فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دانش آموزم پرسیده است؟ |
🔹 فرق عمامه با تاج چیه؟!
🔹 تفاوت حضرت والا و حضرت آقا چیه؟!
🔹 دو کلمه بیت و کاخ چه تفاوتهایی دارند؟!
🔹 «بندرشاه» با «بندر امام» چه تفاوتهایی دارند؟!
⭕️ حجت الاسلام راجی
@akhbarsiasirooz
رییس سازمان برنامه و بودجه در توییتر از خبرهای خوشِ در راه نوشت!
@akhbarsiasirooz
🔴 در لایحه عفاف و حجاب ساز وکاری مهیا شده است که جریمه کردن اقدام بیحجابی، معلّق به محال شود❗️
🔰محمد مهدی توکلی، وکیل پایه یک دادگستری در گفتگو با فارس:
🔻در لایحه دولت نیز مانند لایحه قوه قضائیه، در وهله اول صرفاً تذکر پیامکی پیش بینی شده است. بنابراین در متن لایحه دولت نیز مانند لایحه قوه قضائیه این تذکر مقیّد شده است؛ یعنی باید با استفاده از سامانههای هوشمند مانند ارسال پیامک به عمل آید؛ و نه تذکر زبانی مأمورین.
🔻بنابراین در صورتیکه به هر دلیلی در مکانی، چنین ابزار و سامانههایی در دسترس نباشد یا به دلایلی، مانند پوشیدگی یا عدم تشخیص چهره، سامانهها کارایی نداشته باشند، هرگونه برخورد انتظامی منتفی است و ضابطین قضائی نباید اقدام به دستگیری یا برخورد دیگری کند.
🔻در این لایحه، جریمه بی حجابی منوط به آن شده که ابتدا شخص از طریق چهرهنگاری رایانهای، شناسایی و برای او پیامک ارسال شود. به نظر میرسد که چنین سامانهای حتی اگر از لحاظ فنی و عملیاتی محال نباشد، با توجه به شرایط اقتصادی ناشی از تحریم، شدنی نباشد. میتوان گفت که در این لایحه، سازوکاری مهیا شده است که جریمه کردن اقدام بیحجابی، معلّق به محال شود.
🔻گرچه دولت جریمههای مندرج در لایحه قوه قضائیه را افزایش داده است، اما اساساً بعید است که نوبت به اخذ جریمههای موضوع این لایحه قانونی برسد؛ چراکه اخذ جریمه منوط به آن است که ابتدا تذکر پیامکی به عمل آید که با توجه به پیچیدگیهای فنی و هزینه بالای مالی، غیرممکن به نظر میرسد.
@akhbarsiasirooz
🔷اگر خبر تشکیل نیروی دریایی مشترک (با حضور عربستان، امارات، عمان و کشورمان) با هدف تضمین امنیت دریانوردی در خلیج فارس صحت داشته باشد و انشالله محقق شود، یعنی کشورمان توانسته (با اتخاذ سیاستهای درست) در معرفی خود بعنوان یک دوستِ قدرتمند به کشورهای منطقه موفق عمل کند و کشورهای منطقه نیز گویا فهمیدهاند که هدف از ایران هراسیها، دوشیدنشان و توجیه حضور غیرقانونی و کسب منافع اقتصادی بوده ولاغیر! این یعنی پایان سلطه غیرقانونی آمریکا در منطقه.
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷گستاخی و لگدپرانی یک استاد #حرام_خوار دانشگاه
✍️من اگر جای دانشجویان باغیرت آن دانشگاه بودم حتما از فردای سخنرانی این استاد، سیگار بدست وارد اتاق و کلاسهایش میشدم و در صورت اعتراض به او میگفتم "آقای دکتر این خودم هستم و باید راحت باشم تا به نفع سلامت روان اجتماع باشد!"
✍️بله آقای دکتر، من هم با شما موافقم؛ جمهوری اسلامی تا زمانی که در حلقوم امثال شما حقوقهای چند ده میلیونی میریزد تا قوت لگدپرانی داشته باشید،هیچگاه نخواهد توانست از پس جنبش جعلی #ززآ برآید!
✍️اگرچه قاطبهی جامعهی اساتید و معلمان کشور وفادار به آرمانها و در جبههی انقلاب هستنداما انکارناپذیر است که اقلیتی مانندمیوهی خراب، جعبهی میوهها را خراب میکنند؛ این افراد باید هرچه سریعتر از کارخانه حساس انسانسازی دانشگاه و مدرسه تصفیه شوند و پُستهای خطیر مربیگری از اِشغال حرامخواران آزاد گردد!
✍️رهبر معظم انقلاب فرمودند:
"اگرکسی در نظام جمهوری اسلامی در مسئولیتی مشغول کار است، ولی آرمانهای نظام جمهوری اسلامی را آنگونه که امام بزرگوار ترسیم کرده است و در قانون اساسی تجسّم پیدا کرده، در دلش قبول ندارد، اشغال آن پست برای او #حرام_شرعی است..آنجایی که اصول قانون اساسی مورد نظر است، آنجایی که الزام به تبعیّت از دین و شریعت مطرح است،اگر یک مسئول عقیدهای غیر از این دارد، میتواند شهروند جمهوری اسلامی باشد -مانعی ندارد- اما نمیتواند مسئول باشد"۱۳۸۰/۸/۸
لذا بنا بر فتوای قاطع رهبری، این استاد دانشگاه یا بایدمحترمانه خودش استعفا دهد یا اخراج شود!
🖋محمد جوانی
@akhbarsiasirooz
🔴نشست و برخاستهای همیشگی سیدحسن مصطفوی با سران فتنه و فرق ضاله و محکومان امنیتی و مفسدان اقتصادی در یک نما:
سیدهادی هاشمی، نورعلی تابنده، محمد خاتمی، میرحسین موسوی، مهدی کروبی، محمد موسوی خوئینیها، یوسف صانعی، مصطفی تاجزاده، غلامحسین کرباسچی، مهدی هاشمی، محمدعلی ابطحی، بهزاد نبوی، عبدالله نوری و...
در میان تمام نشست و برخاستهای سیدحسن مصطفوی با عناصر پلید سیاسی، همنشینی او با سیدهادی هاشمی، برادر سیدمهدی هاشمی معدوم برایم از همه عجیبتر است!
کسی که حسینعلی منتظری را رودرروی امام خمینی قرار داد و خوندل بیمثالی را به ایشان خوراند که آثار آن در نامه معروف به «سه قسم» آشکار است.
✍️احمد قديري
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 واقعاً باید تاسف خورد/ عقده گشایی نماینده رسانه های فتنه گر علیه بچه های انقلابی در حضور مسئول ارشد عدلیه
🔹 در نشست خبری معاون حقوقی قوه قضاییه، ببینید چه طور خبرنگار بدحجاب روزنامه اصلاحطلب شرق در سوالش از لایحه حجاب دفاع میکنه! و مخالفین این لایحه رو «تندرو» و «اقلیت پر سر و صدا» معرفی میکنه و موضع قوه قضاییه رو «معتدل» میخونه !
🔹 و جواب عجیب پورسید معاون حقوقی قوه قضاییه رو به سوال خبرنگار شرق رو ببینید که رسماً میگه:
این لایحه با توافق سه قوه انجام شده و نظرخواهی از دولت و مجلس انجام شده و اژه ای رییس قوه قضاییه قبل از ارسال لایحه، نظرات ارسالی دولت و مجلس رو اعمال کرده بعد ارسال کرده....
@akhbarsiasirooz
🔴 بلاخره پیدایشان شد ،آنهم برای دفاع از بی حجاب ها و آنهم در آستانه انتخابات
شورای ائتلاف موسوم به نیروهای انقلاب بلاخره در آستانه انتخابات رؤیت شدند نه برای محکوم کردن فتنه اخیر و نه برای اعتراض به گرانی و تورم بلکه برای حمایت از لایحه کذایی ضدحجاب و عفاف و برای جرم زدایی از کشف حجاب....
وقتی در دل فتنه جنبش فواحش، رهبر انقلاب فرمودند خواص موضع گیری کنند ،این جماعت همه ساکت بودند و خفه شدند. حالا در موسم انتخابات کم کم سر از لاک خود درآورده اند و در حال جابجایی خاکریز های فرهنگی به نفع دشمن هستند.
این جماعت پس از موضع گیری سریع رهبر انقلاب که کشف حجاب را حرام سیاسی و حرام شرعی اعلام کرد ،ساکت بودند اما حالا همصدا با رسانه های اصلاحطلب به مدافعان حریم حجاب و عفاف حمله میکنند و از کشف حجاب جرم زدایی میکنند....
اگر فکر میکنید با این عقب نشینی از سنگر حجاب در انتخابات پیروز میشوید مطمئن باشید از گندم ری نخواهید خورد...
به کجا چنین شتابان ‼️
@akhbarsiasirooz
دوستم رفته عمل پیکرتراشی به قول خودش به دیوار مرگ دست زده و برگشته، چرا؟! چون قراره از این به بعد تو خیابون وقتی بقیه نیم تنه بپوشن کم نیاره!
بازار آرایشگرا برای رقابت ناخون و مژه و کراتین مو کم بود بازار پیکر تراشا در رقابت اندام نیز اضافه شد
هیز تویی هرزه تویی زن آزاده منم! ((؛
🗣باران وکیلی ♭
@akhbarsiasirooz
🔴 خطر کرنش !!
مقام معظم رهبری (حفظه الله) در دیدار با کارگران فرمودند: "اگر مسئولی جرات مقابله با مفسد داخلی را نداشته باشد، جرات مبارزه با زورگوی خارجی را نخواهد داشت"
یعنی اگر مسئول یا مسئولینی را دیدیم که در برابر مفسدان داخلی کوتاه می آیند بایستی منتظر کرنش آن ها در برابر دشمنان هم باشیم.
در خانه اگر کس است، یک حرف بس است ...
#نفوذ
@akhbarsiasirooz
سعی کنید همیشه یه #مهدی_ترابی درون داشته باشید
یعنی در محیطی که خیلیا با شما همنظر نیستن پای آرمانهاتون واستید
اونو ابراز کنید
سعی کنید انقدر توی کارتون خوب باشید که حتی در جایی که اکثرا ممکنه مخالف افکار سیاسی_اعتقادی شما باشند
بخاطر خوب بودن و اثرگذاریتون نتوتنن حذفتون کنن
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹ببينيد/ به یاد مرحوم ابوترابی، سید آزادگان ایران
@akhbarsiasirooz
🌹سالروز درگذشت آزاده مقاوم،سیدِ آزادگان نماینده ولی فقیه در امور آزادگان حجت الاسلام و المسلمین سید علیاکبر ابوترابیفرد گرامی باد
♦️در سال ١٣١٨ در قم متولد شد. در سال ١٣٣٧ برای تحصیلات علوم حوزوی به مشهد عزیمت کرد.
♦️با شروع جنگ تحمیلی، با لباس رزم در جبهه حاضر شد و در کنار شهید دکتر چمران به سازماندهی نیروهای مردمی پرداخت. شخصاً به مأموریتها و عملیات رزمی شناسایی میرفت و در یکی از همین مأموریتها، به اسارت در آمد. در دوران اسارت با تمسک به سیره ائمه (ع) مکر و حیله دشمن را بیتأثیر کرد و شمع محفل اسیران ایرانی شد.
♦️او به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی «همچون خورشیدی بر دلهای اسیران مظلوم میتابید و چون ستاره درخشانی، هدف و راه را به آنان نشان میداد و چون ابری فیاض، امید و ایمان را بر آنان میبارید»
♦️پس از آزادی، همراهی با آزادگان و رفع مشکلات را، وظیفه خود میدانست و در این راستا هیچ سختی و مشکلی مانع او نشد.
♦️سرانجام در تاریخ ۷۹/۳/۱۲ در حالی که به همراه پدر بزرگوارش آیتالله حاج سیدعباس ابوترابی عازم مشهد و زیارت حضرت ثامنالحجج (علیه السلام) بودند به لقاءالله پیوست.
#شادی_روحش_صلوات
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مراسم زیبای تقدیر و تشکر از فرماندهان ارشد ناوگروه 86 نیروی دریایی ارتش ج.ا.ا در شب میلاد امام رضا علیه السلام در حرم مطهر رضوی علیه السلام .
@akhbarsiasirooz
🔹سان دیدن استوار و مقتدرانه ی آقای ما توی 84 سالگی VS سان دیدن حقیرانه ی به اصطلاح ابرقدرت دنیا توی 80 سالگی 😉😁
@akhbarsiasirooz
✔️ وزیر کشور: به جریانات سیاسی توصیه میکنیم فعالانه وارد صحنه شوند/ بهدنبال انتخابات با مشارکت حداکثری هستیم
🔺احمد وحیدی، وزیر کشور:
🔸توصیه ما در وزارت کشور به گروههای سیاسی دارای مجوز این است که فعالانه در انتخابات شرکت کنند. البته آنها فقط نباید در دوره انتخابات فعال باشند ولی الان توصیه ما این است که وارد صحنه شوند.
🔹پیش از این مطلبی از میزان مشارکت در انتخابات از قول من منتشر شده است که خیلی دقیق نبود. ما دنبال انتخابات با مشارکت حداکثری هستیم.
🔸فعلا قانون حال حاضر برای ما مبنای عمل است اما اگر طرح مجلس توسط شورای نگهبان تأیید و به قانون تبدیل شود، ما در چارچوب قانون جدید عمل میکنیم.
@akhbarsiasirooz
🔴 مشارکت و استصواب
✍️عبدالله گنجی
انتخابات ترکیه –که شرکت در آن اجباری است- موجب شد دوباره تحقیر خودی از سوی کسانی که احساس میکنند راهی به قدرت ندارند داغ شود و علت مشارکت بالا را در ترکیه نبود نظارت استصوابی بدانند. همین دسته افت مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۹۸ و ریاستجمهوری ۱۴۰۰ را به علت وجود نظارت استصوابی شورای نگهبان میدانند. عنوان نظارت شورای نگهبان سالهاست محل مناقشه است و همانهایی که میخواهند سر به تن جمهوری اسلامی نماند بارها هشدار دادهاند که این نظارت به نابودی نظام و دور شدن مردم از آن منجر میشود. در این نوشته به ماهیت نظارت استصوابی و حسن و عیب آن وارد نمیشویم و موضوع ما نیست، اما با دو سئوال به این منطق میپردازیم که قبل از نظارت استصوابی که در سال ۱۳۷۴ در مجلس پنجم به تصویب رسیده است (و محل مناقشه است) طور دیگری عمل میشده است؟ و سؤال دوم اینکه بعد از مصوبه مذکور مشارکت مردم در انتخابات افت کرده است؟ راستی تاکنون کسی قبل و بعد اجرای این قانون را مقایسه کرده است، آیا تفاوتی مشاهده شده است؟ اگر کسی مدعی است که از مقطعی قانون انتخابات به نظارت استصوابی تغییر کرده این زمان ۱۳۷۴ است و اعمال آن از ریاستجمهوری هفتم (خاتمی) و مجلس ششم (زمستان ۱۳۷۸) بوده است. ابتدا به سؤال اول پاسخ میدهیم که آیا قبل از این موعد، انتخابات به شکل دیگری بوده است و ناگهان ریل عوض شده است؟ منظور از نظارت استصوابی یعنی «نظارت بر همه مراحل انتخابات از ثبتنام تا تأیید انتخابات» و در اصطلاح حقوقی از واژه «تمامی مراحل» استفاده میشود و این مورد نقد عمده اصلاح طلبان است. سؤال این است که این نوع نظارت از مجلس پنجم به بعد اعمال شده است؟ خیر، حتی در مصوبه ۵۹/۷/۳ مجلس و در ماده ۳ آن آمده است «هیئت مرکزی نظارت بر تمامی مراحل انتخابات.... نظر دارد» و در مصوبه مجلس مجدد و در سال ۱۳۶۲ آمده است «نظارت بر انتخابات مجلس بر عهده شورای نگهبان میباشد. این نظارت عام و تمام مراحل و در کلیه امور مربوط به انتخابات جاری است». ۱۳۶۵/۹/۵ باز به همین ماده ۳ تأکید میشود و در مجلس چهارم در فروردین ۱۳۷۱ اعمال نظارت استصوابی بارز میشود. در مجلس دوم نیز در ۱۳۶۳/۱/۲۶ اعضای نهضت آزادی و جبهه ملی و... رد صلاحیت میشوند. مرحوم بازرگان در ریاست جمهوری ۱۳۶۴ رد میشود و امام نیز سکوت میکنند. در انتخابات ریاستجمهوری نیز چنین است. در انتخابات دوم ریاستجمهوری ۷۱ نفر ثبتنام و چهار نفر تأیید میشوند. در ریاستجمهوری سوم ۶۴ نفر ثبت نام و چهار نفر تأیید میشوند. دوره چهارم ۵۰ نفر ثبت نام و سه نفر تأیید میشوند و در دوره پنجم ریاست جمهوری ۷۹ نفر ثبتنام و دو نفر تأیید میگردند. پس میبینیم که نظارت استصوابی به صورت جدی هم از اول هست (نظارت عام بر همه مراحل) و هم در اجرا قابل تأیید است. در مجالس نیز گروههای همسو با نهضت آزادی رد میشوند، اما از مجلس چهارم این اتفاق برای جناحهای درون نظام میافتد. حال آنکه قانون مشهور مدنظر در مجلس پنجم تصویب شده است. پس نظارت استصوابی از بدو انتخابات در جمهوری اسلامی بوده است و ربطی به مصوبه سال ۱۳۷۴ ندارد. اما چرا قبلاً نام آن شنیده نمیشد و کمتر مورد اعتراض بود؟ چون تجدیدنظرطلبان (به جز نهضت آزادی و همسویان) در معرکه انتخابات با مانع مواجه نبودند؛ بنابراین کسانی که نگاهشان به اسلام سیاسی یا جمهوری اسلامی تغییر کرده و دنبال دموکراسی و عقبنشینی دین از سیاست و سیاست از فرهنگ بودند رد میشدند و این ربطی به ماهیت قانون نداشت، اما درباره سؤال دوم اینکه آیا مشارکت با نظارت استصوابی پایین آمده است؟ ابتدا ریاست جمهوری را بررسی کنیم. طبق نظر منتقدان تا قبل از ریاست جمهوری هفتم (خاتمی ۱۳۷۶) نظارت استصوابی نبوده است. در شش دوره انتخابات ریاست جمهوری مشارکت مردم ۶۳/۵۴ درصد بوده است و از زمانی که نظارت استصوابی اعمال شده (حتی با انتخابات ۴۸ درصدی ۱۴۰۰) با میانگین هفت دوره مشارکت ۶۹/۹۸ (بخوانید ۷۰ درصد) بوده است. پس بعد از نظارت استصوابی رشد حدود ۶/۵ درصدی مشارکت هم داشتهایم. به مجلس برگردیم. میانگین مشارکت از مجلس اول تا مجلس پنجم که بدون نظارت استصوابی بوده حدود ۶۱ درصد است و از مجلس ششم تا یازدهم که نظارت استصوابی بوده است بدون لحاظ انتخابات ۱۳۹۸ (کرونا و نارضایتی اقتصادی) ۵۹/۹۱ درصد بوده است، یعنی بیش از یک درصد کاهش داشته است و اگر انتخابات ۱۳۹۸ را لحاظ کنیم ۴ درصد کاهش مشارکت بعد از نظارت استصوابی داشتهایم.
البته دو انتخابات ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ بدون تردید متأثر از کرونا، نارضایتی اقتصادی، برخی حوادث و تحریم بخشی از اصلاحطلبان است و نمیتوان آن را تقابل نامید. در انتخابات دور دوم ریاست جمهوری مرحوم هاشمی نیز مشارکت ۵٠/۶۶درصد است. آیا کسی گفت مردم از نظام برگشتهاند.
@akhbarsiasirooz
از علامه حسن زاده پرسیدند:
آدرس امام زمان ارواحنافداه کجاست؟
کجا میشود حضرت را پیدا کرد؟
ایشان فرمودند:
آدرس حضرت در قرآن کریم آیه ۵۵ سوره قمر است... که میفرماید:
"فی مَقْعَدِ صِدْقٍ عَنْدَ مَلیکٍ مُقْتَدِر"
«هر جا که صدق و درستی باشد»
هر جا که دغلکاری و فریبکاری نباشد؛ هرجا که یاد و ذکر پروردگار متعال باشد؛ حضرت آنجا تشریف دارند.
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 «برکات وضو گرفتن هنگام خواب»
🔻 بخشی از گفتگو با استاد فیاض بخش
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥درد دل پیر زن یزدی با امام رضا❤️
@akhbarsiasirooz
✨امام رضا علیه السلام:
"نگران نباش و #فرزند بخواه، بدان خداوند روزی ایشان را می دهد..."
📚 اصول کافی، ج۶، ص۳
#فرزندآوری
#مکتب_اهل_بیت
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•| مرد یقین |•
حاج قاسم از شجاعت
و یقین امام خمینی ره میگوید...
پ ن : مقایسه کنید با رهبران براندازی که موش شدن و تو صفحات مجازیشون غایم شدنو و هل من مبارز میطلبن😅😂
@akhbarsiasirooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷امام رضا علیه السلام در زِندان (دوربین مخفی)
🔸به زِندانی که هیچ کَس و کاری نداره میگن: یک نفر ضامنت شده.
🔹 زندانی با تعجب جواب میده: من که هیچ کسی رو ندارم
#امام_رضاعلیه السلام
#ضامن_آهو
#التماس_دعا
@akhbarsiasirooz