✅ حکمرانی فضای مجازی
✍ سید علیرضا آلداود
🔴حکمرانی فضای مجازی به مجموعهای از سیاست گذاریها، راهبردها، اصول، قوانین و... اطلاق میشود که هدف آن مدیریت و نظارت بر فعالیتها و تعاملات در بستر اینترنت و فضای سایبر است. این حکمرانی شامل جنبههای مختلفی از جمله امنیت سایبری، حریم خصوصی، دسترسی به اطلاعات و مسئولیتهای اجتماعی میشود.
🔴اجزای کلیدی حکمرانی فضای مجازی:
1. قوانین و مقررات: تدوین قوانین برای کنترل رفتار کاربران، حمایت از حقوق مالکیت معنوی و جلوگیری از جرائم سایبری.
2. حریم خصوصی و امنیت اطلاعات: تضمین حفظ حریم خصوصی کاربران و امنیت دادهها در برابر نفوذها و تهدیدات سایبری.
3. دسترسی: تلاش برای فراهم کردن دسترسی مطابق حریم سنی و کنترلی به اینترنت و فناوریهای دیجیتال برای افراد احراز هویت شده
4. مسئولیتپذیری سکوها: تعیین مسئولیتهای شرکتهای فناوری و سکوهای برخط در قبال محتوای منتشر شده و رفتار کاربران.
5. حقوق بشر: رعایت حقوق بشر در فضای مجازی، از جمله آزادی بیان و حق دسترسی به اطلاعات با رعایت خطوط قرمز کشورها و مقابله با اخبار و اطلاعات جعلی، مقابله با تروریسم سایبری، مقابله با اقدامات سازمان یافته ضد کشورها نظیر شورشها، فتنهها و انقلابهای رنگی و... که عمدتا از سمت آمریکاییها حمایت و پشتیبانی میشود.
6. همکاری بینالمللی: همکاری میان کشورها برای مقابله با تهدیدات جهانی مانند تروریسم سایبری، جرائم سازمانیافته و نقض حقوق بشر.
🔴چالشها:
- تنظیم قوانین در سطح جهانی: تفاوتهای فرهنگی و سیاسی میان کشورها میتواند مانع از ایجاد یک چارچوب واحد شود.
- تکنولوژیهای نوظهور: ظهور فناوریهای جدید مانند هوش مصنوعی و بلاکچین نیاز به بازنگری مداوم در قوانین دارد.
- سوءاستفاده از دادهها: نگرانیها درباره استفاده نادرست از دادههای شخصی کاربران و نقض حریم خصوصی.
🛑نتیجهگیری:
حکمرانی فضای مجازی یک فرآیند پیچیده و چندوجهی است که نیازمند همکاری میان دولتها، شرکتهای فناوری و جامعه مدنی است. هدف نهایی آن ایجاد یک فضای دیجیتال امن، عادلانه و پایدار برای همه کاربران است که متاسفانه زیاده خواهیهای آمریکا و رژیم صهیونسیتی مانع اجرای عادلانه حکمرانی فضای مجازی در سطح جهان میشود و هر کشور به دلیل تهدیدات بسیار خطرناک ایجاد شده توسط این دو رژیم تروریستی، برای حکمرانی فضای مجازی مستقل خود برنامه ریزی نماید.
✅ادامه دارد
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
۵ مرکز فرهنگی و موزه #دفاع_مقدس و #مقاومت با حضور رئیسجمهور #پزشکیان، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح سرلشکر #باقری و رئیس بنیاد حفظ آثار سردار #کارگر در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس افتتاح شد.
این موزهها در استانهای «قزوین»، «زنجان»، «گیلان»، «گلستان» و «لرستان» قرار دارند.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
شیخ نعیم قاسم بهعنوان دبیرکل حزب الله انتخاب شد
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
➕ دانشمندان پاسخ میدهند؛ روایت چه ربطی به شناخت دارد؟
🧠 حالا مدتهاست که روایت برای مطالعات شناختی به موضوعی جذاب تبدیل شده و تاثیر روایت بر مغز و فرایندهای شناختی توجه بسیاری از دانشمندان را به خود جلب کرده است. در این پست نظرات برخی دانشمندان را در این باره میبینیم.
🔠 پروفسور پائول ب. استرانگ، متخصص ادبیات انگلیسی، در این باره میگوید: داستانها به مغز کمک میکنند تا در مورد تعارض بیپایان بین نیاز به الگو، ترکیب و ثبات و نیاز به انعطاف پذیری، سازگاری و گشودگی نسبت به تغییر مشکلی نداشته باشد.
⚗️ پروفسور مارک ترنر، متخصص علوم شناختی، معتقد است ادبیات را نباید از دیگر جنبههای شناخت جدا کرد؛ چرا که ادبیات همان شناخت است و ذهن کاملا ادبی است و جدایی بین این دو واقعیت ندارد.
📝 همچنین دیوید هرمن، نظریه پرداز روایت، روایت را ابزاری برای فکر کردن میداند که کارکردهای گوناگونی مثل استراتژی حل مسئله را به همراه دارد.
📌 این فقط بخشی از اظهارنظر متخصصان در اهمیت روایت بود. بررسی چنین نظراتی به خوبی نشان میدهد که چرا راه روایت از شناخت میگذرد و چگونه شناخت بدون روایت ناقص است.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
➕ ۱۰ + ۲ افزونه هوش مصنوعی کروم برای پژوهش
🔻 از این ۱۰ افزونه میتوان برای تحقیق، خلاصه نویسی مقالات، ایجاد اعلانهای ChatGPT، کد نویسی خودکار، دیتا اسکرپینگ، جستجوی وب، تولید محتوا و ... استفاده کرد:
🔗 SciSpace Copilot
🔗 Originality.AI
🔗 Data Scraper
🔗 Fireflies
🔗 CodeSquire.ai
🔗 Sider
🔗 CatalyzeX
🔗 AIPRM
🔗 Codeium
🔗 Grammarly Go
🔻 دو تا افزونه هم ما اضافه کنیم:
🔗 EasyPubMedicine
🔗 Eightify: AI YouTube Summary with ChatGPT
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
محاسبات خطرناک نتانیاهو باید برهم زده شود.نشانهها و تحلیل دادهها میگویند رژیم صهیونی بزودی ممکن است دست به اقدامات خطرناک ناشی از اختلال محاسباتیاش بزند.همانطور که رهبر حکیم انقلاب فرمودند: ...بایستی خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد؛ اینها نسبت به ایران دچار خطای محاسباتیاند؛ اینها ایران را نمیشناسند، جوانان ایران را نمیشناسند، ملّت ایران را نمیشناسند، قدرت و توانایی و ابتکار و ارادهی ملّت ایران را هنوز نتوانستهاند درست بفهمند؛ این را ما باید به اینها بفهمانیم. کیفیّت کار را مسئولین ما باید تشخیص بدهند و درست بفهمند و آنچه صلاح این کشور و این ملّت است،آن را انجام بدهند. [آنها] باید بدانند ملّت ایران کیست، جوانان ایران چگونهاند. خود این فکر، این انگیزه، این رشادت، این آمادگیای که امروز در ملّت ایران وجود دارد، امنیّتساز است؛ این را بایستی حفظ کنیم.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
🔸رئیس جمهور در افتتاح ۵ موزه دفاع مقدس و مقاومت:
💠رزمندگان ما با ایمانی که داشتند اجازه ندادند یک وجب از خاک کشورمان جدا شود و امروز باید بتوانیم روحیهای را که رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس داشتند، به نسل جوان منتقل کنیم
🔻امروز با حضور ریاست جمهوری اسلامی ایران و رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و جمعی از مسئولین لشکری و کشوری و خانواده معظم شهدا و ایثارگران ،پنج موزه دفاع مقدس و مقاومت با ارتباط تصویری در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس افتتاح شد.
🔻دکتر پزشکیان رئیس جمهور در این مراسم بیان داشتند: ما در طول هشت سال دفاع مقدس در حالی با رژیم بعث عراق در جنگ بودیم که از حمایت آمریکا، روسیه و بسیاری از کشورهای اروپایی برخوردار بود. رزمندگان ما با ایمانی که داشتند اجازه ندادند یک وجب از خاک کشورمان جدا شود و امروز باید بتوانیم روحیهای را که رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس داشتند، به نسل جوان منتقل کنیم.رزمندگان در دفاع مقدس نخبگان دانشگاهی بودند که خیلی بهتر از من بودند؛ اما جانشان را برای این انقلاب فدا کردند و شهید شدند، امروز باید بتوانیم راه آنها را ادامه دهیم.
✅با افتتاح پنج موزه دفاع مقدس و مقاومت در استانهای زنجان، قزوین، گلستان، گیلان و لرستان، ۲۹ موزه در سراسر کشور در اختیار مردم عزیز قرار دارد.ضمناً ۸ موزه باقیمانده قرار است تا پایان ۱۴۰۷ افتتاح گردد.
✅همچنین در این مراسم، از ۲۶۵ عنوان کتاب دفاع مقدس و مقاومت نیز رونمایی شد.
✅ این مراسم همزمان بهصورت زنده در رسانه ملی و ویدئوکنفرانس در مراکز استانهای سراسر کشور پخش گردید.
🔗 پیوند ویراست
19.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥همسر شهیدی از تبار عاشورا....
💠رجز خوانی کوبنده همسر شهید جهاندیده
#فداییان_وطن
@Family_artesh
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسجمهور: باید اسرائیل جانی را سرجایش بنشانم
اگر رژیم صهیونیستی بخواهد امنیت ما را به هم بزند، ماهم قادریم امنیت آنها را به هم بزنیم و پاسخ بسیار محکمتر از قبل دریافت خواهند کرد
پ ن:
موضع قدرتمند دکتر #پزشکیان در برابر صهیونها جای تقدیر بسیار دارد...
پزشکیان حفظه الله
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
آیا افراد خودمحور به دلیل ضعف به شبکههای اجتماعی پناه میبرند؟
تحقیقی جدید نشان میدهد که برخلاف تصورات قبلی، افراد خودمحور به دلیل ترس از جا ماندن (FOMO) به شبکههای اجتماعی جذب میشوند و نه تقویت خودبزرگبینی.
این مطالعه که در Canadian Journal of Behavioural Science منتشر شده، نشان داد افراد خودمحور به دلیل ناامنی و ترس از کنار گذاشته شدن، به این شبکهها مراجعه میکنند.
در سه آزمایش، مشخص شد که رابطه بین خودمحوری و استفاده از شبکههای اجتماعی تنها با حضور FOMO معنادار میشود. نتایج همچنین به چالش کشیدن نظریههای قدیمیتر درباره خودمحوری را در پی داشت.
به عنوان مثال، فردی که به طور مداوم پستهای دیگران را در اینستاگرام بررسی میکند، ممکن است نگران باشد که دوستانش تجربیات جالبتری نسبت به او دارند. در این حالت، او به جای خودبزرگبینی، به دلیل احساس ضعف و ترس از کنار گذاشته شدن، وقت بیشتری را در شبکههای اجتماعی میگذراند تا این احساس را کاهش دهد.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید