این عبرت‌ها به تجربه تبدیل شده و چراغ راه آینده شود. روایت رویدادهای گذشته اگر بدون تجربه‌اندوزی باشد، با خواندن رمان فرقی نمی‌کند. اندوختن تجربه، یعنی اینکه دکتر ظریف و دیگر تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیران سیاست خارجی همین حالا که برخی کشورهای بدعهد به اقتدار منطقه‌ای و توان موشکی ایران چشم طمع دوخته‌اند، به تعبیر رهبر معظم انقلاب به دشمن پهلو ندهند و قاطعانه از مانده برگ‌‌های برنده کشور و مؤلفه‌های قدرت ملی جمهوری اسلامی با آگاهی و اقتدار دفاع کنند.
◄ پایگاه آمریکایی «ان‌بی‌سی» در تحلیلی نوشت، سیاست‌های خصمانه کاخ سفید علیه تهران شکست‌ خورده و سه رکن و نیروی اساسی ترامپ برای مقابله با ایران، یعنی «عربستان» به دلیل جنگ یمن و قتل خاشقجی، «اسرائیل» (رژیم صهیونیستی‌) به دلیل ناکارآمدی نتانیاهو و قدرت روزافزون محور مقاومت و «حامیان داخلی سیاست‌های ترامپ» به دلیل شکست در انتخابات اخیر کنگره و عملکرد ضعیف ترامپ در آمریکا، در بدترین و بحرانی‌ترین شرایط قرار داشته و عملاً نمی‌توانند کمکی به سیاست‌های ضد ایرانی وی کنند. همچنین در بخشی از این تحلیل آمده است، اگر امروز ساکن تهران باشید، از شهروندان واشنگتن و ریاض نسبت به آینده دلگرم‌تر خواهید بود.
◄ «الکساندر بیووایس چیوا» از سخنگویان جلیقه‌ زردها گفت: دخالت هر گونه دولتی را در اعتراضات اخیر فرانسه رد می‌کنیم. البته باید بگویم در این راه از برخی جنبش‌ها الهام گرفته‌ایم. برای نمونه، از انقلاب ۱۹۷۹ (انقلاب اسلامی ایران) که علیه استبداد و برای رسیدن به دموکراسی بود، الهام گرفته‌ایم؛ ولی این را که یک کشور خارجی در حال مدیریت این جریان است، کاملاً تکذیب می‌کنیم. وی در ادامه افزود: جلیقه‌ زردها صدای واقعی و فروخورده مردم فرانسه هستند و ۷۴ درصد مردم از این جنبش حمایت می‌کنند.
اصلاح‌طلبان همچنان به دنبال فرار از مسئولیت! «علی تاجرنیا» از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ در مصاحبه با روزنامه اصلاح‌طلب «اعتماد» با انکار سهم اصلاح‌طلبان در عملکرد دولت گفته است: «حضور اصلاح‌طلبان در دولت آقای روحانی کمرنگ شده و بخش عمده آن از سر ناچاری و نداری بوده است.» تاجرنیا در ادامه گفت: «مشکل اصلی روحانی دولت خودش است. روحانی باید خودش دست به تغییر بزند و کاری از جریان سیاسی اصلاح‌طلب که تاکنون همراه بوده برنمی‌آید؛ اما ظاهراً روحانی ترجیح می‌دهد با حلقه اولیه خود مشورت کند تا حامیانش که باعث رأی‌آوری او شدند. اگر اوضاع به همین شکل باقی بماند، روند همین‌گونه منفعلانه طی شود و بر سیاست‌های غلط اصرار شود، طبیعی است که بخشی از هم‌پیمانان روحانی زبان و ادبیات تندتری در نقد دولت پیدا کنند.» گفتنی است این اظهارات در حالی بیان می‌شود که اصلاح‌طلبان در سال گذشته فشار سنگینی به دولت وارد کردند و در آستانه تشکیل کابینه دوازدهم به صراحت اعلام کردند باید سهم‌شان را تمام و کمال از روحانی بگیرند و در آخر نیز چنین شد.
دوگانگی در حرف و عمل! «‌برخی مقالاتی که در دنیا نوشتند گویی برای عدم توسعه ما ساخته شده است و الا این مقالات برای خودشان نیست، ما هم گاهی گرفتار یک‌سری مقاله شدیم و رفتیم پشت سر آن مقاله‌ها و ملت خودمان را به دردسر انداختیم؛ آنها هم خودشان هیچ مراعات نمی‌کنند؛ مگر آنها این مسئله و بحث‌های مربوط به گازهای گلخانه‌ای را که می‌گویند، خودشان مراعات می‌کنند.» این اظهارات آقای رئیس‌جمهور در هیئت دولت در حاشیه سخنانش در زمینه مشکل آب در کشور است؛ موضوعی که می‌توان آن را یکی از دقیق‌ترین اظهارات آقای روحانی دانست، اما نکته تأمل‌برانگیز این است که چطور می‌شود رئیس‌جمهور محترم به چنین دیدگاهی باور داشته باشد؛ ولی در عمل دولت برخلاف این رویکرد اقدام کند! چطور می‌شود دولت بر این باور باشد که بسیاری از این قراردادها و کنوانسیون‌های بین‌المللی برای عقب نگه داشتن جمهوری اسلامی ایران نوشته شده است؛ اما در پیوستن به این کنوانسیون‌ها و معاهدات پیشتاز و پیش‌قدم‌ باشد؛ برای نمونه در همین فقره معاهده آب و هوایی پاریس، سند مشارکت ملی مدنظرINDC ایران برای توافق پاریس در تاریخ ۲۰ آبان 1394 به تصویب هیئت دولت رسید و در تاریخ ۲۰ آذر 1394، در دبیرخانه کنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل ثبت شد! موضوعی که می‌توان آن را در ماجرای پر مناقشه این روزها، یعنی الحاق به FATF هم صادق دانست! کنوانسیونی که عملاً برای مبارزه با تأمین مالی تروریست‌ها شکل گرفته است؛ اما اعضای آن از حامیان اصلی تروریسم و گروه تروریستی، همچون داعش، جبهه النصره، طالبان و... هستند! با منطق آقای روحانیFATF هم برای جلوگیری از گسترش و تقویت محور مقاومت و ضعیف نگه داشتن انقلاب اسلامی و ملت ایران است! حال راز این تفاوت نظریه و دیدگاه میان آنچه بیان می‌شود و آنچه برای آن در عمل تلاش می‌شود، موضوعی است که باید دولت درباره آن توضیح دهد!