فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ سردار رادان: شهادت میدهم که رئیس قوۀ قضائیه در حمایت از طرح حجاب و عفاف مردانه کنار ما بوده
♦️شهادت میدهم رئیسجمهور برای برگزاریِ این مراسم از ما حمایت کرده؛ معمولا هیچ رئیسجمهوری از این کارها نمیکند چون اعتقاد دارد میبایست کاری بکند که رای داشته باشد حتی اگر رایاش ضربه به دین بزند.
♦️اما رئیسجمهور ایستاده تا حیا، دین و عفت در جامعه جاری شود.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
11.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چگونه اخبار جعلی و درست جنگ را از هم تشخیص دهیم؟
سید علیرضا آل داود - پژوهشگر حکمرانی سایبری:
🔸از شب گذشته، آمریکا و رژیم صهیونیستی شروع به انتشار اخبار از قول منابع آگاه کردهاند، اینکه جرأت ندارند خبرهایشان را از قول مقامات رسمی نظامی و سیاسی بزنند، نشان از جعلی بودن بیشتر مطالبشان است.
🔹استفاده از تصاویر آرشیوی و بهرهگیری از هوش مصنوعی برای تولید فیلمها و عکسهای جعلی، بخشی از عملیات روانی آنها در جریان این حمله است.
🔸برای تشخیص فیک نیوز از اخبار درست باید به منبع و تاریخ انتشار آنها توجه داشت؛ به طور کلی به اخباری که از قول منبع آگاه منتشر میشوند نباید اعتماد کرد، همچنین غلو کردن در بخشی از خبر، نشانه دیگری از فیک بودن آنهاست البته از جستجوی معکوس هم میتواند برای قدیمی بودن تصاویر و فیلمها استفاده کرد.
🆔 @ofogh_tv | #به_افق_فلسطین 🇵🇸
چند تا نکته ساده درباره شبکههای اجتماعی
🎯 حداکثر روزی ۲ ساعت براش وقت بذار
🎯 صفحات و آدمهای منفی رو دنبال نکن
🎯 اول صبح گوشی رو دست نگیر
🎯 گوشی رو تو رختخواب نبر
🎯 نظرات منفی رو محدود کن و جواب نده
🎯 آدمهای مزاحم رو بدون فکر کردن بلاک کن!
🎯 حریم خصوصی خودت رو تو انتشار رعایت کن
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
💠 مدرس سواد و تربیت رسانهای شوید 📱
💠https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
دکتر ابراهیم فیاض (عضو هیئتعلمی دانشکده علوماجتماعی دانشگاه تهران):
اشتباه است که در ماجرای انتقاد غرب از هوش مصنوعی، حرف آنها را تکرار می کنیم
یکی از دلایلی که امروز سردمداران غرب هوش مصنوعی را خطرناک میدانند این است که به نفع دنیای غیر غرب در حال بازتولید است و آنها این را نمیخواهند. به همین دلیل از آن انتقاد میکنند و ما نیز به اشتباه، حرفهای آنها را تکرار میکنیم در حالی که خیلی باید حواسمان به این موضوع باشد.
او با بیان اینکه هر فناوری ادامه حس یا اندامهای انسانی است، ادامه داد: بشر فناروی را خلق میکند که حس یا اندام خود را بسط دهد. هوش مصنوعی هم در ادامه قوهای انسانی به نام حافظه ساخته شده است. کار این فناوری پردازش است و تفاوت آن با فناوریهای قبلی در این است که پردازش بیشتری دارد و احتمالات را بیشتر به کار میبرد.
این فناوری با استفاده از اطلاعات بهدست آمده از هر فرد در بازدید سایتها و ...، شخصیتها را تحلیل میکند و میتواند نسخهای از فرد ارائه دهد.
عضو هیئتعلمی دانشگاه تهران درباره برخی اثرات هوش مصنوعی گفت: امروز هوش مصنوعی همهچیز را ارزان تولید و توزیع میکند. زمان دسترسی را بهشدت کوتاه و گستره آن را وسعت میبخشد. اگر امروز کسی به این فناوری مسلط نباشد، اقتصادش ورشکسته و در سیاست هم رودست خواهد خورد.
نشست تخصصی «حکمرانی جهانی و هوش مصنوعی؛ خوانشی فرهنگی و اجتماعی» - سهشنبه ۴ مهر ۱۴۰۲
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 فضای مجازی ول حاصل نفوذ دشمن
متأسّفانه در فضای مجازیِ کشور ما هم که آن رعایتهای لازم با وجود این همه تأکیدی که من کردم صورت نمیگیرد و در یک جهاتی واقعاً ول است، که بایستی آن کسانی که مسئول هستند حواسشان باشد. همهی کشورهای دنیا روی فضای مجازیِ خودشان دارند اِعمال مدیریّت میکنند، [در حالی که] ما افتخار میکنیم به اینکه ما فضای مجازی را ول کردهایم! این افتخار ندارد؛ این به هیچ وجه افتخار ندارد. فضای مجازی را بایستی مدیریّت کرد. از این امکان مردم استفاده کنند، برای مردم بلاشک وسیلهی آزادی است، خیلی هم خوب است امّا نباید این وسیله را در اختیار دشمن گذاشت که بتواند علیه کشور و علیه ملّت توطئه کند.
پ ن:
مطالبهی محاکمهی بانیان وضع فعلی فضای مجازی کشور بخشی از مقابله با دشمن در حوزه #جهاد_تبیین است.
بسم الله
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
💠 مدرس سواد و تربیت رسانهای شوید 📱
💠https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
یک قطعه موسیقی استاد مصری عزیز برای شهید ابراهیم هادی ساختن...
توفیق شد شنیدمش
چون هنوز نهایی نیست منتشر نشده، اما بیاد روی پلی لیست شما قطعا روی تکرار میشینه...
یک قسمت شعرش اینه:
وقتی حرف از عشقه
نه میخوام برگردم
نه میخوام تسلیم شم
تا بتی هست باید
تبر بردارم
خودم ابراهیم شم
در محضر نورانی شهدا باشیم
🌷 بسیجی شهید محمد فرحزاد
🌷 تولد ۴ شهریور ۱۳۴۶ دامغان
🌷 شهادت ۱۳ فروردین ۱۳۶۷ ارتفاعات ماووت عراق
🌷 سن موقع شهادت ۲۱ سال
بخشهایی از #وصیت_نامه این شهید عزیز
✅ حفاظت و پاسداری از خون مطهر شهدا بر همه فرد واجب میباشد
✅ هرگاه شما احساس کردید که جباران و ستمگران میخواهند نور الهی را خاموش کنند، شما هم مانند امام حسین ع و یاران ایشان، میباید جان را در طبق اخلاص گذاشته و از اسلام عزیز و از هدیه رسولالله قرآن مجید حراست و حفاظت نمائید
✅ و آن روز، همان زمان است که شما باید خط سرخ اباعبدالله الحسین ع را ادامه دهید و نگذارید که خدای نکرده خون مطهر هزاران شهید پایمال شود
✅ وصیتی به برادرانم، امیدوارم که راه من را ادامه دهند و تا آخرین قطره خون دربدن، از اسلام پاسداری دهند.
✅ و وصیتی به خواهرانم که حجاب خود را رعایت کرده و با حجاب خود مشت محکمی بر دهان دشمنان ابرقدرت بزنند
🤲 هدیه به ارواح طیبه شهدا و امام شهدا و این شهید عزیز فاتحه با صلوات
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
🔴چگونه فیک نیوز را شناسایی کنیم ؟
شناسایی فیک نیوز آسان نیست: پژوهشی که در دانشگاه استنفورد در سال گذشته انجام شده نشان میدهد که دانشجویان در تفاوت گذاشتن میان محتواهای آنلاین گوناگون − محتوایی که با پول ساخته میشود، محتوای جعلی، و محتوای معتبر − بسیار بد عمل میکنند. فیسبوک فهرستی از ترفندها برای شناساییِ فیک نیوز ارائه داده که در زیر به آنها اشاره میکنیم:
۱. به سرخط خبرها با دیدهی شک بنگرید. سرخط خبرهای جعلی اغلب جالب هستند و با حروف بزرگ و علامت تعجب میآیند. اگر سرخط خبر باورناپذیر باشد این احتمال هست که خبر جعلی باشد.
۲. به نشانیِ وبسایت با دقت بیشتر توجه کنید. بسیاری از وبسایتهایی که خبرهای جعلی منتشر میکنند از نشانی اینترنتی مشابه منابع موثق استفاده میکنند؛ آنها نشانی وبسایتهای معتبر را کمی تغییر میدهند. شما میتوانید با مقایسهی نشانیِ وبسایتها این نکته را دریابید.
۳. منبع خبر را نگاه کنید. مطمئن شوید که خبر از منبعی خوشآوازه به دست شما میرسد. اگر خبر از وبسایتی به دست شما رسیده که برایتان آشنا نیست دربارهی آن وبسایت اطلاعات کسب کنید.
۴. به فرمتهای نامتعارف توجه کنید. بسیاری از خبرهای جعلی در خود خطاهای املایی و گرامری دارند و فرمت ظاهریشان هم غیرعادی است.
۵. به عکسها توجه کنید. گزارشهای خبریِ جعلی اغلب با عکسها یا ویدئوهای دستکاریشده همراه هستند. گاهی عکس مورد نظر معتبر است اما در جایی غیر از پیشزمینهی خودش به کار رفته است. میتوانید عکس را در اینترنت جستجو کنید تا دریابید از کجا آمده است.
۶. به تاریخها توجه کنید. گزارشهای خبریِ جعلی ممکن است زمانبندیهایی داشته باشند که بیمعنا باشد یا ممکن است در آنها زمان رخدادها تغییر داده شده باشد.
۷. شواهد را چک کنید. منابعی که در آنها نام نویسنده آمده است را بررسی کنید. نبود هیچ منبعی یا بینام بودن نویسنده میتواند نشانهی جعلی بودنِ خبر باشد.
۸. به دیگر گزارشها هم توجه کنید. اینکه هیچ منبع دیگری آن خبر را گزارش نکرده است میتواند نشانهی جعلی بودن خبر باشد.
۹. آیا خبر طنز است. گاهی دشوار است میان خبر جعلی و مطلب فکاهی تمایز بگذاریم. بررسی کنید که آیا منبع خبر به مطالب طنز معروف است و آیا جزئیات خبر و آهنگ خبر نشان از طنز بودن دارد.
۱۰. برخی خبرها عمداً دروغ هستند. با نگاهی انتقادی دربارهی خبرهایی که میخوانید بیندیشید و فقط آنهایی را همرسانی کنید که میدانید موثق هستند.
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
💠کانال نبرد شناختی در ایتا افتتاح شد...
افسران خبره جنگ شناختی-ترکیبی شوید...👇
🌐https://eitaa.com/joinchat/302186695C795fa89ad3
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
🔻چرا در اجسام چهرههایی میبینیم که واقعا وجود ندارند
هیچ وقت فکر کردهاید که چرا گاهی در چیزی، طرح صورت میبینید و دیگر نمیتوانید جلوی خود را بگیرید که آن چهره را نبینید، حتی وقتی که میفهمید به یک تکه نان نگاه میکنید؟
نگران نباشید، شما تنها نیستید. این پدیدهایست که با نام " پاریدولیا " شناخته میشود و به وضعیتی اشاره دارد که مغز تلاش میکند چیزها را بفهمد و شما را وادار میکند تا تصاویری ببینید که واقعا
وجود ندارند.
#پاریدولیا
#علوم_شناختی
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
بین کسی که دغدغه ش آزادی سلفه و کسی که دغدغه ش آزادی غزه است یک دنیا انسانیت فاصله است.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید