💠 توصیه های حضرت آقا به بسیجیان در دیدار هفتهی بسیج ۱۴۰۱
نصیحت اول:
✅بسیجی بمانید!
نصیحت دوم:
✅قدر خودتان را بدانید!
نصیحت سوم:
✅دشمنتان را بشناسید. (کیست؟ ضعفش کجاست؟ نقشه هایش را بشناسید.)
نصیحت چهارم:
✅رشد معنوی خودتان را اندازه بگیرید. (محاسبه نفس) سعی کنید جلو بروید.
نصیحت پنجم:
✅امروز مهمترین شیوه دشمن، دروغ پردازی است. پس تبیین کنید.
نصیحت ششم:
✅یکی از آسیب پذیریهای دشمن، روشن بینی (بصیرت) شماست. روشن بینی خود را افزایش دهید.
نصیحت هفتم:
✅آمادگی عملی را حفظ کنید و غافلگیر نشوید.
نصیحت هشتم:
🔴مراقب نفوذ دشمن در درون مجموعه بسیج باشید.
توصیه آخر:
✅ولَا تَهِنُواْ وَلَا تَحْزَنُواْ وَأَنتُمُ ٱلْأَعْلَوْنَ إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
سید علیرضا آلداود
💠 توصیه های حضرت آقا به بسیجیان در دیدار هفتهی بسیج ۱۴۰۱ نصیحت اول: ✅بسیجی بمانید! نصیحت دوم: ✅قدر
امام خامنهای:
آنچه که برای همهی ما، برای همهی بسیجیان عزیز، برای جوانها در هر نقطهای از این عرصهی عظیم که مشغول کار هستند، باید به عنوان شاخص مطرح باشد، عبارت است از این سه عنصر: بصیرت، اخلاص، عمل بهنگام و به اندازه. این سه عنصر را همیشه با یکدیگر توأم کنید و در نظر داشته باشید۱۳۸۹/۰۸/۰۲
#بسیج
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
هر روز را با یاد شهدا آغاز کنیم
🌷 بسیجی شهید شهرام مجاهدی
🌷 تولد ۴ اردیبهشت ۱۳۴۶ بوشهر
🌷 شهادت ۱۰ آبان ۱۳۶۱ منطقه عملیاتی عین خوش دهلران ایلام
بخشهایی از #وصیت_نامه آن شهید عزیز
✅ از شما می خواهم که گوش به فرمان امام بزرگوارمان خمینی بت شکن باشید
✅ و نگذارید منافقان در این کشور اسلامی خرابکاری انجام دهند
✅ این راهی که من پیموده ام راهی بسیار بزرگ و پرافتخار برای شما و خانواده ام در بهشت می باشد
🤲 شادی ارواح طیبه شهدا و امام شهدا فاتحه با صلوات
🤲 دعای این شهید عزیز بدرقه امروزمان ان شاء الله
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
22.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ -مهمترین فنون تبلیغ
#مهارت_های_زندگی
🎙 سخنران : سید علیرضا آلداود
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
رسانههای اجتماعی غربی مردم ما را گروگان گرفته اند
✍️سید علیرضا آلداود
⭕️ در دنیای پساکرونا شاهد رسانه-سایبری شدن بسیار از جوامع به دلایل مختلف بودهایم که این دنیای جدید دارای ۲ خصوصیت سرعت و تغییر است.
⭕️در این دنیای رسانه-سایبری شده بیش از همه خدمات این فضا مانند شبکه های اجتماعی و ارتباطی در زندگی مردم بروز و ظهور داشته اند و این مخاطبان هستند که با تولید کلان داده ها مشغول رونق این ابزارها و خدمات شده اند و برخلاف اشکال سنتی حملات سایبری، امروزه عملیات شناختی بر بستر فضای سایبر افراد جامعه را هدف قرارمیدهد و بر باورها و همچنین رفتار آنها تأثیر میگذارد و اعتماد آنان به دولتها را کاهش میدهد.
⭕️در بسیاری از کشورهای دنیا مانند ایالات متحده آمریکا و متحدانش پیش از کوید ۱۹ با راهبرد حکمرانی شبکه ای ذیل نظم نوین جهانی خود را در برابر جنگ های شناختی-ترکیبی و اطلاعاتی مصون کرده اند که البته انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا در این خصوص یک موضوع استثنا، قابل تامل و تحقیق است.(رسوایی کمبریج آنالیتیکا و فیس بوک سابق)
⭕️دستکاری ذهنی مخاطب و بهره گیری از علوم داده، علوم شناختی و تکنیک های جنگ روانی برای تولید و توزیع محتوا نیز هم توسط ترولها(اوباش مجازی) و هم حضور بازیگران جدید مانند باتها و رباتها در حال انجام است که هدف نهایی اش با تولید دیس اینفورمیشن تسخیر ذهنها و قلبها و تغییر رفتار و ترجیحات اعضای این سکوها است.
⭕️اما متاسفانه در کشور ما با ضریب نفوذ بسیار شبکه های اجتماعی غربی مانند اینستاگرام که نه تنها با الگوریتمهایش در حال تغییر ذائقه، سبک زندگی، حمله به بنیان خانواده، نسل سازی در قشر نوجوان و جوان خلاف ارزشهای ایرانی-اسلامی است که شاهد هستیم دروازبانان خبری معاند در کنار دنبالههای آنان در داخل در کنار هوش مصنوعی این سکو به صورت کاملا نرم و نامحسوس در حال تولید و هدایت اینگونه محتواها به مخاطبان به صورت دقیق و بر مبنای ذائقه شناسایی شده مخاطب هستند.
⭕️در کنار این تهدیدات جنگ های هشتگی نیز با پیوست های رسانه ای از ماهواره تا پیام رسان ها نیز تاثیر بسیار زیادی در ایجاد رویگردانی اجتماعی، ایجاد اختلال شناختی و محاسباتی در مدیران، مسئولان و مردم و ذائقه سازی داشته است و با ۲ هدف قدرت برانگیختگی و قدرت توزیع شوندگی وسیع این هشتگها ساخته و پرداخته میشوند که در برابر این جنگ کشور ما بیدفاع است که دلایل فنی-راهبردی خاص خود را دارد.(هوش مصنوعی و قوانین توییتر و اینستاگرام، فیلترینگ حبابی و...)
⭕️این نبرد شناختی-ترکیبی در عرصه جامعه نیز با تسخیر 2 حوزه (ذهن - مغز) و (قلب- دل) مردم را گروگان می گیرد، در حوزه ذهن و مغز با روش های اقناع سازی به دنبال اهدافی چون (شك و ترديد نسبت به ارزشهاي خودي ـ باور و يقيين نسبت به ارزشهاي دشمن) و در حوزه حوزه قلب و دل با روشهای جذب به دنبال (بغض نسبت به خودی و حب نسبت به غير خودی) است و مخاطب منفعل در این فضا که توانایی تحلیل، پردازش و رمزگشایی پیام های رسانه ای را ندارد براحتی توسط صاحبان رسانهها و تولید کنندهای پیام به هر سمتی که آنها بخواهند هدایت میشود.
⭕️این کشور و مردم عزیز امانت در دست مسئولان هستند و باید آنان با سیاستگذاری صحیح، هوشمندانه و بروز علاوه بر ایجاد فضای امن، پرسرعت و مفید برای بهرهگیری مردم از فرصتهای فضای سایبر برای تهدیداتش نیز برنامههای مقابلهای هوشمندانه تدوین کنند.
⭕️در شرایط حاضر و فریضه خواندن و فرمان جهاد تبیین توسط امام امت، کشور در حوزه فضای سایبر و برای مقابله با این جنگ شناختی-ترکیبی نیاز به یک حاج قاسم دارد...کجاست حاج قاسم فضای سایبر که هم از نامش بگذرد و هم از جانش؟
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
یادداشت/ سید علیرضا آلداود
🔴بازتولید ساختار اجتماعی از عادتوارههای افراد
◾️بوردیو جامعه شناس فرانسوی معتقد بود که الگوهایی نظیر الگوهای ادراک و طبقهبندی، فهم تام، احساس و کنش به افراد اجازه میدهد تا بدون تفکر حسابگرانه و غریزی و به صورت شهودی، راه حلهای نو برای موقعیتهای بدیع بیابند.
◾️این رفتارها و اطوار شخصی و ذوقها و شهودهای اخلاقی و عادات، بر فرصتهای دگرگون کنندهٔ زندگی شخص تأثیر میگذارد، در نتیجه عادتواره ساختار خود را مرهون جایگاه پیشین شخص در ساختار (قراردادهای) اجتماعی است و در عین حال مسیر زندگی آیندهٔ شخص متأثر از عادتواره است. پیر بوردیو بر این نظر است که بازتولید ساختار اجتماعی از عادوتوارههای افراد منتج میشود. (بوردیو، ۱۹۸۷)
◾️حال با توجه به فهم مفهوم عادتواره میتوان نتیجه گرفت حاکمیتی در عصر جنگ های سایبری-شناختی میتواند موفق عمل کند که با توجه به ارزشهای فرهنگی-اجتماعی و هویتی اصیل خود عادت واره ها را در ساختار ذهنی جامعه به صورت اقناعی و تعاملی با دو هدف ارتقای مقبولیت و مشروعیتش تبیین کند.
◾️در این جامعه مردم به صورت صحیح و دور از اخبار جعلی، محتوای یاس آور و تحقیر کننده، دور از حملات شناختی دشمن و رقیبش و… با ساختارهای آن حاکمیت تعامل کرده و ذهنشان توسط دشمن مهندسی نشده، اختلال شناختی محاسباتی و ادراکی نیز پیدا نمیکنند.
ادامه 👇
🌐 https://v-o-h.ir/?p=43789
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
🔸سردار کارگر در صفحه ویراستی خود با تبریک هفته بسیج نوشت:
امام خامنهای حفظه الله:
همه باید بدانند که در دوران دفاع مقدس چه معجزات عظیمی از حضور مؤمنانه و پر تلاش نیروهای بسیجی در صحنههای جنگ اتفاق افتاد؛ این را باید همه بدانند. ۱۳۸۷/۰۲/۱۴
🌹هفته بسیج بر تمام بسیجیان مجاهد فی سبیل الله مبارک باد🌹 یاد و خاطره شهیدان بسيجی گرامی باد
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
📍بررسی نقش پلتفرمها در اغتششات/۷
شبکه نمایش خانگی چگونه چرخه خشونت و پلیسکشی را عادیسازی کرد؟
🔺در آشوبهای اخیر برخلاف اغتشاشات سالهای ۱۳۸۸، ۱۳۹۶ و آبان ۹۸، مسئله حمله به نیروهای انتظامی به چالشی امنیتی بزرگتری تبدیل شده است و به صورت گسترده حمله به سویه نیروهای امنیتی توسط رسانههای معارض تبلیغ میشود.
🔺اما این عادیسازی ریشه در یک پیوست مدیایی دارد. سریال قورباغه یکی از خشنترین آثار تولید شده در شبکه نمایش خانگی است، که در همان قسمت اول مسئله پلیسکشی را نرمالیزه میکند. در عطف نخست نمایشی که موتور محرکه قسمت اول سریال محسوب میشود، دو کاراکتر فرعی(جواد و فرید) همراه با یک کاراکتر اصلی(امیرعلی) سریال شاهد حمله دو تن از اراذل به سوی یکی از نیروهای انتظامی در شهرک اکباتان هستند که به صورت بسیار خشنی با سلاح سرد مامور پلیس را به قتل میرسانند. این مامور شبیه وقایع اخیر از ناحیه گردن مورد اصابت سلاح سرد قرار میگیرد.
🔺امیرعلی وقتی با جسد پلیس غرق در خون مواجه میشود و از مرگ او مطئمن میشود، او را خلع سلاح میکند و سلاح پلیس موتور محرکه رفتارهای خشونتآمیز بعدی این سریال است.
🔺قبل از انتشار سریال «قورباغه» به صورت مکرر از سوی نهادهای نظارتی و حتی قضایی هشدار داده که در قسمت اول این سریال موضوع پلیسکش اثرات وضعی بسیار نامطلوبی را در پی خواهد داشت.
🔺قورباغه که طبق تبلیغات گستردهای را انجام داده بود، قرار بود ۲۴ آذرماه ۱۳۹۹ در سامانه نماوا توزیع شود، اما روابط عمومی پلتفرم نماوا با انتشار اطلاعیهای اعلام کرد توزیع این مجموعه فعلا متوقف شده است.
🔺با انتشار این سریال با مضمون پلیسکشی، پدرکشی و انواع کشتنهای غیرمتعارف منطبق با ساختار نمایشی، خشونتی بی اندازه به مخاطبان این سریال ارائه شد.
🔺در انتقاد به این خشونت بیوقفه و غیرمتعارف باشگاه خبرنگاران جوان به محتوای سریال واکنش نشان داد و نوشت:
این اثر، یکی از خشنترین سریالهای شبکه نمایش خانگی است که در نخستین قسمت مخاطب خود را به پلیسکُشی ترغیب و تشویق میکند! نقطه عطف روایت قسمت اول این سریال، کشته شدن مأمور انتظامی است و این ماجرا طوری طراحی شده که مخاطب به این کار تشویق میشود! این اتفاق در حالی میافتد که مسئولان نیروی انتظامی علیالخصوص ناجی هنر از محتوای ملتهب این سریال مطلع نیستند و سازندگان هم از حذف مفهوم پلیسکشی در این سریال امتناع میکنند. باید دید مسئولان نیروی انتظامی نسبت به چنین ترویجی واکنش نشان خواهند داد؟»
🔺با وجود پخش رسمی قورباغه و انتشار تا قسمت های میانی دامنه اعتراضات به محتوای آن گسترش یافت. جدا از سکانس های خشن و با خشونت بالا در این سریال که مناسب هر مخاطبی نیست، شخصیت های سریال که افرادی بی نهایت بزهکار هستند با استفاده از مادهای مسخ کننده با اقدام به سرقت و قتل امرار معاش می کنند. نکته جالب این هسته خشن در شهرک اکباتان تهران زندگی می کنند و چندین سکانس در آن جا فیلمبرداری شده است اعتراض این افراد نیز زیاد شده است.
🔺کاربران اکباتانی معترض به محتوای این سریال آنطور که باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: می گویند که یک جریان خاص در سینما و تلویزیون میخواهد این طور القا کند که اکباتان پر از آدم های عجیب و غریب و خلافکار است در حالی که این منطقه یکی از محله های قدیمی تهران است. از آن طرف بعضی از کاربران فضای مجازی هم ادعا کردهاند که سیدی کلاس محله آن ها را پایین آورده چون در قسمت اول چند جوان اول به حمام عمومی میروند و بعد راهی اکباتان میشوند!
💢ادامه #گزارش_مشرق را بخوانید.
mshrgh.ir/1433869
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
گزارش بی بی سی را از تاثیرات منفی اینستاگرام بر روی ذهن جوانان و نوجوانان بخوانید
Instagram 'worst for young mental health'
Instagram is rated as the worst social media platform when it comes to its impact on young people's mental health, a UK snapshot survey suggests.
The poll asked 1,479 people aged 14-24 to score popular apps on issues such as anxiety, depression, loneliness, bullying and body image.
Instagram said keeping the platform a safe and supportive place for young people was a top priority.
Mental health charities urged companies to act to increase users' safety.
یک نظرسنجی فوری در بریتانیا نشان می دهد که اینستاگرام از نظر تأثیر آن بر سلامت روانی جوانان به عنوان بدترین پلتفرم رسانه اجتماعی رتبه بندی شده است.
در این نظرسنجی از 1479 نفر 14 تا 24 ساله خواسته شد تا به اپلیکیشن های محبوب در مورد موضوعاتی مانند اضطراب، افسردگی، تنهایی، قلدری و تصویر بدنی امتیاز دهند.
اینستاگرام اعلام کرد که این پلتفرم یک مکان امن و حمایتی برای جوانان یک اولویت است.
خیریه های سلامت روان از شرکت ها خواستند تا برای افزایش ایمنی کاربران اقدام کنند.
ادامهی مطلب
https://www.bbc.com/news/health-39955295
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
هر روز را بایاد شهدا آغاز کنیم
🌷 دانشجوی بسیجی شهید مجید صادقی نژاد
🌷 تولد ۱۶ آذر ۱۳۴۶ تهران
🌷 شهادت ۳۰ آبان ۱۳۶۶ ارتفاعات ماووت عراق
🌷 سن موقع شهادت ۲۰ سال
بخشهایی از #وصیت_نامه این شهید عزیز
✅ شکر میکنم که در این زمان و زمانه خداوند مرا خلق کرد، که روح الله ( امام خمینی ) را خلق کرد و من توانستم به وسیله راهنماییهای او خود را به جایی برسانم.
✅ خدایا تو شاهدی من با اختیار راهم را انتخاب کردهام، به همه عرض میکنم، برادران خدا نکند که روزی فیض عظیم جهاد و از آن بزرگتر شهادت از ما گرفته شود، که آن روز رحمت خدا از ما برداشته شده است.
شادی ارواح طیبه شهدا و امام شهدا و این شهید عزیز فاتحه با صلوات
دعای این شهید عزیز بدرقه امروزمان ان شاء الله
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید