🌹 زیارت مختصر #حضرت_رسول (صلّی اللّه علیه و آله) در روز #شنبه :
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا رَسُولَ اللهِ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکَاتُهُ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا مُحَمَّدَ بْنَ عَبْدِ اللهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا خِیَرَةَ اللهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا حَبِیبَ اللهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا صِفْوَةَ اللهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا أَمِینَ اللهِ أَشْهَدُ أَنَّکَ رَسُولُ اللهِ وَ أَشْهَدُ أَنَّکَ مُحَمَّدُ بْنُ عَبْدِ اللهِ وَ أَشْهَدُ أَنَّکَ قَدْ نَصَحْتَ لِأُمَّتِکَ وَ جَاهَدْتَ فِی سَبِیلِ رَبِّکَ وَ عَبَدْتَهُ حَتَّى أَتَاکَ الْیَقِینُ فَجَزَاکَ اللهُ یَا رَسُولَ اللهِ أَفْضَلَ مَا جَزَى نَبِیّا عَنْ أُمَّتِهِ اللهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أَفْضَلَ مَا صَلَّیْتَ عَلَى إِبْرَاهِیمَ وَ آلِ إِبْرَاهِیمَ إِنَّکَ حَمِیدٌ مَجِیدٌ.
https://eitaa.com/joinchat/10354782Caeec2836a7—
💎شرافت ﻣﺎه رﺑﯿﻊ الأول
🌸اﯾﻦ ﻣﺎه ﻫﻤﺎﻧﮕﻮﻧﻪ ﮐﻪ از اﺳﻢ آن ﭘﯿﺪاﺳﺖ ﺑﻬﺎر ﻣﺎهﻫﺎ ﻣﻰﺑﺎﺷﺪ؛ ﺑﺠﻬﺖ اﯾﻨﮑﻪ آﺛﺎر رﺣﻤﺖ ﺧﺪاوﻧـﺪ در آن ﻫﻮﯾﺪاﺳﺖ.
🔆در اﯾﻦ ﻣﺎه ذﺧﺎﯾﺮ ﺑﺮﮐﺎت ﺧﺪاوﻧﺪ و ﻧﻮرﻫﺎى زﯾﺒﺎی او ﺑﺮ زﻣﯿﻦ ﻓﺮود آﻣﺪه اﺳﺖ؛ زﯾﺮا ﻣﯿﻼد رﺳﻮل ﺧﺪا ﺻﻠﻰﷲﻋﻠﯿﻪوآﻟﻪوﺳﻠﻢ در اﯾﻦ ﻣﺎه اﺳﺖ و ﻣﻰﺗـﻮان ادﻋـﺎ ﮐـﺮد از اول آﻓﺮﯾﻨﺶِ زﻣﯿﻦ، رﺣﻤﺘﻰ ﻣﺎﻧﻨﺪ آن ﺑﺮ زﻣﯿﻦ ﻓﺮود ﻧﯿﺎﻣﺪه اﺳﺖ؛ زﯾﺮا ﺑﺮﺗﺮى اﯾﻦ رﺣﻤﺖ ﺑﺮ ﺳـﺎﯾﺮ رﺣﻤتهاى اﻟﻬﻰ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺑﺮﺗﺮى رﺳﻮل ﺧﺪا ﺑﺮ ﺳـﺎﯾﺮ ﻣﺨﻠﻮﻗـﺎت اﺳـﺖ.
(المراقبات ص 31)
#ربیع_الأول
#پیامبر_صلواتاللهعلیهوآله
https://chat.whatsapp.com/BQ0YlJyZc9kG3Wvw7WK2hL
⭕️ سوال
⁉️ آیا اهل بیت علیهم السلام به وحدت جامعه اسلامی و برخورد مناسب با سایر مذاهب توصیهای دارند یا خیر؟
🔰 یکی از مهمترین موضوعات اجتماعی در هر جامعه، مساله وحدت و همبستگی آن جامعه است. تفرقه و هرج و مرج میان مردم به نابودی جامعه و از بین رفتن آن جامعه خواهد انجامید. جامعه اسلامی نیز از این قاعده مستثنا نیست و وحدت مردم و مسلمین یکی از ضروریات جامعه اسلامی است.
✅ وحدت در یک جامعه اینقدر مهم و ضروری است که در قضیه گوسالهپرست شدن قوم بنی اسرائیل حضرت هارون(علیهالسلام) همین مساله را در پاسخ به حضرت موسی(علیهالسلام) بیان کرده و میفرماید: «قَالَ يَا ابْنَ أُمَّ لَا تَأْخُذْ بِلِحْيَتِي وَلَا بِرَأْسِي إِنِّي خَشِيتُ أَنْ تَقُولَ فَرَّقْتَ بَيْنَ بَنِي إِسْرَائِيلَ وَلَمْ تَرْقُبْ قَوْلِي [طور/ 96] گفت: ای پسر مادرم! نه ریش مرا بگیر و نه سرم را، من ترسیدم که بگویی: میان بنی اسرائیل تفرقه و جدایی انداختی و سفارش مرا [در حفظ وحدت بنی اسرائیل] رعایت نکردی.»
این آیات بیان میکند وحدت میام مردم یک جامعه بسیار مهم و حیاتی است، به حدی که از گوساله پرست شدن مردم نیز مهمتر است.
🔶 همین مساله در زمان رحلت پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله) نیز رخ داد و برخی حق امیرالمومنین(علیهالسلام) را غصب کرده و از رسیدن به خلافت ممانعت کردند، اما حضرت سکوت کرد و هیچ برخورد عملی با این کار انجام نداد و حتی آنان به در خانه حضرت ریختند و دستان حضرت را بستند و به همسرش حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) نیز جسارت کردند، اما امیرالمومنین(علیهالسلام) سکوت اختیار کرد. بعدها خود حضرت، علت سکوت خود را جلوگیری از تفرقه بین امت اسلامی ابراز کردند.
👈 امروزه نیز وحدت جامعه اسلامی ایران یکی از ضروریات جامعه است. وحدت مذهبی نیز یکی از مهمترین مظاهر وحدت است، به این معنا که شیعه و سنی که در این مملکت زندگی میکنند باید در کنار هم بوده و دست در دست هم گذاشته و جامعه اسلامی را پیش برده و در مقابل دشمن تا دندان مسلح و خونخوار خود که با اصل اسلام مخالف است، مقابله کنند.
✳️ در سالهای اخیر که آمریکا و غرب با تمام امکانات و توان خود به جنگ با اسلام و دین آمدهاند و اصل اسلام را هدف قرار داده و به توهین پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله) روی آوردهاند، وحدت میان جامعه شیعه و سنی ضرورت بیشتری دارد، لذا شیعه و سنی هم باید اختلافات را کنار گذاشته و دست از تکفیر همدیگر بردارند و برادرکشی نکنند و دست در دست هم گذاشته و با در کنار هم بودن، باید مشتی باشند بر سر دشمن اسلام.
💠 بنابراین هر کس در زمان کنونی بر طبل تفرقه بکوبد و شیعه یا سنی را تکفیر کند و واجب القتل بداند و برادرکشی راه بیاندازد و هر شیعهای که به مظاهر و مقدسات اهل سنت توهین کند و احساسات آنها را جریحهدار کرده و تفرقه ایجاد کند، بزرگترین خیانت را به اسلام کرده است و خون هر مسلمانی که در این راه ریخته شود، بر گردن اوست.
______________
📚 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/154721
📎 #اعتقادات
📎 #هفته_وحدت
📎 #پیامبر_اکرم
📎 #میلاد_پیامبر
📎 #وحدت
پرسمان اعتقادی استاد محمدی 👇👇
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
♨️ @ostadmohamadi
هدایت شده از اندیشه تشیّع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ 🎥 اصل این مسئله که #شیعه یک طرف و #سنی یک طرف، از روی جهالت و تبلیغاتی که اجانب کردند پیش آمده است!
📎 #هفته_وحدت
اندیشه تشیع 👇👇
♨️ @kalamema
🌷مهدی شناسی 🌷
🔹زیارت آل یاسین🔹
🌹السلام علیک یا وعدالله الذی ضَمِنَه🌹
قسمت دوم
☘از وعده های بزرگ خداوند که در لوح محفوظ ثبت گردیده و در سراسر تاریخ توسط پیامبران و امامان (علیهم السّلام) اعلام و به همۀ امّت ها نوید آن تصریح و تأکید شده است: حکومت عدل و داد ، و سعادت کامل جهانی است که به دست مبارک حضرت بقیة الله – ارواحنا فداه- تشکیل خواهد شد.
☘ این وعده در قرآن کریم و احادیث و زیارات بیان گردیده ، که برای نمونه چند آیه و حدیث را در اینجا می آوریم:
🌸1-(وَعَدَ اللهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنکُم وَ عَمَلُوا الصّالِحاتِ لَیَستَخلِفَنَّهُم فِِی الأَرضِ کَمَا استَخلَفَ الَّذِینَ مَن قَبلِهِم وَ لَیُکَّنَنَّ لَهُم دِینِهُمُ الَّذِِِی ارتَضی لَهُم وَ لَیُبَدَّلَنَّهُم مِن بَعدِ خَوفِهِم أَمناً یَعبُدُونَنِی لا یُشرِکُونَ بِی شَیئاً )خداوند به کسانی از شما که ایمان دارند و کارهای شایسته بجای آورده اند ، وعده فرموده که [در زمان ظهور امام قائم (علیه السّلام) ] در زمین خلافت دهد ، چنانکه کسانی که پیش از شما بودند را جانشین پیشینیان خود ساخت ، و البته دین پسندیدۀ آنان را بر همه جا مسلّط و نافذ گرداند ، و حتماً بر همۀ مؤمنان به جای ترس و هراس [ از دشمنان] ایمنی کامل عطا فرماید که مرا بدون هیچ گونه شرک پرستش نمایند. در چند روایت از ائمّه اطهار (علیهم السّلام) آمده که مقصود ، حضرت قائم (علیه السّلام) و اصحاب او می باشند.
🌸2- ( وَ لَقَد کَتَبنا فِی الزَّبُورِ مِن بَعدِ الذِّکرِ أَنَّ الأَرضَ یَرِثُها عِبادِیَ الصّالِحُونَ)؛ و به راستی که ما در زبور ، پس از ذکر ثبت کردیم که البته زمین را بندگان شایستۀ من به ارث خواهند برد. بر اساس بعضی از احادیث ، ذکر: - در این کریمه- لوح محفوظ است و زبور: جنس کتابهای آسمانی است که بر پیامبران (علیهم السّلام) نازل شده است . و یا مقصود از ذکر: تورات می باشد ، و زبور: کتابی است که بر حضرت داود (علیه السّلام) فرود آمده است. و این وعده – که بندگان صالح و شایسته خداوند زمین را به ارث خواهند برد- مربوط به زمان ظهور حضرت مهدی – عجّل الله فرجه الشریف – و حکومت جهانی آن جناب می باشد.
🌸یعنی : خداوند وعده داده که سراسر زمین را به بندگان شایستۀ خویش خواهد سپرد ، و این وعده را در تمای سندهای رسمی و معتبر خود ثبت کرده است و این ثبت کردن و اعلام نمودن ضمانت قولی و عملی وعده است.
🌸3- ( حَتّی إِذا رَأَوا ما یُوعَدُونَ إِمَّا العَذابَ وَ إِمَّا السّاعَةَ فَسَیَعلَمُونَ مَن هُوَ شَرُّ مَکَاناً وَ أَضعَفُ جُنداً )؛ تا آنگاه که آنچه وعده شده اند را به چشم خود ببینند که یا عذاب [ و کیفر] دنیاست و یافرا رسیدن ساعت[ قیامت] به زودی خواهند دانست که کدام یک [ از مؤمنان و کافران] جایگاهش بدتر و سپاهش ناتوان تر است. شیخ کلینی (رحمة الله علیه) از امام صادق (علیه السّلام) روایت آورده که فرمودند: « قول خداوند: « تا آنگاه که آنچه وعده داده شده اند را به چشم خود ببینند « خروج حضرت قائم (علیه السّلام) است و همان ساعت است، در آن روز [ کافران] خواهند دانست که از سوی خداوند ، به دست ولیّ و قائم او (علیه السّلام) چه بر سرشان خواهد آمد ، و قول خداوند: » کدام یک جایگاهش بدتر است: یعنی نزد قائم (علیه السّلام) ...».
🌸در بيان آيه 55 سوره نور: وعدالله الذين آمنول منكم و عملوا الصالحات ليستخلفنهم فى الارض...;
خداى آن دسته از شما را كه ايمان آورده و اعمال شايسته داشته باشند وعده داده است هر آينه در زمين خلافت بخشد.
🌸حضرت امام صادق، عليه السلام، فرمود:
آنگاه كه شب جمعه (آن شب جمعه موعود معهود) فرا رسد، خدا فرشته اى را به آسمان دنيا فرو فرستد و چون فجر طالع شود و سپيده بدمد. آن ملك بر عرش بالاى بيت المعمور نشيمن گيرد. براى محمد و على و حسن و حسين، عليهمالسلام، منبرهايى از نور نهاده بر آنها بالا روند و فرشتگان و پيامبران و اهل ايمان گرد آنان جمع شوند و درهاى آسمان گشوده شود. چون خورشيد به ميان آسمان رسد، رسول خدا، صلى الله عليه وآله، گويد: پروردگارا، ميعادى كه در كتاب دادى چه شد؟ و آن اين آيه قرآن است: «كه اهل ايمان و عمل صالح از شما را خدا وعده داده كه آنها را در زمين جانشين قرار دهد...» (آيه 55 سوره نور.)آنگاه فرشتگان و پيامبران همانند سخن نبى مكرم و پيامبر خاتم را بگويند. سپس محمد و على و حسن و حسين، عليهمالسلام، به سجده افتند. آنگاه بگويند: بار پروردگارا! غضب كن كه به تحقيق حريم تو هتك شد و برگزيدگان تو كشته شدند. و بندگان شايسته ات خوار شمرده شدند. در اين هنگام آنچه خدا خواهد انجام دهد كه آن روز، روز معلوم است.
https://chat.whatsapp.com/BQ0YlJyZc9kG3Wvw7WK2hL
🕊✨اللهم عجل لولیک الفرج✨🕊
🔰 #معرفیشهید | #سالروز_شهادت
🌟 به مناسبت سالروز #شهادت
#شهید_مصطفی_صدرزاده
🔅 تاریخ تولد: ۱۹ شهریور ۱۳۶۵
❤️ تاریخ شهادت: ۱ آبان ۱۳۹۴
📌 مزار شهید: بهشت رضوان
🕊محل شهادت: حلب، سوریه
🔻 هرچه تقویم را زیر و رو کردم تولد تا شهادتش در مُحرم خلاصه می شود. قرار بیقرار را ورق زدم فهمیدم مادرش، او را نذر حضرت عباس کرده بود.
🔅 حسرت هایش برای نبودن در کربلا، کار دستش داد. بی قراری اش با چهارشنبه های نذر #علمدار و روضه هیئت بیشتر شد، پرنده قلبش خانه به خانه پرید تا در طواف حرم عمه سادات آرام گرفت.
➖ نام جهادی #سیدابراهیم را انتخاب کرد.شاید هم ابراهیم شد تا اسماعیل نفسش را قربانی کند. گذشت از دنیا و تعلقاتش حتی از همسر و فرزندانش.
⭐️ دلش در سوریه گرفتار شده بود. اما گاهی ترکش های پا و پهلویش او را مجبور به برگشت می کرد. در مجروحیت هم آرام و قرار نداشت. سرزدن به خانواده شهدا و یاد کردن دوستان شهیدش مرهم دل تنگی هایش بود.
➖ مردانه پای قولش می ماند. با ابوعلی عهد کرد هرکس زودتر شهید شد سفارش دیگری را پیش ارباب کند. با شهادتش شفاعت رفیق جامانده را کرد و ابوعلی هم به کاروان عشاق پیوست.
🚩 مصطفی در صدر قلب ها بود چه
در سوریه که سردار دلها از محبتش به او گفت و چه در شهریار که با کارهای فرهنگی اش نوجوان و جوان خاطر خواهش بودند.
◽️او مرد ماندن نبود. از سفره پاسداری از حرم، شهادت می خواست. در روز تاسوعا شهید شد، نگاهی کن به ما اسیران بلاتکلیف.
✍🏻 نویسنده : #طاهره_بنائی_منتظر
https://chat.whatsapp.com/BQ0YlJyZc9kG3Wvw7WK2hL
توصیه های پیامبر صل الله علیه و آله و سلم.mp3
8.87M
🔸 مصادیق تقوا در کلام پیامبر اکرم https://chat.whatsapp.com/BQ0YlJyZc9kG3Wvw7WK2hL
هدایت شده از کانال آنتیشبهه
﷽
امشب ڪہ شب میلاد احمد باشد
مشمول همہ عطاے سرمـد باشد
یا ربّ چہ شود طلوع فجــر فردا
صبحِ فرج آلِ محمّـد«ص» باشد
#میلاد_پیامبر_اکرم(ص)
#میلاد_امام_جعفر_صادق(ع)
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh
🌹روز #یکشنبه روز زیارتی #حضرت_علی علیه السلام و #حضرت_فاطمه زهرا سلام الله علیها🌹
زیارت امیرالمومنین علیه السلام در روز یکشنبه:
السَّلامُ عَلَى الشَّجَرَةِ النَّبَوِيَّةِ وَ الدَّوْحَةِ الْهَاشِمِيَّةِ الْمُضِيئَةِ الْمُثْمِرَةِ بِالنُّبُوَّةِ الْمُونِقَةِ [الْمُونِعَةِ] بِالْإِمَامَةِ وَ عَلَى ضَجِيعَيْكَ آدَمَ وَ نُوحٍ عَلَيْهِمَا السَّلامُ السَّلامُ عَلَيْكَ وَ عَلَى أَهْلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ السَّلامُ عَلَيْكَ وَ عَلَى الْمَلائِكَةِ الْمُحْدِقِينَ بِكَ وَ الْحَافِّينَ بِقَبْرِكَ يَا مَوْلايَ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ هَذَا يَوْمُ الْأَحَدِ وَ هُوَ يَوْمُكَ وَ بِاسْمِكَ وَ أَنَا ضَيْفُكَ فِيهِ وَ جَارُكَ فَأَضِفْنِي يَا مَوْلايَ وَ أَجِرْنِي فَإِنَّكَ كَرِيمٌ تُحِبُّ الضِّيَافَةَ وَ مَأْمُورٌ بِالْإِجَارَةِ فَافْعَلْ مَا رَغِبْتُ إِلَيْكَ فِيهِ وَ رَجَوْتُهُ مِنْكَ بِمَنْزِلَتِكَ وَ آلِ بَيْتِكَ عِنْدَ اللَّهِ وَ مَنْزِلَتِهِ عِنْدَكُمْ وَ بِحَقِّ ابْنِ عَمِّكَ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ وَ عَلَيْهِمْ [عَلَيْكُمْ] أَجْمَعِينَ.
✨🌙✨🌙✨🌙✨🌙✨🌙✨
زیارت حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها در روز یکشنبه:
اَلسَّلاَمُ عَلَيْكِ يَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَكِ الَّذِي خَلَقَكِ فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صَابِرَةً أَنَا لَكِ مُصَدِّقٌ صَابِرٌ عَلَى مَا أَتَى بِهِ أَبُوكِ وَ وَصِيُّهُ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِمَا وَ أَنَا أَسْأَلُكِ إِنْ كُنْتُ صَدَّقْتُكِ إِلاَّ أَلْحَقْتِنِي بِتَصْدِيقِي لَهُمَا لِتُسَرَّ نَفْسِي فَاشْهَدِي أَنِّي ظَاهِرٌ(طَاهِرٌ) بِوِلاَيَتِكِ وَ وِلاَيَةِ آلِ بَيْتِكِ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ.
https://eitaa.com/joinchat/10354782Caeec2836a7—
🍃💚زندگینامه پیامبرِ مکرم اسلام حضرت محمد صلوات الله علیه و آله و سلم:
🍃🌸نام: محمد
🍃🌸نام پدر:عبدالله بن عبدالمطلب
🍃🌸نام مادر: آمنه س
🍃🌷القاب پیامبر ص:
رسول اللّه، نبی اللّه، امین، مصطفی، محمود، مدّثر، امّی، خاتم، مزّمل، رحمت، نذیر، طه، یس،بشیر، مبین، کریم، نور، نعمت، شاهد، مبشّر، منذر، مذکّر و ...
🍃🌷کنیه پیامبر (ص) :
ابو ابراهیم و ابوالقاسم
🍃🌴☀️تولد حضرت محمد (ص) بنابر بسیاری از روایات در هفدهم ماه ربیع الاول پس از طلوع فجر روز جمعه (570 میلادی) است و در این سال حادثه اصحاب فیل اتفاق افتاد،
🍃🌷در میانِ برادران و عزیزانِ اهل تسنن نیز این مشهور است که ولادت ایشان در روز دوشنبه دوازدهم ربیع الاول است .
🍃🌷این فاصله هفت روزه در ایران با بصیرت امام خمینی بنیانگذار جمهوری اسلامی و رهبر کبیرانقلاب اسلامی؛ به عنوان هفته وحدت نام گذاری شده است.
🍃🌷پدر پیامبر (ص)، عبدالله فرزند عبدالمطلب و مادرش آمنه دختر وهب و هر دو از قبیله بزرگ قریش بودند؛
🍃🌷 آنان از بزرگان قبیله قریش؛ و افراد بسیار با نفوذی در مکه بودند و کار بیشتر آنها بازرگانی بود.
🍃🌷عبدالله ع، پدر پیامبر (ص) اندکی پیش از تولد فرزندش برای تجارت با کاروانی به شام رفت و در راه بازگشت پس از بیماری درگذشت.
🍃🌷آمنه س مادر پیامبر ص پس از تولد حضرت محمّد(ص) دو سال و چهارماه و به روایتی شش سال زندگی کرد و سپس هنگامی که با فرزند خود برای دیدار اقوام به شهر یثرب(مدینه) رفت در راه بازگشت بیمار شد و درگذشت؛ او را در ابواء(نزدیک مدینه) دفن کردند.
🍃🌷پس از آن عبدالمطلب ؛ پدر بزرگِ پیامبر سرپرستی او را بر عهده گرفت ، عبدالمطلب نخست حضرت محمد(ص) را به ثویبه (آزاد شده ابولهب) و پس از مدتی وی را به حلیمه، دختر عبدالله بن حارث سعدیه سپرد. حلیمه با اینکه دایه آن حضرت بود، اما به مدت پنج سال برای وی مادری کرد.
🍃🌷عبدالمطلب نیز پس از دو سال رحلت یافت تا اینکه حضرت محمد(ص) تحت سرپرستی عموی خود، ابوطالب(پدرِ امام علی ع) قرار گرفت.
🍃🌷 ابوطالب در تربیت برادرزاده خود تلاش بسیاری کردو او را در سفر های تجاری خود میبرد.
🍃🌷 در سفری تجاری به شام بود که راهبی به نام بحیرا، نشانه های پیامبری را در حضرت محمد(ص) مشاهده کرد و این موضوع را با ابوطالب در میان گذاشت.
https://eitaa.com/joinchat/10354782Caeec2836a7—
❗️ نگرانی_های_پیامبر(صلیاللهعلیهوآلهوسلّم)
۱- سرنوشت رهبری
✍ برای رسول خدا به عنوان «رهبر»، تداوم «راه» بسیار مهم بود. بارها و بارها آن حضرت، نسبت به جانشینی خویش و وصیّ خود، سخن گفته بود. صریح ترین و اساسی ترین و به یادماندنی ترین شکل آن اعلام و تعیین، حادثه «غدیرخم» بود، آن هم با فرمان صریح و قطعی خداوند که حکم پروردگار را به مردم ابلاغ کند.
☀️« يَا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ ۖ وَإِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ ۚ وَاللَّهُ يَعْصِمُكَ مِنَ النَّاسِ...» مائده/ 67.
✅ پیامبر(ص) نسبت به این که قریش، پس از رحلت آن حضرت با علی (ع) و مسأله خلافت چه خواهند کرد و مظلومیّت این خاندان و کنار زدن امیرمؤمنان از صحنه سیاسی وحق قطعی و مشروعش، بارها اظهار نگرانی کرده بود و وقایع بعدی را به حضرت (ع) یادآور شده بود.
✅ آن پیامبر دلسوز و آینده نگر، پیش بینی می کرد که فاسقان و طغیانگران قریش، علی (ع) را مظلوم سازند. و به آن حضرت چنین ابراز می کرد که: بیم آن دارم که اگر بر سر خلافت و حق خویش با آنان به کشمکش بپردازی و منازعه کنی، تو را بکشند.(1) و می فرمود:
🌷 «امّاالّتی اخافُها علیه، فَغَدْرُقریشٍ به من بعدی؛(2) آنچه بر او نسبت به آن بیم دارم، آن است که قریش پس از من با او از در نیرنگ و حیله در آیند.»
و دیدیم که نگرانی حضرت رسول به جا بود و مظلومیت و محرومیت 25 ساله امیرالمؤمنین از حق خویش، رقم خورد.
(1) بحارالانوار، ج 39، ص 342
(2) همان، ج 39 ص 76
https://eitaa.com/joinchat/10354782Caeec2836a7
💠 نگرانی_های_پیامبر(صلیاللهعلیهوآلهوسلّم)
۲- کتاب و عترت
✍ درخصوص نگرانی های پیامبر (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) احادیث زیادی از زبان خود ایشان داریم. معمولا انسان از چیزهایی که بیشتر نگران است سفارش بیشتری میکند. شاید بتوان گفت که پیامبر(صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) کلامی را بیشتر از این سفارش نکرده (حدود صد بار) که:
🌷 «إِنِّی تَارِكٌ فِیكُمُ الثَّقَلَیْنِ مَا إِنْ تَمَسَّكْتُمْ بِهِمَا لَنْ تَضِلُّوا كِتَابَ اللَّهِ وَ عِتْرَتِی أَهْلَ بَیْتِی وَ إِنَّهُمَا لَنْ یَفْتَرِقَا حَتَّى یَرِدَا عَلَیَّ الْحَوْضَ»(1).
🌹به درستی که من دو چیز سنگین و گرانبها در میان شما میگذارم کتاب خدا و اهل بیتم؛ هرکس به این دو تمسک کند گمراه نمیشود. و این دو از هم جدا نمیشود تا در بهشت نزد حوض کوثر بر من وارد شوند.
✅ حتی حضرت درلحظات آخر عمر شریفش فرمود: قلم و کاغذ بیاورید تا چیزی را یادداشت کنم که هرگز گمراه نشوید.
🌷«أَكْتُبْ لَكُمْ كِتَاباً لَا تَضِلُّوا بَعْدِی»(2)
😡 ولی عده ای گفتند: تب حضرت زیاد شده و بالا رفته و نعوذبالله، استغفرالله، پناه بر خدا دارد هزیان میگوید. پیامبری که خداوند در قرآن میفرماید:
☀️ «وَ ما یَنْطِقُ عَنِ الْهَوى إِنْ هُوَ إِلاَّ وَحْیٌ یُوحى» نجم/4-3. از جانب خود حرفی نمیزند مگر بر او وحی شود و در جای دیگر میفرماید:
☀️ «وَ ما آتاكُمُ الرَّسُولُ فَخُذُوهُ وَ ما نَهاكُمْ عَنْهُ فَانْتَهُوا» حشر/7.
هرچه پیامبر گفت عمل کنید و آنچه نهی کرد ترک کنید.
🙏حرف او حرف خدا و بیعت با او بیعت با خداست و باز میفرماید:
☀️«مَنْ یُطِعِ الرَّسُولَ فَقَدْ أَطاعَ اللَّهَ» نساء/80 هرکس اطاعت از پیامبر کند اطاعت از خداوند کرده.
😔 اما متاسفانه جامعه بعد از پیامبر(صلوات الله علیه وآله وسلم) چیزی را که حضرت بیشترین سفارش را در مورد آن کرد و از آن میترسید گرفتارش شد.
(1) وسائل الشیعة، ج27، ص33.
(2) بحارالأنوار، ج22، ص497
https://eitaa.com/joinchat/10354782Caeec2836a7
محمدرحمه للعالمین.mp3
18.25M
🏳محمد رسول الله
🎙حامد زمانی
https://eitaa.com/joinchat/10354782Caeec2836a7
☘مهدی شناسی ☘
🔹زیارت آل یاسین🔹
🌹السلام علیک یا وعد الله الذی ضمنه🌹
◀️قسمت سوم
💠مهدی موعود (علیه السّلام)💠
🍃از القاب مشهور حضرت (علیه السّلام) ، موعود است .محدّث گرانقدر مرحوم حاج میرزا حسین نوری (رحمة الله علیه) فرموده است: در هدایه آن را از القاب شمرده و شیخ طوسی روایت کرده : از حضرت سجّاد (علیه السّلام) که راجع به آیه شریفه ( وَ فِی السَّمآءِ رِزقُکُم وَ ما تُوعَدُونَ * فَوَ رَبِّ السَّمآءِ وَ الأَرضِ إِنَّهُ لَحَقٌّ مِثلَ ما أَنَّکُم تَنطِفُونَ ) و در آسمان است رزق شما و آنچه وعده می شوید . پس قسم به پروردگار آسمان و زمین که آن حقّ است مثل آنکه شما سخن گویید. [ امام سجّاد (علیه السّلام) ] فرمود: « این برخاستن و خروج قائم آل محمّد (علیهم السّلام) است». و از ابن عبّاس نیز مثل آن نقل کرده و احتمال می رود که غرض آن حضرت ، تأویل رزق در آیه باشد به ظهور امام زمان که سبب نشر ایمان و حکمت و انواع علوم و معارف است که حقیقت رزق و مدد حیات انسانی و عیش جاودانی است ، چنانچه طعام را در آیه شریفه : (فَلیَنظُرِ الإِنسانُ إِلی طَعامِهِ) باید که انسان به غذای خود بنگرد. تفسیر فرمودند به علم و آنچه بعد از آن ذکر شده از دانه و انگور و زیتون و نخل و بساتین و چراگاه و غیره به انواع علوم.
🍃 در غیبت نعمانی مروی است از امام باقر (علیه السّلام) که فرمود: « در زمان آن حضرت- عجّل الله فرجه الشریف – حکمت داده می شود به خلق ، تا آن جا که زن در خانۀ خود حکم می کند به کتاب خداوند و سنّت رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) ».
🍃یا آن که مقصود تفسیر : ( وَ ما تُوعَدُون)باشد یعنی : آن موعودی که به شما داده شده و جمیع انبیاء امّت های خود را به آمدن او وعده داده اند آمدن امام زمان است: « اَلسَّلامُ عَلَی المَهدِِیِّ الَّذِی وَعَدَ اللهُ بِهِ الأُمَمَ أَن یَجمَعَ بِهِ الکَلِمَ ...». در یکی از زیارات جامعه است.در اوصاف آن حضرت چنانکه در زیارت ایشان است : « وَ الیَومِ المَوعُودِ وَ شاهِدٍ وَ مَشهوُدٍ».
🍃آری ، این وعده ای است که خداوند به قول و فعل ضامن شده که خود آن را وفا خواهد کرد و تحقّق خواهد بخشید، چنانکه در باب دعا و توبه و صدقه نظیر همین ضمانت از سوی خداوند انجام گرفته است که در آیات قرآن کریم آنها را خبر داده و فرموده است : ( أُدعُونِی أَستَجِب لَکُم)؛ مرا بخوانید که دعایتان را مستجاب نمایم. (أَلَم یَعلَمُوا أَنَّ الله هُوَ یَقبَلُ التَّوبَةَ عَن عَبادِهِ وَ یَأخُذُ الصَّدَقاتِ )؛ آیا ندانستند که خداوند خود توبه از بندگانش می پذیرد و صدقات را می گیرد؟! و این قبیل تعبیرها بیانگر وعده و ضمانت الهی است ، چنانکه در دعای کمیل می خوانیم: «وَ أَمَرتَهُم بِدُعآئِکَ وَ ضَمِنتَ لَهُمُ الإِجابَةَ؛ و بندگانت را به دعایت دستور فرمودی و اجابت دعا را برای آنان ضامن شدی ».
🍃برای حسن ختام حدیثی از امام باقر (علیه السّلام) می آوریم که وعدۀ الهی در این باره تأکید شده است . امام باقر (علیه السّلام) فرمود: « هنگامی که جدّم حسین (علیه السّلام) کشته شد ، فرشتگان به درگاه خداوند – عزّ و جلّ- صدا به گریه و ناله بلند کردند و عرضه داشتند : اِلها! صاحب اختیارا! آیا غفلت می ورزی از کسی که برگزیدۀ تو و فرزند برگزیده ات و بهترین خلق را به قتل رسانیده است؟! پس خداوند- عزّ و جلّ- به آنها وحی فرمود: ای ملائکۀ من! آرام باشید. به عزّت و جلالم سوگند! حتماً از آنها انتقام خواهم گرفت ، هر چند پس از مدّتها باشد. سپس خداوند – عزّ و جلّ- برای فرشتگان از روی امامان از فرزندان حسین (علیه السّلام) پرده برداشت. ملائکه خوشحال شدند و دیدند یکی از آنها ایستاده نماز می خواند ، خداوند فرمود: به این قائم – عجّل الله فرجه الشریف – از آنها انتقام می گیرم».
☘مهدی شناسی ☘
🔹زیارت آل یاسین🔹
🌹السلام علیک یا وعدالله الذی ضَمِنَه🌹
◀️قسمت چهارم
💠ضَمِنَ💠
🌱ضمن از مادّۀ ضمانت ، در لغت: چیزی را در دل چیز دیگری قرار دادن است به طوری که آن را فراگیرد و در خود جای دهد ، و از همین جهت است که شخص کفیل را ضامن می خوانند ، چون ذمّه و عهده دیگری را در گستره ی ذمّه ی خویش قرار می دهد و عهده دار آن می گردد.
🌱 ضمانت شرعی آن است که : شخصی قرض یا کار فرد دیگری را به عهده گیرد. و آن بر دو گونه است: لفظی و عملی. یعنی شخصی ممکن است به لفظ بگوید: من ضامن فلانی هستم، یا اینکه کاری انجام دهد که عملاً معلوم شود ضامن دیگری است .
🌱 به دلایل عقلی و نقلی ثابت است که خداوند دارای صفات جلال و کمال است و پاک و منزّه از هر گونه نقص و نادرستی. و خلف وعده (یعنی عمل نکردن به نوید و مژده)- که یا به علّت جهل و نادانی و یا به سبب عجز و ناتوانی و یا بر اثر پستی فطرت و بیهودگی انجام می شود- بر خداوند محال است ؛ زیرا ساحت مقدس الهی از همه اینها مبرّا و منزّه می باشد و آنچه خداوند وعده دهد ، قطعی و حتمی و تخلّف ناپذیر است ، چنانکه در علم کلام به اثبات رسیده است . (سید مهدی حائری قزوینی:ص141)
🌱قيدى كه در اين جمله سلام آمده است «الذى ضمنه» است كه مطلب را محكمتر مى سازد; زيرا وقتى چيزى وعده خدا شد تخلف بردار نيست كه :
«ان الله لا يخلف الميعاد» وعده خدا - آنگاه كه وعده دهد - تمام است تا چه رسد به اين كه وعده اش را ضمانت نمايد.
🌱در ميان ما مرسوم است كه اشخاص معتبر وعده شان مورد قبول و پذيرش است. بدون چون و چرا مى گوييم: فلانى اگر وعده داده قبول است.چون او حرفش دو ندارد.سرش برود قولش نمى رود.نيازى به ضمانت ندارد.همين كه گفت: من وعده مى دهم، كار تمام است.
🌱چه كسى خوش قول تر از خداست؟ كيست وعده اش از وعده خدا معتبرتر؟ امام زمان، عليهالسلام، وعده خداست. ظهور و قيام او را خدا وعده داده است. نصرت و يارى او را خدا وعده داده است. صرف وعده و نفس قول او كافى و فوق كفايت است تا چه رسد به اين كه اين وعدهاش را هم تضمين كرده است! وعده اى است حتمى; امرى است كه تحققش قطعى است. تغيير و تبديل پيدا نمى كند.
🌱بر اين اساس است كه فقط بايد به آن وعده دل خوش كرد. فقط بايد در انتظار رسيدن آن ميعاد بود و فقط در فكر آمدن آن موعود كه حقيقت وعد و موعود و ميعاد او و قيام اوست. باقى - هر چه هست - شبه الوعد است. بدل الوعد است. اسم الوعد است.
🌱 بچه ها را چگونه گول مى زنند و چه وعده ها به آنها مى دهند؟ غير از آن وعد و موعود - هر چه هست - از اين قبيل است. بى جهت به اين طرف و آن طرف توجه نكنيم كه جز خستگى چيزى عائد نمى گردد. هر صبح و شام بر وعد حق سلام كنيم و تحقق عاجل آن را از حق متعال بخواهيم.
🌱السلام على المهدى الذى وعدالله عز و جل به الامم ان يجمع به الكلم و يلم به الشعث و يملا به الارض قسطا و عدلا و يمكن له و ينجز به وعد المؤمنين.
🌱نگاه كنید در افق تاريخ و وجود حتمي او را بنگرید و بگویید: «السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَعْدَ اللَّهِ الَّذِي ضَمِنَهُ»
https://eitaa.com/joinchat/10354782Caeec2836a7
💠💠💠
👈 مژده به همه عزیزانی که دنبال سیر مطالعاتی یا صوتی درباره افزایش معرفت خود به امام عصر (عج) بودند.
✳️ همواره این جمله معروف را از استاد عبادی شنیده اید که اگر می خواهید خودتان را به امام زمان(عج) ، نزدیک تر کنید ، روی معرفت مهدوی و شناخت معرفتی حضرت کار کنید.
حال سوال پیش می آید که این معرفت چیست و چگونه می توان به آن دست پیدا کرد؟
✳️ ما دو موضوع مهم از سخنرانی های استاد را برای شما برای این سیر مطالعاتی آماده کرده ایم و به صورت یکجا برایتان قرار می دهیم تا شما ابتدا با گوش دادن فایلهای #مباحث_شناخت_و_معرفت_امام_زمان ( در 20 فایل صوتی کوتاه) و سپس پس از یادگیری کامل این صوت ها، مجموعه #تفسیر_زیارت_جامعه_کبیره ( در 36 فایل کوتاه) را دنبال نمائید.
✳️ با گوش دادن به این 56 فایل صوتی ، شما مباحث معرفت شناسی حضرت را تا حد زیادی یاد می گیرید. یادتان نرود که حتما برای یادگیری بهتر ، این صوت ها را در دفتری تبدیل به متن کنین، سپس روی آنها کار کنین و بخوانید تا خوب یاد بگیرید.
✳️ اگر کسی نسبت به امام عصر(عج) ، شناخت معرفتی داشته باشد ، هیچوقت گمراه نمی شود و از فتنه های آخرالزمان در امان خواهد بود.
✳️ لطفا فایل ها را به ترتیب گوش دهید ، یعنی ابتدا 20 فایل #مباحث_شناخت_و_معرفت_امام_زمان و سپس 36 فایل #تفسیر_زیارت_جامعه_کبیره ،حتما در نشر این فایل ها کوشا باشید تا دیگران را هم به سمت معرفت حضرت ، سوق دهید.
✳️ سخنرانان و مداحان عزیز حتما از این صوت ها استفاده کنند و برای مخاطبین خود از این مباحث شیرین معرفتی بیان کنند.
@marefatemahdavi