#طلبگی
💠 افتخار به عمامه و لباس روحانیت
🔻 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔸 زمانی شیطان، تمام قوای خود را بسیج کرد تا این عمامهها را بردارد. ببینید [شیاطین و دشمنان]، از کجا لطمه خوردهاند و چقدر ما باید به این عمامه، افتخار کنیم!
🔹 دشمن میخواست این عمامهها را بردارد، حجاب زنان را هم بردارد و روضهی سیدالشهدا علیهالسلام را هم بردارد. آن زمان، مردم مظلوم ما، هیچ امکانات دفاعی نداشتند؛ ولی دشمن نتوانست.
🔸 دشمن، آن وقت نتوانست؛ چه رسد به حالا که اینقدر افراد افتخار کننده به این لباس وجود دارند!
🔹 این، یک امتحان است و علیرغم اینکه دشمن به گونهای دیگر چنگ و دندان نشان میدهد و موضع و موقعش را هربار تغییر میدهد، امیدواریم که ما، شرمندهی امام زمان علیهالسلام نباشیم. این، یک افتخار بوده است.
کد ۲۳۹۳۹
▪️ @alHadi_h
▪️ @nasery_ir
#طلبگی
🔻 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔸 ارزش معنوی عمامه و لباس روحانیتمن یادم است که برای معمّم شدن، همراه با مرحوم پدرمان، خدمت آیتاللهالعظمی مرعشی رفتیم.
🔹 من جوان بودم و حاجآقا فرمودند که خوب است خدمت ایشان برویم. از ایشان وقت گرفتیم و به منزلشان رفتیم. این عمامه، دستشان بود و دعا خواندند و خیلی ما را مورد لطف و محبّت قرار دادند!
🔸 انسان از همین یک اقدام، یک روحانیّت و معنویّتی کسب میکرد که شخصیّتی مانند ایشان، عمامه را بر سر انسان بگذارد. نوعی پیوند میان انسان و لباس ایجاد میکند.
🔹 بعضی از اساتید ما -خداوند رحمتشان کند- از قول رسول خدا صلیاللهعلیهوآلهوسلم میفرمودند که وقتی ملائکهی جنگ بدر برای نصرت مسلمانان آمدند، عمامه بر سر داشتند.
🔸 ما، عمامهمان را از رسول خدا صلیاللهعلیهوآلهوسلم و امام صادق علیهالسلام داریم.
🔹 میدانید چند صد سال بر این حوزهها گذشته و افتخارشان، این لباس بوده است!
کد ۲۳۹۳۹
▪️ @alHadi_h
▪️ @nasery_ir
#علم #طلبگی
🔻 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔸 روح همهی این دانش، به آن محتوا، آرامش، طمأنینه، دریافت، گوهر و جوهری است که در آن هست که اینجا (در حوزه) هست و جای دیگری نیست.
🔹 در این یک ضلع از دانش، قرآن وجود دارد که مجموعهای از نسخههای درمانی است؛ البته باید نگاهت را درست کنی. نهج البلاغه و صحیفهی سجّادیّه، یک روش تربیتی است و همهی اینها، ذیل این مجموعه جا دارند.
🔸 وقتی که ده-بیست سال کار کردی، به آرامشی دائمی میرسی و این، در حوزههای ما بوده است. حوزهها، غنی بوده است از جهت پرداختن به علمی که در آن، ابزار خودشناسی کامل باشد و به تفصیل، هویّت شما را تبیین کند و آسیبهایت را جدا کند و برای آسیبها، راهکار داشته باشد.
🔹 خلاصه این هم یک علم است و باید با همدیگر، بیشتر صحبت کنیم و علمی که حامل این مفاهیم، محتوا، معنویّت، ادب، تربیت و رشد [است] را پیدا کنیم.
🔸 فرق بین علم و جهل، یک اجمال و تفصیل است. باید از اجمال و برداشت ابتدایی، به سمت یک تفصیلِ قانونمند، مُقنع و مُنتج برویم.
🔹 تدوین این دانش، وظیفهی ما است؛ دانشی که حاوی مفهومی بلند از معرفت باشد و انسان را حمایت کند و حتی باور عالم غیبیاش را بالا ببرد و ادراکاتش را احیا کند و شهودش را به فعلیّت برساند.
کد ۲۳۹۳۹
▪️ @alHadi_h
▪️ @nasery_ir
1402.12.18 سخنرانی حجت الاسلام ناصری.mp3
6.2M
#سخنرانی_صوتی
🎧 مزایا و شرایط موفقیت در #طلبگی
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ زمان: ۲۵ دقیقه
🗓 تاریخ: ۱۴۰۲/۱۲/۱۸
📍در جمع اردوی قم طلاب مدرسه علمیه صاحب الزمان علیهالسلام اصفهان
🔺 @nasery_ir
هدایت شده از بنیاد هاد
👆🏻 #اطلاعیه پذیرش حوزه علمیه دارالهدی قم تحت اشراف حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
💠 @bonyadhad
#اخلاق #طلبگی
💠 جای خالی نظامنامه مدون اخلاقی در حوزه
🔻 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔸 با کمال احترام، علیرغم نیاز و ضرورتی که برای حوزهها هست و [اینکه] نیروهایی که واردش میشوند، باید نظامنامههای اخلاقی، تربیتی، محتوایی، معنوی، آداب، ادب داشته باشند، متأسفانه گاهی میبینی که اینگونه نیست یا کم است.
🔹 مردم ما، مردم خوبی هستند و واقعاً این گمشده را دارند و در جستجوی آن هستند.
🔸 چرا باید یک طلبهی نوجوان، به حوزه بیاید و احساس کند که تأمین نشده است؟! اگر در حوزه تأمین نشود، کجا دیگر تأمین شود؟!
🔹 اگر حوزه، این تدویننامه و برنامهی منظّم، مدوّن، تربیتی، طبقهبندی شده، منتهی به بخشهای تربیتی، آداب، محتوا و معنویّت را نداشته باشد، کجا دیگر میتوانند کار کنند؟
🔸 نباید خسته شد؛ زیرا این، یک جهاد و یک چراغ، هم برای من و شما و هم برای دیگران و افرادی است که نیاز دارند.
کد ۲۳۹۳۹
▪️ @alHadi_h
▪️ @nasery_ir
#طلبگی #معارف #اخلاقی #سلوکی
🔻 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔸 دوستان، ما را ملامت نکنند که مطالب مدوّن و تدوین شده برای شروع این قضیه کجاست؟ بنده باید خدمت دوستان عرض کنم که جواب، همین شماها هستید.
🔹 مطالب ما و محقّقین ما، همین شماها هستید؛ کسی که به این باور برسد، میتواند کار کند. این مطالب را در جاهای دیگر، جستجو نکنید. برای شما، آنقدر مطلب آماده نکردهاند که همه را بهطور مدوّن، مبوّب و مفصّل، تحویلِ شما بدهند.
🔸 شما یک جهادی که در پیش دارید، این است که خودتان [به مقصد] برسید، خودتان تدوین کنید و خودتان ارائه کنید؛ ابتدا برای خودتان و سپس برای دیگران و برای جامعه و حتی [برای حوزههای علمیّه].
🔹 این معارف، هست و میشود قسم خورد که هست؛ فقط ما بیاییم و احیای این معارف از حوزه را یک وظیفه بدانیم. اگر دهها هزار نفر، برای طبقه بندی و بروز رسانی این معارف و ارائهی آن به جوامع و طبقات مختلف کار میکردند، باز هم جای کار داشت! باز هم جای کار داشت. این گوهر، در حوزه یافت میشود و [باید] قدر [و منزلت] خودمان را بدانیم.
کد ۲۳۹۳۹
▪️ @alHadi_h
▪️ @nasery_ir
#طلبگی
💠 ضرورت تدوین دانش طی طریق
🔻 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔸 ما مسیر زیادی داریم تا به یک درمان نامهی حقیقی برسیم. بعد از آن باید ببینیم که در طول سالیان دراز، چه بدعتهایی از ناحیهی جُهّال، در این زمینه القا شده است و اینها را تصفیه کنیم.
🔹 اگر صحبت از اخلاق میشود، یک بُعدش این دانشی است که محتوایی را به شما القا کند تا از جهت هویّتی، روشن شوی و ابزاری برای علم بیشتر داشته باشی و این علم، علم نافع و علم قرآن و اهلبیت عصمت و طهارت علیهمالسلام باشد و تو را با خویشتن خویش، به گونهای آشنا کند که شغل شاغل برای پرداختن به خویشتن داشته باشی.
🔸 باید بتوانی هرجا که شیطان، زیاده خواهی، شهوات و غضب به سراغت آمد، منشأ آن را بشناسی که از کجا آمد؟ چرا آمد؟ اینگونه با هویّتت آشنا شوی. چرا آمد؟ از کجا آمد؟ من مشکلم چیست؟
🔹 گاهی افراد در بخش شهوات جنسی، افراط و تفریط میکنند. این بخش، اعتدالی دارد و باید با خودت آشنا شوی تا اعدالش را بدانی. باید فضایل و رذائل را بشناسی و واقعاً جای کار فروان دارد!
🔸 اگر ما بخواهیم دین و بدهیِ این عمامهمان را ادا کنیم، باید بیاییم و به تدوین این مباحث معرفتی، اخلاقی، تربیتی و قرآنی بپردازیم به گونهای که سارقین، وارد ارائهی مطلب نشوند. این، هدیهی حوزه، کتاب خدا و انبیا است و نسخههای متقن آن، هم برای خودمان و هم برای دیگران در طول تاریخ، مفید است.
کد ۲۳۹۳۹
▪️ @alHadi_h
▪️ @nasery_ir
#سلوک #طلبگی
🔻 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔸 هدف از آشنایی با طریق سلوک این مجموعه [علمای ربانی و راهرفته]، از دریافت هویّتی خاص، سرمایهای پیدا میکردهاند که مخصوص انبیای بنیاسرائیل و سلسلهی جلیلهی انبیا بوده است.
🔹 جامعهی ما، به این نیاز دارد و تکتک ما، به این بخش نیاز داریم. اگر بخشهای نظری را هم خیلی خوب بخوانی، اگر فقط به اینها اکتفا کنی، [نتیجه مطلوب حاصل نمیشود.]
🔸 بنده از خیلی از دوستان طلبه مکرّراً شنیدهام که ثمّ ماذا؟ بعدش چه؟ اگر [این علوم] به یک تربیت و راهکار تربیتی منتهی نشود، انسان کم میآورد.
🔹 این علوم، باید در راستای رشد و جایگاه «انسان بما أنّه انسان» و «بما أنّه خلیفة من الله» باشد و این، اقتضا میکند که این طریق را طی کند.
کد ۲۳۹۳۹
▪️ @alHadi_h
▪️ @nasery_ir
هدایت شده از مدرسه صاحب الزمان علیهالسلام
***
💌 پذیرش
حوزه علمیه حضرت
صاحب الزمان علیه السلام
یادگار معنوی
مرحوم حضرت
آیه الله العظمی بهجت
و آیه الله ناصری رحمهماالله
برای سال
تحصیلی جدید
از بین دانش آموزان
یازدهم ( اتمام دهم )
و دوازدهم طلبه میپذیرد
🌹زندگی با طعم طلبگی در کانال مدرسه حضرتصاحب الزمان علیه السّلام، اصفهان
👉🏻 @sahebozaman_ir
🌺 اَللّهُــمَّ_عَجـِّـل_لِوَلیِّـکَ_الفَـــرَج
الهادی حوزویان
*** 💌 پذیرش حوزه علمیه حضرت صاحب الزمان علیه السلام یادگار معنوی مرحوم حضرت آیه الله العظمی ب
لازم به ذکر است که این مدرسه تحت اشراف حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری دامت برکاته اداره می شود.