🟢تفاوت صحنه:
🔻🔻ناظرین و یا همان تماشاچیهای هر صحنهای را میتوان به چهار گروه تقسیم نمود:
🔹گروه اول: کسانی که خود در وسط میدان هستند؛
🔹گروه دوم: آنان که در کنار نشستهاند، و مانند تماشاچی فیلم و تأتر، هیچ کاری جز همین نظاره و احتمالاً خنده یا گریه از آنها بر نمیآید؛
🔹گروه سوم: تماشاچیهایی که به بازیگران در صحنه هیجان و امید میبخشند، مانند تماشاچیهای مسابقات ورزشی و از جمله فوتبال؛ که البته این گروه به محض احساس شکست، ناامید شده و خودشان نیز جایگاه تماشاچیها ترک میکنند.
🔹گروه چهارم: نظارهگرانی که اگر شاهد حرکت حقی بودند، خودشان نیز به میدان آمده و مشارکت، حمایت و تقویت میکنند و از پای نمینشینند، تا آن حق محقق گردد؛ و اگر شاهد باطل و وقوع ظلمی شدند، با سرعت به میدان آمده و با دفاع از مظلوم با ظلم و ظالم آنقدر مبارزه میکنند، تا نابودش سازند.
5)
⚫️حضرت زینب علیهاالسلام:
حضرت زینب علیهاالسلام، تا پیش از عصر عاشورا و جدا شدن سر از بدن، از گروه اول بودند، یعنی خودشان در وسط میدان بودند و در مواضع گوناگون، نقشآفرینی مینمودند؛ و پس از عصر عاشورا، پرچمداری و غافلهسالاری گروه چهارم را با تبعیت از ولایت حق، حضرت امام سجاد علیه السلام، بر عهده گرفتند.
هیچ صحنه و حادثهای، از مواضع و عملکرد دوست و دشمن، از نظر حضرت زینب علیهاالسلام پنهان نماند؛ چرا که دائماً مانند سعی بین صفا و مروه، از خیمهگاه به سوی بلندی و از آنجا به سوی خیمهگاه میدویدند و در هر دو جبهه حاضر، فعال و ناظر بودند.
6)
"تل زینیه"، رصدگاه نظارهی حضرت زینب علیهاالسلام بر تحرکات دوست و دشمن و وقایع بود؛ اما این نظاره، صرفاً از روی عواطف و نگرانی نبود، بلکه "نقشآفرینی در وسط میدان" و "شهود" برای تداوم حرکت و تحقق اهداف بود؛
چنان که با تداوم حضور، ایستادگی، حمایت و تبعیت از امام زمانشان، حضرت امام سجاد علیه السلام، گسترهی میدان "کربلا" را به شام و مرکز حکومت و فرماندهی طاغوت زمان وسعت بخشیدند، پایههای حکومت را چنان لرزاندند که به سرعت ویران شد و سپس این شعاع این دامنه را دربازگشت به مدینه گسترش دادند، تا صحنه "عاشورا" همگانی و همیشگی گردد.
7)
امروز، ما و شما، ناظر و تماشاچی تمام صحنههای این برهه از تاریخ هستیم، پس تماشاچی نمانیم و به وسط میدان بیاییم.
از ما و عزاداریهایمان همین انتظار میرود. لذا در زیارت عاشورا، در محضر شریف سیدالشهداء، امام حسین علیه السلام قرار گرفته و چنین اعلام میمواضع مینماییم:
« يا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَكُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَكُمْ اِلى يَوْمِ الْقِيامَةِ »
@ala_allah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹وسطی نداریم
#غیرت_دینی
#بی_تفاوت_نباشیم
#تماشاچی_نباشیم
#موضع_گیری
#جنگ_حق_و_باطل
#پیشنهاد_دانلود 👌👌👌👌👌
👆👆👆👆👆👆👆👆
👌👌👌👌👌👌👌👌
✅☑️✅☑️✅☑️✅☑️
@ala_allah
#غیرت_دینی
#بی_تفاوت_نباشیم
#تماشاچی_نباشیم
#قدر_همو_بدونیم
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
⚫ بیارادگی، بیماری امت در زمان امام حسین(ع)
▪️امت اسلام در دورۀ امیرمؤمنان(ع) شک کردن به خط رسالت پاکیزه ای را آغاز کرد که اهل بیت علیهمالسلام گام به گام پس از رسول خدا صلیاللهعلیهوآله آن را می پیمودند و سپس این شک تا آنجا تنومند شد که در دورۀ امام حسن علیهالسلام به حالتی بیمارگونه تبدیل شد که دیگر حتی با فداکاری هم درمان نمی پذیرفت.
▪️درحالیکه برای امام حسن علیهالسلام مقدر شده بود تا بیماری شک در امت اسلام را درمان کند، امام حسین علیهالسلام بیماری دیگری را درمان کرد و آن، بی ارادگی در عین روشنیِ راه بود .
📚 امامان اهلبیت علیهمالسلام، صفحه ۵۴۶
@ala_allah
🖼 ازخودگذشتگی برای رسالت
▪️ باید آن ازخودگذشتگیِ بزرگ (عاشورا) را به یاد آوریم در آن هنگام که درمییابیم از ما دعوت شده تا ازخودگذشتگیِ ساده و کوچکی کنیم؛ وقتی که اسلام بهاندازۀ کم و ناچیزی گونه ای فداکاری از ما می خواهد.
▪️باید همواره به آن انبوه والا و نامحدودِ ازخودگذشتگی که امام حسین علیهالسلام کرد، توجه داشته باشیم تا پیش چشممان هر تقدیری که در زندگی مان دست می دهد، ناچیز و نامقدار بنماید و خود را مکلف کنیم که در راه اسلام بِدان کار بپردازیم.
▪️اسلام امروز از تو اندازهای ناچیز ازخودگذشتگی می خواهد، از زمانت، از آسایشات، از منافع شخصیات، از تمایلاتت، از هوس هایت، در راه بسیجسازی همۀ نیروها و امکانات و وقت هایت، بهخاطر رسالت.
📚امامان اهلبیت علیهمالسلام، صفحه ۵۳۹
#غیرت_دینی
#بی_تفاوت_نباشیم
#تماشاچی_نباشیم
#قدر_همو_بدونیم
#جهاد_تبیین
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
👆👆👆👆
@ala_allah
حَیَّ عَلَی الله
#ما_ملت_امام_حسینیم #ما_ملت_شهادتیم ♻️عقیده و جهاد اسلام دین عقیده است. چه خوش شعاری از نهضت حس
#ما_ملت_امام_حسینیم
#ما_ملت_شهادتیم
♻️قیام برای احیاء اصل عقیده و جهاد
انما الحیاة عقیدة و جهاد. پیغمبر اکرم این اصل را آورد؛ مردان و زنان، جوانها و پیرهایی نمونه تربیت کرد. بعد مردم پلید و دنیاطلب، به عنوان خلافت و جانشینی پیغمبر، زمام امور امت اسلام را در دست گرفتند و با تمام قوا، با زور، فشار، تبلیغ، تضعیف، تحریف و با وسایل هوسانگیز و هر چه از دستشان بر آمد، در تحریف این اصل عالی حیات انسانی کوشیدند. سمبل برجستهی این کار، معاویه است.
باید حامیان اسلام بهپا خیزند و این دشمنان تقوا و فضیلت را سرکوب کنند و چه کسی بهتر از خاندان على وجود دارد؟ علی (ع) بهپا خاست؛ بعد از او حسن (ع) بهپا خاست و بعد از او حسین (ع)، تا اصل عقیده و جهاد در راه خداپرستی را زنده کند.
زنده کردن این اصل دیگر با سخن گفتن و نوشتن میسر نبود. اباعبدالله تشخیص داد باید صحنهای بهوجود آید که در تاریخ بشریت و مجاهدات انسانی همواره جاودان بماند؛ درسی که همیشه زنده باشد. واقعاً هم درس حسینی همیشه زنده ماند. پس قیام اباعبدالله، برای بهوجود آوردن کلاس و مكتب مجاهدت در راه عقیده برای همیشه است.
✍آیت الله شهید بهشتی
📚مبارزه پیروز، ۵۵.
@ala_allah
#ما_ملت_امام_حسینیم
#ما_ملت_شهادتیم
🟢 تلاشهای امام سجاد(ع) برای زنده نگاهداشتن قیام عاشورا
🔹برای علی بن الحسین(ع) فرصتی نظیر فرصت امام اباعبدالله(ع) پدر بزرگوارش پیدا نشد، همچنان که فرصتی نظیر فرصتی که برای امام صادق(ع) پدید آمد پیدا نشد، اما برای کسی که میخواهد خدمتگزار اسلام باشد همه مواقع فرصت است ولی شکل فرصتها فرق میکند.
🔸ببینید امام زین العابدین(ع) به صورت دعا چه افتخاری برای دنیای شیعه درست کرده؟! و در عین حال در همان لباس دعا امام کار خودش را میکرد.
🔹 بعضی خیال کردهاند امام زین العابدین(ع) چون در مدتی که حضرت بعد از پدر بزرگوارشان حیات داشتند قیام به سیف نکردند، پس گذاشتند قضایا فراموش شود.
🔹ابدا! از هر بهانهای استفاده میکرد که اثر قیام پدر بزرگوارش را زنده نگه دارد. آن گریهها که گریه میکرد و یادآوری مینمود برای چه بود؟ آیا تنها یک حالتی بود مثل حالت آدمی که فقط دلش میسوزد و بیهدف گریه میکند؟! یا میخواست این حادثه را زنده نگه دارد و مردم یادشان نرود که چرا امام حسین(ع) قیام کرد و چه کسانی او را کشتند؟ این بود که گاهی امام گریه میکرد، گریههای زیادی.
🔸روزی یکی از خدمتگزارانش عرض کرد: آقا! آیا وقت آن نرسیده است که شما از گریه باز ایستید؟ (فهمید که امام برای عزیزانش میگرید.) فرمود: چه میگویی؟! یعقوب یک یوسف بیشتر نداشت. قرآن عواطف او را اینطور تشریح میکند: «وَابْیضَّتْ عَیناهُ مِنَ الْحُزْنِ» (یوسف/۸۴). من در جلوی چشم خودم هجده یوسف را دیدم که یکی پس از دیگری بر زمین افتادند.
📗 استاد مطهری، سیری در سیره ائمه اطهار(ع)، ص۱۰۳-۱۰۲
@ala_allah
4_5902366958375932195.mp3
18.33M
🎙نریمانی
🎼مدرسه و کلاس من سنگرمه
مداد من اسلحه ی باورمه
مجاهدم دست خدا یاورمه
سایه ی سيدعلي روی سرمه
#ما_ملت_امام_حسینیم
#ما_ملت_شهادتیم
#پای_کار_امام_حسین_هستیم
#تو_هر_شرایطی_لبیک_یا_حسین
#ما_پای_انقلابمان_میمانیم
#پیشنهاد_دانلود 👌👌👌👌👌
😍😭😍😭😍😭😍😭😍😭
🇮🇷🏴🇮🇷🏴🇮🇷🏴🇮🇷🏴🇮🇷🏴
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
✅☑️✅☑️✅☑️✅☑️✅☑️
@ala_allah