.
این بخش سخنرانی رهبر تلخ بود. خیلی تلخ. دلیل هم کم کاری ماست.
🔴 آنجایی که گفتند[مضمون این بود]: امیرالمومنین در زمان حکومت در هیچ جنگ نظامی شکست نخورد. آنجایی حضرت متوقف شد که با جنگ نرم مردم را مقابل امام قرار دادند!
✅خیلی تلخ بود
خیلی باید کار کرد
بنویسید
اثر تولید کنید
جامعه را آگاه کنید
جنگ اینجاست.
✍علیرضا زادبر
🚨 شناسایی ۴۰ متهم انتشار اخبار جعلی اغتشاشات
پلیس تهرانبزرگ:
در پی رصد مستمر و هوشمندانه فضای مجازی، طی روزهای اخیر مشخص شد تعدادی از افراد سودجو با سوءاستفاده از ابزارهای هوش مصنوعی و بازنشر تصاویر و کلیپهای مربوط به اغتشاشات سالهای گذشته، اقدام به تولید و انتشار اخبار کذب و هدفمند در شبکههای اجتماعی، بهویژه اینستاگرام، با هدف تشویش اذهان عمومی کردهاند.
در همین راستا، با اجرای اقدامات ویژه، فنی و اطلاعاتی پلیسی، تعداد ۴۰ نفر از عوامل اصلی این جریان در سطح شهر تهران شناسایی شدند.
در حال حاضر برای متهمان شناساییشده پرونده قضایی تشکیل و این افراد جهت سیر مراحل قانونی در اختیار مقام محترم قضایی قرار گرفتهاند.
◾️جهاد تبیین حضرت زینب(س)
◾️امام خامنهای: زینب کبریٰ (سلام الله علیها) #جهاد_تبیین و روایت را راه انداخت؛ فرصت نداد که روایت دشمن از حادثه عاشورا غلبه پیدا کند.
۱۴۰۰/۰۹/۲۱
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴سلام و صبح بخیر
🖤سالروز وفات شهادت گونه زینب کبری(س)، دخت علی مرتضی، پیام آور کربلا، الگوی شکیبایی و تقوا، عابده آل علی(ع) و عقیله بنی هاشم به تمام پویندگان راه ولایت و عاشقان خط سرخ شهادت را تسلیت عرض می نمایم .
13.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 السلام علی قلب زینب الصبور
🖌 مهدوی ارفع
✅ شنیدم استاد اخلاق محترمی در جمع معتکفین از قول بزرگی نقل کرده:« جان رهبری در خطر است به حضرت زینب سلام الله علیها متوسل شوید»
🔸اولا این سطح از دغدغه علما نسبت به امر ولایت فقیه و امور سیاسی جدا نعمتی بزرگ و نتیجه انقلاب اسلامی و خون شهدا و مستوجب شکر عظیم است.
🔸ثانیا اصل دعا و توسل و نذر و نیاز برای این بقاء وجود آقا، بسیار مهم،مفید و حتی ضروری است.
🔸اما ایجاد دلهره و ترس در دل مومنین با نشر این اخبار و نقل قولها_ اگرچه به نیت خیر باشد_ قطعا موجب خشنودی دشمن است.
🔻از اولین باری که حضرت آقا برای یک عمل جراحی معمولی در بیمارستان بستری شدند، بلندگوهای نجس دشمن ، با ذوق زدگی و دروغ بافی، هرازچندگاهی سعی می کنند القاء کنند که ( العیاذبالله) رهبری فوت کرده تا روحیه و استقامت ملت را درهم بشکنند.
🔺یادم می آید که این حربه نخ نما را در زمان امام راحل ره نیز بکار می بردند تا ایشان در خلال یک سخنرانی شاد، آن را با نقل لطیفه ای به سخره گرفتند که خلاصه اش چنین بود: فردی فرزند تنبلش را به هر مکتب خانه ای می سپرد، پس از چند روز بچه تنبل دعا می کرد که ملای مکتبخانه بمیرد و می مُرد❗️دوباره مکتب خانه بعدی و مرگ ملای بعدی ولی پدرش خسته نمی شد بلافاصله او را به ملای دیگری می سپرد و... روزی کسی به این فرزند تنبل گفت: اینطوری که فایده ندارد تو بهتر است بجای دعا برای مردن ملای مکتبخانه ، دعا کنی که پدرت بمیرد ❗️😄
🔸سروران عزیز! انقلاب اسلامی مدیون امامین انقلاب هست ولی قائم به شخص نیست.پیامبر اعظم هم رفت ولی اسلام ماند.
✅ حتما آیه ۱۴۴ آل عمران را بخوانید.
13.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷کمی هوشیاری : فتنه اکبر در پیش است
🔸آنهایی که از مدارا کردن نظام و رهبر با برخی جریان ها ناراحتن این کلیپ رو ببینند.
🔸کسانی که به رهبری در باب قوه قضائیه یا شورای نگهبان و یا محاکمه دولت های قبل اشکال دارند حتما ببینند.
🔸برای رفع فتنه های آتی برای سایر دوستان ارسال کنید.
#هوشیار_باشیم
#امید_ایران
#بصیرت_علوی
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | کار بزرگ شهید ستاری
▪️روایت رهبر انقلاب از کار بزرگ شهید ستاری در والفجر۸ که دنیا را تکان داد
در سی و یکمین سالروز شهادت امیر سرتیپ منصور ستاری فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و همراهان شهیدش ، یادو نامشان را گرامی بداریم
زمان:
حجم:
7.8M
👈با حذف یارانه ها...😵
در وسط جنگ با اسرائیل...😵💫
▪️آینده اقتصاد چی میشه؟
▪️آینده مملکت چی میشه؟
▪️اگر آقا را ترور کنن چی میشه؟
⚠️وااای حالا چیکار کنیم؟!
😉دقیق گوش بده برای رفقات هم برفس!
#شیخ_قمی
سه شنبه ۱۶ دیماه ۱۴۰۴
➖➖➖
🔅درسنامه تاب آوری در جنگ
🔆کارآمدی نظام اسلامی
💡برکات سید علی برای ملت ایران
➖➖➖
💢تقویم روز
شهید احمد ضیایی: تمامی فکر خود را با فکر امام(ره) همسو کنیم. آنچه با فکر و اندیشه امام مخالف است رها کنیم.
@Defapress_ir
امام على علیه السلام می فرمایند :
اَلعَفوُ تاجُ المَکارِمِ؛
گذشت، اُوج بزرگواریهاست.
تصنیف غررالحکم و دررالکلم
با تمسک به این حدیث زیبا از همه ی بزرگوارانی که حقی بر گردن این بنده حقیر دارند طلب عفو بخشش از کوتاهی ها در حق آنرا دارم ؛ امیدوارم در عمر باقی مانده بتوانم اگر قصوری در حق کسی انجام داده ام جبران کنم . آمین .