من بر خلاف خیلی ها وسط همه این درد و رنجها، طعم خوش امید را میفهمم.
طعم دلبستگی ما که معنای واقعی غدیر است. طعم دل نگران هم بودن که در واژه نورانی خانواده را گرم میکند.
هر چه کرونا میگوید دهانها دیده نشود، چشمها بیشتر دیده میشود. چشمها که نمایشگر روح بی قرار ایرانی ها است.
هر چه پروتکلها میفرماید دوری، دلها بیشتر زمزمه میکند دوستی.
نمیدانم چه سری است که زیبایی ما از خداییم و ما رو به سوی اوییم در بلاها بیشتر رخ مینمایاند. و چقدر صورت خدا زیبا است. فاینما تولوا فثم وجه الله بیشتر دیده میشود همان که باقی است یعنی واقعی است. کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذوالجلال و الاکرام.
پ ن: عکسهای ازدواج ساده در مناطق شرق هرمزگان. در این چند روز صد و پنجاه زوج جوان را با جهیزیه و جشنی شاد و معنوی به خانه بخت بدرقه کردیم. مراعات قوانین کرونا هم تلاش شد بیشتر انجام شود و خدا رو شکر کسی هم بیمار نشد. در این دو سال حدود ۶۵۰ ازدواج آسان برگزار شده و جهیزیه به عروس خانمها اهدا شده.
@ali_mahdiyan
مهر محرمانه را بردارید
🌱هیچ کس اگر نداند، ما طلاب که میدانیم اگر امام و رهبری نبودند بسیاری از شما بزرگواران، مبنای مردمسالاری را کنار گذاشته بودید. در همین حوزه علمیه خطبه های رهبری درباره آزادی را خدمت یکی از همین بزرگواران بردیم فرمودند بهتر است پخش نکنید. میفرمودند بسیاری از این بیانات خطا است. اینکه بدنه حوزه علمیه در فهم فقهی و معارفی «جمهوری اسلامی» ضعیف است و خروجی اش اساتیدی هستند که در خبرگان و شورای نگهبان یعنی مهمترین بخشهای ساختار نظام قرار میگیرند و کمترین توان دینی را در تبیین جمهوریت ندارند، حقیقتی آزار دهنده است.
🌱به خیلی از عزیزانی که بنای رای دادن نداشتند عرض کردم خودتان را خسته نکنید بسیاری از این بزرگواران برای کم شدن رای اکثریت کمترین اهمیتی قائل نیستند. چطور باور کنیم که برای اساتید بزرگوار ما مقوله حضور حداکثری مردم اهمیت دارد وقتی ارتباط با مردم و شفافیت که کمترین ویژگی نهادهای انقلابی و دینی است را رعایت نمیکنند. حتی سخن گفتن با مردم را بلد هم نیستند. پاسخهای دیپلماتیک و کلیات ابوالبقا برای حساسترین نقطه تلاقی اسلامیت و جمهوریت، زشت است به خدا قسم. کاش لااقل کمی تلاش میکردید شبیه رهبری یا امام با مردم، ندار باشید.
🌱علت عدم احراز صلاحیت لاریجانی چه بود نمیدانیم. علت برخوردهای تند پشت بلندگوی حضرات با یکدیگر چه بود، نمیدانیم. علت عدم تبیین برای مردم با وجود درخواستهای مکرر جناب لاریجانی چه بود، نمیدانیم. علت برداشتهای کاملا ضد و نقیض جناب سخنگو و دیگر اعضا در حساسترین مقطع انتخابات از بیان رهبری چه بود نمیدانیم. علت عدم توجه به مخالفتهای رهبری در بررسی صلاحیتها که عالم و آدم دانستند و شما توجه نکردید، چه بود، نمیدانیم. علت عدم استصحاب صلاحیت جناب لاریجانی چه بود نمیدانیم؟ مگر رهبر نفرمود کسی را که شک دارید اگر قبلا احراز صلاحیت کردید، استصحاب کنید؟ علت عدم ترمیم قانون انتخابات چه بود؟ نمیدانیم. این همه سوال و ابهام درباره سبک اقدام شورای محترم نگهبان را به هیچ حساب کردن به چه دلیل؟ حق ندارند یک مشت جوان ما به خاطر این سبک حکمرانیتان رای سفید بیندازند در صندوق که هم حرمت جمهوری اسلامی حفظ شود هم مقابل سبک لجوجانه شما در بررسی صلاحیتها اعتراضی کرده باشند؟ برای شما مهم نبود بخش زیادی از توده مردم میل به احمدی نژاد یا امثال او داشته باشند؟ خوب چه کسی باید مردم را توجیه کند؟ به زبانی که همه بفهمند داستان چیست. این چه صندوقچه اسراری است که شده نقطه مبهم و کور، که هر کس بتواند جمهوری اسلامی عزیزتر از جانمان را به خاطر آن متهم کند و ما هم بگوییم نمیدانیم.
🌱من نه معتقدم مهندسی انتخابات رخ میدهد، نه خدای نکرده اساتید و بزرگواران را به بی تقوایی متهم میکنم که بسیاری را میشناسم، نه حتی قائل به اینم که بنای کم کاری و بی انصافی داشته باشید. اما انصافا این وضع شورای نگهبان در ارتباطش با مردم، مایه آبرو ریزی است. این وضع شورای نگهبان در سبک برخورد با مهمترین و حساسترین مساله کشور یعنی انتخابات جای هیچ دفاعی باقی نمیگذارد.
🌱نقاط کلیدی نظام جمهوری اسلامی باید ترمیم شود. برو برگرد هم ندارد. احساس خیلی از نخبگان این است که صحنه بی قاعده است و بی توجه به افکار عمومی. امیدوارم رفقای دلسوز انقلاب، مطالبه از ساختارهای مختلف را ادامه دهند تا هر بار دم انتخابات مجبور نباشیم به دلیل سبک رفتار بزرگان خود سرهایمان را پایین بیندازیم از خجالت.
@ali_mahdiyan
برای شما نقد است برای ما خاطره
🌱نمیدانم چرا مدتی است خاطرات تلخ روی کار آمدن دولت احمدی نژاد برایم زنده شده. انقلابیون برای آنکه ثابت کنند خیلی آزاد اندیشند و حرند و ملاحظه نمیکنند، چه آزارهایی دادند به دولت انقلابی تازه وارد. نقدها وارد بود. درست هم بود. اما نا بجا بود. خروجی اش تشتت بود. خروجی اش به نفع جریان غربگرا بود. امروز ببینیم نقدهای ما چطور پازل مفسدین و اهل تردید و غربگرایان را پر میکند. ببینیم چطور عدالتخواه های خودحقیر پندار که رای دادن را مسخره میکردند و ماموریتشان ناامید کردن مردم از نظام است دارند از این همه ساده لوحی ما استفاده میکنند. تا تهش دست ما را در دست علیزاده ها و صبا آذرپیکها قرار دهند. تلخ است این همه اشتباه تکراری از ما خیلی تلخ است. این تکرار تاریخ خیلی تلخ است. زیاده عرضی نیست فقط دو تا خاطره را یاد آوری میکنم.
🌱سال هشتاد و هفت در ماجرای گیر دادنهای ظاهرا درست به آقای کردان و مدرک او و استیضاحش بیان دردآور و تلخی از رهبری در ذهنم مانده که آن زمان انقلابیون به روی خود نیاوردند و عبور کردند اما فوق العاده تلخ بود. و چند ماه بعد نتیجه این بی توجهی را هم دیدیم و همه ضرر کردیم. او گفت «بارها من عرض کرده ام بنی اسرائیل همان کسانی هستند که خدای متعال در قران مکرر میفرماید انی فضلتکم علی العالمین... همین بنی اسرائیل به خاطر اینکه لوس شدند، قدر نعمت خدا را ندانستند و کفران کردند کونوا قرده خاسئین و ضربت علیهم الذله و المسکنه تبدیل شدند به این..... این فضای بی بند و باری در حرف زدن در اظهارات علیه دولت ، علیه کی به خاطر اغراض اینها چیزهایی نیست که خدای متعال از اینها به آسانی بگذرد......بله اینجوری است بعضی از ظلمها بعضی از کارها هست که نتیجه و اثر آن دامن همه نه فقط دامن آن ظالم را میگیرد. بر اثر رفتار یک عده ای که در گفتار خودشان در قضاوت خودشان ظلم میکنند. باید مراقب این چیزها بود»(15 -8-87)
🌱سال هشتاد و نه نیز در ماجرای نقدها و گیردادنها به مشایی و بقایی و غیره بیانی را رهبری دارند که درد آور است «یکی از دوستان گفتند ما از دست و راست رئیس جمهور دلمان خون است. خوب، حالا دل شما خون - که خدا نکند خون باشد - اما به شما عرض بکنم؛ اینها جزو مسائل تعیین کننده و اصلی نیست. ممکن است ایراد و اشکال وارد باشد - من در این مورد هیچ قضاوتی نمیخواهم بکنم - ممکن است کسی به یک شخصی یا به یک کاری ایراد داشته باشد؛ منتها باید توجه کنیم که مسائل را اصلی - فرعی کنیم. مسائل درجهی دوم جای مسائل اصلی را در انگیزههای ما، در همت ما، در صرف انرژیای که میشود، نگیرد. من عرضم فقط این است؛ والّا من نه اعتراض میکنم به اینکه شما چرا از زید یا عمرو خوشتان میآید یا بدتان میآید؛ نه، ممکن است خوشتان بیاید، ممکن است بدتان بیاید - ایرادی ندارد - و نه اعتراض میکنم که چرا آن ایراد را یک وقت به شکلی که یک مفسدهای نداشته باشد، بر زبان آوردید؛ آن هم به نظرم اشکالی ندارد. فقط توجه کنید که این جای مسائل اصلی را نگیرد. مسائل اصلی ما چیزهای دیگری است.»
۳۱٫۵٫۸۹
🌱گوش ندادیم و گوش ندادند و خروجی اش شد هشت سال دولت غربگرایان و فتنه جویان.
هیچی همین.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از مسجد امامحسنمجتبی علیهالسلام _ مشیریه
📣#اطلاع_رسانی
🏴اقامه عزای مسجد امام حسن مجتبی در دهه اول محرم الحرام۱۴۴۳
🔹حجت الاسلام علی #مهدیان
🔸حاج مجید #حاجی_بنده
🗓از دوشنبه ۱۸ مرداد به مدت ۱۱ شب
⏰شروع مراسم: ساعت ۲۱
📍مشیریه، خیابان سازمان آب، کوچه شهید تاجیک، مدارس میلاد و شاکرین
⚠️با رعایت موازین بهداشتی
◾️ @imamhasan_com
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محرومین ثروتمندند.
این جمله متناقض نیست.
حضرت امام یک دلیل به کار گیری مفهوم مستضعف را این میدانست که محرومین ضعیف به نظر میرسند حال آنکه قدرتمندند. اگر ریشه قدرت حقیقت یداللهی است که در فطرت پاک و ایمان مردم جلوه گر است، محرومین دارا هستند. امام میگفت دارایی اینها با دارایی همه قدرتهای مادی عالم قابل مقایسه نیست.
@ali_mahdiyan
نسبت ما با طالبان
🌱مبارزه ایران و آمریکا، را درست بفهمیم، مبارزه با یک کانون استبداد پیچیده در دنیای امروز است . مسخره ترین حرف متناقض سخنی است که از استبداد ستیزی بگوید، اما معلوم نباشد طرحش برای شکستن اراده این کانون استبداد جهانی چیست.
🌱روزی که سردار مقاومت شهید شد ایران ضربه مقطعی را به سرعت وارد کرد و پایگاه مهم آمریکا را داغان کرد. ضربه راهبردی اش را هم اعلام کرد.خروج آمریکا یک واقعه مهم راهبردی برای ایران بود.
🌱اما مختصات طالبان چیست؟ اولا این جریان، جوشیده از اراده کل مردم نیست. بروز استبداد دینی است. این ویژگی خطرناک با اصل و نسب و ریشه های شکل گیری این اسلام که به تعبیر امام، اسلام آمریکایی است قرابت دارد. این اول بار نیست که استبدادی با اصل و نسب آمریکایی با خود آمریکا در میافتد
🌱ما در درگیری استبداد و استعمار هر موضعی گرفته ایم،خروجی نهایی اش قطع شدن دست شیطان اصلی بوده. در ماجرای شیخ فضل الله،در این دعوا،شیخ با استبدادی که ریشه استعمار هم نداشت مماشات کرد که استعمار به هدفش نرسد او میدانست خروجی این دعوا استبداد رضاخانی است که به مراتب خطرناکتری است
🌱در دعوای صدام و آمریکا ایران بی طرف ماند. محاسبه دشمن در این مبارزه برای ایران مشخص بود.ایران میدانست که ماجرا بنا است به بسط ید جدی آمریکا در منطقه ختم شود و هر بهانه ای به این حرکت کمک خواهد کرد. بعلاوه صدام نیز منفور کل عراق بود و کنار رفتن او برای عراق آرزو بود.
🌱در داستان بشار اسد، اراده آمریکا این بود که با داعش گام به گام به هدف روشنش یعنی ایران برسد.بشار اسد نیز با بقیه حاکمان عرب فرق میکرد. مقاومت بشار اسد مقابل داعش و النصره منفور آنقدر جذاب بود که نتیجه اش را در انتخاباتهای بعدی سوریه دیدیم او از همان ابتدا طرف مردم خودش ایستاد
🌱داستان طالبان هم همین قاعده را دارد. ایران این جریان را تایید نمیکند. اما به نحوی تعامل میکند که در نهایت بازی به ضرر آمریکا تمام شود. رهایی از حاکمان مستبد وظیفه مردم یک کشور است. تلاش آمریکا ماندن بود و ایران آن اراده را خراب کرد به نحوی که از جانب طالبان نیز ضرری نرسد
🌱اما کلید هر تغییری در دستان مردم افغانستان است.کشوری که تحت تسخیر جنگ نرم آمریکایی ها باشد اقوامش با هم اختلاف خواهند داشت چند پارچه خواهد شد.مردمش خسته میشوند کنار میکشند و هر قوم و قبیله ای میتواند درش به زور حاکم شود. به هر حال ایجاد جریانهای مردمی ناب افغان،یک گام مهم برای زنده کردن افغانستان است.
🌱اما آنانکه ایران را به تقابل و جنگ با طالبان فرا میخوانند همانهایی هستند که به عدم مبارزه با داعش در عراق و سوریه ترغیب میکردند، اینها کلا توصیه هایشان و غمها و شادیهایشان با اراده راهبردی آمریکا تنظیم میشود. از روی رفتار اینها میتوانید حتی حدس بزنید که آمریکا چه میخواهد.
@ali_mahdiyan