May 11
هدایت شده از علی
چند نکتهی #انتخاباتی
۱. در روزهای آتی، #شورای_نگهبان بیشتر از قبل به حمایت و تبیین نیاز دارد. انتقاد به عملکرد این شورا ایرادی ندارد، اما زیر سوال بردن قانونیت و مشروعیت این شورا نابخشودنی است.
تنها مرجع قانونی و شرعیِ ردّ یا تایید صلاحیت نامزدها، همین شوراست.
۲. نگاه #کلان به مسالهی انتخابات داشته باشیم. اولویت اول، حضور حداکثریِ آگاهانه است. رای مردم، پشتوانهی نظام است.
۳. نگاه #جبههای به نامزدها داشته باشیم. یعنی در انتخابات پیش رو، در جبههی انقلاب، ما با جمعی از نیرویهای ارزشی، انقلابی و توانمند مواجه هستیم. نباید میان نامزدهای جبههی انقلاب اختلافِ تفرقهزا بوجود آید. نه نامزدهای این جبهه حق دارند اختلاف ایجاد کنند و نه طرفدارانشان.
۴. #اصلح را بر اساس معیارهای رهبر انقلاب تشخیص دهیم و معرفی کنیم و تبلیغ، اما معرفی اصلح همراه با تخریب نباشد.
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
علی:
🏔@alachigtab
هدایت شده از علی
#رهبر_معظم_انقلاب:
#بصیرت یعنی چه؟🔻
▪️یعنی شناخت زمان
▫️شناخت نیاز
▪️شناخت اولویّت
▫️شناخت دشمن
▪️شناخت دوست
▫️شناخت وسیلهای که در مقابل دشمن باید به کار برد
این شناختها؛ #بصیرت است.
🔺همیشه با یک سلاح نمیشود مبارزه کرد.
در همهی میدانها با یک سلاح نمیشود رفت.
کدام سلاح را به کار بیندازیم؟
دشمن کجا است؟
🔘 اینهایی که #بصیرت ندارند مثل کسانیاند که در تاریکی شب، در مه غلیظ، در غبار میخواهند مخالفی را، دشمنی را بزنند؛ خب نمیداند دشمن کجا است؛ یکی از اوّلین شرایط جنگهای نظامی، اطّلاعات است؛ بروید اطّلاع کسب کنید و ببینید دشمن کجا است. اگر بدون اطّلاع رفتید، شما ممکن است جایی را بزنید که دوست آنجا است؛ کسی را بزنید که با شما دشمن نیست و به دشمن کمک کنید؛ گاهی اینجوری میشود. اگر بصیرت نبود، میشود این؛ که فرمود: العالِمُ بِزَمانِهِ لا تَهجُمُ عَلَیهِ اللَّوابِس؛ شبهات و نادانیها و نفهمیها به کسی که عالم به زمان خود است، هجوم نمیآورند؛ میفهمد چهکار باید بکند. اگر این نبود، مشکل بهوجود خواهد آمد، حتّی اگر آن احساس مسئولیّت هم باشد.
۱۳۹۳/۹/۶
🏔@alachigtab
May 11
ثابتی:
🐝دوره آموزشی پرورش و مدیریت زنبور عسل
🌱با هدف کمک به تحقق اقتصاد مقاومتی مردم پایه با ایجاد اشتغال و رفع بیکاری
⏳مهلت ثبت نام تا : 3 خرداد ماه 1400
📍جهت کسب اطلاعات بیشتر به بسیج سازندگی سپاه ناحیه سراب مراجعه نمایند.
🏔@alachigtab
هدایت شده از علی
Heidar:
📚 سپردن پول به دیگری برای تجارت و دریافت سود ماهانه
💠 سوال: قصد دارم سرمایه ای را به شخصی بدهم تا با آن کار کند و مبلغ ثابتی، سود ماهانه بدهد، آیا دریافت این سود، حکم ربا را دارد؟
✅ جواب: اگر #قرض بدهید و شرط کنید که قرض گیرنده هر ماه مقداری سود به شما بپردازد، #قرض_ربوی و حرام است اما اگر #وکالت بدهید، یعنی دریافت کننده را وکیل مطلق کنید که با پول شما برای شما کار کند و مقداری از سودهای حاصل را به شما بپردازد و باقیمانده را برای خود بردارد، اشکال ندارد.
#احکام_معاملات #احکام_ربا
🏔@alachigtab
Heidar:
🔰 خصوصیات یک دولت مطلوب و انتخاب خوب
🔺 رهبر انقلاب، امروز در دیدار رمضانی دانشجویان: مشارکت در انتخابات خیلی مهم است. مطلوب این است که در درجه اول مشارکت بالا باشد و بعد انتخاب مطلوب و انتخاب خوب.
🔹 انتخاب خوب انتخابی است که دولتی تشکیل بشود که دارای کفایت باشد، مدیریت لازم را داشته باشد، با ایمان باشد، مردمی باشد، لبریز از امید باشد. معتقد به توانمندیهای داخلی باشند. آنی که معتقد است که در داخل کاری نمیشود انجام داد، چه از لحاظ دفاعی، چه از لحاظ سیاسی، چه از لحاظ اقتصادی، چه از لحاظ تولید و امثال اینها کاری در کشور نمیشود انجام داد، واقعاً لایق فرمانروایی و حکمرانی بر این مردم نیست.
🔸 بایستی کسانی بر سر کار بیایند که معتقد به مردم باشند. واقعاً عنصر جوان را قدر بدانند. عملکرد انقلابی داشته باشند. حقیقتاً عدالتخواه باشند، نه اینکه به لقلقهی زبان اسم عدالت آورده بشود. به معنای واقعی کلمه عدالتخواه باشند و ضد فساد باشند. عدالت هم البته فقط عدالت اقتصادی نیست.
🔹 یک چنین دولتی انشاءاللّه اگر به وجود بیاید، این آن وقت صدها مدیر جوان و مؤمن را میتواند در بخشهای گوناگون از صدر تا ذیل بگمارد و انشاءاللّه کار کشور سامان خوبی پیدا کند.
#بسته_خبری
⭕ مسابقه به مناسبت روز بسیج عشایری
بسیجیان عزیز لطفا جهت شرکت در مسابقه در کانال بسیج عشایری استان آ.ش به آدرس زیر عضو بشید.
#بسیج_عشایری_تبریز
sapp.ir/basej.ashayir.tab
آی دی ارسال پاسخ مسابقه 👇👇
sapp.ir/j_rostami48
ثابتی:
⭕️ نشست برخط «آینده کشور و انتخابات»
🔻سخنران: سردار محمد رضا نقدی
«معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی»
⏳پنج شنبه ۳۰ اردیبهشت - ساعت ۲۱
🔻پخش در کانال بصیرتی (رصد) در روبیکا
👇👇👇
https://rubika.ir/salehinrasad
#تکلیفگرایی و #نتیجهخواهی
🔹تکلیفگرایی هیچ منافاتی با دنبال نتیجه بودن ندارد. تکلیفگراییِ صحیح آن است که انسان در راه رسیدن به نتیجهی مطلوب، بر اساس تکلیف، عمل و از کارهای ضدّ تکلیف و نامشروع پرهیز کند. انسانی که برای رسیدن به نتیجه، بر اساس تکلیف عمل میکند، اگر به نتیجهی مطلوب هم نرسد، احساس پشیمانی و خسارت نمیکند.
۱۳۹۲/۰۵/۰۶
🏔https://eitaa.com/alachigtab