#ناشناس
https://eitaa.com/alefeazadi/518 عرض کردم هدف جا نه ویزی که الان هست...
.
هدف جا چه ارزشی داره وقتی نه در راستاش قدم برمیداره نه اصلاح میکنه؟
هدایت شده از الفِ آزادی.
خواهش میکنم.
من هم مانند شما بودم مدت زیادی تا همین دیروز بخوام صادق باشم، در هیچ سایدی خودم را نمیدیدم و به قولی وسط بازی میکردم. اما بزرگواری من رو روشن کرد، الان در این برهه زمانی حق و باطل جوری از هم جدا شدهاند که مسیر حقانیت روشن است. ما شاهد دخالت بیگانه هستیم به کشور، هرچقدر از این نظام بدم میآید و نفرت دارم حداقل میدانم ایرانیاند و همواره امید داشتم که به دست خودمان کنار بروند و خودمان سرنوشت خودمان را بنویسیم. اما حال که آمریکا قصد دخالت دارد و میخواد خودش سرنوشت ما را بنویسد خیلی روشن من در جبههی ایران میایستم. اینکه الان منافعم با جمهوری اسلامی همسو شده به این معنا نیست که آن را میستایم اما بدان معناست که کشورم را دوست دارم، هم میهنانم را دوست دارم و از غرب بیزارم.
#ناشناس
https://eitaa.com/alefeazadi/524
در راستاش قدم برمیداره دوست گرامی... البته اگه این مسئولین و انتخاب مردم اجازه بده... اگه رهبر جدید مثل رهبر قبلی در این راستا تلاش کنن...
.
بازم برگشتیم سر خانه اول :)))) اگر انتخاب مردم اجازه بده :)))) بخاطر همین میگم من و شما نمیتونیم گفت و گو کنیم.
#ناشناس
عزیزان لطفا منو توجیه کنین که دقیقا در انتخاب رهبر چجوری مردم باید تصمیم بگیرن ؟چه حق انتخابی دارن ؟حتی اگه خبرگان رو مردم انتخاب کنن بازهم نظر اونهاست که سرنوشت مردم رو رقم میزنه
.
بر اساس قانون اساسیه.
هدایت شده از الفِ آزادی.
ببین قضیه اینه که طبق قانون فعلی، انتخاب رهبر دستِ مجلس خبرگان رهبریه، نه رأی مستقیم مردم؛ یعنی مردم فقط به خبرگان رأی میدن و اونها داخل همون چارچوبِ ولایت فقیه تصمیم میگیرن چه کسی رهبر بشه. برای اینکه مردم خودشون مستقیم رأی بدن که کی رهبر باشه یا اصلاً رهبر داشته باشیم یا نه، باید قانون اساسی عوض بشه که اونم مسیر سخت و پیچیدهای داره. برای همین حس اینکه «قراره فقط یه نفر بره و یکی دیگه جاش بیاد و اصل ماجرا همونه» حس عجیبی نیست؛ چون تو ساختار فعلی، تغییر بیشتر جابهجایی آدمهاست تا تغییر خودِ سیستم. البته من بارها گفتم مشکل جا اصلا با فرد نیست، مشکل سیستمه! چیزی هم که آمریکا متوجه نمیشه هم همینه، اینهمه نقطه زنی و ترور از همون اوایل انقلاب همواره بیفایده بوده، چون این به قولی مکتب و سبکیه برای خودش که هر فرد فقط نقش کوچکی ازش رو بازی میکنه و در صورت حذف جایگزین میشه.
#ناشناس
https://eitaa.com/alefeazadi/17
یه سوال دارم ،شما که معتقدی هیچ حکومتی نمیتونه بی نقص باشه ،چه پهلوی ،چه ج ا چه غیره .چطور معتقدی ایدئولوژی و ساخت یک حکومت جدید میتونه بی نقص و بهتر از همه باشه؟
.
اگر پیام های اخیر رو خونده باشید چندین بار تکرار کردم که فعلا زمانی میخوام روی این مورد فکر کنم که اصلاح بهتر است یا تغییر کلی. لطفا با پیامها همراه باشید.
#ناشناس
یعنی الان داری به اصللح حکومت فعلی فکر میکنی؟یعنی واقعا این پتانسیل رو داره که با اصلاح حکومت خوبی بشه؟
الفِ آزادی.
#ناشناس یعنی الان داری به اصللح حکومت فعلی فکر میکنی؟یعنی واقعا این پتانسیل رو داره که با اصلاح حکو
باور دارم این سوم یا چهارمین بار است که پاسخ میدم. بله هنوز به نتیجه نرسیدم و وقتی به نتیجه رسیدم با دلیل و استدلال برای شما بازگو میکنم. در حال حاضر نه به اصلاح امیدی دارم نه تغییر کلی نظام.