اراده دشمن در انتخابات
درباره فایل صوت ظریف
مهمتر از محتوای فایل صوتی ظریف، پاسخ به این پرسش است که چرا ایران اینترنشنال، این فایل را پخش میکند؟
پاسخ به این پرسش از این جهت مهم است که فهم اراده دشمن و پازل او برای تعریف نوع تقابل با آن و رفتارهای انتخاباتی ما بسیار مهم است.
این خطا را چندین سال پیش نیروهای انقلابی انجام دادند. آنها بدون توجه به اراده دشمن، حرکتی را آغاز کردند که در خوش بینانه ترین حالت هرز دادن نیروهای انقلابی را منجر شد و در تحلیل سختگیرانه، پازل دشمن را تکمیل کرد.
طرح دشمن این بود که مردم را نسبت به هویت خود ناامید کند و در آن نفوذ کرده و آن را تحریف کند. نگاه به بیرون، مردم را در خوف و رجای نسبت به دشمن قرار میداد و آنها میتوانستند به مرور در دستگاه محاسبه مردم و مدیران نفوذ و آن را مختل کنند. آمدن جمهوری خواهان باعث فشار بیشتر و درنتیجه ناامیدی و نارضایتی عمومی میشد چون مابازای امید به خارج، یعنی اقتصاد مقاومتی، در گفتمان عمومی داخل کمرنگ بود و قابل اعتنا نبود و مطالبه هم نمیشد. و اگر دموکراتها نیز بودند تغییر گام به گام رفتار ایران در امور مختلف مورد مناقشه و برجامهای دو و سه را باعث میشد.
اینطرف نیز اراده رهبر این بود که مردم دشمن را از نزدیک تجربه کنند. اگر تحریمها کمرنگ میشد ولو به احتمال خیلی ناچیز که فبها و الا تجربه ای بود از شکست گفتمان امید به دشمن، این مسیر ، نیاز داشت به اینکه مردم به مسوولین مذاکره، اعتماد داشته باشند و آنها را خائن یا ضعیف قلمداد نکنند که بعدا کسی نگوید اگر دیگری بود بهتر بود. اتفاقا این مسوولین با همه وجود معتقد به مذاکره هم بودند و این برای این راهبرد مفید هم بود. از سوی دیگر گفتمان امید به داخل و اقتصاد مقاومتی باید پر رنگ میشد که اگر در مذاکرات به بن بست میرسیدیم، دچار یاس عمومی نشویم. و البته زیر لوای این گفتگوها، ایران اراده اش را در منطقه نیز غالب کرد و داعش شکست خورد.
اما این وسط نیروهای انقلابی که مهمترین ابزار پیش بردن گفتمان رهبری و نقشه او مقابل دشمن بودند سرگرم اثبات بی عرضگی و خیانت مسوولین شدند. یعنی عملا خود را به یک جناح در جنگ با جناح دیگر تعریف کردند و در مجموع با تقریب خوبی سرکار بودند. البته نقدهایشان به مذاکرات بد نبود بالاخره تاثیر خود را داشت ولی تمرکز راهبردی و گفتمانیشان اشتباه بود.
امروز که فایل صوتی ظریف پخش شده، این مساله مطرح است که دشمن دارد چه میکند؟ برای دشمن این مهم است که مردم در داخل احساس کنند،دیپلماسی در خدمت جنگ نیروهای مسلح است و نه برداشتن تحریم. همینطور بر طبل دو قطبی ظریف_ حاج ق.ا.س.م کوبیده شود. این دو و بلکه کل نظام تلاش کرده بودند وحدت این دو را به چشم آورند، تا بلکه بتوانند دشمنی در بین مردم را تشدید کنند و در نهایت امید مردم به جدیت نظام در حل مسائل معیشتی آنها کمتر و کمتر شود.
امروز طرح کلی دشمن کنار گذاشتن نظام است و بی اعتنایی مردم به آن. او فرصت زیادی ندارد تا چیدن میوه همه فشارهای اقتصادی و هجمه رسانه ای اش.
این وسط نیروهای انقلابی نیز البته عادت کرده اند به جنگیدن با یک جناح و دشمن داخلی، آنها عادت ندارند اصل انتخابات را نور و مایه مباهات و برکت بدانند و تلاش کنند در همه مردم با هر اندیشه و سلیقه ای امید و اعتماد به نظام درست کنند و انسجام اجتماعی را شکل دهند. این رفقا فقط در صورت پیروزی بر رقیب شاد میشوند. آنها بدون دو قطبی، کار سیاسی بلد نیستند. بدون دشمن پنداری دیگران، کار سیاسی بلد نیستند. وحدتشان برای پیروزی بر جناح رقیب که نه بلکه برای پیروزی بر دشمن داخلی است و کثرتشان هم برای پیروزی بر دشمنان متعدد و البته واحد.
توهین و اتهام به مذاکرات و مذاکره کنندگان برایشان عادی شده و کثیفترین اتهامات اخلاقی را حتی به آنها میزنند قربه الی الله که این دشمن داخلی نابود شود. دست بر قضا همه این خصلتها به درد دشمن میخورد. با همین اخلاق میتوانند نقشه او را تکمیل کنند.
@ali_mahdiyan
رشته توییت
درباره صوت منتشر شده ظریف
۱.صوت منتشر شده از ظریف هیچ چیز به دانسته های من درباره او اضافه نکرد.
یک بعدی، کمی نسبت به فهم اراده های طرف مقابل کودن، غلطیده به سمت غرب، رنجیده نسبت به اینکه چرا به بازی اش نمیگیرند، کم توجه به سهم قدرت(میدان) در ارتباط با دنیا، بی توجه به هویت لویاتان حاکم بر دنیا
۲.این که ایران چنین شخصیتی را کنار بقیه عوامل به بازی میگیرد و تجربه تاریخی و راهبردی را برای مردم رقم میزند یک معجزه است. اینکه شخصیت عمیق و راهبردی اندیشی مثل حاج ق.ا.س.م میتواند با او کار کند و رفیق باشد با اینهمه اختلاف نظر هم جالب است.
اینکه نظام این میزان سعه دارد مهم است
۳.حتما کنار رفتن این نسل و روی کار آمدن نسل جوانی که بیش از این ذهنها و روحیات بتواند کار را پیش ببرد کاملا احساس میشود. جوانی که غیر از زبان و حقوق ، راهبردهای نظام را بفهمد، بازی نخورد، مبانی را بشناسد، تحلیل واقعی تر از آرمانها و وقایع عالم داشته باشد، فهم عمیقتری از محبوبیت و
۴.فهم عمیقتری از محبوبیت و هویت ایرانی داشته باشد.
همه اینها درست، اما یک سوال جدی این است که چرا در این برهه مهم ظریف را مینشانند و اندرون دلش را بیرون میکشند تا آنچه ما به اشاراتش میفهمیدیم به تصریحات بگوید، و بعد آن را پخش کنند؟ پروژه چیست؟
۵.بازی انتخاباتی نخورید، پروژه دشمن اینبار زدن نظام است نه انتخاب این یا آن، نظام مثل روحانی و ظریف را هم در پازل خود به کار گرفته، این بار فقط زدن نظام است و قرار دادن مردم روبروی نظام. چگونه؟
۶.همانکه میخواهد مردم با صندوق رای قهر کنند
همانکه میخواهد اپوزسیون نه به نظام بگویند
همانکه میخواهد از زبان احمدی نژاد و روحانی نیش و کنایه به نظام درآید
همانکه میخواهد آشوبهای خیابانی شکل بگیرد،
بدش نمیاید دو قطبی حاج ق.ا.س.م و ظریف درست شود.
دو قطبی مقاومت و برجام شکل بگیرد
۷.همان بدش نمیاید سیاستهای نظام در منطقه را علت شکست برجام بداند.
همان بدش نمیاید وحدت مسوولین بشکند و ساختار بپاشد
همان بدش نمیاید ماجرای هسته ای به موشکی و منطقه گره بخورد،
مراقب باشیم با عصبانیت به حقمان پازل او را تکمیل نکنیم.
@ali_mahdiyan
حضور وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جناب آقای دکتر نمکی زید عزه
سلام و تحیت
تلاش و مجاهدت جنابعالی و کادر درمان در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا ستودنی است. خدا قوت!
روز گذشته ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران به منظور کمک به طلاب و روحانیون، مبلغی را تحت عنوان افطاری به حساب ایشان واریز کرده است، لکن بیش از فشار معیشتی و اقتصادی که بر طلاب وارد میشود، بار مسوولیت ناشی از دردهای امروز مردم است که بر شانه ما سنگینی میکند. بر این اساس و با توجه به موج جدید کرونا، اعضای «خانه طلاب جوان قم» و جمعی از طلاب وجه مذکور را جهت کمک به مبارزه با ویروس منحوس کرونا به شماره اعلامی از پویش نذر سلامتی ستاد کرونا واریز میکنند.
در ضمن هر گونه کمک و امداد به مجموعه مقدس مدافعان سلامت در عرصه های پیشنهادی جنابعالی موجب افتخار و سر بلندی ما است. دعای خیر طلاب حوزه علمیه بدرقه راه شما و مدافعان سلامت.
مهدی عباسی
مدیر خانه طلاب جوان
@ali_mahdiyan
من هم همراه با بقیه طلاب، مبلغ اهدایی رییس جمهور را صرف #نذر_سلامت بیماران کرونایی میکنم.
.........بخشی از نامه خانه طلاب جوان.....
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران، به منظور کمک به طلاب و روحانیون مبلغی را تحت عنوان افطاری به حساب ایشان واریز کرده است. .....
لکن بیش از فشار معیشتی و اقتصادی که بر طلاب وارد میشود، بار مسوولیت ناشی از دردهای امروز مردم است که بر شانه ما سنگینی میکند....
دعای خیر طلاب حوزه علمیه بدرقه راه شما و مدافعان سلامت.
@ali_mahdiyan
سلام دختر سردارم. امروز عکس دست بریده پدرت را بالا بردی و یک جمله کوتاه نوشتی و جانم را سوزاندی. کنار دست بریده اش نوشتی «هزینه میدان برای دیپلماسی...»
از وقتی اندرون مدیران دولت به تماشا کشیده شده، همه اعتراض ها به این بود که چرا پنهان ما را بر ملا کردند، و هیچ کس از محتوای این سخنان عذرخواهی نکرد. سردار ما نماد هویت ما بود نماد نظام امامت و امت ما بود. نظام ما پشتیبان شما نبود، آن روز که با عجله برایمان چند کاغذ پاره هدیه آوردید که با چند خط خط بی فایده بودنش برملا بود، نظام نگهتان نداشت، امینتان ندانست. پشتیبانتان نبود. احترامتان نکرد؟ نظام را مقابل معیشت مردم قرار دادید علت گرفتاری مردم قرار دادید. نظام را جاده صاف کن روسیه دانستید. نظام را محترمانه البته، بی حرمت دانستید، که خود را توجیه کنید. امان از این استکبار تلخ در جانتان که تلخ تر از حتی اندیشه های غرب گرا و استکبار گرایتان است. و چقدر این نظام مقتدر این مرد میدان، غریب است و مظلوم.
خانم ! این ها اصلا چطور عذرخواهی کنند. از چه چیز عذر خواهی کنند. از هویتشان؟ هویتشان که میزان محبوبیت را با ارقام و آمار چرتکه میاندازند و قهرمان شدن را در میان میدان و یا دیپلماسی جستجو میکنند؟ و فکر نکردند محبوبیت آنجا است که یک امت هویتش را در سیمای قهرمان ببیند. قهرمان ما اگر مرد دیپلماسی هم بود عزیز جان ما بود. نماد هوش ایرانی و شجاعت و معنویت و ندیدن خود و فدا کردن آبرو بود. او «مرد» این «میدان» بود.قهرمان ما به میدان نبود که قهرمان بود به مردانگیش بود که قهرمان بود او به میدان آبرو میداد. نه میدان به او.
دختر سردار! عکس دست پدرتان و جمله شما را که دیدم، حقیقتا ترسیدم. احساس کردم دارم مزه قیامت را میچشم. طعم« یوم تبلی السرائر» را . احساس کردم دست بریده پدرت را در صحرای محشر بالا برده ای و فریاد میزنی، مرد میدان من فدای رفاه تان، فدای نترسیدن دخترانتان، فدای سیلی نخوردن مادرانتان، فدای دیپلماسی تان، و بعد ما سرهایمان را چطور بالا بگیریم از خجالت که دیدیم غربت و مظلومیت نظامی را که او حرم میدانستش.
@ali_mahdiyan
این صف طلاب معصومیه است
برای آنکه پولهای واریزی رییس جمهور را خرج مناطق محروم و نیازمند کنند.
علی برکه الله
@ali_mahdiyan
رشته توییت
درباره برجام و تصمیم نظام
۱٫اون روز که مذاکره با آمریکا در جریان بود، خودمان را خفه کردیم که بگیم، داستان مذاکره با آمریکا تصمیم نظامه نه روحانی نه ظریف. دو طیف قبول نمیکردند. یکی آنها که به مذاکرات امید بسته بودند و دیگر رفقایی که مخالف اصل مذاکرات بودند.
بارها گفتم تصمیم به مذاکره رهبری در بهار سال ۹۲
۲٫قبل از انتخابات از تریبون عمومی اعلام شده بود.
آنها که خیال میکردند با انتخاب این دولت و فشار این آقایان تصمیم گرفته شده اشتباه میکردند.
ملاک تصمیم گیری رهبری تجربه ای بود که فکر میکرد برای رشد و بلوغ مردم ایران لازمه و میصرفه حتی به خاطرش این همه هزینه شود. مردم و نه اجبار کسی
۳٫اگر این تجربه رخ نمیداد فشار و تحریم تمام نمیشد. باید کشور از این جهت رویین تن میشد و رویین تن شدنش هم به اقامه اقتصاد مقاومتی ربط داشت و هنوز هم ربط دارد.
البته اگر حربه تحریم هم گرفته میشد در این بین، که عالی بود هر چند امیدی به آن نبود.
در ذیل چتر مذاکرات البته دست آمریکا در
۴٫منطقه نیز قطع میشد. یعنی زیر چتر آمریکا ماجرای داعش جمع میشد. چنانکه امروز هم زیر چتر مذاکرات وین زدن مکرر اسراییل و موفقیتهای یمن در حال شکل گیری است.
سیاست راهبردی ایران فوق العاده منعطف و هوشمندانه است.
بماند که برخی رفقا تمام همشان در غلط دیکته گرفتن از برجام بود و
۵٫راهبرد اصلی رهبری که گفتمان اقتصاد مقاومتی بود رسما صاحب نداشت. از این جهت ضربات سهمگینی خوردیم در ماجرای تعطیلی کارخانه ها و فسادهای مکرر در دولت و هنوز هم
اما امروز هم که رهبری فرمودند وزارت خارجه کاره ای نیست برخی باز هم اشتباه متوجه میشوند
در کشور، ما سطوح مختلف مدیریت داریم
۶٫سطح مدیریت راهبردی که نهاد رهبری و شوراهای زیر نظر او هستند، سپس سطح مدیریت کلان که روسای سه قوه هستند، در سطح خرد نیز وزرا هستند. البته خرد و کلان بودن مدیریت امری نسبی است. یعنی وزرا نسبت به مدیران زیر دست خود مدیریت کلان دارند. شبیه مدیریت یک کارخانه نسبت به بخشهای مختلف
۷٫برجام محصول کار وزارت خارجه در اجرای راهبردهای نظام بوده. سیاست ایران در قبال انعطاف قهرمانانه و گفتگو با آمریکا قابل دفاع است اما برجام ضعفهای جدی داشته که ظاهرا ریشه ضعفهای آن که به مرور خود را نشان داده است عجله ای است که مذاکره کنندگان انجام میدادند. مجریان از یک جهت مفید
۸٫بودند و نباید متهم به جاسوسی و خیانت میشدند چرا که بهترین گزینه بودند برای تجربه مردم چون از بن دندان غربگرا و قائل به گفتگو بودند اما همین ویژگیشان باعث عجله برای به نتیجه رساندن مذاکرات میشد و رفتارهای زننده ای مثل تلفن رییس جمهور به اوباما و قدم زدن با کری و امثالهم کمترین
۹٫اثر این میل قلبی جدی در آنها بود. ظریف گاهی ضربه هایی هم در ابعاد دیگر میزد مثل داستان بشار اسد که با بزرگواری و تحمل نظام روبرو میشد.
حالا سخنان او عملا زیر سوال بردن راهبرد نظام بود. یعنی برملا شد که او در ساحت مدیریت راهبردی مخالف جدی نظام بوده و دشمنیش با شرق و علاقه و
۱۰٫اعتمادش به غرب و مخالفتش با مقاومت در منطقه را نمایان کرد
به طور کلی درگیری او نه با میدان، بلکه مهمتر از آن ، او با دیپلماسی مستقل و فعال مشکل دارد. دقت کنیم که او زبان اندرون کل دولت است و این بر ملا شدن ما فی الضمیر این جریان تودار و آب زیرکاه از الطاف خفیه الهی بود.
@ali_mahdiyan
درباره فیلم «دیدن این فیلم جرم است»
🔻یک فیلم موثر که از دل داغدار و دغدغه مندی برخاسته. فیلمی که انصافا تا مدتی دل و ذهنتان را مشغول میکند. یک موضوع ناموسی مثل «لاتاری» یک داغ انقلابی مثل «آژانس شیشه ای» یک داستان جذاب. بازیگرهایی که عالی انتخاب شده اند. قصه ای که ترجمه نیست. آدمهایی که مابازایشان را در ذهن داریم.
🔻خروجی فیلم همان احساسی است که بعد از دیدن فیلم داریم. این احساس همان کاری است که کارگردان میخواهد انجام دهد. ببینید چه احساسی دارید. احساس نفرت از همه ساختارهای نظام. از همه. احساس نفرت از بچه های حزب اللهی نفهم و جناحی شده که ولایت ولایت میکنند و پازل همین نظام سیاه را پر میکنند.
🔻یک مشت جوان عاشق پیشه فهمیده که سیلی خورده اند درد کشیده اند در این میان تنهایند و تلاش مذبوحانه میکنند و سردار زخم خورده ای که مامور به صبر و سکوت دردناک است. که در نهایت او هم همراه همه اهالی قدرت است. ناموس را هم میدهیم بخاطر شکم مردم. این جمع بندی نظام قدرت در ایران است.
🔻مصلحت سنجی ، قانون گرایی، ولایت ، روحانیت، سیاست، امنیت ، سلسله مراتب، آیت الله زادگی، همه و همه برای این قدرت سیاه و این بن بست و خفقان در کشور . زیبا نیست؟ این تصویر کثیف و لجن از نظام است. این فهم سخیف بخش زیادی از نیروهای آرمانجوی ما است. به خلاف «خروج» که رگه ای از امید در ساختار های نظام داشت به خلاف«آژانس شیشه ای» به خلاف «لاتاری» به خلاف «آقا زاده» به خلاف همه فیلمهای دیگر از این قبیل اینجا همه نظام لجن است. تک و توک خوبهایی درش هستند که مهم نیستند. حزب اللهی ها هم مسخ شده اند.
🔻وقتی داد میزدم که بترسید از جریان آرمانجوی نادان برخی فکر میکنند شوخی میکنم. فیلم دعوت به شورش است دعوت به اغتشاش است. دعوت به نفرت از همه نظام و قانون است. این احساس نهایی ما است. فیلم از یک دل داغدار برخاسته اما لعنت به این همه نفهمی. سردار ساکت تحت فشار به قیافه اش میخورد، روی دیپلماسی شما موثر باشد؟ دست داعش را قطع کند؟ نظام را حرم بداند؟ مهمتر از همه حرمها؟ بیانیه گام دوم بخواند؟ نه او زیر فشار داخل دارد له میشود و فقط باید تحمل کند قدرت کثیف دروغگو را. او هیچکاره میدان است. همینقدر دروغ. همینقدر گمراه کننده.
@ali_mahdiyan
بنای دوباره «ارکان الهدی»
🌱یک شب تا به صبح به این جمله فکر میکردم که تهدمت والله ارکان الهدی یعنی چی؟ نوایی آسمانی که همه اهل کوفه ظاهرا شنیدند. نقلی است که درست به نظر میرسد. اساس ساختار هدایت فروریخت و از هم پاشید. تاریخ هم همین را نشان میدهد بعد از امیرالمومنین امت پیامبر اکرم ص دیگر «نظام انقلابی» را تا صدها سال بعد به چشم ندید. کار به جایی رسید که امام مجتبی نظام پوک شده خالی از انقلاب و بعثت جامعه را به معاویه داد تا سر رشته انقلاب و بعثت جامعه را در دست بگیرد و با ساختار و تشکیلات شیعیان پیش ببرد و توسعه دهد. نظام را داد تا رشته انقلاب را بدست بگیرد.
🌱وجود مردان خدا و شهادتشان هر دو احدی الحسنیین است هر دو مایه هدایت است هر دو مایه تعالی خود آنها و جامعه است. مردان خدا بعد از شهادت دستشان برای دستگیری بازتر است. شهدا اساسا حیات دیگری میابند و با جبهه حق رابطه شان را حفظ میکنند و مایه بشارت و امیدند. نگاه کنید به آیه و لاتحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله...پس چرا شهادت علی ع باعث انهدام ارکان هدایت شد؟
🌱خلیفه الله فی الارض یعنی رابطه مظهر خدای متعال با زمین، انقطاع این رابطه، انقطاع مهمترین امکانات امت برای هدایت است. شهادت او چنین بلای عظیمی است. اما همین شهادت هم بروزی از وجود او است. و همین شهادت نیز امکاناتی است که میتواند باعث قیام و هدایت مردم شود. اگر نیک بنگریم خود این جمله تهدمت و الله ارکان الهدی برای هدایت مردم فریاد زده شده. یعنی نقشه هدایت مردم تغییر میکند. درد نداشتن او مزه کردن این مصیبت، تلاش برای جبران آن، همه مدد رساننده شکل گیری هدایت دیگری است. بله وسیله و عروه الوثقی منقطع شده اما نه مطلقا که اگر چنین شود لساخت الارض رخ میدهد چون وقتی قوه هدایت نباشد جلوه ایجاد هم نخواهد بود. بله البته رابطه ای که باید از جنس شکر نعمت میبود حالا باید بیشتر بر محور صبر جمیل سامان بگیرد. زندگی او باید بیدار میکرد و حالا شهادت او باید چنین کند. و به این ترتیب انهدام ارکان هدایت خودش مایه هدایت است.
🌱چه باید کرد؟ باید این مصیبت را گفت. باید درد را در جان امت ایجاد کرد. باید داغ را زنده نگه داشت. تا جوشش و حرکت شکل بگیرد تا اهداف او را امت پیش ببرد. زنده نگه داشتن یاد او و سپاه شهدای اقتدا کننده به او در طول تاریخ ، کمتر از شهادت نیست. چون با این زنده نگه داشتن، موج هدایتی که بنا است شهادت او ایجاد کند را مدد میدهیم. مثل رفتار همه اهل بیت بعد از شهادت امامان. آری باید با این بلا متوجه مقصد او شد. ایجاد نظام انقلابی. نظام پیشرفت و عدالت. باید با درد امیرالمومنین زیست، جبهه مقابل او را شناخت و با آن جنگید چه در جان خودمان و چه در خارج. باید ارکان هدایت را دوباره بنا کرد.
یا علی
@ali_mahdiyan
در دهه پنجاه گفتیم « علی را عدالتخواهیش کشت» چون میدانستیم عدالت میخواهیم و ظلم نه.
در دهه نود گفتیم «عدالتخواهان علی را کشتند» تا بگوییم چه چیز حقیقتا عدالت است و چه چیز عدالت نمایی است
این رشد فهم جریان انقلاب از عدالت است
اساسا عدالت که سکه رایج میشود عدالت خوارجی ظهور میکند
@ali_mahdiyan
مقصد و مسیر
🌱روزی که امام گفت راه قدس از کربلا میگذرد، این جمله را فقط به کسانی نگفت که تا کنار مرز اسراییل خود را رسانده بودند. بلکه به همه ما گفت. همه ما نسلهای بعدی انقلاب.
🌱این جمله امام اولا یک حقیقت معنوی بود. که اگر میخواهید غده سرطانی در مملکت وجودتان مداوا شود و به مقام قدس برسید، مسیرش کربلا است. گذشتن از خود، ابزارش کشتی نجات است. سریعترین راه حسین ع است.
هر سالکی به هیات او پا گذاشته
دانسته راه سیر الی الله دراز نیست
کربلا عزم به تو میدهد، قوی ات میکند. تو را حیات میدهد تا حرکت کنی تا برسی. کربلا نظام ولایت را در جانت زنده میکند.
🌱اما این همه ماجرا نیست، بروز این حقیقت در جان امت تبدیل شد به دفاع از حرم. دفاع از حرم اسم رمزی شد که تا مرزهای قدس برسیم. سردار شهید ما با آن دست بریده و بدن سوخته اش راه را نشان داد، راه درست را. مسیری که با آن نه دی را بروز دادیم، بدن پاک شهید قدس را به دست گرفتیم و خناسان تحریم و بزک را رسوا کردیم. و پرچم نظام ولایت را که همان پرچم لااله الا الله بود در دنیای پر از تاریکی و طاغوت برافراشتیم.
🌱راه قدس از کربلا میگذرد یعنی اول ایران، اول نظام جمهوری اسلامی، اول تقویت این مرکز فرماندهی و قرارگاه حسین بن علی ع، اول قدرت یک امت دارای امام. نترسید با این روش، سرطان را مداوا میکنید و به قدس میرسید. بدون چنین قدرت مرکزی قوی تمام گروههای مقاومت در سراسر جهان کاری از پیش نخواهند برد. خدا رحمت کند خمینی را که میگفت هر جای دنیا هستید به جمهوری اسلامی کمک دهید.
🌱امروز که در مچ انداختن با کل دنیای استکباریم، غرب رو به زوال صدای شکستن استخوانهایش میرسد از داخل اسراییل از داخل آمریکا از داخل اروپا. و این کربلا است که ما را تا مرزهای قدس پیش برده است. نوش جان جوانان گام دومی. گام اول کربلا بود و گام دوم قدس.
@ali_mahdiyan
اولویت گفتمان بر نفر
🌱بر خلاف اصولگرایان و آرمانجویان که دم انتخابات همه تلاششان معطوف به معرفی فرد اصلح است، جناح غربگرا بیشترین تلاشش را برای تعریف گفتمان به کار میبرد.
🌱گفتمانی که دو گانه ای بسازد، که در این دوگانه نماینده طرف مثبت خودش باشد. برای آنها خیلی مهم نیست چه کسی وسط باشد آنها با روحانی و لاریجانی و باهنر و امثالهم که سالها در مقابلشان بوده اند هم مشکلی ندارند. چون در نهایت با هم کنار میایند.
🌱جناح غیر غربگرا، اما در دوگانه سازی گفتمانی خیلی ضعیف است.
🔻دو گانه باید جلوی مظلوم نمایی طرف مقابل را بگیرد. مثلا دو گانه چهاردرصدی ها که نوعی شعار عدالتخواهانه بود مثلا، باعث میشد هر کس در جناح شما نیست متهم به آن شود. شعار مجلس انگلیسی هم همین بود.
🔻در گفتمان و دو گانه ای که میسازید باید فهم مردم را ملاحظه کرد نه فقط واقعیتی که درست میدانید. مثلا هزار بار هم جلیلی بیاید و دیپلماسی را نقد کند، اگر ملاک دیپلماسی شود مردم به او رای نخواهند داد. او را انتخاب نمیکنند. ولو در واقع ما معتقد به قوت او باشیم.
🔻دو گانه باید قدرت نقد جدی رقیب را هم داشته باشد همزمان که شما را اثبات میکند. مثلا دو گانه مخالف آزادی بودن و دیوار کشی قدرت نقد جناح مقابل روحانی را داشت.
🔻دو گانه باید بتواند در فضای کل ملت ایران نفوذ کند و همه آن را بفهمند و تلقی به قبول کنند. به خیلی از دو گانه های رهبری توجه کنیم اینگونه است. مفهوم انقلابی است که تنزیل شده و قابل لمس است. مثل اتکا به داخل، مثل قوی شویم و...
🔻دو گانه گفتمانی نباید تبدیل به دو قطبی اجتماعی شود. چون دو قطبی اجازه تحلیل مردم و تبیین را به شما نخواهد داد. به خلاف جریان مقابل که به آن محتاج است. چون نمیخواهد مردم فکر کنند.
🌱گاهی اوقات توجه نکردن به این موضوع بازی در زمین حریف است. ما خیلی وقتها در این تله میافتیم. او روی عکس العمل احساسی ما حساب میکند. مثلا هر چقدر دربازی دیپلماسی_میدان وارد شویم و بیشتر فحش بدهیم، به تقویت این دو تایی بیشتر کمک کرده ایم و به نفع طرف مقابل اقدام کرده ایم. رهبری بلافاصله در مقابل این دو گانه، دو تایی دیپلماسی فعال _دیپلماسی منفعل را مطرح کرد. که بازی طرف مقابل به هم بخورد.
🌱با این رویکرد دوباره پیامهای رهبری در آستانه انتخابات را مرور کنیم. به نظرم برای کشف این گفتمان و دو گانه سازی ها بسیار موثر خواهد بود. به نظرم اهمیت گفتمان سازی در انتخابات مغفول است و اصل وحدت آنجا رقم میخورد.
@ali_mahdiyan
هفت تپه
🌱هفت تپه را خدا آزاد کرد و دست خدا آنجا است که قلب سوخته جوانان عدالتخواه و آرمانجو و دلسوخته وطنم میتپید. وقتی برای دردهای کارگران بی کار شده میسوخت و به موج میانداختشان. پرچم عدالتخواهی امروز فقط در دست جوانان گام دومی کشورم نیست بلکه اولا در اعماق جانشان به اهتزاز درآمده. نگران پرچم مقدس آزادیخواهی نباش که چند صباحی در دست نامحرمان افتاد. با همین عدالتخواهی، هم آزادی را مطالبه میکنیم و هم مردم سالاری را و این یعنی شعارهای انقلاب در جان این نسل شعله میکشد و حیات دارد.
🌱هفت تپه را خدا آزاد کرد. و دست خدا آنجا است که جوانان گام دومی در قوه مقننه و قضاییه، شانه زیر بار مسوولیت های کشور دادند. توهین ها و تمسخرهای معنا دار خیلی از ظاهرگرایان و بیماردلان را به جان خریدند اما ماندند تا امروز همکاری دو قوه انقلابی را با بدنه جوان عدالتخواه کشور شاهد باشیم و به آنچه داریم ببالیم. این است دارایی اصلی این کشور. آنچه داریم هویت نسلی است که در کوره بلایای چهل ساله این انقلاب و زیر سایه «کارخانه انسان سازی» به نام «نظام اسلامی» پرورش یافته اند و آنقدر توفنده اند که پیرمردهای محافظه کار و ساکتین دائمی همه فتنه ها را بیدار میکنند و یا کنار میزنند.
🌱 هفته تپه را خدا آزاد کرد. اما کار به همین جا ختم نمیشود. هنوز آن دستان سوداگر غربگرایان قطع نشده که به اسم اصل چهل و چهار، چوب حراج زدند به قلب تولید ایران، نه برای رونق تولید بلکه برای کسب پول که سیاستهای شکست خورده شان را با پول زمین و ماشین آلات و بلکه بسیار کمتر و کمتر از آن پنهان کنند. و در تمام سالهایی که رهبری دم از تولید بمثابه خنثی کننده تحریمها میزد، کارخانه ها را فروختند تا بی مسوولیتی خود را سرپوش بنهند و برای قبیله شان کیسه بدوزند. اف بر این جریان مشمئز کننده آب زیر کاه. آنانکه مردمی کردن اقتصاد را اختصاصی سازی در چارچوب سرمایه سالاری میفهمند. آنهم نه حتی سالار شدن سرمایه سرمایه دار داخلی بلکه سالار شدن سرمایه دارهای خارجی چشم آبی، یعنی فعلا کارخانه ها تعطیل شود تا این جماعت بتوانند «دیپلماسی التماسی» شان را پیش ببرند. تا خروجیش باشد دو لقمه نان که به جای واکسینه شدن اقتصاد کشور با مردم، به خوردمان دهند و ژست پیروزی بگیرند.
هفت تپه را خدا آزاد کرد اما هفت خان رستم هنوز باقی است.
@ali_mahdiyan
اگر میخواهید بدانید مسوول اصلی (و نه لزوما مباشر) کشتار فجیع دختران مظلوم افغانستانی کیست. ببینید این کشتار چه نفعی و برای چه کسی دارد.
دست پشت جنایتها را بشناسید.
آمریکا میخواهد با فشار مقاومت از افغانستان خارج شود. لازم است فشار افکار عمومی به نفع او باشد. همین.
@ali_mahdiyan
آنچه مردمسالاری را تهدید میکند معقولیت و شفافیت شورای نگهبان نیست بلکه آنچه درباره مردمسالاری نگران کننده است مهندسی افکار عمومی توسط رسانه های بزک کننده و خودحقیرپندار است.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از ستاد گفتمانی دولت جوان انقلابی
🔶 کاروان روایت این هشت سال
🔴 بازدید فعالان فرهنگی و اجتماعی از واحدهای تولیدی خسارت دیده، حاشیه نشینی و سرمایه های باخته شده در بورس در سال های اخیر
🔴 نشستن پای حرف دل مردم...
🔵 با همراهی:
- حجت الاسلام علی مهدیان
- دکتر جواد رضایی
- دکتر ساجد صمدی
- محمدجواد معصومی نیا
🔹 زمان: چهارشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰
🔺با توجه به شرایط کرونایی، به صورت محدود و با رعایت آیین نامه های بهداشتی برگزار می شود.
#حرف_دل_مردم
#کمپین_خسارت_ملموس
#انقلاب_بن_بست_ندارد
✊بسیج مدرسه علمیه معصومیه قم
@basij_masoumieh
📣ستاد گفتمانی دولت جوان انقلابی:
@setadegoftemani
من
🌱«من خالص، ساخت ایرانم» بقیتون همه ساخته غرب و شرقید. من نژاد آریاییم. نژاد برترم. نژادی که به کوروش کبیر میرسد و حکومت مادها. من خیلی عالی ام.
🌱«من اگر تایید صلاحیت نشدم انتخابات مشروعیت ندارد» اینها خیلی مستبدند خودشون هم متهمند هم قاضی اند هم شاکی اند. منشا مشروعیت رو خودشون میدونند. من خوبم من منشا مشروعیت نظامم. فرعون علو در زمین میخواست من خاک پای مردمم. مشروعیت منم. علو منم. مرد منم. مردم منم.
🌱«یا احمدی یا هیچ احدی» آری یا من یا هیچ کس. سوپر من وارد میشود! رابینهود آمده حقوق پامال شده مردم ناتینگهام را بگیرد.زورو منم. رابینهود منم. سوپرمن منم. بقیه همه دزدند همه فاسدند.همه داروغه ناتینگهامند.
🌱«حلقه بسته مدیران حاکم شده» همش آدمهای تکراری. اون دوبار که من رای آوردم فقط کشور، ساز و کار انتخاباتش مشروعیت داشت و دایره بسته مدیران کمی باز شد. بعدش دوباره بسته شد. من تکراری نمیشوم بقیه تکراری اند. من خوبم. خیلی خوبم.
🌱«شما راه بهتری میشناسید که مردم اراده شان را نشان دهند به جز در قالب من» من مردمم. مردمسالاری یعنی احمدی سالاری. بیایید پول نفت را پخش کنم تقسیم کنم بینتان. پول میپاشم. البته نه مثل کروبی اون میخواست گدا پروری کنه ولی من نه من خوبم.
🌱«من مخالف شورای نگهبانم» اینها دوبار مرا تایید کردند اشتباهی، ولی بعدش تاییدم نکردند همونها تو اون چند سال شدند دیکتاتور. هاشمی و خاتمی و میرحسین همه با همند. همونها با شورای نگهبان و سپاه و سپاه قدس و قوه قضاییه و مقننه و مجریه و شوراهای شهر و روستا و حزب اللهی ها و اصول گرا ها و اصلاح طلبها و خلاصه همشون با همند. مقابل مردم. و من که البته خود مردمم.
🌱«من اگر تایید صلاحیت نشدم رای ندید» دور قبل گفتم سفید رای بدید ناجور شد. سفیدها خیلی کم بود.اما تو انتخابات مجلس دیدم رای نداده ها بیشترن حالا رای ندادن نماد منه. من مردمم.
پ ن۱: ان فرعون علا فی الارض و جعل اهلها شیعا...
فرعون در زمین برتری جویی میکرد و دو قطبی میساخت....
پ ن۲: تلک الدار الاخره نجعلها للذین لایریدون علوا فی الارض و لافسادا و العاقبه للمتقین
راه شناسایی دنیاگرایان از آخرت جویان برتری طلبی آنها در زمین است و فساد. خوش عاقبت اهل تقوا هستند.
پ ن۳: از شئون عاقبت به خیری «نسبت شما با جمهوری اسلامی و انقلاب» است. والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت به خیری همین است.(سردار شهید)
@ali_mahdiyan
طرح رهبری برای این دوران
🔻طرح رهبری یک تحول از جنس «جهش و جهاد» است. یعنی بروز «قیام و انقلاب». موضعی فعال و حماسی و نه انفعالی و سرخورده. این واقعه هم در ساحت نرم افزار و اندیشه و هم در ساحت اقتصاد و زندگی، تحول آفرین است. جهش و انقلاب غیر از پیشرفت عادی است. جانمایه آن نیز اراده عمومی است.
🔻راه حل تحقق این تحول اراده عمومی، حضور و نقش آفرینی و روی کار آمدن جوانان است. یعنی نسل تربیت شده در چهل سال اول انقلاب. اما چگونه این جریان روی کار بیاید؟
🔻دو راه حل به هم مرتبط، یکی تغییر دولت مرکزی دوم ایجاد تشکلها و حلقه های میانی. این دو به هم کمک میکنند. اما آنچه نقطه آغاز تغییر است تشکلها و حلقه های میانی اند.
🔻دولت مطلوب اگر مظهر اراده عمومی نباشد دولت مطلوب نیست. چون اولا قدرتمند نیست. ثانیا توان تصمیم گیری و مدیریت نخواهد داشت. ثالثا توان رفع تحریم و ایجاد امنیت هم نخواهد داشت. چه کسی میتواند مشارکت را بالا ببرد؟ حلقه های میانی و تشکلهای جوان.(تعبیر حلقه میانی مربوط به دیدار ۱٫۳٫۹۸ با دانشجویان بود حلقه رابط بین امام و امت بین حکومت و مردم) چه کسی میتواند شاخصهای انتخاب را ترویج کند؟ همین تشکلها
🔻و بعد از ایجاد دولتها نیز چه کسی نظارت میکند، مطالبه میکند، اندیشه ورزی میکنند، و بارهای دولت و کشور را بر میدارد؟ همین تشکلها و حلقه های میانی. اساسا راه ورود جوانان به بدنه مدیریت نیز اینگونه فراهم خواهد شد. و آغاز تربیت مدیران جوان نیز در چنین کانونهایی محقق میشود. شناسایی آنها نیز به این شکل ساده تر خواهد شد.
🔻احزاب به معنای دینی و الهی اش و نه سبک غربی اش شکل میگیرد. کانال کشی نخبگان و خواص بین امام و امت. جامعه ای که نخبگان آن متشکل میشوند و در جایگاه امامت جامعه قرار میگیرند و حقیقت امامت را اساسا توسعه میدهند. یک قدم در راستای مردمسالاری حقیقی و امامت امت پیش خواهد رفت.
🔻اما هر تحولی باید رهبر داشته باشد. (سخنرانی چهارده خرداد ۹۹ را ببینید) و الا اصلا یک حرکت عمومی کلان، شدنی نخواهد بود. هر تحول کلان اجتماعی اگر بر دو پایه امام و امت محقق نشود، اصلا محقق نمیشود و محکوم به زوال است. این یک اصل عقلی و مهم در تغییرات اجتماعی و تحقق اراده عمومی است.
🔻با این حساب جوانان انقلابی با سه ویژگی میتوانند صحنه را ویرایش کنند
اولا متشکل شوند.
ثانیا با رهبری و نظام کلان تحت امر او هماهنگ شوند
ثالثا متصل به بدنه مردم شوند و خدمت کنند.
@ali_mahdiyan