eitaa logo
آخرت زیبا
1.3هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
2.2هزار ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 راز عجیب شبستان مسجد آیت‌الله مجتهدی تهرانی برای فرج عج الله .
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😖 اگر از مختصات و شرایط زندگی خود راضی نیستید این ویدئو را ببینید! | برای فرج عج الله .
🔴امیرالمؤمنین علی ولی الله فرمودند:به خدا سوگند، اگر دل هاي شما از ترس آب شود، و از چشم هايتان با شدت شوق به خدا، يا ترس از او، خون جاري گردد، و اگر تا پايان دنيا زنده باشيد و تا آنجا كه مي توانيد در طاعت از فرمان حق بكوشيد، در برابر نعمت هاي بزرگ پروردگار، بخصوص نعمت ايمان، نا چيز است.(نشر دهيد) 📚 نهج البلاغه ترجمه خطبه ٥٢ .
.
.
❌درامان ماندن از فتنه❌ شيخ طوسى در كتاب‏ «مصباح المتهجد» فرموده است: 👈 از امامان عليهم السّلام روايت شده: هر كه در روز جمعه پس از نماز ظهر دو ركعت نماز به جاى آورد و در هر ركعت بعد از سوره «حمد» هفت بار «قل هو اللّه احد» بخواند و پس از نماز بگويد: ☘اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي مِنْ أَهْلِ الْجَنَّةِ الَّتِي حَشْوُهَا الْبَرَكَةُ وَ عُمَّارُهَا الْمَلائِكَةُ مَعَ نَبِيِّنَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ أَبِينَا(ابیه) إِبْرَاهِيمَ عَلَيْهِ السَّلامُ☘ خدايا! مرا از اهل بهشت قرار ده، آن بهشتى كه انباشته از بركت و نعمت است و آبادكنندگانش فرشتگان هستند، در كنار پيامبر، محمّد (درود خدا بر او و خاندانش باد) و پدرمان ابراهيم بر او درود و سلام باد. 🔺تا جمعه ديگر دچار فتنه‏ اى نشود، 🔺 و حق تعالى او را در كنار و به همراه محمّد صلى اللّه عليه و آله و اهل بيتش و ابراهيم عليه السّلام بگذارد🌿 ⚜ علاّمه مجلسى رحمة اللّه فرموده: اگر اين دعا را فردى كه سيّد نيست بخواند به جاى «وَ اَبِينَا» بگويد «وَ اَبِيهِ» برای فرج عج الله .
اى كميل! ثروت اندوزان مرده اند گرچه به ظاهر زنده‌اند، امّا دانشمندان، تا دنيا برقرار است زنده‌اند، بدن‌هايشان گرچه در زمين پنهان امّا ياد دانشمندان در دل‌ها هميشه زنده است. از حکمت ۱۴۷ ✍ نهج البلاغه برای فرج عج الله .
♨️ختم انعام+نماز ویژه و مجرب برای👇 💌برآورده شدن حاجات مادی 💌نجات از گرفتاری 💌درمان غم و اندوه 💌بهبود بیماری 💌روزی شدن خیرکثیر 💌نابودی دشمن 🔰ختم سوره مبارکه انعام بجهت هرحاجتی باین نحو است که: 🔹قرائت سوره مذکور نماید و آیه ۱۲۴ چون به کلمه (رسل الله )برسد وقف نماید ،برخیزد دورکعت نماز بجای آورد 👈در هر رکعت بعداز حمد+آیت الکرسی ۷مرتبه+توحید ۵۰ مرتبه بخواند 🔹بعداز تمام شدن نماز درسجده هفت مرتبه بگوید👈لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ وسرازسجده بردارد وادامه سوره را از (الله اعلم) بخواند . آیه 124 از سوره انعام: وَإِذَا جَاءتْهُمْ آيَةٌ قَالُواْ لَن نُّؤْمِنَ حَتَّى نُؤْتَى مِثْلَ مَا أُوتِيَ رُسُلُ اللّهِ(این قسمت دورکعت نماز بخواند) اللّهُ أَعْلَمُ حَيْثُ يَجْعَلُ رِسَالَتَهُ سَيُصِيبُ الَّذِينَ أَجْرَمُواْ صَغَارٌ عِندَ اللّهِ وَعَذَابٌ شَدِيدٌ بِمَا كَانُواْ يَمْكُرُونَ. 🔰اگه ختم انعام رو انجام دادی: 🔸روز شنبه در ابتدای روز 🔸یکشنبه در هنگام طلوع آفتاب 🔸دوشنبه بین نماز ظهر و عصر 🔸سه شنبه یک ساعت بعد از طلوع آفتاب 🔸چهارشنبه بعد از نماز عصر 🔸پنجشنبه قبل از ظهر شرعی 🔸جمعه بعد از نماز ظهر و تا غروب آفتاب فرصت دارد. ✍🏻خواجه سنجوری گوید:که من این نماز را کردم واز خداوند تعالی دنیا طلبیدم چندان به من عطا فرمود که هزار غلام خریدم و آزاد کردم ،الله اعلم 🌹 📗منبع: گوهر شبچراغ ،ص۲۵۸ برای فرج عج الله .
💙🍃 🍃🍁 💠حضـــــرت علی (ع): کسی که شش خصلت داشته باشد همه در های بهشت بر رویش گشوده است و تمام درهای جهنم بر رویش بسته است: 1- خدا را بشناسد و اطاعتش نماید. 2- شیطان را بشناسد و مخالفتش کند. 3- راه حق و اهلش را بشناسد و به دنبالش برود. 4- باطل و اهل آن را بشناسد و ترکشان گوید. 5- دنیای حرام را بشناسد و رهایش سازد. 6- آخرت را بشناسد و طلبش کند. 📚نصایح صفحۀ 248✨   برای فرج عج الله .
✨﷽✨ ‍ ✍با زیاد صلوات فرستادن، کم و کاستی های اعمال صالح  خود را جبران کنیم.... مرحوم محدّث نوری قدس سره از یگانه دوران خود شیخ احمد پسر زین الدین نقل کرده است که گفت: در عالم خواب حضرت زین العابدین امام سجّاد صلوات الله علیه را ملاقات کردم و نزد آن حضرت  شکوه و ناله کردم که زاد و توشه ای برای آخرت آماده نکرده ام، برای توبه خالص توفیق نیافتم، و اعمال صالح را نتوانستم بجا آورم. پس حضرت مرا جواب داد که آنچه بر تو است این است که : زیاد بر محمّد و آل محمّد صلوات بفرستی، و ما در مقام پاداش، عوض صلواتی که شما فرستاده اید آن اعمال صالح را که به انجامش توفیق پیدا نکرده اید تا روز قیامت برای شما انجام می دهیم. 📚منبع  ترجمه القطرة ج 1 ص 161 فضیلت صلوات فرستادن ح 11 برای فرج عج الله .