پرسش درباره دولت جوان
۱٫۷
برای فهم سخنان هر آدم حکیم و عاقلی، به جز فهم محتوا، باید به این هم فکر کنیم که او این سخن را گفت که چه بشود؟ سخنان اخیر رهبری درباره #دولت_جوان_انقلابی از این باب هم مهم است. چرا او لازم دید بیان خود در جمع جهادیها را توضیح دهد؟ به نظرم در این میان نکات بسیار مهمی وجود دارد:
۲٫۷
برخی گمان کردند این سخنان رهبری عدول از بیانیه گام دوم است که تاکیدش بر جوان شدن مدیران بود. اما رهبر تصریح میکند حرفهایی که درباره مدیریت مسن تر ها میگوید با پیشنهاد «ریاست جوان دولت برای شکل گیری دولت جوان»، تعارض ندارد.
برخی هم معتقدند رهبری صرفا برخی مسنها را استثناء کرده
۳٫۷
آن وقت این حرف چه فایده ای دارد؟ او میگوید اصلا از اول انقلاب هم همین بوده. هم پیرها و هم جوانها.
خوب پس آقای رهبر! شما حرف جدیدی نزده اید؟ همان که بود؟
به نظرم مقام و سطح توصیه ها متفاوت است.
بیانیه گام دوم یک دستور در سطح راهبردی است یعنی چطور «دوران» دولت اسلامی محقق شود؟
۴٫۷
او در روش پیاده سازی این دستور راهبردی، روش «حلقه های میانی» را توصیه میکند. یعنی جوانان، متصل کننده حاکمیت و مردم شوند تا نسل جدید، هم شناخته شود و هم با مطالبه از دولت مرکزی و مدد به آن بار بردارد و رشد کند. سپردن راس دولت به یک جوان انقلابی برای تغییر نسلی مدیران میانی نیز
۵٫۷
یک پیشنهاد در همین سطح است.تحقق این امر مطلوب به همان روش رشد حلقه های میانی است تا مردم ، نخبگان جوان را بیابند.
اما نباید هدف راهبردی را به صورت نقطه ای تطبیق کرد که باعث شود در انتصابهای مدیران یا انتخابهای مردم، قاعده اساسی «شایسته سالاری» را تبدیل به «جوان سالاری» کنیم.
۶٫۷
«جوان سالاری» بدون لحاظ مسیر تحققش، با سبک آرمانجویی تخیلی، سازگار است. این سبک، طبق معمول گزینه هایی که برای مردم «ناشناس» هستند از لپ لپ خارج و وارد انتخابات مینماید.
«آرمانجویی تخیلی» و دور از واقعیت، باعث میشود ما مثل دخترکانی که منتظرند خواستگاری سوار بر اسب سفید بیاید،
۷٫۷
به سوپرمن مبهمی دل ببندیم و چون او را در واقع پیدا نمیکنیم برویم سراغ هندوانه های در بسته، شخصیتهای مبهمی که آنها را با تخیلمان بیاراییم. هر بار سیلی واقعیت را بخوریم درد هم بکشیم اما دست بردار نباشیم. برای این نگاه جوان سالاری فایده اصلی اش در ناشناس سالاری و تخیل سالاری است
@ali_mahdiyan
فهمی جدید از هویت فاطمه زهرا سلام الله علیها توسط سردار شهید حاج قاسم
#شهیدنظام
۱۵
❤️در ایام فاطمیه در حسینیه امام خمینی رهبر تنها و مظلوم ما کنار عکس حاج ق.اس.م اشک میریخت به نظرم سردار بی مرز ما فهم عمیق و متفاوت و بسیار مهمی را از حضرت زهرا سلام الله علیها به ما یاد داد
این جملات را شنیده اید از او؟
«جمله ای که میخواهم به شما مردم عرض کنم این است
❤️ما هر وقت در سختیهای جنگ فشارها بر ما حادث میشد. وقتی... به صورت مضطری کاری ازمان بر نمیامد پناهگاهی نداشتیم پناهگاهمان حضرت زهرا س بود.
در شب والفجر هشت وقتی چشممان به آبهای پرطوفان و خشمگین و ترسناک اروند افتاد و لرزیدیم و ترسیدیم آنجا هیچ نامی آشناتر از نام زهرا نداشتیم
❤️او را در کنار اروند صدا زدیم در تلولو اشکهای غریبانه و مظلومانه بسیجی ها سیمای سفید او را جستجو کردیم و اروند را با یا زهرا به کنترل درآوردیم و عبور کردیم. وقتی شب کربلای چهار شد وقتی که دشمن آتش مسلسلها و خمپاره ها و توپهای خود را مستانه در ساحل باز کرد و جوهای کوچکی از خون
❤️به سمت اروند سرازیر شد آن وقت هم همه تدابیر از کار افتاده بود و نامی جز نام زهرا بر زبان جاری نمیشد. وقتی هم که عراقی ها لب اروند ایستاده بودند و بچه ها را باتیز میزدند آن زمان هم سلاح کارگر ما یازهرا بود. در کربلای پنج هم وقتی در آن غروبی که اضطرار داشتیم مضطر بودیم....
❤️اگر موسی در کنار نیل وقتی فرعون و سپاهش نزدیکش میشد او ترسناک با یک چشم نیل را مینگریست با چشم دیگر سپاه ترسناک فرعون را میدید و خدا نیل را برای او شکافت فاطمه در هور فاطمه در کربلای پنج فاطمه در اروند فاطمه در کوههای سردو سخت کردستان مادری کرد.»
او درباره جنگ ۳۳ روز میگوید
❤️روز ۲۷ام از جنگ۳۳ روزه زیر فشار آنچنانی اسراییل یکی از رزمندگان مقاومت خانم حضرت زهرا س را مکاشفه کرد و او اشاره ای کرد و فرمود سختیهایتان تمام میشود.
سردار شهید میگوید از آن روز همه چیز تغییر کرد و شکست دشمن شروع شد تا دشمن تسلیم شد.
او در وصیتنامه به خانم اشاره میکند و شکر او
❤️چرا؟ واقعیت آن است که فاطمه زهرا س مظهر عنوان «ممتحنه» است.آنکه حقیقت وجودش کمک به عبور از امتحانات است. اصلا نام فاطمه یعنی کسی که از آتش نجات میدهد و این یعنی عبور دهنده از حجابهای ظلمانی و نورانی.و چقدر این روزها محتاج توجه به این حقیقتیم
او کوثر است یعنی جریان دهنده نور هدایت
❤️نقل از حضرت است که او اسوه امام عصر عج است یعنی قیام کننده تاریخ.فاطمه زهرا س باز کننده راههای بسته است لذا قیامت وقتی وارد محشر میشود به دست او همه شیعیان ومحبین وارد بهشت میشوند و این همه یعنی فاطمه س مظهر انقلاب است. به همین دلیل رهبری میگوید بعد از انقلاب بدون برنامه
❤️ما نام مهدی عج قائم و نام حضرت زهرا سلام الله علیها بین مردم فراگیر شد.هر جا حقیقت بروز میکند پیروزی بر ظلمت رخ میدهد نور او بروز میکند. رهبری میگوید رزق هر ساله انقلاب را از فاطمیه میگیرم. فاطمه مظهر انقلاب است و لذا همه وجودش را صرف «نظام» کرد نظام ولایت یا همان «جمهوری اسلامی»
❤️جمهوری اسلامی، یعنی ولایت امام و سالار شدن مردم.
لذا او جریان غدیر را یادآوری کرد و همو فرمود امام کعبه است و مردم خودشان باید بخواهند و قیام کنند حول او
او فریاد زد این آیه که «انلزمکموها و انتم لها کارهون؟»اگر ولایت را نخواهید اجبارتان کنم؟
مظهر انقلاب شهید نظام است.
یا ممتحنه.
@ali_mahdiyan
41.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روضه متفاوت حضرت زهرا سلام الله علیها
از زبان سیدعلی خامنه ای
@ali_mahdiyan
24.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ را برادر عزیزی که نمیشناسمش
بر اساس محتوای کتاب «طرح کلی اندیشه مقاومت» (صفحات 14-17) تولید کرده است.
ممنون از ایشون
@ali_mahdiyan
30.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مساله اتصال
در نظام مفاهیم سردار شهید
بحث درباره اولین و مهمترین عامل رشد و تحول ما
جلسات فاطمیه ۹۹
هیات «منتظران شهادت قم»
#شهید_نظام
@ali_mahdiyan
به بهانه انتشار کتاب «خبر خوب»
آن چیزی که رهبری به عنوان «غلبه نرم افزاری بر هیمنه پوچ آمریکا» بیان کرده اند، و سیلی سخت نیروهای جوان انقلابی دانسته اند، یک شعار نیست بلکه یک راهبرد کلان است.
فشار اقتصادی و حربه تحریم و بازیهای مربوط به آن محتاج بازوی رسانه ایست.
مقابله با این بازو نیاز به یک انسجام جبهه ای در نیروهای انقلابی دارد. اما پیش از آن محتاج شناخت این ابزار است.
ماجرای رسانه فقط مربوط به این یک دهه و دو دهه نیست بلکه آینده سبک حاکمیت را در همه دنیا تحت الشعاع قرار میدهد فلذا است که برای جریان رو به جلوی انقلاب، سه شعار استقلال و آزادی و مردمسالاری دینی، محتاج باز تقریر در این دنیای جدید است. آنانکه نگاهی به مبارزه جبهه حق و باطل در آینده دارند نمیتوانند نسبت به این ابزار بی تفاوت و بی توجه باشند.
حالا سوال این است که آیا ما میتوانیم از منظر اندیشه و مکتب فکری عمیق دینی خود این ابزار را بشناسیم و به کار بگیریم؟ شبیه تلاشی که در حوزه هنر و رسانه امثال آوینی و شاگردانش شروع کردند آیا میتواند در حوزه ای دیگر یعنی ساحت خبر و رسانه با مختصات امروزینش آغاز شود و ادامه پیدا کند؟
در میان بسیاری از حرفها و تلاشهای لاطائلات و بی فایده روشنفکری و سنتی باید قدردان ذهنهای مساله دار نیروهای اهل اندیشه انقلاب بود. این کتاب یک تلاش ارزشمند و قابل تقدیر در این حوزه است. محسن مهدیان هم سالهاست مشغول اندیشیدن و تنفس در فضای فکری رهبران انقلاب اسلامی است و هم سالها است درگیر حوزه رسانه و خبر است و با بروز شدن این حوزه، او در گیر صحنه های جدید و متفاوت آن شده.
مساله هایی که او یافته و پاسخهایی که تلاش کرده با امتداد دادن مکتب امام روح الله برای آن دست و پا کند، ارزش مطالعه و اندیشه ورزی را به جد دارد.
@ali_mahdiyan